j0ker2342 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παιδια οταν προσθεσω μια επαφη στο facebook πως εμφανιζεται στις επαφες? Πρεπει να ρυθμισεις να συγχρονιζει τις επαφες του fb με τις επαφες του τηλεφωνου. ρυθμισεις -> συγχρονισμος Παράθεση The Object-Oriented Side Of Life... :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ηθελα να ρωτήσω με ποιά εφαρμογή βγαίνουν οι καλύτερες φώτο: με την nokia camera, nokia smart cam ή με την proshot? Και οι ρυθμίσεις στο auto? ή μπορούμε να κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις προς το καλύτερο? Ρωτάω γιατί είμαι λίγο άσχετος με φωτογραφίες αφού με το n8 είχα τις default ρυθμίσεις και το αποτέλεσμα ήταν ΑΨΟΓΟ! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παιδιά κανα κόλπο να αυξήσω την αυτονομία;γτ ρουφάει πολύ απο ότι μου φαίνεται και αδικαιολογητα...8% μέσο όρο ανα ωρα Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Παιδιά, πολύ σημαντικό!!!, αποφύγετε το πρόγραμμα System Tiles μιας και προκαλεί σοβαρό πρόβλημα στο 925 αλλά και στο 1020! Το εγκατέστησα τις προάλλες και πρόσεξα πως σε ανύποπτες στιγμές και ενώ ήταν το κινητό σε stand by χωρίς να τρέχει τίποτα, ζεσταινόταν η μπαταρία και γινόταν τρελό battery drain! Μόλις μίλησα με τους προγραμματιστές του app και μου είπαν πως * το πρόβλημα είναι στο "Lock Phone" (κλείσιμο οθόνης) tile και μου είπαν να το αποφύγω μέχρι να βρεθεί λύση! Έτσι εξηγείται πως είναι και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρόγραμμα στο store που σου δίνει την δυνατότητα αυτή, εννοώ ένα tile που δεν σε πάει απλά στο μενού "οθόνη κλειδώματος", αλλά που το πατάς και κλείνει τελείως η οθόνη, σα να πατάς το κουμπί κλειδώματος του κινητού!! Βλέποντας πολλούς που έχουν πρόβλημα με την μπαταρία τους, είναι σίγουρο πως φταίνε οι "προβληματικές εφαρμογές"!! Απαράδεκτο αυτό που το λειτουργικό ...επιτρέπει στις εφαρμογές να του κάνουν τέτοια ζημιά!! *...... avoid using this tile as it seems has the problem on 92x and 1020 phones.... Windows Phone Support team. Amaze Pictures Inc. Edited February 6, 2014 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παιδιά, πολύ σημαντικό!!!, αποφύγετε το πρόγραμμα System Tiles μιας και προκαλεί σοβαρό πρόβλημα στο 925 αλλά και στο 1020! Το εγκατέστησα τις προάλλες και πρόσεξα πως σε ανύποπτες στιγμές και ενώ ήταν το κινητό σε stand by χωρίς να τρέχει τίποτα, ζεσταινόταν η μπαταρία και γινόταν τρελό battery drain! Μόλις μίλησα με τους προγραμματιστές του app και μου είπαν πως * το πρόβλημα είναι στο "Lock Phone" (κλείσιμο οθόνης) tile και μου είπαν να το αποφύγω μέχρι να βρεθεί λύση! Έτσι εξηγείται πως είναι και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρόγραμμα στο store που σου δίνει την δυνατότητα αυτή! Βλέποντας πολλούς που έχουν πρόβλημα με την μπαταρία τους, είναι σίγουρο πως φταίνε οι "προβληματικές εφαρμογές"!! Απαράδεκτο αυτό που το λειτουργικό ...επιτρέπει στις εφαρμογές να του κάνουν τέτοια ζημιά!! *...... avoid using this tile as it seems has the problem on 92x and 1020 phones.... Windows Phone Support team. Amaze Pictures Inc. http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/quick-controls/843d2576-3900-46e0-a4df-83a0440ead63 εγώ δοκίμασα και αυτή την εφαρμογή ενώ στην αρχη πηγαίναν όλα καλά και είχε και lock tile κάποια στιγμή σκάλωσε και μου ρούφηξε όλη την μπαταρία το κλασικό πρόβλημα δηλαδή. Να δω πότε θα το λύσουν αυτό το bug. Κρίμα.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά, πολύ σημαντικό!!!, αποφύγετε το πρόγραμμα System Tiles μιας και προκαλεί σοβαρό πρόβλημα στο 925 αλλά και στο 1020! Το εγκατέστησα τις προάλλες και πρόσεξα πως σε ανύποπτες στιγμές και ενώ ήταν το κινητό σε stand by χωρίς να τρέχει τίποτα, ζεσταινόταν η μπαταρία και γινόταν τρελό battery drain! Μόλις μίλησα με τους προγραμματιστές του app και μου είπαν πως * το πρόβλημα είναι στο "Lock Phone" (κλείσιμο οθόνης) tile και μου είπαν να το αποφύγω μέχρι να βρεθεί λύση! Έτσι εξηγείται πως είναι και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρόγραμμα στο store που σου δίνει την δυνατότητα αυτή! Βλέποντας πολλούς που έχουν πρόβλημα με την μπαταρία τους, είναι σίγουρο πως φταίνε οι "προβληματικές εφαρμογές"!! Απαράδεκτο αυτό που το λειτουργικό ...επιτρέπει στις εφαρμογές να του κάνουν τέτοια ζημιά!! *...... avoid using this tile as it seems has the problem on 92x and 1020 phones.... Windows Phone Support team. Amaze Pictures Inc. http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/quick-controls/843d2576-3900-46e0-a4df-83a0440ead63 εγώ δοκίμασα και αυτή την εφαρμογή ενώ στην αρχη πηγαίναν όλα καλά και είχε και lock tile κάποια στιγμή σκάλωσε και μου ρούφηξε όλη την μπαταρία το κλασικό πρόβλημα δηλαδή. Να δω πότε θα το λύσουν αυτό το bug. Κρίμα.. Ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει σε αυτό το είδος αλλά τη να το κάνεις το απεγκατέστησα την δεύτερη μέρα. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouf Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Απο http://www.hprt.gr/webtv-live Το παιζει το βιντεο?? Όχι, δεν το παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stedes Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλημερα σε ολα τα παιδια ,λοιπον παλληκαρια πιστευω ηρθε η ωρα να αντικαταστησω το νοκια c7 που ολα αυτα τα χρονια με εβγαλε παλληκαρι και μου αρεσει το νοκια 925 ΑΛΛΑ αυτο που με ενδιαφερει ειναι 1) οταν με καλει καποιος και η επαφη ειναι περασμενη στο τηλεφωνο το τηλεφωνο αναγγελει το ονομα του ? 2) υπαρχει φωνητικη κληση για μην παει ακλαφτο το συστημα στο αυτοκινητο bluetooth της parrot ? θα ηθελα αν γνωριζετε να μου απαντησετε αναλυτικα για αυτες τις δυο εφαρμογες που ζηταω γιατι ειναι θεμα συνηθειας μετα απο τοσα χρονια ευχαριτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλημερα σε ολα τα παιδια ,λοιπον παλληκαρια πιστευω ηρθε η ωρα να αντικαταστησω το νοκια c7 που ολα αυτα τα χρονια με εβγαλε παλληκαρι και μου αρεσει το νοκια 925 ΑΛΛΑ αυτο που με ενδιαφερει ειναι 1) οταν με καλει καποιος και η επαφη ειναι περασμενη στο τηλεφωνο το τηλεφωνο αναγγελει το ονομα του ? 2) υπαρχει φωνητικη κληση για μην παει ακλαφτο το συστημα στο αυτοκινητο bluetooth της parrot ? θα ηθελα αν γνωριζετε να μου απαντησετε αναλυτικα για αυτες τις δυο εφαρμογες που ζηταω γιατι ειναι θεμα συνηθειας μετα απο τοσα χρονια ευχαριτω 1) Δεν νομίζω να υπάρχει χωρίς όμως να είμαι 100% σίγουρος. 2) Φωνητική κλήση στα ελληνικά δεν υπάρχει. Σε αγγλικά ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) 1) Όχι 2) Όχι προς το παρόν, τουλάχιστον με ελληνικά όνοματα... Σε περίοδο δίαιτας... http://sdrv.ms/1e8Bu35 Edited February 7, 2014 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλησπέρα. Πως καταλαβαίνουμε σε τι ταχύτητα έχουμε συνδεθεί στα δεδομένα κινητής; Στις ρυθμίσεις έχω βάλει 4G ως μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης αλλά δεν ξέρω με ποιο εικονίδιο ξεχωρίζουμε τα 2, 3, 4G. Έχω καρτοκινητό Vodafone CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλησπέρα. Πως καταλαβαίνουμε σε τι ταχύτητα έχουμε συνδεθεί στα δεδομένα κινητής; Στις ρυθμίσεις έχω βάλει 4G ως μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης αλλά δεν ξέρω με ποιο εικονίδιο ξεχωρίζουμε τα 2, 3, 4G. Έχω καρτοκινητό Vodafone CU. Θα σου εχει ενδειξη 4G στην μπαρα ... εκει που δειχνει Ε, G, H, H+ κλπ Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλησπέρα. Πως καταλαβαίνουμε σε τι ταχύτητα έχουμε συνδεθεί στα δεδομένα κινητής; Στις ρυθμίσεις έχω βάλει 4G ως μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης αλλά δεν ξέρω με ποιο εικονίδιο ξεχωρίζουμε τα 2, 3, 4G. Έχω καρτοκινητό Vodafone CU. Πρέπει πρώτα να το ενεργοποιήσεις μέσω του site της vodafone και όταν πιάσει 4G σήμα θα σου εμφανίσει ένα L. Έχω και εγώ CU και μου εμφανίζει το L, λογικά βγαίνει από το LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Πρέπει πρώτα να το ενεργοποιήσεις μέσω του site της vodafone και όταν πιάσει 4G σήμα θα σου εμφανίσει ένα L. Έχω και εγώ CU και μου εμφανίζει το L, λογικά βγαίνει από το LTE. Εχει να κανει με το firmware αυτο .... αν θα ειναι 4G ή L η ενδειξη δηλαδη. Σε μενα και το 820 (με γαλλικο) και το 925 (με αγγλικο) δειχνουν 4G .. απλα δεν ειχα δει να εχει αναφερθει στο νημα το L για αυτο δεν το ανεφερα. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Πρέπει πρώτα να το ενεργοποιήσεις μέσω του site της vodafone και όταν πιάσει 4G σήμα θα σου εμφανίσει ένα L. Έχω και εγώ CU και μου εμφανίζει το L, λογικά βγαίνει από το LTE. Ευχαριστώ φίλε. Τηλεφωνικά το ενεργοποίησα γιατί δεν έβρισκα σχετική επιλογή στο site. Μου ήρθε και SMS επιβεβαίωσης, όλα οκ. Απ´ ότι φαίνεται δεν έχω κάλυψη 4G στην περιοχή μου για να δω διαφορά. Θα δοκιμάσω κάπου πιο κεντρικά να δω το L (μέχρι τώρα βλέπω Η, Η+)! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ... εκει που δειχνει Ε, G, H, H+ κλπ Μπορείς να εξηγήσεις τί είναι το καθένα; Η και Η+ είναι το 3G; Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 H και Η+ είναι 3G και 3G+ Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 βρε παιδια παιζει κανας μετρητης δεδομενων για 3g σε 925 με vodafone ρομ; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 βρε παιδια παιζει κανας μετρητης δεδομενων για 3g σε 925 με vodafone ρομ; Άλλαξε ρομ να σωθείς... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Γινεται στο σπιτι;η μονο σε νοκια; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καλημερα σε ολα τα παιδια ,λοιπον παλληκαρια πιστευω ηρθε η ωρα να αντικαταστησω το νοκια c7 που ολα αυτα τα χρονια με εβγαλε παλληκαρι και μου αρεσει το νοκια 925 ΑΛΛΑ αυτο που με ενδιαφερει ειναι 1) οταν με καλει καποιος και η επαφη ειναι περασμενη στο τηλεφωνο το τηλεφωνο αναγγελει το ονομα του ? Δυστυχώς όχι φίλε, αυτά μόνο με symbian που ως γνωστόν μας άφησε χρόνους...:( Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Γινεται στο σπιτι;η μονο σε νοκια; Γίνεται στο σπίτι. Δες στους οδηγούς τον σχετικό που έφτιαξε ο niotheros. Είναι πανεύκολο. Μπορείς και δωρεαν σε ένα νοκια care. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Γίνεται στο σπίτι. Δες στους οδηγούς τον σχετικό που έφτιαξε ο niotheros. Είναι πανεύκολο. Μπορείς και δωρεαν σε ένα νοκια care. Λιγο ποιο συγκεκριμενος για το που θα βρουμε ρομ?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Λιγο ποιο συγκεκριμενος για το που θα βρουμε ρομ?ευχαριστω Δες εδώ και ότι απορία έχεις τα λεμε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Να παραθεσω και γω την γνωμη μου...Το κινητο ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ(υποκειμενικο βεβαια αυτο) και με θεσπεσια οθονη ΑΛΛΑ τολμω να πω πως η αυτονομια του ειναι απλα τραγικη..εχω διαβασει ολα τα τιπς για να αυξησω την διαρκεια τα εχω κανει αλλα ακομα παλευω να βγαλω μια μερα αξιοπρεπους χρησης...Και δεν ειμαι κανα σκληρος χρηστης...Σημερα για παραδειγμα απο το πρωι στις 11 και μεχρι τωρα με ουτε ωρα ιντερνετ και λιγο φατσοβιβλιο κανα μιασαωρο και μιση ωρα μουσικη και σκαλισμα της καμερα αλλο ενα τεταρτο και μου εχει φτασει μετα απο ενα 12ωρο στο 32%..Δεν ξερω πραγματικα αν μου διαφευγει κατι που τρεχει στο προσκηνιο αν και το εχω σκαλισει αλλα τετοιο χαλι ουτε με το one x δεν ειχα.Ευελπιστω οτι με την 8.1 θα δουμε λιγο καλυτερα πραγματα γιατι το κινητο πραγματικα αδικειται μονο και μονο απο αυτο το κομματι... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδιά προσέχετε λίγο με το WiFi. Τη γονατίζει τη μπαταρία. Καλύτερα να έχετε ένα καλό πρόγραμμα data και να μη το έχετε αναγκη. Γενικα χρησιμοποιέιτς το WiFi μόνο όταν πραγματικά το χρειάζεστε. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Νομιζω οτι ολα τα σμαρτφον πασχουν απο αυτονομια,εμενα παντως μου βγαζει την μερα,και καθε βραδυ το φορτιζω.Δεν ειναι ποιο ασχημα απο το iphone 5 παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts