Jump to content

Sony Xperia M and M dual

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γω το ιδιο της λεω! Αλλα επιμενει οτι δε παταει τιποτα... Παντως θα δοκιμασω αυτο με το hands free, θα κανω και την αναβαθμιση και οψωμεθα...

όπως τα λένε οι φίλοι είναι, είναι θέμα proximity sensor ο οποίος ενεργοποιεί την οθόνη και μετά πατιέται η αναμονή, είχα συχνά το ίδιο θέμα με τον αδελφό μου ιδίως το καλοκαίρι, που το κράταγε ένα δάχτυλο μακριά από το αυτί για να μην ιδρώνει.... από το φθινόπορο είνια πια σπάνιο φαινόμενο, αλλά ίσως έχει σημασία και οτι αλλάξαμε το screen protector με tempered glass πριν 2 μήνες και ίσως ο proximity sensor να δουλεύει και καλύτερα έτσι...

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια μολις κολλησα το κινητο της αδερφης μου μπορει καποιος να με βοηθεισει δε μπορω να περασω ουτε τη stock ρομ με το pc companion καμια ιδεα ?

Πέρνα τη rom μέσω flashtool.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Εχει κανεις ιδεα τι σκαλωμα μπορει να εφαγε το τηλεφωνο (xperia m μονοκαρτο) και δε κλεινει η σβηνει η οθονη? Εχει περασμενη την τελευται αναβαθμιση πολυ καιρο αλλα τις τελευταιες μερες μενει μονιμα ανοικτο εκτος και αν το κλεισω απο το power button. Επαιξα με τις ρυθμισεις χρονου αναμονης αλλα τιποτα :confused:
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Εχει κανεις ιδεα τι σκαλωμα μπορει να εφαγε το τηλεφωνο (xperia m μονοκαρτο) και δε κλεινει η σβηνει η οθονη? Εχει περασμενη την τελευται αναβαθμιση πολυ καιρο αλλα τις τελευταιες μερες μενει μονιμα ανοικτο εκτος και αν το κλεισω απο το power button. Επαιξα με τις ρυθμισεις χρονου αναμονης αλλα τιποτα :confused:

Αν η ρυθμιση για το χρονο φωτισμου της οθονης ειναι σωστη τοτε φταιει καποια εφαρμογη που κατεβασες προσφατα. Εγω αντιμετωπιζα το εν λογω προβλημα οταν ειχα περασει μια εφαρμογη για κατεβασμα mp3. Οι περισσοτερες ειναι γραμμενες στο ποδι οποτε συχνα δημιουργουν διαφορα προβληματα.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

μόλις συνέδεσα το κινητό στον υπολογιστή με το καλώδιο της sony και έλαβα το εξής μήνυμα.

το περίεργο ήταν ότι όσο το κρατούσα, η μπαταρία έπεφτε ανά δευτερόλεπτο, αλλά στο 2%, και βγάζοντας και ξαναβάζοντας το καλώδιο, άρχισε να φορτίζει κανονικά. :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια σκεφτομαι να το παρω για μικρο κ φθηνο κ αναρωτιομουν αν το gps παιζει καλα κ απροβληματιστα επι ωρα χωρις κολληματα κ ζεστη..

παιδια σκεφτομαι να το παρω για μικρο κ φθηνο κ αναρωτιομουν αν το gps παιζει καλα κ απροβληματιστα επι ωρα χωρις κολληματα κ ζεστη..

χμμ, επειδη εχω και αλλα κινητα παραλληλα, δεν ειναι ο,τι καλυτερο..ΚΑμια φορα δηλαδη καπου το χανει. Ειδικα αν θες χωρις 3G Πλοηγηση, τοτε δεν ξερω αν θα σε βρει ποτε..αλλα οταν το χανει με 3G ειναι προβλημα. Το εχω δουλεψει ελαχιστα ομως καμια σχεση δεν ειχε με το Ζ1 που ειχα παραλληλα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ο αδερφος μου που το εχει δεν εχει κανενα προβλημα με το gps οσο και αν το χρησιμοποιει.

οταν χανει το κινητο σημα gps , χανει και η συσκευη gps που εχει παραλληλα ανοιγμενη.

οποτε δεν ειναι θεμα του κινητου.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

βασικα δεν με ενδιαφερει το gps για πλοηγηση, αλλα για καταγραφη αθλητικων δραστηριοτητων χωρις 3g, μεσω της εφαρμογης Strava..

θα το παρω μαζι μου με το ποδηλατο τεταρτη ή ΣΚ και θα εχω παραλληλα και το Ζ3c να δουμε τι θα βγαλει..Στο Μ θα το lockαρω με wifi και μετα θα συνεχισω ετσι, μιας και δεν του εχω σιμ μεσα, και να δουμε ποσο αξιοπιστο ειναι. αν θες περιμενε το..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

βασικα δεν με ενδιαφερει το gps για πλοηγηση, αλλα για καταγραφη αθλητικων δραστηριοτητων χωρις 3g, μεσω της εφαρμογης Strava..

Δεν θα στο πρότεινα για τη χρήση που το θες... χρεισημοποιούσα το neo V με runkeeper και το άλλαξα με το Μ και runkeeper επίσης. Για την ίδια διαδρομή το Μ κάθε φορά μου έδινε διαφορετικά στοιχεία ενω το neo V ήταν πάντα ακριβές

• 3 weeks later...

Κανω τζογκινγκ με με το Μ με 3 προγραμματα και ειναι απλα τελειο στην gps λειτουργια του.

απο τα καλυτερα κινητα στον συνδιασμο hardware με software..............

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Κανω τζογκινγκ με με το Μ με 3 προγραμματα και ειναι απλα τελειο στην gps λειτουργια του.

απο τα καλυτερα κινητα στον συνδιασμο hardware με software..............

Τελικα το m ηταν οτι καλυτερο ειχε να παρουσιασει η σονυ στην τοτε midrange κατηγορια. Μπραβο

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ξερουμε αν το Μ υποστηριζει screen mirroring? Δηλαδη εικονα απο τηλεοραση να την δειχνει στο κινητο, το L το κανει αυτο "Κατοπρισμο οθονης" το λεει μεσω Miracast αλλα στο Μ δεν βρισκω αντιστιχο πεδιο στο manual του...
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Φίλοι, έχετε να προτείνετε κάποια ποιοτική θήκη για το κινητό μας;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• 2 weeks later...
Παιδιά Καλημέρα. Θέλω να πάρω δώρο στην κοπέλα μου αυτό αντί του roma r2 plus και αναρωτιέμαι αν παίρνει το δίκαρτο μοντέλο cyanogenmod.

καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!! εκπέμπω sos φίλοι μου!το μονόκαρτο m έσβησε και δεν ανάβει με τίποτα!!συνδέοντάς το στο pc ανάβει η πράσινη λυχνία και μετά τέλος.δε το βλέπει καν ο υπολογιστής.το είχα πάθει και με της κοπέλας μου αυτό και αναγκάστικα να το στείλω στην arvato.υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσω αυτή τη φορά?? να ενημερώσω ότι έχω κάνει όλους τις κινήσεις που αναφέρονται εδώ μέσα.power button+vol up,pc companion κλπ!!ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!

καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!! εκπέμπω sos φίλοι μου!το μονόκαρτο m έσβησε και δεν ανάβει με τίποτα!!συνδέοντάς το στο pc ανάβει η πράσινη λυχνία και μετά τέλος.δε το βλέπει καν ο υπολογιστής.το είχα πάθει και με της κοπέλας μου αυτό και αναγκάστικα να το στείλω στην arvato.υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσω αυτή τη φορά?? να ενημερώσω ότι έχω κάνει όλους τις κινήσεις που αναφέρονται εδώ μέσα.power button+vol up,pc companion κλπ!!ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!

αν τα εχεις κανει ολα δυσκολο. Να βαλεις τη μπαταρια της κοπελας σου δοκιμασες? ή να το θεσω αλλιως, να το εβαζες στη φορτιση κανα 10λεπτο (βεβαια αν αναβει πρασινο δε νομιζω να φταιει η μπαταρια.)

Τελος, αστο λιγο χωρις μπαταρια, πατα το on/off και ξανα βαλτη να το ανοιξεις. αν και δυσκολα τα βλεπω εφοσον εχεις κανει τα παντα.

σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!θα τα κάνω και αυτά αν και νομίζω ότι τα έχω κάνει πάλι και βλέπουμε!!το τηλ της κοπέλας μου ήταν στην εγγύηση αυτό δεν είναι οπότε φοβάμαι να σκεφτώ τι μπορεί να μου πει η arvato!!τέλος πάντων είδωμεν!!!

"Η μπαταρία δεν φορτίζεται. Η συνδεδεμένη πηγή ρευματος δεν είναι επαρκής. Η αποφόρτιση της μπαταρίας γίνεται πιο γρήγορα από την φόρτιση της. Ελαχιστοποιήσετε τη χρήση κατά την διάρκεια της φόρτισης. "

Αυτό το μήνυμα λαμβάνω καθημερινά όταν πάω να φορτίσω το τηλέφωνο μου. Έχω αλλάξει μέχρι τώρα τρεις φορτιστές Sony. Το κινητό ή θα φορτίζει πάρα πολύ αργά ή δεν θα φορτίζει καθόλου και θα ξεφορτίζεται. Ο μόνος τρόπος φόρτισης είναι μέσω USB αλλά και αυτό γίνεται πάρα πάρα πολύ αργά. Έβαλα στο κινητό μου άλλη μπαταρία από Xperia M και δεν υπήρχε πρόβλημα, αντίθετα η μπαταρία μου στο άλλο κινητό δεν φορτίζει. Πάμε για μπαταρία; Άραγε θα με καλύψει η Arvado; Είμαι εντός εγγύησης. .

θελεις μπαταρια σιγουρα.

η μπαταριεες εχουν εγγυησει 6 μηνες -1 χρονο ( αναλογα απο που το αγορασες) αν και πριν κανα χρονο οταν εστειλα email στην sony, μου ανεφεραν 1 χρονο εγγυηση για την μπαταρια κινητων.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

• The title was changed to Sony Xperia M and M dual