louigi_gr Δημοσιεύτηκε July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 28, 2004 Εδω και αρκετο καιρο σκέφτομαι να αγορασω CPU και Mobo αλλα κυκλοφορουν τοσα πολλα στην αγορα που εχω μπερδευτει. Εχω καταληξει λοιπόν στην αγορα ενος CPU Intel P4 3.4C και δεν ξερω με ποια μητρικη να τον συνδυασω. Μηπως μπορειτε να με διαφωτίσετε? Η mobo κατα προτιμηση ASUS. Υ.Γ.: Στο Intel P4C το C= HT fsb 800? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 ΑSUS P4P800 DELUXE και θα είσαι άνετος...... από τα καλήτερα Μ/Β Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louigi_gr Δημ. July 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 H ASUS P4C800-E DELUXE αξιζει? Επισης στο site της ASUS λεει οτι η P4P800 παιρνει εως 3.2Ghz+ . Τον 3.4 θα τον δέχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 το "+" τι λές να είναι.....???? είναι φοβερή.... ρίξε μια ματιά σε ένα θέμα που λέει για Μ/Β Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 p4c800-e deluxe exo ego kai eimai ipereuxaristimenos... Poli tzami to mixanima, alla akribo! Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louigi_gr Δημ. July 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Το θεμα ακριβο δεν πολυπαιζει γιατι ουτως η αλλως αυτην την στιγμη βρισκομαι εξωτερικο (κινα για την ακριβεια) και η τιμες ειναι αρκετα χαμηλοτερες. Απλα επειδη τα κιτρινα ανθρωπακια δεν μιλανε καλα αγγλικα πρεπει να τους ζητησω συγκεκριμενα πραγματα. Για τον λογο αυτο ζηταω την γνωμη σας. geotech22 μπορεις να μου πεις ποσο την πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SupraDiN Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 200 euro exi peripou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louigi_gr Δημ. July 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Υπαρχουν αντιστοιχες των P4P800 Deluxe και p4c800-e deluxe αλλα αλλης μαρκας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Δεν μας φέρνεις και εμάς τπτ από εκεί :) Δεν θα έλεγα όχι σε έναν φτηνό P4 3.2ghz για να πάει πακέτο με την Χ800 μου :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louigi_gr Δημ. July 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 χεχε, σε καμια δυο μερες που θα εχω τελειωσει με τις αναζητησεις θα σου αναφερω και τιμες. Αλλα προς το παρων θελω ενα καλο mobo για τον P4 3.4C που σκεφτομαι να παρω. Εκτος απο ασους που ηδη προτεινατε εχετε τιποτα αλλο? Δωστε τα φωτα σας :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SupraDiN Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Asus bre eggiisi min kitaksis tipota allo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louigi_gr Δημ. July 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Ok then! 8a to exw ypopsin mou pleon ;) Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEO Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 I abit exei kati ekseretika mobo. des ki ekei ti paizei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αν δε το βιαζεσαι κ πολυ περιμενε 1-2 βδομαδες που θα ερθουν Ελλαδα οι νεες cpu-mobo της Intel με LGA775 pins Φαινετε πως ειναι εξαιρετηκοι κ εχουν κ μεγαλητερο βαθος χρονου ;) Aν θες τη γνωμη μου παντως πηγενε σε AMD A64 939pins μιας κ η 64bit γεννια των Windows ειναι κοντα πλεον κ θα εχεις ενα κερδος της ταξης του 27% στα παιχνιδια μονο κ μονο απο αυτο,συμφωνα με την nVidia :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louigi_gr Δημ. August 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Το θεμα του AMD64 το σκεφτομαι πολυ σοβαρά! Τελικα μηπως αξίζει περισσοτερο? Λετε να προσανατολιστω στην αγορα καποιου AMD64 και αν ναι εχετε καποιεσ συγκεκριμενες προτασεις? Δηλαδη συγκεκριμενα ποιον AMD και ποιά Motherboard! Ευχαριστω και παλι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Απ'όσο θυμάμαι αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν στην αγορά επεξεργαστές AMD64 που είναι μια ενδιάμεση κατάσταση. Με την έννοια ότι έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα αλλάξει το socket. Επομένως, δεν ξέρω αν αξίζει να πάρεις τώρα κάτι τέτοιο. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος όμως, επειδή δεν ασχολούμαι πολύ τελευταία. Άλλωστε το καλοκαίρι είναι νεκρή περίοδος γενικά για τον τομέα των υπολογιστών. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde ( 2 Αύγ. 2004 , 12:16) Απ'όσο θυμάμαι αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν στην αγορά επεξεργαστές AMD64 που είναι μια ενδιάμεση κατάσταση. Με την έννοια ότι έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα αλλάξει το socket. Επομένως, δεν ξέρω αν αξίζει να πάρεις τώρα κάτι τέτοιο. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος όμως, επειδή δεν ασχολούμαι πολύ τελευταία. Άλλωστε το καλοκαίρι είναι νεκρή περίοδος γενικά για τον τομέα των υπολογιστών. Σωστά. Αυτή τη στιγμή το socket 754 εγκαταλείπεται σταδιακά για να επικρατήσει το καινούργιο (και σαφώς καλύτερο) 939. Παρ'όλα αυτά το 939 αυτή την περίοδο είναι απαγορευτικό αφού οι μόνοι επεξεργαστες που υποστηρίζει είναι από τον 3500+ και πάνω ( :!: ) οι οποίοι αφενώς είναι πανάκριβοι και αφετέρου δύσκολα τους βρίσκεις στην Ελλάδα.... Οπότε όπως καταλαβαίνεις για AMD64 ή θα περιμένεις λίγους μήνες ώστε να πάρεις 939 και να είσαι τελείως up-to-date ή θα πας στο 754, η πορεία όμως του οποίου σύντομα λίγει. Πάντως για να σου πω την αλήθεια εγώ με AMD64 3200+ (socket 754) δεν έχω κανένα παράπονο στη λειτουργεία (εκτός ίσως από την απουσία DualDDR) οπότε και το 754 μην το φοβάσαι, μια χαρά είναι. :) Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Aφου λοιπον δεν εισαι κολημενος(κ πολυ καλα κανεις) πηγενε σε 939 αν αντεχει η τσεπη σου Συγκεκριμενα θα προτινα εναν AMD Athlon 64 FX-53, 2.4GHz αν τα εχεις χοντρα(παει 750+φπα Ελλαδα) ή μια ποιο νορμαλ λυση ο AMD Athlon 64 3500+, Socket 939, 2.2GHz(320+φπα Ελλαδα) Εξω εχουν λιγοτερο,οποτε αν μπορεις παρε απο κει Για ΜΟΒΟ υπαρχει ενα παραπολυ καλο review εδω http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2128 Διαλεγεις κ περνεις λοιπον ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Εγώ θα σου προτίνω να κοιτάξεις κάτι σε ABIT για μητρική.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest djp800 Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 παιδια συγνωμη για το post εδω μεσα αλλα λογο αναγκης δινω αυτα τα πραγματα ολα μαζι.... πωλουνται τα κατωθι.... ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ CELERON 1.7 motherboard P4S5A/DX+ για χαρακτηριστικα κοιταξτε εδω http://www.ecsusa.com/products/p4s5a_dx_plus.html επισεις μνημη 2x128mb 133Mhz και καρτα γραφικων Nvidia Geforce II mx 400 ολα μαζι στην τιμη 130 ευρο... τηλ 6976233558 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louigi_gr Δημ. August 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Δηλαδή με λιγα λόγια να μην κανω καποια κίνηση αυτό το καλοκαίρι και να περιμενω λιγο καιρό ακόμα μεχρι να ανακοινωθουν οι νέες τεχνολογίες. Αλλά ρε παιδία όπως παει το πράγμα έχει γίνει πολυ μπέρδεμα! Προσωπικά παντως όντως δεν τρώω καποιο κόλημα με την μάρκα του επεξεργαστη αφου ήδη τα 2 μηχανήματα που έχω το ενα ειναι ιντελ σελερον(πολυ παλιος αλλα κανενα παραπονο) και το αλλο AMD Athlon XP2200+ ο οποίος δουλέυει σαν σκυλί! Απλά θέλω να βρω την καταληλοτερη λύση οσον αφορα το Value for Money! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Koιτα,οσο περιμενεις τοσο θα βγαινουν καινουρια πραγματα κ τοσο θα πεφτουν οι τιμες των υπαρχοντων.Απλα ζυγιζεις την κατασταση(κ τη τσεπη σου) κ αποφασιζεις... Προσωποιηκα αν επερνα σημερα συστημα θα πηγενα σε 3500+ 939pins,για ΜΟΒΟ δε το εψαξα γιατι δε προκειτε να ψωνισω συντομα(πριν μολις 1 μηνα πηρα 3400+754pins με μια Chaintech ZNF-250) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Για 939 mobo προτείνω ASUS A8V wi-fi . Έχει πολλά καλούδια... και σε λογική τιμή Αν ο 64αρης μου ήταν 939 αυτήν θα έπερνα :alien: EDIT: Πάρε και 2 links να την δεις: πλαισιο και asus Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louigi_gr Δημ. August 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 Πολυ βοηθητικα τα λινκ Revan τα τσεκαρα και φαινεται πολυ δελεαστικη προταση, οστοσο δεν μπορω να αποφασισω ακομα αν πρεπει να καταφυγω στην λυση ενος 64 μπιτ ΑΜΔ η ενος 32 μπιτ ΗΤ Ιντελ! Μπορειτε να ποσταρετε καποιο λινκ να τσεκαρω κανα συγκριτικο να διαφωτιστω? Επισης βρηκα την ΑSUS P4P800 E Deluxe me Wifi στα 112Ευρω αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 Τσέκαρε αυτά τα δύο threads τα οποία ασχολούνται εκτενώς με το AMD64 vs. Intel(32bit): Επεξεργαστές 64bit Intel vs. AMD (από τη σελίδα 10 και μετά...) Πάντως AMD64 από εμένα... :cool: Η P4P800 E Deluxe είναι πολύ καλή για τα λεφτά της αλλά θα σου πρότεινα και την P4C800 οποία είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω, αν και είναι λίγο ακριβότερη. Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts