bouss Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Αν θυμάμαι καλά το GPE είχε κάποια θέματα με την κάμερα και δεν έβγαζε τόσο καλές φωτό όσο το κανονικό. Δεν γνωρίζω βέβαια αν βελτιώθηκε στην πορεία. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή της HTC αν θέλεις. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Εχει δυστηχως καποια προβληματακια η 5.0.2 τα οποια μαλλον δεν οφειλονται στη HTC αλλα στη Google. Το προβλημα ειναι πως συμφωνα με αυτο: no 5.1 for Μ7 η συσκευη μας θα μεινει μονιμα με αυτα τα bugs... Κριμα. ΥΓ: Με μετατροπη σε GPE θα μπορει καποιος να παρει 5.1 . Η HTC ισχυρίζεται οτι έχει διορθώσει μόνη της τα περισσότερα bugs της 5.0 και για αυτό δεν θεωρεί αναγκαίο το upgrade σε 5.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 There may still be hope yet for the One M7's software http://pocketnow.com/2015/03/20/htc-one-m7-updates-2 Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolek Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Εγώ έχω ελληνική συσκευή αλλά το πρόβλημα που λέτε δεν το είχα. Αυτό που θα έκανα στη θέση σας (αν το πρόβλημα είναι σοβαρό) θα ήταν να κάνω επαναφορά και να περνάω σιγά σιγά εφαρμογές μήπως και βρω ποια το κάνει. Αν διορθώνεται σε safe mode είναι πρόβλημα από εφαρμογή. Δίκιο έχεις σε αυτό που λές αλλά το δικό μου θέμα είναι πως δεν μου παρουσιάζει το πρόβλημα πάντα οπότε δοκιμάζοντας αυτό που πρότεινες δεν θα ήξερα αν ο λόγος που δεν το παρουσιάζει είναι η απουσία κάποιας εφαρμογής ή απλά τυχαίο. Επίσης αν όπως έχουν ισχυριστεί πολλοί το πρόβλημα συνεβη από καποια αναβαθμιση του google play ή κάποια διαταραχή του google service framework με τον dialer δεν είναι κάτι που μπορώ να αποφύγω χωρίς να χειροτερέψει η εμπειρία χρήσης της συσκευής μου δραματικά. Παρ'όλα αυτά σε ευχαριστώ για την πρόταση. Σε αυτό το νήμα στις αρχές Δεκεμβρίου είχαν αναφέρει και άλλα μέλη αυτό το πρόβλημα με τον dialer αλλα δεν έχουν επανέλθει και αναρωτιέμαι αν βρήκαν κάποια λύση η απλά ανέχονται το το γεγονός το να μην μπορουν να ακούσουν το συνομιλητή τους. Το ίδιο συνέβη και παγκοσμίως αλλα σε άλλες χώρες έλαβαν καποιο update που έλυνε το πρόβλημα. Παρακαλώ όποιος ακούσει κάτι ή έχει κάποια πρόταση για να δοκιμάσω ας την πεί γιατι το να μην μπορώ να επικοινωνήσω (όποτε το επιθυμώ) με κλήσεις δικτύου είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια συσκευή επικοινωνίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Δίκιο έχεις σε αυτό που λές αλλά το δικό μου θέμα είναι πως δεν μου παρουσιάζει το πρόβλημα πάντα οπότε δοκιμάζοντας αυτό που πρότεινες δεν θα ήξερα αν ο λόγος που δεν το παρουσιάζει είναι η απουσία κάποιας εφαρμογής ή απλά τυχαίο. Επίσης αν όπως έχουν ισχυριστεί πολλοί το πρόβλημα συνεβη από καποια αναβαθμιση του google play ή κάποια διαταραχή του google service framework με τον dialer δεν είναι κάτι που μπορώ να αποφύγω χωρίς να χειροτερέψει η εμπειρία χρήσης της συσκευής μου δραματικά. Παρ'όλα αυτά σε ευχαριστώ για την πρόταση. Σε αυτό το νήμα στις αρχές Δεκεμβρίου είχαν αναφέρει και άλλα μέλη αυτό το πρόβλημα με τον dialer αλλα δεν έχουν επανέλθει και αναρωτιέμαι αν βρήκαν κάποια λύση η απλά ανέχονται το το γεγονός το να μην μπορουν να ακούσουν το συνομιλητή τους. Το ίδιο συνέβη και παγκοσμίως αλλα σε άλλες χώρες έλαβαν καποιο update που έλυνε το πρόβλημα. Παρακαλώ όποιος ακούσει κάτι ή έχει κάποια πρόταση για να δοκιμάσω ας την πεί γιατι το να μην μπορώ να επικοινωνήσω (όποτε το επιθυμώ) με κλήσεις δικτύου είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια συσκευή επικοινωνίας Eνας απο αυτος με το προβλημα στην κληση ημουν και εγω.Στο xda ελεγαν οτι το προβλημα ηταν στην εκδοση 6.5.99 του Υπηρεσιες google play, δεν τσεκαρεις μηπως εχεις την ιδια εκδοση και να βαλεις μια πιο κανουργια εκδοση. Λυση προσωρινη υπαρχει αλλα χρειαζεται να ειναι root η συσκευη σου. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolek Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Eνας απο αυτος με το προβλημα στην κληση ημουν και εγω.Στο xda ελεγαν οτι το προβλημα ηταν στην εκδοση 6.5.99 του Υπηρεσιες google play, δεν τσεκαρεις μηπως εχεις την ιδια εκδοση και να βαλεις μια πιο κανουργια εκδοση. Λυση προσωρινη υπαρχει αλλα χρειαζεται να ειναι root η συσκευη σου. Η έκδοση του google play που έχω είναι η 7.0.97 οπότε δεν είναι μαλλον λόγο έκδοσης και δεν είμαι root γιατι φοβάμαι προς το παρόν να πειράξω τη συσκευή που την έχω 5 μήνες. Εχθές μιλησα και τηλεφωνικά με την HTC και μου είπαν ότι δεν γνωριζουν το πρόβλημα και ότι δεν έχει υπάρξει αναβάθμιση λογισμικού για αυτό το πρόβλημα στις ευρωπαικές συσκευές.Τελικά μου είπαν να το πάω στο service αλλα τους είπα ότι στην αρβάτο δεν θέλω να το πάω γιατί την προηγούμενη htc συσκευή μου τους την είχα πάει 6 φορές (συνολικά 5 μήνες) και συνήθως μου την χαλάγαν περισσότερο όπως επίσης ότι το πρόβλημα είναι κατα πάσα πιθανότητα software και δεν μπορώ να καταλάβω τι περισσότερο μπορεί να κάνει η αρβάτο αφού και εγώ έχω κάνει 3 φορές εως τώρα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Η απάντηση τους ήταν ότι αφού πιστεύω πως το πρόβλημα είναι software τότε να τους πω να μου περάσουν από την αρχή νέο λογισμικό γιατι είπαν πως αν το λογισμικό είχε πρόβλημα απο πρίν τότε δεν θα έφτιαχνε ούτε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ότι θέλει από την αρχή νέο Λογισμικό. Η ερώτηση μου είναι αν αυτο που μου είπαν ισχύει ή αν το μόνο που κάνουν στην αρβατο είναι μια απλή επαναφορά στο θέμα του λογισμικού. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου απάντήσει γιατι δεν θέλω να το πάω πάλι σε αυτούς και να μην μου κάνουν τίποτα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Η έκδοση του google play που έχω είναι η 7.0.97 οπότε δεν είναι μαλλον λόγο έκδοσης και δεν είμαι root γιατι φοβάμαι προς το παρόν να πειράξω τη συσκευή που την έχω 5 μήνες. Εχθές μιλησα και τηλεφωνικά με την HTC και μου είπαν ότι δεν γνωριζουν το πρόβλημα και ότι δεν έχει υπάρξει αναβάθμιση λογισμικού για αυτό το πρόβλημα στις ευρωπαικές συσκευές.Τελικά μου είπαν να το πάω στο service αλλα τους είπα ότι στην αρβάτο δεν θέλω να το πάω γιατί την προηγούμενη htc συσκευή μου τους την είχα πάει 6 φορές (συνολικά 5 μήνες) και συνήθως μου την χαλάγαν περισσότερο όπως επίσης ότι το πρόβλημα είναι κατα πάσα πιθανότητα software και δεν μπορώ να καταλάβω τι περισσότερο μπορεί να κάνει η αρβάτο αφού και εγώ έχω κάνει 3 φορές εως τώρα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Η απάντηση τους ήταν ότι αφού πιστεύω πως το πρόβλημα είναι software τότε να τους πω να μου περάσουν από την αρχή νέο λογισμικό γιατι είπαν πως αν το λογισμικό είχε πρόβλημα απο πρίν τότε δεν θα έφτιαχνε ούτε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ότι θέλει από την αρχή νέο Λογισμικό. Η ερώτηση μου είναι αν αυτο που μου είπαν ισχύει ή αν το μόνο που κάνουν στην αρβατο είναι μια απλή επαναφορά στο θέμα του λογισμικού. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου απάντήσει γιατι δεν θέλω να το πάω πάλι σε αυτούς και να μην μου κάνουν τίποτα. Ευχαριστώ πολύ Καλα ...ναι.. ενταξει δεν γνωριζουν το προβλημα στις ευρωπαικες συσκευες:confused: ανοησιες λενε να μην πω κατι πιο χοντρο :X βουιξε το συμπαν με το θεμα των κλησεων . Τι λογισμικο να σου περασει η αρβατο αναβαθμισμενη δεν ειναι η συσκευη σου σε lolipop .. να στο ξαναπερασει τι θα αλλαξει ... Δυστυχως δεν εχω καποια αλλη λυση να προτεινω σε stock συσκευη :O Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolek Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Καλα ...ναι.. ενταξει δεν γνωριζουν το προβλημα στις ευρωπαικες συσκευες:confused: ανοησιες λενε να μην πω κατι πιο χοντρο :X βουιξε το συμπαν με το θεμα των κλησεων . Τι λογισμικο να σου περασει η αρβατο αναβαθμισμενη δεν ειναι η συσκευη σου σε lolipop .. να στο ξαναπερασει τι θα αλλαξει ... Δυστυχως δεν εχω καποια αλλη λυση να προτεινω σε stock συσκευη :O Σε ευχαριστώ ρε φίλε για την έγκαιρή απάντηση σου.Ναι έχω κάνει την αναβάθμιση σε 5.0.2 και επαναφορά εργοστασιακών αμέσως μετά. Και εγώ αυτό φαντάστηκα ότι δεν γνωρίζουν στη htc και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στο λογισμικό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι εφόσον είναι θέμα λογισμικού γιατι το έχουν αντιμετωπίσει λίγες συσκευές, είδικα στην Ελλάδα οι περιπτώσεις που έχω δεί μεσα απο τα forum είναι πολύ λίγες (στην Αυστραλία ήταν οι περισσότερες απο τον πάροχο telstra).Αυτό είναι που με κάνει να αναρωτιέμαι και να σκέφτομαι ότι μήπως φταίει το λογισμικό της δικής μου συσκευής που είναι ελληνικη του 2013 παρτίδα και φταίει κάποιο update χαλασμένο που πήρε ή δεν πηρε ποτε. Μήπως γνωρίζεις αν μια συσκευή που πουλήθηκε Αμερική ας πουμε μπορεί να έχει πάρει διαφορετικά updates απο μια άλλη Ελληνική; Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Σε ευχαριστώ ρε φίλε για την έγκαιρή απάντηση σου.Ναι έχω κάνει την αναβάθμιση σε 5.0.2 και επαναφορά εργοστασιακών αμέσως μετά. Και εγώ αυτό φαντάστηκα ότι δεν γνωρίζουν στη htc και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στο λογισμικό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι εφόσον είναι θέμα λογισμικού γιατι το έχουν αντιμετωπίσει λίγες συσκευές, είδικα στην Ελλάδα οι περιπτώσεις που έχω δεί μεσα απο τα forum είναι πολύ λίγες (στην Αυστραλία ήταν οι περισσότερες απο τον πάροχο telstra).Αυτό είναι που με κάνει να αναρωτιέμαι και να σκέφτομαι ότι μήπως φταίει το λογισμικό της δικής μου συσκευής που είναι ελληνικη του 2013 παρτίδα και φταίει κάποιο update χαλασμένο που πήρε ή δεν πηρε ποτε. Μήπως γνωρίζεις αν μια συσκευή που πουλήθηκε Αμερική ας πουμε μπορεί να έχει πάρει διαφορετικά updates απο μια άλλη Ελληνική; Σε ευχαριστώ Φιλε μου δεν γνωριζω τι γινεται σε συσκευη απο αμερικη :O Να προτεινω αν εχεις λογαριασμο στο xda να ρωτησεις τι μπορεις να κανεις σε stock συσκευη με το προβλημα του ηχου, μηπως και βοηθηθεις περισσοτερο . Λυση οπως σου ειπα υπαρχει σε root συσκευη η περνωντας καποια custom rom αλλα οπως ειπες δεν θελεις να πειραξεις την συσκευη και καλα κανεις:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Με το νεα αναβαθμιση στο ρολοι της HTC το ξυπνητηρι επιτελους εφτιαξε :) Το προβλημα βεβαια με το home button που τρελαινεται και κολλαει παραμενει... Μακαρι η 5.1 να ειναι η τελευταια εκδοση που θα παρει ποτε το κινητο και να μην μεινουμε με την 5.0.2 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Με το νεα αναβαθμιση στο ρολοι της HTC το ξυπνητηρι επιτελους εφτιαξε :) Το προβλημα βεβαια με το home button που τρελαινεται και κολλαει παραμενει... Μακαρι η 5.1 να ειναι η τελευταια εκδοση που θα παρει ποτε το κινητο και να μην μεινουμε με την 5.0.2 ... Ειπε οτι δε θα δωσει 5,1, αυτη που πηραμε ηταν η τελευταια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ειπε οτι δε θα δωσει 5,1, αυτη που πηραμε ηταν η τελευταια.. Σε τελευταια δηλωςη του ο Mo Versi ανακοινωσε οτι ακουσε τα παραπονα των χρηστων και μπορει να δωθει τελικα η 5.1 : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rabbitakis69 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδιά καλησπέρα.Εχω το κλασσικό πρόβλημα με το μωβ πέπλο στην κάμερα.Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω;(το κινητό έχει αγοραστεί Ιούλιο 2013,έχει εγγύηση;)Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά καλησπέρα.Εχω το κλασσικό πρόβλημα με το μωβ πέπλο στην κάμερα.Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω;(το κινητό έχει αγοραστεί Ιούλιο 2013,έχει εγγύηση;)Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το παίρνεις απόφαση ότι δε θα το έχεις για τουλάχιστον 2 εβδομάδες και το δίνεις για σέρβις. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά καλησπέρα.Εχω το κλασσικό πρόβλημα με το μωβ πέπλο στην κάμερα.Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω;(το κινητό έχει αγοραστεί Ιούλιο 2013,έχει εγγύηση;)Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Aσε εμενα μου βγήκε σε καλο το πέπλο. Αγορασμένο από Expansys gr και το στέλνω Arvato. Παίρνω τηλέφωνο να μάθω τι γίνετε και μου λένε ότι έφυγε εξωτερικό.......ωραία τους λέω και ρωτάω σε μια τυπικά ευγενική γυναικα ποσο κάνει να αλλάξω το πλαίσιο και τα καπάκια από τα ηχεία γιατί είχαν μικρά σημάδια από πεσίματα. Παίρνει μετά από δέκα λεπτά πίσω και μου λέει ότι κάνει 150 euro+φπα....την απαντώ ότι είναι πολλά,ευχαριστώ πολύ και για σας. Τελικά το κινητό ήρθε με αλλαγμένο πλαίσιο και καπάκια....το κοιτούσα και γελούσα......έχει γίνει ολοκαίνουργιο......μάλλον στο εξωτερικό έγινε η δουλειά.....ίσως να τους περίσσευαν ανταλλακτικά :) Από πίσω δεν έκανε το παραμικρό σημάδι 22 μήνες τώρα χωρίς θήκη εννοείτε. Eχει δυο χρονια εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odkalami Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Aσε εμενα μου βγήκε σε καλο το πέπλο. Αγορασμένο από Expansys gr και το στέλνω Arvato. Παίρνω τηλέφωνο να μάθω τι γίνετε και μου λένε ότι έφυγε εξωτερικό.......ωραία τους λέω και ρωτάω σε μια τυπικά ευγενική γυναικα ποσο κάνει να αλλάξω το πλαίσιο και τα καπάκια από τα ηχεία γιατί είχαν μικρά σημάδια από πεσίματα. Παίρνει μετά από δέκα λεπτά πίσω και μου λέει ότι κάνει 150 euro+φπα....την απαντώ ότι είναι πολλά,ευχαριστώ πολύ και για σας. Τελικά το κινητό ήρθε με αλλαγμένο πλαίσιο και καπάκια....το κοιτούσα και γελούσα......έχει γίνει ολοκαίνουργιο......μάλλον στο εξωτερικό έγινε η δουλειά.....ίσως να τους περίσσευαν ανταλλακτικά :) Από πίσω δεν έκανε το παραμικρό σημάδι 22 μήνες τώρα χωρίς θήκη εννοείτε. Eχει δυο χρονια εγγύηση. Κι εγώ που το έστειλα για το μοβ πέπλο πριν 2 μήνες, μου το γυρίσανε πισω με αλλαγμένο το μπροστινό τζάμι της οθόνης καθώς και τα 2 καπάκια από τα ηχεία (πάνω-κάτω). Το πίσω πλαίσιο δε ξέρω αν το αλλάξανε. (Δεν είχε κανένα σημάδι από πριν για να μπορώ να το τσεκάρω). Άσε που όταν το πρωτοαγόρασα είχε κι ένα μκρό gap στο κάτω καπάκι και μου το γυρίσανε άψογο. Πολύ καλή δουλειά κάνανε! Εννοείται ότι το θέμα της κάμερας διορθώθηκε. 2-3 εβδομάδες υπολόγισε. Κι εμένα αγορασμένο από Expansys (γαλλικό) κι έκανε 3 εβδομάδες να έρθει. :) Παράθεση PHONE: HTC One M7 TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Πρόκειται να στείλω κι εγώ ένα γερμανικό One για το κλασσικό πρόβλημα με την κάμερα. Η συσκευή έχει κανα δυό βαθουλωματάκι στο πίσω μέρος, κάτι το οποίο δεν είχα αναφέρει στην HTC Hellas. Όσοι στείλατε τη συσκευή, είχατε γράψει στην αναφορά βλαβών κάτι σχετικό με τα χτυπήματα, ή απλά τα αντικατέστησαν χωρίς να αναφέρετε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ξέρουμε περίπου πόσο πάει η αλλαγή της κάμερας κτλ για το πέπλο χωρίς εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ξέρουμε περίπου πόσο πάει η αλλαγή της κάμερας κτλ για το πέπλο χωρίς εγγύηση; Πολύ φοβάμαι πιο ακριβά από ότι αξίζει η συσκευή. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Πολύ φοβάμαι πιο ακριβά από ότι αξίζει η συσκευή. Κάτι τέτοιο υποθέτω κι εγώ, ρωτάω μπας και έχει κανείς ιδέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Κανόνισα από το site της υποστήριξης να έρθουν να πάρουν το κινητό για μωβ πέπλο. Είναι Γερμανίας. Τους είπα και για κινητό αντικατάστασης. Αν ενδιαφέρεστε θα σας ενημερώνω για εξελίξεις... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rabbitakis69 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Κανόνισα από το site της υποστήριξης να έρθουν να πάρουν το κινητό για μωβ πέπλο. Είναι Γερμανίας. Τους είπα και για κινητό αντικατάστασης. Αν ενδιαφέρεστε θα σας ενημερώνω για εξελίξεις... Θα ήθελα φίλε μου ενημέρωσή γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις την διαδικασία και αν έχει εγγύηση;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Θα ήθελα φίλε μου ενημέρωσή γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις την διαδικασία και αν έχει εγγύηση;Ευχαριστώ. Καλύπτεται από εγγύηση, ναι. Πας σε αυτό το site http://www.htc.com/gr/contact/chat/ που δουλεύει με internet explorer μόνο (!) και ξεκινάς την κουβέντα. Σε ρωτούν κάποια πράγματα τυπικά και κανονίζεις αν θα έρθει κούριερ ή αν θα το πας εσύ. Η χρέωση είναι δική τους. Εμένα λόγω Γερμανίας μου είπαν ότι μπορεί να κάνει 4-6 εβδομάδες. Ζήτησα και κινητό αντικατάστασης και μου είπαν ότι αν έχουν θα μου στείλουν με το ίδιο κούριερ. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Όπως έγραψα και παραπάνω το κινητό είναι σε αριστη κατάσταση.. Σκέφτομαι να το πουλήσω και να συμπληρώσω για το M8. Ποσο μπορεί να πιάσει ? Min-Max ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Όπως έγραψα και παραπάνω το κινητό είναι σε αριστη κατάσταση.. Σκέφτομαι να το πουλήσω και να συμπληρώσω για το M8. Ποσο μπορεί να πιάσει ? Min-Max ? 170-200 πιστεύω ανάλογα την κατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts