gnt Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Nαι, δυστυχώς δεν υποστηρίζει το exFAT. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Καλησπέρα!!! Ως κάτοχος HTC one εδώ και 1-2 μήνες (πρώην κάτοχος s4) έχω να αναφέρω ότι το τηλέφωνο φυσάει και σε σχέση με το s4 ύστερη μόνο στην κάμερα και αυτό μόνο σε μακρινές φωτο λόγο μικρότερης ανάλυσης.... Σε όλα τα άλλα (ακόμα και στην αυτονομία) είδα διάφορα προς το καλυτερο στο one, ίδιος σε κατάσταση αναμονής, με το s4 δεν μου έβγαζε με τίποτα μέρα ενώ με το one με τη ίδια χρηση δεν έχω αυτό το πρόβλημα!!! Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω... Στο s4 είχα βάλει μια Rom που μέσα από τον dialer πατοντας ένα κουμπί έκανες κατευθείαν καταγραφή συνομιλίας, Αυτό με βόλευε πολύ στη δουλειά, για το one δεν βρήκα κάποια αξιόλογη εφαρμογή για καταγραφή συνομιλίας, έχετε κάτι αξιόλογο στα υπόψιν σας να προτηνετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Καλησπέρα!!! Ως κάτοχος HTC one εδώ και 1-2 μήνες (πρώην κάτοχος s4) έχω να αναφέρω ότι το τηλέφωνο φυσάει και σε σχέση με το s4 ύστερη μόνο στην κάμερα και αυτό μόνο σε μακρινές φωτο λόγο μικρότερης ανάλυσης.... Σε όλα τα άλλα (ακόμα και στην αυτονομία) είδα διάφορα προς το καλυτερο στο one, ίδιος σε κατάσταση αναμονής, με το s4 δεν μου έβγαζε με τίποτα μέρα ενώ με το one με τη ίδια χρηση δεν έχω αυτό το πρόβλημα!!! Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω... Στο s4 είχα βάλει μια Rom που μέσα από τον dialer πατοντας ένα κουμπί έκανες κατευθείαν καταγραφή συνομιλίας, Αυτό με βόλευε πολύ στη δουλειά, για το one δεν βρήκα κάποια αξιόλογη εφαρμογή για καταγραφή συνομιλίας, έχετε κάτι αξιόλογο στα υπόψιν σας να προτηνετε;; Κι εγώ ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται το call recording (το οποίο έχω ενεργοποιήσει στον Aroma Installer του Mike στην ARHD). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) Κι εγώ ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να βάλουμε έγγραφη συνομιλιας Edited August 18, 2013 by ababapanos Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 επειδη θελω να βαλω την αναβαθμιση 4.2.2 και μου ειπαν οτι δεν πρεπει να ειμαι ρουτ μπορει καποιος να μες βοηθησει να κανω unroot;Δε βρισκω πουθενα το RUU για tmob 101. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Μερικές φορές δεν συγχρονίζει το google και το Facebook, και αναγκάζομαι να κάνω restart.Έχει τύχει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Μερικές φορές δεν συγχρονίζει το google και το Facebook, και αναγκάζομαι να κάνω restart.Έχει τύχει και σε εσάς; Σε μένα όταν συνέβαινε αυτό ήταν θέμα μόντεμ και ήθελε επανεκκίνηση είτε το μόντεμ είτε η συσκευή (ή απλά ανοιγόκλεινα το wifi για να ξαναπάρει ip). Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 επειδη δε ξερω τι κανω λαθος και δε μπορω να αναβαθμισω το κινητο σε 4,2,2 υπαρχει rom να βαλει που να ειναι χωρις κανενα προβλημα και να ειναι σαν την stock 4.2.2; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) δε παίζει να μη γίνεται να γυρισεις το κινητο σε τελειως εργοστασιακη κατασταση για να αναβαθμίσεις οπως και δε παιζει να μην υπάρχει κάποιος που να ξέρει και να το γράψει να μάθουμε κι εμείς! edit1: μια με πολύ γρήγορη αναζήτηση για το ερώτημα σου d_angelos http://forums.androidcentral.com/htc-one-rooting-roms-hacks/283419-will-rooting-htc-one-stop-updates.html edit2: ορίστε και εδώ τα πρώτα βιντεάκια νομίζω απαντούν στο ερώτημά σου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250904 edit3: how to unroot htc one Edited August 18, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 δε παίζει να μη γίνεται να γυρισεις το κινητο σε τελειως εργοστασιακη κατασταση για να αναβαθμίσεις οπως και δε παιζει να μην υπάρχει κάποιος που να ξέρει και να το γράψει να μάθουμε κι εμείς! edit1: μια με πολύ γρήγορη αναζήτηση για το ερώτημα σου d_angelos http://forums.androidcentral.com/htc-one-rooting-roms-hacks/283419-will-rooting-htc-one-stop-updates.html edit2: ορίστε και εδώ τα πρώτα βιντεάκια νομίζω απαντούν στο ερώτημά σου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250904 edit3: how to unroot htc one Έχω κανει στο κινητο επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και εχω βαλει το stock recovery και καθε φορα κολλαει στο ιδιο σημειο η αναβαθμιση(κοντα στο 1/4).Αυτα τα βιντεο τα εχω δει και ολα ειναι μια χαρα, αλλα στο σημειο που φτανουν να βαλουν το ruu εγω σταματαω γιατι δε μπορω να το βρω σε κανενα site το ruu για το δικο μου μοντελο που ειναι ΤΜΟΒ 101...Επισης διαβασα και στο xda καποιους που ειχαν το ιδιο προβλημα αλλα και παλι τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 τι να πω ψάχτηκα κι εγώ λίγο στο xda και έχουν κι άλλοι το θεμα με t mobile και αναφέρουν οτι το καλύτερο ειναι επικοινωνία με t-mobile για να δωσει το ruu. δε γνωρίζω αλλά μάλλον για να παρεις το update η βάζεις custom rom η αλλάζεις το cid και το πέρνεις ota αλλά χάνεις εγγύηση... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 τι να πω ψάχτηκα κι εγώ λίγο στο xda και έχουν κι άλλοι το θεμα με t mobile και αναφέρουν οτι το καλύτερο ειναι επικοινωνία με t-mobile για να δωσει το ruu. δε γνωρίζω αλλά μάλλον για να παρεις το update η βάζεις custom rom η αλλάζεις το cid και το πέρνεις ota αλλά χάνεις εγγύηση... αμα αλλαξω cid κια χασω την εγγυηση μετα το update δε μπορω να ξαναλλαξω στο αρχικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 δυστυχώς φίλε μου δε ξέρω καθόλου. κάπου το διάβαζα σε προηγούμενες σελίδες, είχαν απαντήσει παιδιά που το χουν κάνει και ελπίζω να το ποστάρουν κάποια στιγμή για να μη παιδεύεσαι και συ αλλο. το καλύτερο ειναι να γραφτούν 2-3 οδηγοι για να ξεμπλέξουμε λίγο τα μπουτια μας... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην όλη διαδικασία είναι να βρεθεί το σωστό RUU και μετά τον πόλεμο που είχε ανοίξει η HTC εναντίων όσων έκαναν leak τα RUU της, τον περασμένο Γενάρι, είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολο και αμφίβολο το αν θα βρει κάποιος το RUU που ψάχνει. Γι' αυτό λοιπόν δεν έχει νόημα να γραφτεί κάποιος οδηγός όταν κανείς δεν θα μπορεί να τον αξιοποιήσει. Όσο για την διαδικασία είναι πραγματικά γελοία, απλά περνάτε το RUU και μετά κάνετε relock τον bootloader, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο htcdev.com. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 οποτε η λύση στο πρόβλημα του παιδιού παραπάνω που δεν μπορει να βρει το ruu ποια είναι; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 οποτε η λύση στο πρόβλημα του παιδιού παραπάνω που δεν μπορει να βρει το ruu ποια είναι; Αν θέλει μπορεί να κάνει unlock τον bootloader και να περάσει custom rom, απλά θα πρέπει να έχει υπόψιν του ότι αν το τηλέφωνο βγάλει κάποιο πρόβλημα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και ίσως απίθανο να βρει το ruu της t-mobile με αποτέλεσμα να χρειαστεί να στείλει το τηλέφωνο για επισκευή με την custom rom κι από κει και πέρα μπορεί η htc ακόμα και να του αρνηθεί την επισκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 αλλαγή cid που αναφέρω πιο πάνω είναι λύση; σε ευχαριστούμε για τα φώτα σου...και παλι ομως δε καταλαβαινω. το παιδί αν καταλαβα καλα είχε απλά περάσει custom recovery και ειναι root. γιατί δε μπορεί να αναβαθμίσει αφού εβαλε στοκ recovery? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Αλλαγή cid σε κάποιο ευρωπαικο unbranded, αλλαγή model id (ίσως να μην είναι απαραίτητο) και φλασαρεις ένα στοκ odexed Rom και καπάκι στοκ recovery. Μετά θα είσαι έτοιμος να παίρνεις τα updates του cid που διάλεξες. Όλα αυτά προϋποθέτουν s-off Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 αλλαγή cid που αναφέρω πιο πάνω είναι λύση; σε ευχαριστούμε για τα φώτα σου...και παλι ομως δε καταλαβαινω. το παιδί αν καταλαβα καλα είχε απλά περάσει custom recovery και ειναι root. γιατί δε μπορεί να αναβαθμίσει αφού εβαλε στοκ recovery? τωρα ειμαι ρουτ,εκανα relock τον bootloader και εβαλα και stock recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 αλλαγή cid που αναφέρω πιο πάνω είναι λύση; σε ευχαριστούμε για τα φώτα σου...και παλι ομως δε καταλαβαινω. το παιδί αν καταλαβα καλα είχε απλά περάσει custom recovery και ειναι root. γιατί δε μπορεί να αναβαθμίσει αφού εβαλε στοκ recovery? Μπερδεύτηκες.. Εγώ λέω ότι απλά μετά δεν θα έχει εγγύηση. Τίποτα άλλο. Τώρα για το πρόβλημά του ισχύει ότι λέει ο Fin. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Αλλαγή cid σε κάποιο ευρωπαικο unbranded, αλλαγή model id (ίσως να μην είναι απαραίτητο) και φλασαρεις ένα στοκ odexed Rom και καπάκι στοκ recovery. Μετά θα είσαι έτοιμος να παίρνεις τα updates του cid που διάλεξες. Όλα αυτά προϋποθέτουν s-off ομως θα χασω την εγγυηση για παντα ετσι ή μπορω παλι να εχω εγγυηση με καποιον τροπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 ομως θα χασω την εγγυηση για παντα ετσι ή μπορω παλι να εχω εγγυηση με καποιον τροπο; Αν δεν βρεις το ruu ξέχνα την εγγύηση. Και βασικά ήδη την έχεις χάσει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Αν δεν βρεις το ruu ξέχνα την εγγύηση. Και βασικά ήδη την έχεις χάσει.. υπαρχει περιπτωση να βγει το ruu ή να ξεχασω την εγγυηση;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Μπορεί και να τη γλιτώσεις. Κλειδωμένος bootkoader και s-off Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 υπαρχει περιπτωση να βγει το ruu ή να ξεχασω την εγγυηση;:worry: Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποιο. Αν τώρα βγει αργότερα δεν το ξέρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts