nikosxeng3 Δημοσιεύτηκε May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 23, 2013 (edited) Με μπαταρία 1540 mAh και Android OS, v4.1.2 (Jell Βean). 3:2 240x320 οθόνη και 1000άρη επεξεργαστή. Περισσότερα εδώ: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l3_ii_e430-5292.php Edited May 23, 2013 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leontatos Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Καλημερα,μηπως ξερει κανεις για rοοt στη συσκευη αυτη!προσπαθησα κ με frαmαrοοt και με superoneclick αλλα τιποτα.!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Καλημερα,μηπως ξερει κανεις για rοοt στη συσκευη αυτη!προσπαθησα κ με frαmαrοοt και με superoneclick αλλα τιποτα.!ευχαριστω Στο framaroot 1.4.1 έβαλες το Gandalf? αν όχι δοκίμασε το και βάλε την 1.4.1 έκδοση από xda αν και είδα πως ανέφεραν και το L3 II Dual πως δεν δούλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leontatos Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 δυστυχως δεν κανει ουτε το frαmαrοοt τπτ!κατι αλλο που ισως κανει δουλεια?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 To εχω σα δευτερο και για αυτη τη χρηση ειναι μια χαρα.Ειναι εντυπωσιακη η διαρκεια της μπαταριας του,μου θυμιζει παλια feature phones. Απο ταχυτητα ειναι επισης πολυ καλο,ισως αργει λιγο στην εναρξη να διαβασει την καρτα μνημης. Η οθονη του ειναι μεν χαμηλης αναλυσης,αλλα υψηλης ποιοτητας.Ευαισθητη και με αριστες γωνιες θεασης,πολυ λαμπερη ,καμια σχεση με τις αλλες qvga,προκειται για ενα ips πανελ με κουτσουρεμενη αναλυση. Δεν ειναι ομως για ολους,δεν μπορεις να κανεις δουλειες που χρειαζονται λεπτομερεια στην αναλυση και πρεπει να εχεις μικρα δαχτυλα. Ισως απευθυνεται περισσοτερο σε γυναικες. Στα συν η μνημη για εφαρμογες,που ειναι γυρω στα 1,7 γιγα. Για κατι περισσοτερο θες καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Εγω σκεφτομαι να το παρω στη γυναικα μου. Σε λευκο. Οποτε πρακτικα με ενδιαφερει η χρηση του ως απλο τηλεφωνο. Σαν τηλεφωνο πως ειναι? Ακους καλα τον συνομιλητη? Ο αλλος σε ακουει καλα? το ηχειο ειναι οκ? παρατηρησες καποιο προβλημα? Το πηρες απο τα γνωστα μαγαζια ή απο ιντερνετικα καταστηματα. Κσι αν το δευτερο, ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας ή ευρωπαικο? Ευχαρισρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Απο ποιοτητα κλησης,ουτε κρυο ουτε ζεστη. Το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα,οντας δευτερο. Δεν εχει δευτερο μικροφωνο και συστημα αποθορυβοποιησης. Το ακουστικο εκτελει και χρεη ηχειου. Ειναι παρα πολυ δυνατο. Το πηρα απο Πλαίσιο. Ηταν πολυ καινουριο και δεν υπηρχε σε σκρουτζομαγαζα. Η ελληνικη αντιπροσωπεια εχω ακουσει ειναι καλη και δεν εχει προβλημα με τις ευρωπαικες συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Το πήρα για τη γυναίκα και αυτή την περίοδο το "σκαλίζω". Σαν πρώτη εντύπωση πράγματι η μπαταρία κρατάει καλά. Η οθόνη αν και χαμηλής ανάλυσης είναι μια χαρά και αποκρίνεται άριστα στην αφή. Το UI μου αρέσει. Αυτό το LED του κεντρικού πλήκτρου είναι πολύ καλή ιδέα για τις αναπάντητες κλήσεις κλπ. Βέβαια, ενώ έχει τόσα χρώματα, δεν σε αφήνει να το παραμετροποιήσεις βάσει χρώματος. Νομίζω αξιοπρεπής συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Και εγω για τη γυναικα μου το σκεφτομαι. Και θελω να ρωτησω στον ηλιο πως τα παει η οθονη,ειναι ευαναγνωστη? Εοισης αυτο με το ακουστικο δε το καταλαβα καλα,δηλαδη οταν μιλας,ακους το συνομιλητης σου δυνατα? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ναι,στον ηλιο ειναι παρα πολυ ευαναγνωστη η οθονη. Ειναι lcd ips και η φωτεινοτητα παει παρα πολυ ψηλα. Χειροκινητα μονο απο τη notification bar,δεν εχει αισθητηρα φωτεινοτητας. Εννοουσα οτι το τηλεφωνο δεν εχει ξεχωριστο ηχειο πισω. Το ακουστικο ειναι και ηχειο. Σαν τα φθηνα feature phones. Αλλα αυτο δεν ειναι αρνητικο. Γιατι και σαν ακουστικο αλλα και σαν ηχειο ειναι πολυ δυνατο,ειδικα σαν ηχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Συμφωνω με το φιλο. Και απο αυτονομια μπαταριας "σκυλι"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Χαίρομαι που βελτίωσαν όλα τα μειονεκτήματα του L3... Στο θέμα ποιότητα (πλαστικά, συναρμογή κλπ) πώς τα πάει; Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 μπορει να γινει ροοτ χωρις υπολογιστη; ποση μνημη για εφαρμογες εχει: Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Το εχει παρει κανεις; το εχει κανει κανεις ροοτ παιδια; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 παιδια πολυ καλη αυτονομια το τηλ, τρεις μερες με αρκετη χρηση το κλεινω το βραδυ... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλα θα ειμαι.ο μονσδικος που εχω την συσκευη! sic... η φορτιση κραταει 2 ωρες ακριβως κλειστο. απο το 0%. Η μπαταρια κρστησε ακριβως ενα 24ωρο με σκληρη χρηση. οπου ομως ηταν κλειστο 7 ωρεςτο βραδυ. Με πανω απο μια ωρα ομιλια και αρκετες ωρες οθονη υπολογιζω με wifi... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 ξερει κανεις να μου πει γιατι οταν συνδεω ενσυρματα ακουστικα και παω να κανω μια κληση, την τερματιζει αμεσως και μου βγαζει μια εφαρμογη της google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefavra Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Καλησπερα! Ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω το μενου της κοσμοτε? Γιατι δεν μπορω ουτε ηχο κλησης να αλλαξω ουτε τιποτα....ουτε ρουτ δεν με αφηνει να κανω :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimnelly Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλησπέρα, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να βγω από την λειτουργία των ακουστικών? Έχουν ενεργοποιηθεί και δεν μπορώ να μιλήσω με άλλους χωρίς αυτά. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts