MIXOStsi Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Λίγο υπερβολή η θήκε εκτός κι αν δουλεύεις σε εργοτάξιο ή είσαι ο Κοτσόλης :shifty: ... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Λίγο υπερβολή η θήκε εκτός κι αν δουλεύεις σε εργοτάξιο ή είσαι ο Κοτσόλης :shifty: ... χαχα πράγματι πολύ σκληροπυρηνική! Αλλά θέλω την καλύτερη προστασία για το lumia μου! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 εγώ δεν μπορώ με τίποτα να το βάλω μέσα σε θήκη , θα χάσει όλη την ομορφιά της η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 εγώ δεν μπορώ με τίποτα να το βάλω μέσα σε θήκη , θα χάσει όλη την ομορφιά της η συσκευή Κι εγώ με μισή καρδιά θα του φορέσω θήκη. Από την άλλη όμως είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ που γλιστράει εύκολα και εύκολα μπορεί να πέσει. Οπότε προτιμώ να το προφυλάξω κι ας χάσει από ομορφιά. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Εγώ το έχω χωρίς θήκη 1+ χρόνο τώρα. Δεν μου έχει πέσει ποτέ και είναι σαν καινούργιο... Δεν βάζω θήκες στις συσκευές μου. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Εγώ το έχω χωρίς θήκη 1+ χρόνο τώρα. Δεν μου έχει πέσει ποτέ και είναι σαν καινούργιο... Δεν βάζω θήκες στις συσκευές μου. Δεν έχεις άδικο.τέτοιο κόσμημα το χαίρεσαι .Αλλά από την άλλη άμα γίνει καμία στραβή;και εμένα σπάνια μου πέφτουν τα κινητά προσέχω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Γειά σας. Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να ενημερώσω το κινητό μου σε 8.1; Υ.Γ. Έχω βγάλει ήδη φωτογραφίες. Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Γειά σας. Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να ενημερώσω το κινητό μου σε 8.1; Υ.Γ. Έχω βγάλει ήδη φωτογραφίες. ρυθμίσεις-->ενημέρωση τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 ρυθμίσεις-->ενημέρωση τηλεφώνου Ευχαριστώ για την απάντηση. Χρειάζεται όμως να κάνω ένα backup τις φώτο έτσι; Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Χρειάζεται όμως να κάνω ένα backup τις φώτο έτσι; δεν χάνεις τίποτα με την ενημέρωση αλλά αν θες να κάνεις backup πήγαινε στο "αντίγραφο ασφαλείας " στις ρυθμίσεις και από κει κάνεις backup ότι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Κι εγώ με μισή καρδιά θα του φορέσω θήκη. Από την άλλη όμως είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ που γλιστράει εύκολα και εύκολα μπορεί να πέσει. Οπότε προτιμώ να το προφυλάξω κι ας χάσει από ομορφιά. :( Δεν το συζηταμε καν, ηδη απο το Ν8 ηταν παρα πολυ γλυστερα τα νοκια. Κανενα γκριπ. Μονο αν εχεις λιπαρα χερια μπορει να σε βολεψει χωρις θηκη. Βεβαια και παλι δεν στεκεται ορθιο το κινητο με τιποτα πανω σε γραφειο. Εχω μια κοκκινη γιατι το ειχα καημο απο το 920 red που ηταν πανεμορφο αλλα δεν απεκτησα ποτε. Ωστοσο οποτε το βγαζω απο την θηκη να το χαρω οπτικα, μου γλυστραει συνεχεια και δεν βολευει καθολου. Στα lumia x30 που ειναι τετραγωνισμενο το περιγραμμα ειναι καπως καλυτερα. Δούλευε και χωρίς να το φλασαρεις.... Τουλάχιστον σε μένα που έχω wind δούλευε κανονικά. Αλλο αν στη συνέχεια το φλασαρα κι εγώ. Δεν αναγνωριζε την καρτα. Συμπεριφεροταν σαν να μην υπαρχει sim. Δεν πειραξα τιποτα στις ρυθμισεις, αμεσως το φλασαρα και ξενοιασα. Θυμασαι τι ρυθμισεις ειχες πειραξει και σου δουλεψε; Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Δεν το συζηταμε καν, ηδη απο το Ν8 ηταν παρα πολυ γλυστερα τα νοκια. Κανενα γκριπ. Μονο αν εχεις λιπαρα χερια μπορει να σε βολεψει χωρις θηκη. Βεβαια και παλι δεν στεκεται ορθιο το κινητο με τιποτα πανω σε γραφειο. Εχω μια κοκκινη γιατι το ειχα καημο απο το 920 red που ηταν πανεμορφο αλλα δεν απεκτησα ποτε. Ωστοσο οποτε το βγαζω απο την θηκη να το χαρω οπτικα, μου γλυστραει συνεχεια και δεν βολευει καθολου. Στα lumia x30 που ειναι τετραγωνισμενο το περιγραμμα ειναι καπως καλυτερα. Δεν αναγνωριζε την καρτα. Συμπεριφεροταν σαν να μην υπαρχει sim. Δεν πειραξα τιποτα στις ρυθμισεις, αμεσως το φλασαρα και ξενοιασα. Θυμασαι τι ρυθμισεις ειχες πειραξει και σου δουλεψε; Καμια ρύθμιση. Απλά έβαλα την κάρτα SIM (wind) και δούλεψε.... Κι εγώ 32αρι είχα. Μετά το φλασαρα γιατί ήθελα το data sense (που τότε δεν υπήρχε στα Vodafone Γερμανίας) και για να διώξω το λογότυπο κατά την έναρξη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) Σήμερα παρήγγειλα αυτή τη θήκη http://www.aliexpress.com/store/product/Rock-Shield-series-cases-for-NOKIA-lumia-925-925t-mobile-phone-protective-cover-protectivting-shell-free/711259_1450007670.html Μπορεί να φαίνεται χοντροκομμένη και να κρύβει την ομορφιά του κινητού αλλά το προστατεύει σίγουρα καλύτερα από άλλες. Οταν παραλάβεις πέσμας εντυπώσεις. ΥΓ1 Τα μεταφορικά είναι περισσότερα από την τιμή ή κάνω λάθος? ΥΓ2 Είδα ένα screen protector σε κατάστημα wind που προστατεύει την οθόνη του και να το κτυπάς με σφυρί και το παρήγγειλα στα 15 ευρώ αλλά δεν θυμάμαι την μάρκα. Τώρα έχω βάλει προσωρινά ένα της πλάκας το οποίο λόγω της καμπύλης που κάνει στις άκρες η οθόνη ψιλομαζεύει σκόνη και σκέφτομαι να το βγάλω τελείως. Αραγε θα έχω το ίδιο πρόβλημα και με αυτό που παράγγειλα? Ολα τα screen protectors δεν κάθονται καλά? Edited October 28, 2014 by xetasa Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) Οταν παραλάβεις πέσμας εντυπώσεις. ΥΓ1 Τα μεταφορικά είναι περισσότερα από την τιμή ή κάνω λάθος? ΥΓ2 Είδα ένα screen protector σε κατάστημα wind που προστατεύει την οθόνη του και να το κτυπάς με σφυρί και το παρήγγειλα στα 15 ευρώ αλλά δεν θυμάμαι την μάρκα. Τώρα έχω βάλει προσωρινά ένα της πλάκας το οποίο λόγω της καμπύλης που κάνει στις άκρες η οθόνη ψιλομαζεύει σκόνη και σκέφτομαι να το βγάλω τελείως. Αραγε θα έχω το ίδιο πρόβλημα και με αυτό που παράγγειλα? Ολα τα screen protectors δεν κάθονται καλά? Ναι θα σας πω! Την παρήγγειλα από Ελλάδα, από ένα κατάστημα στην Αθήνα που το βρήκα στο bestprice.gr, το warp.gr Η θήκη στα 10.90 μόνο συν 5 ευρώ μεταφορικά. Στο skroutz η συγκεκριμένη ξεκινούσε από 19.90 ευρώ + μεταφορικά... Αύριο λογικά θα την έχω. Screen protector δεν θα βάλω. Βασίζομαι στο corning gοrilla glass 2 που την προστατεύει. Το προστατευτικό οθόνης βοηθάει πολύ το καλοκαίρι στην παραλία που έχει άμμο. Η άμμος είναι από τα ελάχιστα υλικά που μπορούν να χαράξουν την οθόνη, ή πολύ σκληρά υλικά όπως το διαμάντι..! Edited October 28, 2014 by b744pilot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Αραγε θα έχω το ίδιο πρόβλημα και με αυτό που παράγγειλα? Ολα τα screen protectors δεν κάθονται καλά? Ναι και στα δύο... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Παιδια να ρωτησω ασπρο ή μαυρο; Με βαση: αν λερωνετε; αν πέσει για να φαινονται τα σημαδια; σαν εμφανιση σε αντρα; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Όποιο σ' αρέσει... Η τελευταία ερώτηση κατατάσσεται στις επικές... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) σαν εμφανιση σε αντρα; έχω το άσπρο και δεν έχει λερωθεί καθόλου , μου αρέσει η αντίθεση του λευκού του πίσω μέρους με το μαύρο του μπροστινού βοηθάει και η clearblack μην ανησυχείς πάντως το μοναδικό "γυναικείο" smartphone είναι το iPhone :p βέβαια το μαύρο είναι πανέμορφο .......... http://imgur.com/a/gsso7 Edited October 28, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Γενικά τα μαύρα κινητά δεν μου αρέσουν. Αλλά νομίζω ότι το 925 σε μαυρο ειναι ωραίο, αλλά ίσως δείχνει πολύ κυριλέ. Βέβαια αν στο μαύρο δεν φαίνονται άμεσα τυχον πτώσεις το προτιμώ. Τώρα τα λευκά υπάρχει μια τάση να είναι "γυναικεία" όχι απόλυτα βέβαια. Το αλουμίνιο γύρω γύρω στο λευκό ωραιο Ίσως το γκρι να είναι η καλύτερη επιλογή. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Γενικά τα μαύρα κινητά δεν μου αρέσουν. Αλλά νομίζω ότι το 925 σε μαυρο ειναι ωραίο, αλλά ίσως δείχνει πολύ κυριλέ. Βέβαια αν στο μαύρο δεν φαίνονται άμεσα τυχον πτώσεις το προτιμώ. Τώρα τα λευκά υπάρχει μια τάση να είναι "γυναικεία" όχι απόλυτα βέβαια. Το αλουμίνιο γύρω γύρω στο λευκό ωραιο Ίσως το γκρι να είναι η καλύτερη επιλογή. υπαρχει γκρι διαθεσιμο?εγω παντως προτιμω μαυρα απο ασπρα!αλλα εσυ αποφασιζεις το κινητο ειναι τελειο ετσι και αλλιως :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ναι θα σας πω! Την παρήγγειλα από Ελλάδα, από ένα κατάστημα στην Αθήνα που το βρήκα στο bestprice.gr, το warp.gr Η θήκη στα 10.90 μόνο συν 5 ευρώ μεταφορικά. Στο skroutz η συγκεκριμένη ξεκινούσε από 19.90 ευρώ + μεταφορικά... Αύριο λογικά θα την έχω. Screen protector δεν θα βάλω. Βασίζομαι στο corning gοrilla glass 2 που την προστατεύει. Το προστατευτικό οθόνης βοηθάει πολύ το καλοκαίρι στην παραλία που έχει άμμο. Η άμμος είναι από τα ελάχιστα υλικά που μπορούν να χαράξουν την οθόνη, ή πολύ σκληρά υλικά όπως το διαμάντι..! Παιδιά μόλις παρέλαβα τη θήκη. Με μια λέξη εξαιρετική! Ταιριάζει απόλυτα στη συσκευή, δεν κρύβει καμία υποδοχή ή πλήκτρο της συσκευής, αντιθέτως τα καλύπτει και τα προστατεύει όλα! Το ηχείο δεν μπουκώνει καθόλου και ο φακός της κάμερας πλέον δεν έρχεται σε επαφή με τις επιφάνειες οπότε και προστατεύεται. Στο χέρι δίνει επιτέλους τα κρατήματα που χρειαζόταν. Το υλικό που είναι κατασκευασμένη φαίνεται πολύ ποιοτικό με λαστιχένια υφή και ελαφρά εξογκώματα στις γωνίες για απορόφηση των κραδασμών σε περίπτωση που πέσει. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και την προτίνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Αν μπορείς ενα λινκ στο bestprice ή το skroutz Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Αν μπορείς ενα λινκ στο bestprice ή το skroutz Στο skroutz https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=rock+shield+925 Στο bestprice υπήρχε στο κατάστημα warp.gr με μόνο 10,90 αλλά μάλλον πήρα το τελευταίο κομμάτι γιατί τώρα δεν το βγάζει εκεί :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ερώτηση. Η ασύρματη φόρτιση μεταφέρει και δεδομένα εάν συνδεθεί σε ΗΥ ή μόνο φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ερώτηση. Η ασύρματη φόρτιση μεταφέρει και δεδομένα εάν συνδεθεί σε ΗΥ ή μόνο φορτίζει. Μόνο φορτίζει. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts