natsos1 Δημοσιεύτηκε May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 14, 2013 (edited) Καλημερα παιδια, καιγομαι πραγματικα και θα ηθενα να με βοηθησετε , ο αδερφος μου ο μικρος δοκιμαζε τις ικανοτητες του στο φορματ χωρις να το ξερω εγω βεβαια και εχουν χαθει τα παντα απο μεσα απο τον υπολογιστη. υπαρχει κανενας τροπος επαναφορας αρχειων μετα απο φορματ? σωστε με παιδια ευχαριστω Να επισημανω οτι ο υπολογιστης ειναι laptop Edited May 14, 2013 by natsos1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Δύσκολο αυτό που ζητάς. 1. Ο δίσκος πρέπει να μπει σε άλλο μηχάνημα σαν 2ος. 2. Δεν πρέπει για κανένα λόγο να αλλαχτεί το παραμικρό 3. Πρόγραμμα επαναφοράς αρχείων έστω και από φορμάτ υπάρχει, αλλά: Κοστίζει (δεν είναι δωρεάν), υπάρχουν εταιρείες που ασχολούνται με αυτό το θέμα, τα δωρεάν προγράμματα επαναφοράς ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!! 4. Μην ασχολείσαι, δεν πρόκειται να καταφέρεις και πολλά :O:O:O:O Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts