mol Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Προσωπικα δεν εχω το xposed Μπορεις να πεις ινφο για την ρομ? Θετικά/αρνητικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Θα αρχισω το σκαλισμα σε καμία ώρα, δεν έχω προλάβει πάρα μόνο να κατεβάσω το zip Edit κατέβασα και πήγα να εγκαταστησω το zip αλλά έβγαζε fail.Δεν ξέρω μήπως ήθελε νεότερη έκδοση cwm απο την 6.0.4 που έχω. Αργότερα θα κάνω κι άλλη προσπάθεια... Edited January 13, 2015 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Θα αρχισω το σκαλισμα σε καμία ώρα, δεν έχω προλάβει πάρα μόνο να κατεβάσω το zip Edit κατέβασα και πήγα να εγκαταστησω το zip αλλά έβγαζε fail.Δεν ξέρω μήπως ήθελε νεότερη έκδοση cwm απο την 6.0.4 που έχω. Αργότερα θα κάνω κι άλλη προσπάθεια... Μήπως έχει κατέβει corrupted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Πολύ πιθανόν...Σε μισή ώρα ξεκινάω νέα προσπάθεια. Είμαι βέβαιος ότι δε θα είναι καλύτερη της flavour αλλά για το ευ αγωνιζεσθαι λέω να την περάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Κατι διαβασα οτι δε λειτουργουν καποιες εφαμογες και υπαρχει θεματακι με το ledακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Το καλυτερο θα ηταν να ξεκολλησουμε απο την 4.2 αλλα δεν βλεπω φως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 δυσκολα. μετα την προσπαθεια (που μονο προσπαθεια εμεινε) για 4.3 δεν ειδα κατι νεοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_86 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Πέρασα την κανούργια ρομ αλλά δυστυχώς το κινητό δεν είναι root πλέον και όσο κι αν έχω προσπαθήσει να το ρουτάρω δεν γίνεται. Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Τελικά έχει δίκιο ο φίλος, το kingroot δεν...framaroot δεν...σηκώνω τα χέρια ψηλά. Edited January 15, 2015 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλημέρα σε όλους όντως η ρομ που βγηκε Nexus εχει ωραια μπλιμπλικια αλλά ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ και δυστυχως για μενα δεν συμφέρει. Περιεχει μεχρι και mi-assistant απο τις miui rom και καποιες αλλες ρωσικες εφαρμογες Εφαγε πεταμα μετα απο 5 ωρες. :( Καποιον αλλον ισως τον βολεψει, τι να πω. Καλυτερη ρομ παραμενει η max flavour 5 (non touchwiz) Το κινητό τελικά το επανέφερα από τον αλλο κοσμο απλα προσπαθουσα με λάθος εργαλεία. Το μονο που μου δουλεψε με την πρωτη χωρις να μπλεξω με install/uninstall usb drivers και λοιπες βλακειες είναι σε αυτη τη σελίδα ΛΙΝΚ κατεβαζετε το πρωτο λινκ που εχει και περιεχει μεσα: ΟΔΗΓΙΕΣ (στα ισπανικα) Φωτογραφιες οδηγιων (αν ειστε οπτικοι τυποι) Τη ROM του minideal Και το συγκεκριμενο sp flashtool που δουλευει με το κινητο μας. Να πω οτι οποιος εχει το συγκεκριμενο κινητο καλό ειναι να κατεβασει το αρχειο κατεβαινει και γρηγορα καθως ειναι σε σερβερ της google και οποτε θελει να το επαναφερει/πουλησει/δωσει να το χρησιμοποιήσει. Να πω οτι επαναφερει τον αποθηκευτικο χωρο στο 1,7gb και θελει το πατσαρισμα για να γινει 2,5gb Εγω παλι θα ξαναγυρισω στη miui και αν δεν κανω λαθος στην τελευταια που κυκλοφορησε για το κινητο μας την 4.8.29 Και παλι καλημέρα να εχετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 οταν λες τα περιεχει ολα;;;; τι παραπανω απ τις αλλες ρομς; επισης τι ειναι το mi-assistant? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 οταν λες τα περιεχει ολα;;;; τι παραπανω απ τις αλλες ρομς; επισης τι ειναι το mi-assistant? εννοω οτι ειναι τιγκα στις εφαρμογες fb, twitter, γενικα οτι θες μεχρι και yandex search ακομα εχει και το always on google voice search δηλαδη σε οποιαδηποτε φαση και χωρις να πατησεις τιποτα λες ενα "ok google" πως φτιαχνω μουσακα και σου κανει αναζητηση για να μαγειρεψεις. :p τελικα το zte μου δεν θελει να με αφησει φαινεται οτι το κινητο ειναι ΠΟΛΥ δημοφιλες και εχουν φτιαχτει και συνεχιζουν να φτιαχνονται ενα σωρο ρομς τωρα μολις περασα miui v6 android 4.3.1 [ATTACH]55725[/ATTACH][ATTACH]55726[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 αχα! καταλαβα! καααποια στιγμη θα την φλασαρω να δω πως τα παει σωπα ρε! 4.3??? λειτουργουν ολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 τι εννοεις ολα; gps μονο δεν εχω δοκιμασει play store πρεπει να βαλεις μονος σου root access δινει κανονικα εχει αρκετα κινεζικα μεσα και γλωσσες μονο κινεζικα-αγγλικα δεν ειναι multi <:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Που έχει ανέβει? Μετα αν θέλω μπορω να γυρίσω με cwm στη flavour? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Που έχει ανέβει? Μετα αν θέλω μπορω να γυρίσω με cwm στη flavour? με backup/restore απο cmw σαφως και μπορεις ειναι σε κινεζικο σερβερ http://www.romjd.com/Device/zte-v967s http://www.romjd.com/Rom/Detail/64151 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Πάω για δοκιμή άμεσα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 καμερα, ραδιοφωνο, 2 σιμ, wifi/δεδομενα σε 3g, κλπ ειναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Εγώ παλι τα έχω παίξει με τα κινέζικα. Παταω ενα λινκ και αντί του zip κατεβάζει ενα apk. Παταω αλλου μου βγάζει πληροφορίες μάλλον στα κινέζικα και επειδή είμαι απο κινητό δε βγάζω άκρη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 και γω απ το pc δε βρηκα ακρη. εκανα και Translate αλλα δε βλεπω να κατεβαινει η ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 θα την ανεβασω αυριο στο mega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 που εισαι;;;; ακομη;;;;;; αντε περιμενω να την δοκιμασω!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 απο το πρωι προσπαθω αλλα δυστυχως δεν θελει να ανεβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 διαφορα στην εμπειρια χρησης ειδες; ή απλα χαιρομαστε που εχουμε 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 η miui 6 απο μονη της ειναι διαφορά και φυσικα χαιρομαστε αλλα ουσιαστικες διαφορες δεν υπαρχουν μου φαινεται οτι η 6 ειναι πιο γρηγορη απο τις τελευταιες εκδοσεις της 5 το μονο θεμα που με εκνευριζει ειναι το γκρι χρωμα γραμματων στις ειδοποιήσεις που σε συνδυασμο με το γκρι bg Δεν φαινονται :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts