ignus Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σας χαιρετώ. Είμαι χρόνια στο φόρουμ, το παρακολουθώ αλλά σπάνια γράφω. Είμαι από τέλη Μαϊου κάτοχος του 925 κι εγώ, είμαι ευχαριστημένος, αλλά χθες το βράδυ προβληματίστηκα με ένα μήνυμα που μου έβγαλε. Καθώς ήμουν στο store, πήγα να κατεβάσω μία εφαρμογή για μπαταρία, και την ώρα που έκανε εγκατάσταση μου έβγαζε από κάτω ένα μήνυμα του τύπου: "Ο ιός διαγράφει αρχεία". Φυσικά το απεγκατέστησα αμέσως. Σήμερα το συνδέω με τον υπολογιστή μου να κάνω τσεκάρισμά για ιούς, αλλά δεν το ελέγχει καθόλου σαν εξωτερική συσκευή (Eset). Βέβαια δεν έχω δει κάποια διαφορά από χθες στο κινητό μου, αλλά ούτε και έχω βρει στις εφαρμογές κάποιο πρόγραμμα για ιούς. Υπάρχει κάτι; Να ανησυχώ; όχι δεν υπάρχει κάποιο θέμα , δεν υπάρχει κίνδυνος από ιούς . Πιθανότατα να είδες κάποια κακόβουλη διαφήμιση/banner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις, ίσως να ήταν κάποια διαφήμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις, ίσως να ήταν κάποια διαφήμηση. Είναι σίγουρο πως ήταν διαφήμιση. Μην ανησυχείς Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ίσως να ειναι χαζή η ερώτηση μου.τι είναι ρε παιδιά το VPN; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ίσως να ειναι χαζή η ερώτηση μου.τι είναι ρε παιδιά το VPN; virtual private network http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_private_network με λίγα λόγια εταιρικό δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ευχαριστώ πολύ.κοιτούσα τωρα τον τηλεφωνικό κατάλογο μου και βλεπω ότι έχει μέσα κάτω κάτω. Επαφές από το Facebook αλλά εγώ έχω φιλτράρει στις επαφές να μην τις βλέπει.γιατί το κάνει αυτό;έχω το Facebook beta μήπως πριν διαγράψω το Facebook που μου κατέβασε με την 8.1 της επέτρεπε το τηλέφωνο να βλέπει τις επαφές και εγώ όταν την διέγραψα αυτά κόλλησαν εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ευχαριστώ πολύ.κοιτούσα τωρα τον τηλεφωνικό κατάλογο μου και βλεπω ότι έχει μέσα κάτω κάτω. Επαφές από το Facebook αλλά εγώ έχω φιλτράρει στις επαφές να μην τις βλέπει.γιατί το κάνει αυτό;έχω το Facebook beta μήπως πριν διαγράψω το Facebook που μου κατέβασε με την 8.1 της επέτρεπε το τηλέφωνο να βλέπει τις επαφές και εγώ όταν την διέγραψα αυτά κόλλησαν εκεί; χμ... κοιτάζω τώρα το δικό μου που δεν έχω τις επαφές του facebook και στο φιλτράρισμα λίστας επαφών δεν είναι τσεκαρισμένο το facebook . Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το "απόκρυψη επαφών χωρίς αριθμούς τηλεφώνου" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Τίποτα!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.παρατήρησα τωρα ότι έχει μόνο τις επαφές του Facebook που έχουν τηλέφωνο.αλλά εγώ έχω αποκλείσει τα πάντα ακομα και το hotmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Τίποτα!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.παρατήρησα τωρα ότι έχει μόνο τις επαφές του Facebook που έχουν τηλέφωνο.αλλά εγώ έχω αποκλείσει τα πάντα ακομα και το hotmail αν κάνεις reboot ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Τίποτα!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.παρατήρησα τωρα ότι έχει μόνο τις επαφές του Facebook που έχουν τηλέφωνο.αλλά εγώ έχω αποκλείσει τα πάντα ακομα και το hotmail Μήπως υπάρχουν επαφές που έχουν ανέβει-αντιγραφεί στο People του Microosoft account; Δοκίμασες να δεις τις επαφές στο Microsoft account μέσω browser; Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Έψαξα στον Microsoft account και δεν μπορώ να βρω καν που είναι οι επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Έψαξα στον Microsoft account και δεν μπορώ να βρω καν που είναι οι επαφές. people.live.com Κάνε log in εδώ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά τρείς επαφές είχα μόνο εκεί που αυτές τις θέλω.μάλλον έχει φάει σκαλομα το τηλέφωνο μου......☹ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλημερα παιδια! εχω την 3051.40000.1345.10285 ειναι η τελευταια αυτη? Δεν μου εχει βγαλει κ καμμια ειδοποιηση, να ψαχτω για manually? τι γινεται? Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braingd Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλημέρα ξέρει κάποιος product code της Cosmote για RM-892; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ευχαριστώ πολύ.κοιτούσα τωρα τον τηλεφωνικό κατάλογο μου και βλεπω ότι έχει μέσα κάτω κάτω. Επαφές από το Facebook αλλά εγώ έχω φιλτράρει στις επαφές να μην τις βλέπει.γιατί το κάνει αυτό;έχω το Facebook beta μήπως πριν διαγράψω το Facebook που μου κατέβασε με την 8.1 της επέτρεπε το τηλέφωνο να βλέπει τις επαφές και εγώ όταν την διέγραψα αυτά κόλλησαν εκεί; Μετά την αναβάθμιση σε 8.1 το είχα κι εγώ. Έψαξα πολύ, και είδα οτι όταν έμπαινα στο fb και έβγαινα το fb έμενε ανοιχτό ενώ πριν έκλεινε μόνο του, μπήκα στο fb και έκανα αποσύνδεση και εξαφανίστηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μετά την αναβάθμιση σε 8.1 το είχα κι εγώ. Έψαξα πολύ, και είδα οτι όταν έμπαινα στο fb και έβγαινα το fb έμενε ανοιχτό ενώ πριν έκλεινε μόνο του, μπήκα στο fb και έκανα αποσύνδεση και εξαφανίστηκαν. Σε ευχαριστώ για την απάντηση είχες δίκιο.το Skype πως μπορώ να το συνδεσω στς κλήσης;υπάρχει στις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορείς να το επιλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Από καμοια διαφήμιση θα ήταν ...νομιζω δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Διακοπές με το 925 σούπερ.. Λόγω δουλείας πρεπει να κάνω διαφορα και ο συνδυασμός teamviewer με mail με έχει σωσει... Κάνω τα πάντα πλέον χωρίς laptop Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Και εγώ το έχω εκτιμήσει για τις διακοπές και με τα 8.1 είναι πολύ καλυτερο γενικά. Δεν έχω πια ιδιαίτερα παράπονα απο αντροιντ. Το βασικό μου θεμα είναι μπαταρία. Με 1,5 ωρα σκάλισμα μέιλ, browsing και fb,twitter το κινητό κλείνει. Μιλάμε απο πληρη φόρτιση. Όλα αυτά με 4g όχι WiFi. Θεωρώ την αυτονομία τραγική. ΝομιΩ με 8 ήμουν καλυτερα χωρίς καμια αλλαγηνσε πρόσθετες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Κι εμενα η μπαταρία με τα 8.1 έχει χάσει λίγο σε σχέση με τα 8. Ένα ερώτημα: Υπάρχει τρόπος να δώσω από το κινητό internet σε άλλη συσκευή αλλα από δίκτυο wi-fi? Δηλαδή είμαι σ' ένα δωμάτιο που το κινητό πιάνει wifi. Στο διπλα δωμάτιο το lap δεν πιάνει σήμα. Μπορώ να του δώσω? Την μονη ρύθμιση που βρίσκω είναι το κοινή χρήση internet, αλλα αυτή αφορά δεδομένα και όχι wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Όχι δεν γίενται αυτό που ζητάς... Άσε που νομίζω δεν έχει τόση μεγάλη εμβέλεια το κινητό.. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Δεν ξέρω μήπως με ενα reset έφτιαχνε η μπαταρια γιατί δεν το εκανα μετα την αναβαθμιση...επίσης τραγικός ο τροπος που δείχνει τις εγκατεστημένες και τις αγορασμενες εφαρμογές. Το μάρκετ θέλει δουλειανσαν εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dave Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Τις τελευταίες μέρες ξαφνικά έχασα την ασύρματη σύνδεση με την τηλεόραση μου (Samsung) μέσω Wi-Fi και του Nokia play-to. Ειμαι σε 8.1 με φινλανδική ρομ. Καμιά ιδέα? Έχω κάνει hard reset και στις 2 συσκευές μπας και αλλάξει κάτι αλλά τίποτα... Μετά από 2-3 hard reset του κινητού κλπ...η λύση ήταν απλή...επανεκκίνηση του ρούτερ...όλα συνδέθηκαν κανονικά Edited August 5, 2014 by dave Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neovistas Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Προσπαθω να κανω update σημερα και ενω κατεβαζει κανονικα την ενημερωση (200 mb) μου εμφανιζει μηνυμα και λεει οτι το αρχειo κατεβηκε και δεν μπορει να ανοιξει...Ξερετε τι μπορει να φταιει?? Edited August 4, 2014 by neovistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Προσπαθω να κανω update σημερα και ενω κατεβαζει κανονικα την ενημερωση (200 mb) μου εμφανιζει μηνυμα και λεει οτι το αρχειo κατεβηκε και δεν μπορει να ανοιξει...Ξερετε τι μπορει να φταιει?? πιθανότατα υπερφόρτωσε ο server , δοκίμασε αύριο ή κάνε reboot και ξαναδοκίμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts