kyrillos13 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ποιό από τα δυο δεν ισχύει? Αν είναι χαμηλότερη η ένταση που δίνει ο φορτιστής προφανώς και θα φορτίζει πιο αργά. Αντί για 1Α => 0,85Α. Δεν είναι πυρηνική φυσική, απλή μέθοδος των τριών είναι. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ποιό από τα δυο δεν ισχύει? Αν είναι χαμηλότερη η ένταση που δίνει ο φορτιστής προφανώς και θα φορτίζει πιο αργά. Αντί για 1Α => 0,85Α. Δεν είναι πυρηνική φυσική, απλή μέθοδος των τριών είναι. Και 2,5 Ampere να δίνει ο φορτιστής δε θα καεί το κινητό, ούτε η μπαταρία. Το κύκλωμα φόρτιστης του κινητού παίρνει όσο ρεύμα χρειάζεται για να φορτίσει τη μπαταρία από το διαθεσιμο του φορτιστή. Η τάση όμως πρέπει να είναι ίδια φυσικά. Μόνο αν βάλεις φορτιστή με άλλη τάση υπάρχει κίνδυνος. Btw, ούτε το 15% πιο αργά ισχύει. Η φόρτιστη δεν είναι σταθερή διαδικασία ώστε να μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς με μέθοδο των 3. Ένας φορτιστής που δίνει λιγότερα αμπέρ πχ 850mA θα αργήσει κυρίως στην αρχή που επειδή η μπαταρία είναι άδεια τραβάει μεγάλα ποσά από το φορτιστή και προφανώς θα δίνει το μέγιστο του, άρα λιγότερα από τον κανονικό φορτιστή (1000mA). Προς το τέλος που έχει σχεδόν γεμίσει η μπαταρία, η φόρτιστη θα είναι ίδια σε διάρκεια με τον κανονικό φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 εχω την εντυπωση οτι οταν το φορτιζω απο τον υπολογιστη φορτιζει ποιο αργα ισχυει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 ισχυει γιατι η θυρα usb tοu υπολογιστη δινει πολυ λιγοτερο ρευμα απο εναν φορτιστη. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 εχω την εντυπωση οτι οταν το φορτιζω απο τον υπολογιστη φορτιζει ποιο αργα ισχυει αυτο ? Αν θυμάμαι σωστά, η μέγιστη ένταση μιας θύρας USB είναι 500mA οπότε λογικά φορτίζει 50℅ πιο αργά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Και το δικό μου όποτε το φορτίζω έτσι αργεί πολύ. Εγω του διαλύω την μπαταρία με το tethering . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Σημερα μου γλυστρησε από το χερι το κινητο , μεσα σε κατάστημα , και επεσε με την οθονη στην γωνια ενός μεταλλικου διαχωριστικου ραφιων, όταν το σηκωσα δεν πιστευα στα ματια μου δεν ειχε την παραμικρη γρατζουνια στην οθονη, ευτυχως που το πατωμα ειχε χοντρη μοκετα οποτε γλυτωσα και τυχων μικρογδαρσιματα στις γωνιες. Ακομη και στο σπιτι που το εψαξα με μεγενθυτικο φακο δεν ειχε το παραμικρο, ένα + για την οθονη ένα _ για το πισω πλαστικο καπακι που γλυστραει επικινδυνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swordman80 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Σημερα μου γλυστρησε από το χερι το κινητο , μεσα σε κατάστημα , και επεσε με την οθονη στην γωνια ενός μεταλλικου διαχωριστικου ραφιων, όταν το σηκωσα δεν πιστευα στα ματια μου δεν ειχε την παραμικρη γρατζουνια στην οθονη, ευτυχως που το πατωμα ειχε χοντρη μοκετα οποτε γλυτωσα και τυχων μικρογδαρσιματα στις γωνιες. Ακομη και στο σπιτι που το εψαξα με μεγενθυτικο φακο δεν ειχε το παραμικρο, ένα + για την οθονη ένα _ για το πισω πλαστικο καπακι που γλυστραει επικινδυνα. Αν φοβάσαι τόσο πολύ, βάλτου θήκη :p Αυτη: http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s4-mini-belkin-f8m634btc00-mayro/prod4641095pp/ ή δώσε κάτι παραπάνω και προτίμησε την original της Samsung που έχω βάλει εγώ και αγκαλιάζει τέλεια το κινητό και δουλεύουν άψογα και τα πλαινά buttons: http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s4-mini-samsung-protective-cover-ef-pi919bnegww-mple/prod4850108pp/ Επίσης βάλτου μια αντιχαρακτική μεμβράνη στην οθόνη (το κόστος της είναι γελείο) να γλιτώσεις τις γρατζουνιές με το καιρό αν και η Gorilla Glass 2 οθόνη δυσκολεύται να χαρακτεί.. Παράθεση GT-i9195 Επιτέλους! :) και... KitKat inside! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Σημερα μου γλυστρησε από το χερι το κινητο , μεσα σε κατάστημα , και επεσε με την οθονη στην γωνια ενός μεταλλικου διαχωριστικου ραφιων, όταν το σηκωσα δεν πιστευα στα ματια μου δεν ειχε την παραμικρη γρατζουνια στην οθονη, ευτυχως που το πατωμα ειχε χοντρη μοκετα οποτε γλυτωσα και τυχων μικρογδαρσιματα στις γωνιες. Ακομη και στο σπιτι που το εψαξα με μεγενθυτικο φακο δεν ειχε το παραμικρο, ένα + για την οθονη ένα _ για το πισω πλαστικο καπακι που γλυστραει επικινδυνα. Ποοο φίλε μου σε νιώθω, και εμένα μου έπεσε στο πατάκι της εισόδου του σπιτιού μου (με την οθόνη) και δεν έπαθε τίποτα (έχω κάποιες υποψίες, θα ανεβάσω μια φωτογραφία αύριο). Φταίει που είναι Τρίτη και 13 σήμερα!! Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 ξερω ατομο που του επεσε οταν πηγε να το βαλει στην τσεπη(οποτε υπολογισε το υψος),εξωτερικα δεν ειχε τπτ,ουτε γρατζουνια,φορουσε θηκη και μεμβρανη,ΑΛΛΑ...οταν το αναψε-γιατι ειχε σβησει κατα την πτωση- ειχε σπασμενη οθονη εσωτερικα!!!Το case και το touch απειραχτα,και η LCD νεκρη.Κοστος επισκευης...127€!!! Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Σημερα μου γλυστρησε από το χερι το κινητο , μεσα σε κατάστημα , και επεσε με την οθονη στην γωνια ενός μεταλλικου διαχωριστικου ραφιων, όταν το σηκωσα δεν πιστευα στα ματια μου δεν ειχε την παραμικρη γρατζουνια στην οθονη, ευτυχως που το πατωμα ειχε χοντρη μοκετα οποτε γλυτωσα και τυχων μικρογδαρσιματα στις γωνιες. Ακομη και στο σπιτι που το εψαξα με μεγενθυτικο φακο δεν ειχε το παραμικρο, ένα + για την οθονη ένα _ για το πισω πλαστικο καπακι που γλυστραει επικινδυνα. για να παιξεις τζοκερ εισαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Σιγουρα ημουν τυχερος και ειδικα τετοια μερα (Τριτη και 13) μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει κανενα λειτουργικο προβλημα και πιστευω οτι επειδη χτυπησε υπο γωνια στο μεταλλο η δυναμη του χτυπηματος δεν ηταν πολυ μεγαλη. Οι προστατευτικες θηκες που προτεινατε δυστηχως δεν με βολευουν γιατι χρησιμοποιω δερματινη θηκη στη ζωνη, οποτε η μονη λυση ειναι να το δουλευω με τα δυο χερια μεχρι να συνηθισω το κρατημα με το ενα, το παλιο ηταν το ace 2 που ειχε εντονα σαγρε πισω επιφανεια και δεν ειχα τετοιο προβλημα. Οσο για την οθονη ξαναειχα gorilla glass στο ace 1 και ξερω πολυ καλα την αντοχη του σε γραντζουνιες καθημερινης χρησης που πιστευω οτι η μεμβρανη ειναι σχεδον αχρηστη. Μεχρι στιγμης το κινητο γενικα δειχνει να αξιξει τα λεφτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Παρατηρησα κατι περιεργο που συνεβηκε δευτερη φορα και πιστευω εντοπισα το "bug".Ειμαι συνδρομητης WhatsUp και που και που χρησιμοποιω το Internet Day Pass,σε συχνοτητα μια αντε δυο φορες το μηνα ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ....Κατα τα αλλα τα δεδομενα κινητης ειναι συνεχως κλειστα,και σχεδον μονιμα το WiFi ανοιχτο,καθως στους χωρους που περναω τις περισσοτερες ωρες εχω προσβαση. Αυτο που παρατηρησα εναι το εξης: -ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΗΣ- Πηγα στις ρυθμισεις και πατησα αλλαγη απο GSM σε Αυτοματο.Μετα πατησα να κανει αναζητηση δικτυων.Και τσουπ,εσκασε SMS απο το Internet Day Pass οτι συνδεθηκα και με χρεωσε 1€!!!! Συμβαινει και σε αλλους;Η κινηση δεδομενων στη συσκευη ειναι 0,οποτε κατι στη σαρωση δικτυων στελνει δεδομενα στιγμιαια και χρεωνει.Εχω ενεργοιποιησει το 4G στην Cosmote,δεν ξερω αν παιζει ρολο και αυτο.... Ειναι καποιο bug?Ειναι νορμαλ συμπεριφορα;Ειναι κατι που κανω εγω λαθος?!Ας δοκιμασει καποιος να μου πει,γιατι την πρωτη φορα που εγινε και δεν ημουν σιγουρος τι εκανα γιατι αργησε το SMS και σκαλιζα γενικα το κινητο,η εξηπυρετηση πελατων μου ειπε οτι στο συστημα φαινεται οτι εκανα συνδεση... *ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΖΑΜΠΑ Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swordman80 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Έχει πάρει κάποιος "βάση στήριξης αυτοκινήτου" για το mini να μας πει ποια πήρε, που να είναι καλή γιατί ενδιαφέρομαι να πάρω κάποια και ήθελα γνώμες. Είτε αυτές που κολλάνε με βεντούζα στο τζάμι (οι καλές δε ξεκολλάνε εύκολα με τη ζέστη και τον ήλιος) είτε αυτές που μπαίνουν στον αεραγωγό, η οποία να είναι και περιστρεφόμενη ώστε να μπορώ να βάζω το κινητό κάθετα, ή οριζόντια. Βασικά τη θέλω για να τοποθετώ το κινητό στο αυτοκίνητο και να μη "χτυπάει" εδώ κι εκεί στις στροφές, αλλά και για να το βλέπω σε περίπτωση που χρειαστώ GPS Navigation. Παράθεση GT-i9195 Επιτέλους! :) και... KitKat inside! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Για το 9192 σε ποιο λινκ του myphone κοιτάμε; Δεν το βρίσκω πουθενά! Το βρήκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει otg με USB flash? Έξω δοκίμασα αλλά δεν το αναγνωρίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Γι αυτη την δουλεια θελεις custom kernel...και την οποια συσκευη πρεπει να την ρευματοδοτησεις απο αλλη πηγη, δεν δινει ρευμα το κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Θελω να κάνω μια ερώτηση. Έχει η κοπέλα μου το κινητό και βλέπω στο wake lock detector ότι το GTALK_ASYNC_CONN_com.google.android.gsf.gtalkservice.AndroidEndpoint κρατάει τη συσκευή "ενεργή" για ώρες. Τι μπορώ να κάνω; γιατί δεν έχω βρει κάτι για να το διορθώσω. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Θελω να κάνω μια ερώτηση. Έχει η κοπέλα μου το κινητό και βλέπω στο wake lock detector ότι το GTALK_ASYNC_CONN_com.google.android.gsf.gtalkservice.AndroidEndpoint κρατάει τη συσκευή "ενεργή" για ώρες. Τι μπορώ να κάνω; γιατί δεν έχω βρει κάτι για να το διορθώσω. Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον είναι από το hangouts, απότι είδα έχει ένα battery drain bug που έχουν αναφέρει κάποιοι. Εάν δεν το χρησιμοποιεί, απενεργοποίησε το από τις ρυθμίσεις. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μάλλον είναι από το hangouts, απότι είδα έχει ένα battery drain bug που έχουν αναφέρει κάποιοι. Εάν δεν το χρησιμοποιεί, απενεργοποίησε το από τις ρυθμίσεις. Παιδιά καλησπέρα. Θελω να κάνω μια ερώτηση. Έχει η κοπέλα μου το κινητό και βλέπω στο wake lock detector ότι το GTALK_ASYNC_CONN_com.google.android.gsf.gtalkservice.AndroidEndpoint κρατάει τη συσκευή "ενεργή" για ώρες. Τι μπορώ να κάνω; γιατί δεν έχω βρει κάτι για να το διορθώσω. Ευχαριστώ πολύ! Οπως πολυ σωστα ανεφερε ο φιλος "kyrillos13" ειναι απο το "ΗangOuts" το παλιο GTalk που χρησημοποιει ακομα την ιδια πηγη κωδικα (on first Runtime(Start);) και υπαρχουν 2 λυσεις* αναλογα με το status του τηλεφωνου σου. Flag in Root Status [1]; (Εαν υπαρχει Root) Χρησημοποιεις καποιο Firewall, AdBlocker e.t.c. και στα /hosts προσθετεις μηδενικες τιμες στις πρωτες 3 θεσεις. Φυσικα αν υπαρχει δυναμικη αναβαθμιση απο το προγραμμα καλυτερα να προσθεσεις το δικο σου κανονα/λιστα για να μην χρειαζεται να κανεις edit συνεχεια το /host. Η βασικη αρχη "μπλοκαρισματος" υποκειται οτι δεν θα χρησημοποιηθει το προγραμμα (i.e. Gtalk-HangOuts) για να συμπεριληφθει στην μη επιτρεπομενη λειτουργεια. Flag in Root Status [0]; (Δεν υπαρχει Root) Λιγο διαφορετικα τα πραγματα εδω εφοσον δεν μπορει να απομονοθει η εφαρμογη καθε αυτο και πρεπει να απεργοποιηθουν ολοι οι συσχετιζομενοι ποροι που χρησημοποιουν εστω και μια λειτουργεια για την εκκινηση της εφαρμογης. Πιο συγεκεκριμενα: 1-] Επιβολη Διακοπης Χαρτών (GoogleMaps) (οταν δεν χρησιμοποιουνται) 2-] Επιβολη Διακοπης GooglePlay Services / Notifications/Updates 3-] Απεργοποιηση Συγχρονισμού - All Levels &-] Αν δεν το χρησημοποιεις καθολου (οπως ανεφερε "kyrillos13" -> Ανενεργο εφοσον πριν εχεις κανεις > Επιβολη Διακοπης και Εκκαθαριση των [1],[2],[3], δεν θελεις να υπαρχει cache για ευνοητους λογους) * Οι παραπανω διαδικασιες εχουν συζητηθει στο XDA και τα αποτελεσματα μπορει να ποικιλουν αναλογα την ROM/Kernel **Tip : try to use also Greenify -> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify , which is now working quite satisactory on non-Rooted phones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Παρατηρησα κατι περιεργο που συνεβηκε δευτερη φορα και πιστευω εντοπισα το "bug".Ειμαι συνδρομητης WhatsUp και που και που χρησιμοποιω το Internet Day Pass,σε συχνοτητα μια αντε δυο φορες το μηνα ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ....Κατα τα αλλα τα δεδομενα κινητης ειναι συνεχως κλειστα,και σχεδον μονιμα το WiFi ανοιχτο,καθως στους χωρους που περναω τις περισσοτερες ωρες εχω προσβαση. Αυτο που παρατηρησα εναι το εξης: -ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΗΣ- Πηγα στις ρυθμισεις και πατησα αλλαγη απο GSM σε Αυτοματο.Μετα πατησα να κανει αναζητηση δικτυων.Και τσουπ,εσκασε SMS απο το Internet Day Pass οτι συνδεθηκα και με χρεωσε 1€!!!! Συμβαινει και σε αλλους;Η κινηση δεδομενων στη συσκευη ειναι 0,οποτε κατι στη σαρωση δικτυων στελνει δεδομενα στιγμιαια και χρεωνει.Εχω ενεργοιποιησει το 4G στην Cosmote,δεν ξερω αν παιζει ρολο και αυτο.... Ειναι καποιο bug?Ειναι νορμαλ συμπεριφορα;Ειναι κατι που κανω εγω λαθος?!Ας δοκιμασει καποιος να μου πει,γιατι την πρωτη φορα που εγινε και δεν ημουν σιγουρος τι εκανα γιατι αργησε το SMS και σκαλιζα γενικα το κινητο,η εξηπυρετηση πελατων μου ειπε οτι στο συστημα φαινεται οτι εκανα συνδεση... *ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΖΑΜΠΑ Σημερα παλι,το κινητο καθοταν,ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ανοιχτο το WiFi,η επιλογη δικτυου στο αυτοματο,και μου ηρθε ΠΑΛΙ SMS με συνδεση στο internet day pass...Τοσο καιρο που το ειχα στο GSM only,δεν μου το ειχε κανει,οποτε υποθετω οτι οτι κατι παιζει απο bug.Εχει κανεις αναλογο προβλημα; Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Σημερα παλι,το κινητο καθοταν,ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ανοιχτο το WiFi,η επιλογη δικτυου στο αυτοματο,και μου ηρθε ΠΑΛΙ SMS με συνδεση στο internet day pass...Τοσο καιρο που το ειχα στο GSM only,δεν μου το ειχε κανει,οποτε υποθετω οτι οτι κατι παιζει απο bug.Εχει κανεις αναλογο προβλημα; Επικοινώνησε με την εταιρία σου, εγώ με vodafone δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maeral Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Σημερα παλι,το κινητο καθοταν,ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ανοιχτο το WiFi,η επιλογη δικτυου στο αυτοματο,και μου ηρθε ΠΑΛΙ SMS με συνδεση στο internet day pass...Τοσο καιρο που το ειχα στο GSM only,δεν μου το ειχε κανει,οποτε υποθετω οτι οτι κατι παιζει απο bug.Εχει κανεις αναλογο προβλημα; Αν θες να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη END DAY στο 1333. Πηγή: http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/COSMOTE_Internet_Day_Pass.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 ξερει καποιος ποσο κοστιζουν τα γνησια χαντς φρι για το s4 mini? γιατι εκοψα τα δικα μου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maeral Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Βρήκα αυτά: http://www.skroutz.gr/s/4444584/Samsung-EHS64.html http://www.skroutz.gr/s/4041211/Samsung-HS330.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts