Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισχυει αυτο για δωρεαν unbranded σε nokia care? Εμενα γιατι μου ειπαν 16€? Το εχει κανει καποιος και αν ναι τι τους ειπε για να το κανει δωρεαν?

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή δεν είχε μπαταρία όταν το πήρες !? Κακό αυτό... Βέβαια δεν σημαίνει 100% ότι έχει θέμα, αλλά αυξάνονται οι πιθανότητες... Μίλα με Nokia Care και ρώτα τους ό,τι απορίες έχεις...

Πήγα σε nokia care και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε με το κάλυμμα ούτε με τη μπαταρία. Το θέμα είναι ότι πριν λίγο ξαφνικά σταμάτησαν να ανάβουν τα 3 κάτω πλήκτρα!! Έλεος! Έφαγα τρελή ξενέρα! Αύριο πάω για επιστροφή χρημάτων... Κρίμα κι ήταν φοβερό κινητάκι! Απλά ποτέ ξανά Media!

Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone...

Ισχυει αυτο για δωρεαν unbranded σε nokia care? Εμενα γιατι μου ειπαν 16€? Το εχει κανει καποιος και αν ναι τι τους ειπε για να το κανει δωρεαν?

Δωρεαν είναι. Κάποιοι ζητάνε 17€ νομίζω αλλα θα τους τρίξεις τα δόντια και θα καθίσουν στα αβγά τους.....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πήγα σε nokia care και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε με το κάλυμμα ούτε με τη μπαταρία. Το θέμα είναι ότι πριν λίγο ξαφνικά σταμάτησαν να ανάβουν τα 3 κάτω πλήκτρα!! Έλεος! Έφαγα τρελή ξενέρα! Αύριο πάω για επιστροφή χρημάτων... Κρίμα κι ήταν φοβερό κινητάκι! Απλά ποτέ ξανά Media!

Μήπως σταμάτησαν να ανάβουν γιατί είχε αρκετό φως στο περιβάλλον? :rtfm:

Έχει αυτόματη λειτουργία και ανάβουν μόνο όταν χρειάζονται...

:rtfm:

Και τι εγινε? Πηρες τα λεφτα σου πισω? Ή αλλο κινητο?

Τα λεφτα πισω, αφου ολα τα κινητα τους εχουν το κοσμοτε...

Μήπως σταμάτησαν να ανάβουν γιατί είχε αρκετό φως στο περιβάλλον? :rtfm:

Έχει αυτόματη λειτουργία και ανάβουν μόνο όταν χρειάζονται...

...ή μήπως είναι ενεργοποιημένη η "Οικονομική Λειτουργία" και έχει μπει στην "Εξοικονόμηση Ενέργειας" λόγω χαμηλής στάθμης της μπαταρίας;
3>4

To δικό μου, όσο καιρό είχε το firmware της Vodafone είχε πολλά θέματα. Πέρα από το battery drain, είχα και restart και κολλήματα (έμενε παγωμένο με την οθόνη σβηστή και έπρεπε να κάνω reset για να ξεκινήσει πάλι). Το πήγα για service, μου πέρασαν την καθαρή ROM της Nokia και από τότε έχω άλλο κινητό. Κανένα restart ή κόλλημα και ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας. Και βέβαια bonus to Data Sense..

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να το πάρω,έχει τίποτα θέματα?hardware?οθόνη?

Η κάμερα ανώτερη από του galaxy s4?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

To δικό μου, όσο καιρό είχε το firmware της Vodafone είχε πολλά θέματα. Πέρα από το battery drain, είχα και restart και κολλήματα (έμενε παγωμένο με την οθόνη σβηστή και έπρεπε να κάνω reset για να ξεκινήσει πάλι). Το πήγα για service, μου πέρασαν την καθαρή ROM της Nokia και από τότε έχω άλλο κινητό. Κανένα restart ή κόλλημα και ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας. Και βέβαια bonus to Data Sense..

H εγγυηση χανεται ή οχι τελικα?

Γιατι πριν κατι σελιδες καποιος λεει οτι χανεται...

Επισης πληρωσες τα 16 ευρω ή οχι?

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να το πάρω,έχει τίποτα θέματα?hardware?οθόνη?

Η κάμερα ανώτερη από του galaxy s4?

Γιάννη είχα και τα 2.

Ακουστικό καλύτερο στο S4.

Οθόνη καλύτερη ανάλυση στο 4, ουδέν πρόβλημα όμως και με το 925, amoled και οι 2 με καλή ευκρίνεια έξω στον ήλιο.

Κάμερα καλύτερη τη μέρα και σε τοπία το S4,καλύτερη το βράδυ και σε χαμηλό φωτισμό το 925 (τα ίδια ισχύουν και στο βίντεο).

Ότι άλλο θες πες μου

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εντάξει παιδιά το πήγα πίσω και πήρα τα λεφτά. Πάλι καλά στις αλλαγές και επιστροφές χρημάτων δεν σου τα πρήζουν, τα παίρνουν πίσω χωρίς πολλά πολλά. Κάτι θα ξέρουν αυτοί. Γκούχου... Μάλλον θα στραφώ σε κανά σκρουτζομάγαζο γιατί το κινητό μου άρεσε και από τη στιγμή που έχω καταλήξει σε WP δε νομίζω να μου αρέσει κάποιο άλλο της σειράς lumia. Απλά για να ξέρετε, το imei του συγκεκριμένου ήταν 356717056948895 Edited by rst88
Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone...

Καλημέρα κι από εμένα. Κάτοχος του 925 από την περασμένη Πέμπτη, έχω πρόβλημα με τη ρύθμιση για τη glance.

Το πρόβλημά μου είναι ακριβώς αυτό (από προηγούμενη ερώτηση):

"Παράθεση από jimkon7 >

εκανα χτεσ την ενημερωση black στο 925. στισ ρυθμισεισ δε μου βγαζει την επιλογη glance οπως βλεπω στα διαφορα video οταν μπαινω παλι στη γρηγορη ματια δεν εχω τη δυνατοτητα να αλλαξω το χρωμα των γραμματων. εκανα επαννεκινηση αλλα παλι τιποτα. μηπως ξερει κανεισ τι παιζει??"

Η απάντηση ήταν: Κατεβασε το SysApp Pusher απο το Store ... κανε ενημερωση των εφαρμογων και θα εμφανιστουν τα παντα.

Το έκανα, αλλά σε αντίθεση με τον Jimkon7, το πρόβλημα σε εμένα δεν λύθηκε. Έκανα επίσης επανεκκίνηση, αλλά και πάλι δεν έχω τη δυνατότητα αλλαγής του χρώματος των γραμμάτων. Καμία βοήθεια?

Ρε παιδιά μια ερώτηση.Πηρα τηλ σε ένα Νοkia care να ρωτήσω για αλλο firmware και ο τύπος με ρώτησε με ύφος ότι αν είναι voda- που είναι -αν το έχω πάρει με προσφορά και μου είπε ακόμη να του το πάω απο κει να μου πει αν μπορεί να το περάσει και με κόστος 16eyro.και ρωτώ το εξής:Για ποιο λόγο τον νοιάζει αν εγώ το χω πάρει με προσφορά;Και επειδή μου ζήτησε 16 ευρώ που μπορώ να πατήσω ότι αυτο είναι δωρεαν;Έχει βγάλει η νοκια κάποια επίσημη ανακοίνωση?
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

...Το έκανα, αλλά σε αντίθεση με τον Jimkon7, το πρόβλημα σε εμένα δεν λύθηκε. Έκανα επίσης επανεκκίνηση, αλλά και πάλι δεν έχω τη δυνατότητα αλλαγής του χρώματος των γραμμάτων. Καμία βοήθεια?
Από την "Νυχτερινή Λειτουργία" αλλάζει το χρώμα έτσι; Το γνωρίζεις αυτό.
3>4

Καλημέρα σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους 2 πραγματάκια που με ενδιαφέρουν σε μια πιθανή αγορά του τηλεφώνου:

- Εφαρμογή ανάλογη του Aldico ή κάποιου άλλου αντίστοιχου reader που να υποστηρίζει epub αρχεία υπάρχει?

- Το ραδιόφωνο παίζει χωρίς το handsfree (όπως σε κάποια symbian s40) ?

- Φαντάζομαι OTG δεν υποστηρίζει...

- Υπάρχει τρόπος υποστήριξης flash σε ιστοσελίδες ?

Κάποια απάντηση σε αυτά?

απλά για την εμπειρία και για το data sense σκέφτομαι να αλλάξω το firmware του 925, είναι εύκολο να μας πεις ποιο firmware σου πέρασαν, εάν βέβαια έχεις το 16αρι..

Κάποια απάντηση σε αυτά?

Στο πρώτο δεν ξέρω να σου απαντήσω. Στα υπόλοιπα, όχι σε όλα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

απλά για την εμπειρία και για το data sense σκέφτομαι να αλλάξω το firmware του 925, είναι εύκολο να μας πεις ποιο firmware σου πέρασαν, εάν βέβαια έχεις το 16αρι..

Να σημειώσω ότι το πήγα με αίτημα βλάβης, καθώς είχα κολλήματα και restart, και δεν πηγα απλά να πω αλλαξτε μου το firmware. Οπότε δεν είχα κάποια χρέωση. Μάλιστα το ζήτησα σαν χάρη, του τύπου αφού θα το φλασάρεις που θα το φλασάρεις, δεν βάζεις την καθαρή ROM; Δεν μου ανέφερε τίποτα για απώλεια εγγύησης.

Το firmware που έχει τώρα είναι το 8.0.10517.150.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

To παρελαβα κ εγω.. Κλασσικα vodafone

Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα..

Το καπακι πισω ειναι ελαχιστα μικροτερο με αποτελεσμα να δημιουργειται ενα μικρο κενο στην κατω πλευρα,, Ειναι φυσιολογικο?

http://oi61.tinypic.com/9pstg5.jpg

Θα εχω θηκη κ δεν ενοχλει, απλα μηπως μπαινουν σκονες κτλ ή υγρασια πιο ευκολα και χαλασει στο μελλον?

Να το γυρισω πισω?

Eπισης εχει προεγκατεστημενα angry birds tripadvisor και weather channel ! Σωστα ειναι?

Edited by gilas

Μετά από ένα χρόνο με WP 7.8, παρέλαβα κι εγώ σήμερα με courier από τη Media Markt το 925 με την προσφορά των 249 (και με άτοκες δόσεις). Vodafone branded όπως έχει ειπωθεί, αλλά δεν με πειράζει, θα του βάλω καθαρό firmware. Ήρθε με 14% μπαταρία και με την Amber. Sim θα βάλω αύριο, αφού δεν θα προλάβω να την αλλάξω σήμερα. Δεν βλέπω κάτι στο πίσω καπάκι, εκτός αν είναι τόσο ελάχιστο που δεν το πρόσεξα. 'Εχω κατεβάσει "καθαρό" ιταλικό και γαλλικό firmware, αφού ελληνικό country variant δεν υπάρχει. Υπάρχει προτίμηση σε κάποιο από τα δύο που ανέφερα ή σε κάποιο άλλο;

edit: Τώρα είδα την παραπάνω φώτο. Εγώ το πήρα σε μαύρο και δεν υπάρχει αυτό το κενό.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

..Το firmware που έχει τώρα είναι το 8.0.10517.150.

ok, σ'ευχαριστώ

..'Εχω κατεβάσει "καθαρό" ιταλικό και γαλλικό firmware, αφού ελληνικό country variant δεν υπάρχει...

ποιο product code επέλεξες φίλε μου, γιατί στην αναζήτηση μου για unbranded firmware, η λίστα είναι ατελείωτη. Και γώ μαύρο 925 16gb vodafone branded:mad:!

Παιδιά σκέφτομαι να βάλω αυτή την unbranded;

RM-892 VAR GB EE SL BLACK 059S7G4 ( UNBRANDED + 4G OPTION )

Την έχει δοκιμάσει κανείς από εδω μέσα. Σε ξένα forum έχω διαβάσει καλά σχόλια.

H Vodafone η μανίσια είναι άθλια.

Κρασάρει και κολλάει το κινητό αρκετά συχνά σε όσους χρησιμοποιούν δίκτυο Cosmote και ανοίξουν το 4G. Θα το διαπιστώσετε με 1 απλό άνοιγμα τοu 4g.

To παρελαβα κ εγω.. Κλασσικα vodafone

Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα..

Το καπακι πισω ειναι ελαχιστα μικροτερο με αποτελεσμα να δημιουργειται ενα μικρο κενο στην κατω πλευρα,, Ειναι φυσιολογικο?

μια ιδέα κενό έχει κι εμένα, αλλά δεν έδωσα καμία σημασία, μετά απο αναμονή σχεδόν 10 ημερών για αντικατάσταση της πρώτης συσκευής που πήρα απο voda (λόγω φινιρίσματος), απλά το' χω ξεχάσει κιόλας!

Eπισης εχει προεγκατεστημενα angry birds tripadvisor και weather channel ! Σωστα ειναι?

και μένα έτσι ήταν..όπως επίσης και μία εφαρμογή της voda, τη ξήλωσα χωρίς καν να δω τί ακριβώς κάνει, όπως και στον ie αρχική σελίδα έχει της voda!! έφυγε νύχτα κι αυτή!