bbbb Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 ναι της samsung!?παιζει ρολο; Nαι υπάρχει θέμα σε πολλά mtk με τον εξής συνδυασμό.Cosmote sim + 3g ανοιχτό + bt ακουστικό ανεξαρτήτως μάρκας.Σε άλλη συσκευή το λύσαμε με νεότερο modem αρχείο απο thl w200.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5082397#post5082397 αλλά αυτό δεν κάνει για το v967s Μια λύση που δε δουλεύει πάντα ειναι να κλείσεις το 3g και να έχεις μόνιμα 2g ή φυσικά να μην έχεις bt ακουστικό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Nα σας πω ενα προβλημα που δεν ηξερα απο που προερχοταν ... σας ειχα πει οτι καποια στιγμη σταματουσε να δειχνει η οθονη και ενω λειτουργει κανονικα το κινητο ... δεν δειχνει τιποτα... αυτο το εκανε στο δικο μου... το ιδιο προβλημα γινεται και στο δευτερο κινητο.. και βρηκα απο που προερχεται .. οταν μπει σε αυτοματο η φωτηνοτειτα ... η οταν αρχιζεις να την πειραζεις... το εχετε προσεξει ... για καντε το τεστ... να το βαλετε στο αυτοματο και να δειτε το αποτελεσμα... και πειτε μας τι ειδατε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 τετοιο θεμα ειχα με την max smart. αυτην εχεις; αυτοματη εχω παντα + max flavour Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 τετοιο θεμα ειχα με την max smart. αυτην εχεις; αυτοματη εχω παντα + max flavour εχουν και τα 2 αυτη που εχει το to2c 1.0.5 τι μπορουμε να κανουμε? να βαλουμε την max flavour? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) DIS-EUR-9B18D-P188F07V1.0.5B04 http://d-h.st/jUb Μη επίσημη έκδοση που βασίζεται στις εκδόσεις 219175B0165-CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5 B01 και 232250B0444-DIS-KR-TB1S-P188F07V1.0.0 B04 Έκδοση Android : 4.2.2 Linux Kernel Version : 3.4.5 (31/10/2013) Baseband version : MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V6.P5 ( 15/10/2013) Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις Ενεργοποίηση της λειτουργίας συγχρονισμού επαφών από το Facebook. Προσθήκη μενού "μουσικά εφέ" στις ρυθμίσεις προφίλ ήχου. ( DSP Manager ) Προσθήκη μενού "DualSim Ringer" στο προκαθορισμένο προφίλ ήχου. Διόρθωση στην αναγνώριση καλούντος στις κλήσεις. Μερική διόρθωση αναγνώριση καλούντος στα μηνύματα. Αυτόματη μετατροπή των χαρακτήρων unicode σε gsm στα μηνύματα. Gapps lite για 4.2.2. http://d-h.st/BYW Edited January 15, 2014 by deliopoulos Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδια μια ερωτηση, στη max smart ποια εκδοση θεωρειτε ποιο ''σταθερη'' v2.2 - v3? Ευχαριστω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Δεν κατάλαβα φίλε μου... τι είναι αυτή η έκδοση; DIS-EUR-9B18D-P188F07V1.0.5B04 Νέα επίσημη ROM ;;;;;; DIS-EUR-9B18D-P188F07V1.0.5B04 http://d-h.st/jUb Έκδοση Android : 4.2.2 Linux Kernel Version : 3.4.5 (31/10/2013) Baseband version : MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V6.P5 ( 15/10/2013) Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις Ενεργοποίηση της λειτουργίας συγχρονισμού επαφών από το Facebook. Προσθήκη μενού "μουσικά εφέ" στις ρυθμίσεις προφίλ ήχου. ( DSP Manager ) Προσθήκη μενού "DualSim Ringer" στο προκαθορισμένο προφίλ ήχου. Διόρθωση στην αναγνώριση καλούντος στις κλήσεις. Μερική διόρθωση αναγνώριση καλούντος στα μηνύματα. Αυτόματη μετατροπή των χαρακτήρων unicode σε gsm στα μηνύματα. Gapps lite για 4.2.2. http://d-h.st/BYW Edited January 15, 2014 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 DIS-EUR-9B18D-P188F07V1.0.5B04 http://d-h.st/jUb Έκδοση Android : 4.2.2 Linux Kernel Version : 3.4.5 (31/10/2013) Baseband version : MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V6.P5 ( 15/10/2013) Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις Ενεργοποίηση της λειτουργίας συγχρονισμού επαφών από το Facebook. Προσθήκη μενού "μουσικά εφέ" στις ρυθμίσεις προφίλ ήχου. ( DSP Manager ) Προσθήκη μενού "DualSim Ringer" στο προκαθορισμένο προφίλ ήχου. Διόρθωση στην αναγνώριση καλούντος στις κλήσεις. Μερική διόρθωση αναγνώριση καλούντος στα μηνύματα. Αυτόματη μετατροπή των χαρακτήρων unicode σε gsm στα μηνύματα. Gapps lite για 4.2.2. http://d-h.st/BYW Καλά σου λένε. Πετάς κάτι και δεν δίνεις καμία πληροφορία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τα βηματα ειναι: Φλασαρεις το cwm recovery Φλασαρεις ρομ Φλασαρεις gapps δεν φλασαρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) παιδια καλημερα.εχω προβλημα .ξαφνικα ακουω αυτον που με παιρνει αλλα αυτος δεν με ακουει .καμια ιδεα τι συμβαινει;;!! επειγον και οταν με ακουει ακουγομαι σ αυτον σαν να μιλαω απο παρα πολυ μακρια ενω εγω μιλαω απο πολυ κοντα στο μικροφωνο Edited January 15, 2014 by nickolasbab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 παιδια καλημερα.εχω προβλημα .ξαφνικα ακουω αυτον που με παιρνει αλλα αυτος δεν με ακουει .καμια ιδεα τι συμβαινει;;!! επειγον και οταν με ακουει ακουγομαι σ αυτον σαν να μιλαω απο παρα πολυ μακρια ενω εγω μιλαω απο πολυ κοντα στο μικροφωνο Σου έπεσε πρόσφατα μήπως το κινητό? Στο κάνει πάντα, ανεξαρτήτως σήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 οχι δεν επεσε κατω και δεν με ακουνε ουτε με handsfree επισης.το πρωι το εβαλα στην τσεπη απλα χωρις να κλεισω το καπακι της θηκης στην οθονη. Και μετα συναιβει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 γτ δεν φλασαρει το τηλ τα εχω δοκιμασει ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 κατεβαζεις απο εδω ή εδω μπαινεις reocvery wipe cache wipe data wipe dalvik cache install zip from sdcard et voila! δεν φλασαρει το τηλ μου τι φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ξανακατεβασε τα zip και δοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 επαναλαμβανω παιδια καλημερα.εχω προβλημα .ξαφνικα ακουω αυτον που με παιρνει αλλα αυτος δεν με ακουει .καμια ιδεα τι συμβαινει;;!! επειγον και οταν με ακουει ακουγομαι σ αυτον σαν να μιλαω απο παρα πολυ μακρια ενω εγω μιλαω απο πολυ κοντα στο μικροφωνο μπορει κανεις να βοηθησει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 επαναλαμβανω παιδια καλημερα.εχω προβλημα .ξαφνικα ακουω αυτον που με παιρνει αλλα αυτος δεν με ακουει .καμια ιδεα τι συμβαινει;;!! επειγον και οταν με ακουει ακουγομαι σ αυτον σαν να μιλαω απο παρα πολυ μακρια ενω εγω μιλαω απο πολυ κοντα στο μικροφωνο μπορει κανεις να βοηθησει!! εκανες reboot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 εκανες reboot? βεβαιως και μπαταρια εεβγαλα-εβαλα, οπως ειπα δεν με ακουνε ουτε απο handsfree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Κανε επαναφορα εργοστασιακών δεδομένων. Δεν σου μένει κατι άλλο. Αν έφταιγε το μικρόφωνο τουλάχιστον όταν είχες συνδέσει το handfree θα έπρεπε να σε άκουγε ο άλλος μιας και εχει μικρόφωνο το handfree. Επαναφορα και βλέπεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Κανε επαναφορα εργοστασιακών δεδομένων. Δεν σου μένει κατι άλλο. Αν έφταιγε το μικρόφωνο τουλάχιστον όταν είχες συνδέσει το handfree θα έπρεπε να σε άκουγε ο άλλος μιας και εχει μικρόφωνο το handfree. Επαναφορα και βλέπεις. θυμισε μου επαναφορα εργοστασιακών δεδομένων. πως την κανω?? μηπως εννοεις να ξαναπερασω απο την αρχη την rom? Edited January 15, 2014 by nickolasbab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ξανακατεβασε τα zip και δοκιμασε το εχω κανει φιλε διαβασε παραπανω τα μηνύματα τιποτα αλλο κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 το εχω κανει φιλε διαβασε παραπανω τα μηνύματα τιποτα αλλο κανεις? Πιο cwm έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Πιο cwm έχεις? τωρα κολει στο λογοτυπο...δεν ανοιγει τα εχω κανει ολα up και να ανοιξω εβγαλα και τη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 τωρα κολει στο λογοτυπο...δεν ανοιγει τα εχω κανει ολα up και να ανοιξω εβγαλα και τη μπαταρια εχει κολησει το λογοτυπο κανεις καμια γνωμη? το εχω κανει πολλες φορες επανεκκίνηση αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 μπαταρια εβγαλες; κατα το power on κρατα το vol+ κανει τιποτα διαφορετικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts