ch134 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Θα πρότεινα, αν μπορείς, να δοκιμάσεις να το συνδέσεις σε άλλο υπολογιστή. Αν αναγνωρίζεται η συσκευή, τότε καλύτερα να απευθυνθείς εδώ Computing. Ok, σ' ευχαριστώ. Θα το κάνω μόλις επισκεφθώ έναν φίλο. Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 πως μπορω να αλλαξω τον λογαριασμο Microsoft? θελω να βαλω αλλον απο αυτον που εβαλα αρχικα....:( Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 πως μπορω να αλλαξω τον λογαριασμο Microsoft? θελω να βαλω αλλον απο αυτον που εβαλα αρχικα....:( Πρακτικά, hard reset και από την αρχή. Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Πρακτικά, hard reset και από την αρχή. Μαλιστα.....δεν θα δημιουργησω καποιο προβλημα ετσι? Και πως το κανω??:O:O:O Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μαλιστα.....δεν θα δημιουργησω καποιο προβλημα ετσι? Και πως το κανω??:O:O:O Εκτός από το ότι θα σβήσεις τα πάντα από το κινητό σου, όχι. :ninja: Α και οι τυχόν αγορασμένες εφαρμογές θα παραμείνουν στον παλιό λογαριασμό. http://www.nokia.com/gr-el/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA141447 Επαναφορά και αποκατάσταση του τηλεφώνου σας. Σημαντικό: Με αυτήν τη διαδικασία, διαγράφεται όλο το προσωπικό περιεχόμενο που έχετε στο τηλέφωνό σας και γίνεται επαναφορά του στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. 1.Βεβαιωθείτε ότι το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας του τηλεφώνου σας είναι πάνω από 50%. Για να ελέγξετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Οικονομία μπαταρίας > Υπολειπόμενη διάρκεια μπαταρίας. Εάν δεν μπορέσετε να το ελέγξετε ή εάν το επίπεδο φόρτισης είναι πάρα πολύ χαμηλό, φορτίστε το τηλέφωνό σας για τουλάχιστον 20 λεπτά. 2.Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και αποσυνδέστε το φορτιστή. 3.Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο μείωσης έντασης και, ταυτόχρονα, συνδέστε το φορτιστή. Στην οθόνη εμφανίζεται ένα θαυμαστικό (!). 4. 5.Πατήστε τα πλήκτρα με την παρακάτω σειρά: πλήκτρο αύξησης έντασης, πλήκτρο μείωσης έντασης, πλήκτρο λειτουργίας και πλήκτρο μείωσης έντασης. Γίνεται επαναφορά του τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, το τηλέφωνο επανεκκινείται. Αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά. Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 χθες το πηρα, οποτε περα απο καποιες εφαρμογες και καποιες αναβαθμισεις, δεν εχω και τιποτα αλλο. Απ'οτι καταλαβαινω, θα γινει οπως το πηρα χθες, σωστα? Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) Ναι (πρακτικά σημαίνει ότι θα επανέλθει στο τελευταίο gdr χωρίς το Lumia black/amber ). Edited April 11, 2014 by mobiuser Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Σήμερα είχα την τύχη (?) να πάρω για πρώτη φορά στα χέρια μου ένα wp από έναν συνάδελφο στη δουλειά αλλά δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις και μάλιστα με την πρώτη επαφή με άφησε ξεκρέμαστο. Τι εννοώ: μιλούσα με πελάτη στο skype από το κινητό μου και πριν μου τελειώσει η μπαταρία του λέω να με καλέσει σε λίγο, μου δίνει ο φίλος το lumia του, συνδέομαι στο skype όλα καλά. Πέρασε μισή ώρα και ο άλλος δεν με είχε πάρει ενώ ήταν κατάσταση ανάγκης. Τον πήρα μετά από λίγο στο κινητό κανονικά (όχι skype) και μου είπε ότι με έπαιρνε άπειρες φορές και μου έστελνε μηνύματα κι εγώ δεν το σήκωνα (!!). Φυσικά μόλις τα κανονίσαμε όλα άνοιξα το skype και μου ήρθαν όλα μαζεμένα ενώ το είχα αφήσει ανοικτό* και ήμουν όλη την ώρα σε καθεστώς wifi! Thanks but no thanks! :mad: *Είχα βγει από το skype με το κουμπί των windows όπως κάνω και με το δικό μου που πατάω το home button Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Δε θα απαντούσα γιατί θεωρώ αυτονόητο να έχει κανείς το δικαίωμα να μην του αρέσει κάτι. Αλλά επί της ουσίας, αυτό που λες δε σημαίνει πολλά ακριβώς γιατί δεν ξέρουμε περισσότερα για το κινητό. Πχ εάν είχε ρυθμιστεί το σωστό account, ήταν ενεργό το Skype στα background tasks πχ; (ακόμα κάτι που θα αλλάξει στα 8.1 , αφορά ακριβώς τον τρόπο που μένουν ενεργά τα background tasks) Και αφού δεν ξέρουμε πολλά, δε βγάζουμε και συμπέρασμα. Προσωπικά, σε μένα μια χαρά τα πάει το Skype, όποτε το έχω χρειαστεί. Και με την ευκαιρία στα 8.1, το Skype θα είναι πιο χωμένο στο λειτουργικό. Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Ούτε εγώ έχω θέμα με το Skype. Μου δούλεψε συχνά όσες φορές το χρειάστηκα. Ακόμη και με 2g!!!!!! (με κάποια "κομπιάσματα"). Πριν αρκετούς μήνες είχε τέτοια θέματα που ανέφερε ο φίλος παραπάνω αλλα ευτυχώς ανήκουν στο παρελθόν...;) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Ένα φοβερό βιντεάκι για όποιον δεν το έχει δει. Εξ ολοκλήρου γυρισμένο με το 1020. Τουλάχιστον έτσι λένε... :p [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Σήμερα είχα την τύχη (?) να πάρω για πρώτη φορά στα χέρια μου ένα wp από έναν συνάδελφο στη δουλειά αλλά δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις και μάλιστα με την πρώτη επαφή με άφησε ξεκρέμαστο. Τι εννοώ: μιλούσα με πελάτη στο skype από το κινητό μου και πριν μου τελειώσει η μπαταρία του λέω να με καλέσει σε λίγο, μου δίνει ο φίλος το lumia του, συνδέομαι στο skype όλα καλά. Πέρασε μισή ώρα και ο άλλος δεν με είχε πάρει ενώ ήταν κατάσταση ανάγκης. Τον πήρα μετά από λίγο στο κινητό κανονικά (όχι skype) και μου είπε ότι με έπαιρνε άπειρες φορές και μου έστελνε μηνύματα κι εγώ δεν το σήκωνα (!!). Φυσικά μόλις τα κανονίσαμε όλα άνοιξα το skype και μου ήρθαν όλα μαζεμένα ενώ το είχα αφήσει ανοικτό* και ήμουν όλη την ώρα σε καθεστώς wifi! Thanks but no thanks! :mad: *Είχα βγει από το skype με το κουμπί των windows όπως κάνω και με το δικό μου που πατάω το home button Ανάθεμα τα windows phone ρε αδερφέ, έχεις δίκιο. Φυσικά ούτε να σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να έφταιγε το ρημαδοskype....:rolleyes: Και εννοείται ότι γράφεις και στο σωστό θέμα: Θέμα: [Επίσημο] Nokia Lumia 1020 monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 ρε παιδια οταν βαζω να μπλοκαρει τα τηλεφωνηματα με αποκρυψη δεν δουλευει με τιποτα εχω κανει ρεσταρτ το εχει και καποιος αλλος αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Σήμερα είχα την τύχη (?) να πάρω για πρώτη φορά στα χέρια μου ένα wp από έναν συνάδελφο στη δουλειά αλλά δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις και μάλιστα με την πρώτη επαφή με άφησε ξεκρέμαστο. Τι εννοώ: μιλούσα με πελάτη στο skype από το κινητό μου και πριν μου τελειώσει η μπαταρία του λέω να με καλέσει σε λίγο, μου δίνει ο φίλος το lumia του, συνδέομαι στο skype όλα καλά. Πέρασε μισή ώρα και ο άλλος δεν με είχε πάρει ενώ ήταν κατάσταση ανάγκης. Τον πήρα μετά από λίγο στο κινητό κανονικά (όχι skype) και μου είπε ότι με έπαιρνε άπειρες φορές και μου έστελνε μηνύματα κι εγώ δεν το σήκωνα (!!). Φυσικά μόλις τα κανονίσαμε όλα άνοιξα το skype και μου ήρθαν όλα μαζεμένα ενώ το είχα αφήσει ανοικτό* και ήμουν όλη την ώρα σε καθεστώς wifi! Thanks but no thanks! :mad: *Είχα βγει από το skype με το κουμπί των windows όπως κάνω και με το δικό μου που πατάω το home button Μήπως ήταν τικαρισμένη η επιλογή, όταν κλειδώνει το κινητό να κλείνει και το wi-fi (είναι προεπιλεγμένη αυτή η επιλογή...)???? Ανάθεμα τα windows phone ρε αδερφέ, έχεις δίκιο. Φυσικά ούτε να σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να έφταιγε το ρημαδοskype....:rolleyes: Και εννοείται ότι γράφεις και στο σωστό θέμα: Θέμα: [Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol: Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Μήπως ήταν τικαρισμένη η επιλογή, όταν κλειδώνει το κινητό να κλείνει και το wi-fi (είναι προεπιλεγμένη αυτή η επιλογή...)???? Ακόμα κι αυτο να παίζει πάλι θα δούλευε. Δέχομαι βιντεοκλήσεις και με 2g. Μήπως είχε κλειστά και τα δεδομένα???? Αν και τσάμπα ασχολούμαστε με τον φίλο........:X ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μου δίνει ο φίλος το lumia του, συνδέομαι στο skype όλα καλά. Τι εννοείς συνδέθηκες στο skype? Έβαλες τον λογαριασμό σου? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα: α) συμπαθώ τα windows phone και μου άρεσαν σαν περιβάλλον = δεν είμαι hater! β) ο ίδιος ο συνάδερφος μου είχε από τις σύνθετες ρυθμίσεις ενεργοποιημένο το wfi ακόμα και με κλειστή οθόνη/όταν λήγει το όριο ή κάτι τέτοιο. γ) στο skype συνδέθηκα με τα δικά μου στοιχεία, αυτά που έχω και στο android και στον υπολογιστή. δ) τα δεδομένα τα είχα ανοικτά αλλά είχα gprs κάλυψη εκεί που βρισκόμουν. Ο φίλος μου είπε ότι πατώντας το πίσω βελάκι τερματίζεται η εφαρμογή ενώ με το home button τρέχουν από πίσω όπως στο android αλλά παρατήρησα, μετά το τηλεφώνημα, ότι όποτε έμπαινα μου έβγαζε μήνυμα: "φορτώνει" με τις μπίλιες να πηγαίνουν πέρα δώθε και για κλάσματα δευτερολέπτου πάνω δεξιά με έδειχνε offline και στη συνέχεια κανονικά μέσα , όμως όλοι οι άλλοι με έβλεπαν μέσα (από υπολογιστή). Τέλος, δεν ήξερα αν είναι το σωστό θέμα καθώς δεν ξέρω αν είναι θέμα του 1020 που χρησιμοποίησα ή του skype. Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Αν είσαι hater ή όχι δεν παίζει ρόλο γ) πως συνδέθηκες με τα στοιχεία σου???? Δεν βρίσκω τέτοια επιλογή...... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Αν είσαι hater ή όχι δεν παίζει ρόλο γ) πως συνδέθηκες με τα στοιχεία σου???? Δεν βρίσκω τέτοια επιλογή...... Παίζει, παίζει, γιατί μπορεί να είμαι μέλος εδώ και κάποιες μέρες αλλά βλέπω ότι μόλις πάει κάποιος να γράψει κάτι αρνητικό υπάρχει η αντίληψη "ας μην ασχοληθούμε μαζί του". Το skype εξ αρχής δεν είχε στοιχεία, έβαλα τα δικά μου και συνδέθηκα. Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Παίζει, παίζει, γιατί μπορεί να είμαι μέλος εδώ και κάποιες μέρες αλλά βλέπω ότι μόλις πάει κάποιος να γράψει κάτι αρνητικό υπάρχει η αντίληψη "ας μην ασχοληθούμε μαζί του". Το skype εξ αρχής δεν είχε στοιχεία, έβαλα τα δικά μου και συνδέθηκα. το μονο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποια δυσλειτουργία λόγω pc (ήταν ανοιχτό) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 το μονο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποια δυσλειτουργία λόγω pc (ήταν ανοιχτό) Το skype δεν έτρεχε σε κάποιον υπολογιστή, οι άλλοι με έβλεπαν online παρ'όλο που δεν μπορούσα να δεχτώ κλήσεις και το skype του κινητού με έβλεπε εκτός στην αρχή μόλις έμπαινα στην εφαρμογή. Να σημειώσω πως μετά από όλο αυτό το σκηνικό ο μόνος τρόπος για να λαμβάνω κλήσεις κ' μηνύματα ήταν να το χω μονίμως ανοικτό χωρίς να κλείνει η οθόνη. Ελπίζω να διορθωθεί κάποια στιγμή αυτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή, αύριο μπορεί να ξυπνήσω με windows phone. :p Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Το skype δεν έτρεχε σε κάποιον υπολογιστή, οι άλλοι με έβλεπαν online παρ'όλο που δεν μπορούσα να δεχτώ κλήσεις και το skype του κινητού με έβλεπε εκτός στην αρχή μόλις έμπαινα στην εφαρμογή. Να σημειώσω πως μετά από όλο αυτό το σκηνικό ο μόνος τρόπος για να λαμβάνω κλήσεις κ' μηνύματα ήταν να το χω μονίμως ανοικτό χωρίς να κλείνει η οθόνη. Ελπίζω να διορθωθεί κάποια στιγμή αυτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή, αύριο μπορεί να ξυπνήσω με windows phone. :p Μα τι να διορθωθεί? Το skype λειτουργεί μια χαρά, απροβλημάτιστα. Το ότι συνέβη αυτό σε σένα είναι μάλλον ένα μεμονωμένο περιστατικό. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Ένα φοβερό βιντεάκι για όποιον δεν το έχει δει. Εξ ολοκλήρου γυρισμένο με το 1020. Τουλάχιστον έτσι λένε... :p Το ειχα ανεβασει και παλιοτερα, και ναι οντως ειναι γυρισμενο με 1020.. Ο τυπος φτιαχνει ταινιες πολυ μικρου μηκους γενικοτερα, και ειναι φωτογραφος/κινηματογραφιστης.. Εχει δοκιμασει και με αλλα Nokia Lumia αντιστοιχα βιντεακια.. εχει καποια στο καναλι του.. Και το παρακατω βιντεο κλιπ της Ellie Goulding ειναι επισης εξ'ολοκληρου γυρισμενο με το 1020.. »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 ξερει κανεις πως και εαν γινεται να προσθεσουμε εφαρμογες στις εργασιες παρασκηνιου? θα ηθελα αν γινεται να βαλω το skype για σιγουρια ληψης μηνυματων/κλησεων αμεσα. Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 (edited) Νομίζω ότι αδικείται ο Johnboy, και μου κάνει εντύπωση να το βλεπω αυτό απο έμπειρους χρήστες. Το παιδί έγραψε για ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με το 1020, δεν ξέρει αν είναι θέμα συσκευής η εφαρμογής. Γι αυτο είμαστε εδώ για να βοηθούμε αν μας είχε τύχει ποτέ κάτι αντιστοιχο. Ούτε σε λάθος θέμα είναι, ούτε παράλογος είναι, εαν ζορίστηκε λόγω της δουλειάς που ήθελε να κάνει. Τα smartphones τα χρησιμοποιούμε και για δουλεια, και όχι μόνο για παιχνίδι... Πολύ απλα μπορούμε να τον βοηθησουμε, όποιος θέλει, χωρίς να τον κάνουμε να μην ξαναγράψει στο φόρουμ ποτέ... Edited April 13, 2014 by keras HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Νομίζω ότι αδικείται ο Johnboy, και μου κάνει εντύπωση να το βλεπω αυτό απο έμπειρους χρήστες. Το παιδί έγραψε για ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με το 1020, δεν ξέρει αν είναι θέμα συσκευής η εφαρμογής. Γι αυτο είμαστε εδώ για να βοηθούμε αν μας είχε τύχει ποτέ κάτι αντιστοιχο. Ούτε σε λάθος θέμα είναι, ούτε παράλογος είναι, εαν ζορίστηκε λόγω της δουλειάς που ήθελε να κάνει. Τα smartphones τα χρησιμοποιούμε και για δουλεια, και όχι μόνο για παιχνίδι... Πολύ απλα μπορούμε να τον βοηθησουμε, όποιος θέλει, χωρίς να τον κάνουμε να μην ξαναγράψει στο φόρουμ ποτέ... Αυτό που εννοούν τα παιδιά παραπάνω είναι οτι υπάρχει ειδκό θέμα για τις εφαρμογές wp8. Τώρα όσον αφορά το skype που ανέφερε ο johnboy ίσως έφταιγε και η σύνδεση που ήταν gprs και είναι πολύ αργή, ίσως και το κινητό να είχε φάει κανα κόλημα και να ήθελε καμιά επανεκκίνηση. Επίσης μέσα από το skype στα settings της εφαρμογής πρέπει να είναι ενεργοποιημένα τα notifications. Τέλος σε αυτό που ρωτάει ο Thou_Bou στις εργασίες παρασκηνίου το skype είναι συνεχώς ενεργοποιημένο, μόνο όσες βγάζει στη λίστα μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις, διαφορετικά κατευθείαν από τις ρυθμίσεις που έχει κάθε εφαρμογή. Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts