kostast1 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 και πολυ αντεξα με την μιουι. ξηλωμα αμεσως για να μην αφησω λανθασμενες εντυπωσεις, η ρομ ρολαρει μια χαρα! γρηγορη μεχρι εκει που δεν παει! απλα εμενα δε με ενθουσιαζει το στησιμο της[/quote Ουτε εμενα μου αρεσει......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 ολα με φαινονται μπερδεμενα. δε ξερω. ισως εχω συνηθισει αλλιως ξανα στην flavour η να δοκιμασω καποια αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 ολα με φαινονται μπερδεμενα. δε ξερω. ισως εχω συνηθισει αλλιως ξανα στην flavour η να δοκιμασω καποια αλλη; Και εμενα οπτικα με ψιλοχαλαει,μια χαρα ειναι η flavour.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 ξερω βρε, αλλωστε αυτην φορουσα τοσο καιρο ;) απλα ελεγα να δοκιμασω καμια αλλη πριν την σεταρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lioulis1 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Γεια σε ολους και καλη χρονια ! παρήγγειλα απο minideal ενα lenovo a 706 στις 16/12/13 . απο οτι κοιταω με το tracking number στο signapore post λεει πως εφυγε απο εκει στις 18/12/13 ! μηπως γνωριζει καποιος ποτε θα ερθει πανω κατω ? Edited January 3, 2014 by lioulis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 εισαι σε λαθος θεμα. παρ ολ αυτα υπολογιζε 20-25 μερες απ την ημερα παραγγελιας. ψαξε και στο site των elta μηπως ηρθε ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lioulis1 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ευχαριστω πολυ ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τις είχες περάσει στην κάρτα μνήμης, εάν ναι για αυτό δεν τις βρίσκεις. Κατέβασε την app SD maid πήγαινε στο corpse finder και διέγραψε τα αρχεία που θα βρει. Μετά θα μπορείς να τις εγκαταστήσεις Το είχα πάθει και εγώ παλιά και το βρήκα τυχαία μετά από αναζήτηση. Εγώ έβαλα την Max Smart αλλά νομίζω ότι μου καταναλώνει πιο γρήγορα την μπαταρία. Για πληκτρολόγιο έχω το TouchPal ας και έχω "αγορασμένο" το Swiftkey το είχα πάρει δωρεάν μια μέρα από το Amazon Edit : Λίγο offtopic αλλα κάθε πότε αλλάζετε τα κινητά Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 επιτελους η μπαταρια πηγε στο 50+% οποτε το φλασαρισμα ξεκινα :p καθε 2 χρονια σχεδον. αν και το zte λεω να το αλλαξω στο χρονο πανω(καλοκαιρι δηλαδη), για να παω σε μεγαλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά!!! Έχω το κινητό από τον Νοέμβριο περίπου.. Και από χθες το βράδυ δεν φορτίζει..δηλαδή, δείχνει ότι παίρνει ρεύμα, αλλά τίποτα.. έμεινε στο 4%... Τι μπορεί να είναι και τι μπορώ να κάνω; να πω πως δοκίμασα με άλλον φορτιστή αλλά τίποτα.. Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά!!! Έχω το κινητό από τον Νοέμβριο περίπου.. Και από χθες το βράδυ δεν φορτίζει..δηλαδή, δείχνει ότι παίρνει ρεύμα, αλλά τίποτα.. έμεινε στο 4%... Τι μπορεί να είναι και τι μπορώ να κάνω; να πω πως δοκίμασα με άλλον φορτιστή αλλά τίποτα.. μηπως δεν κανει επαφη το καλωδιο με το κινητο; Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Στην θεση σιμ 1 εχω f2go και στην θεση σιμ 2 εχω βοντα συνδεση. Απο το πρωι που το ανοιξα δεν εχει σημα η καρτα της βοντα. Αλλαξα αμοιβαία τις θεσεις τους αλλα και στην θεση σιμ 1, παλι δεν ειχε σημα. Δοκιμασα καρτα απο αλλο κινητο, επισης βοντα, και στις δυο θεσεις σιμ, αλλα και παλι δεν ειχε σημα. Εβαλα την δικη μου βοντα σε αλλο κινητο και δουλευε κανονικα. εχει τυχει σε αλλον? παει το μυαλο σας πουθενα? Edited January 4, 2014 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Στην θεση σιμ 1 εχω f2go και στην θεση σιμ 2 εχω βοντα συνδεση. Απο το πρωι που το ανοιξα δεν εχει σημα η καρτα της βοντα. Αλλαξα αμοιβαία τις θεσεις τους αλλα και στην θεση σιμ 1, παλι δεν ειχε σημα. Δοκιμασα καρτα απο αλλο κινητο, επισης βοντα, και στις δυο θεσεις σιμ, αλλα και παλι δεν ειχε σημα. Εβαλα την δικη μου βοντα σε αλλο κινητο και δουλευε κανονικα. εχει τυχει σε αλλον? παει το μυαλο σας πουθενα? μηπως καταλαθος απενεργοποιησες κατι απ τις ρυθμισεις? Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά!!! Έχω το κινητό από τον Νοέμβριο περίπου.. Και από χθες το βράδυ δεν φορτίζει..δηλαδή, δείχνει ότι παίρνει ρεύμα, αλλά τίποτα.. έμεινε στο 4%... Τι μπορεί να είναι και τι μπορώ να κάνω; να πω πως δοκίμασα με άλλον φορτιστή αλλά τίποτα.. Δεν φορτιζει η απλα εχει κολλησει η ενδειξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 το προβλημα το εχει ο φιλος με την μπαταρια επειδη εχει βαλει αλλο φορτιστη εκτος του κινητου... το ειχα παθει και εγω οταν εβαλα τον φορτιστη ενος αλλου smartphone που βρισκεται στο σπιτι και δεν φορτισε... μετα ομως εβαλα τον δικο του και φορτισε κανονικα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Στην MIUI πώς μεταφέρεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης; Δεν κατάφερα να το βρω... Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 μηπως καταλαθος απενεργοποιησες κατι απ τις ρυθμισεις? Το βραδυ που το εκλεισα λειτουργουσε κανονικα. Το πρωι που το ανοιξα δεν λειτουργουσε με καρτα βοντα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 το προβλημα το εχει ο φιλος με την μπαταρια επειδη εχει βαλει αλλο φορτιστη εκτος του κινητου... το ειχα παθει και εγω οταν εβαλα τον φορτιστη ενος αλλου smartphone που βρισκεται στο σπιτι και δεν φορτισε... μετα ομως εβαλα τον δικο του και φορτισε κανονικα :blink:απ τις πρωτες μερες το φορτιζω με τον φορτιστη και το καλωδιο του htc desire Z. θεμα δεν αντμετωπισα ποτε. επισης εχω παντα συνδεμενο στο pc το καλωδιακι του νοκια Ε72, οποτε το ζτε το φορτιζω και απο κει. προβλημα με φορτιση κανενα Το βραδυ που το εκλεισα λειτουργουσε κανονικα. Το πρωι που το ανοιξα δεν λειτουργουσε με καρτα βοντα! θα σου ηταν κοπος να κανεις μια επαναφορα ρυθμισεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά!!! Έχω το κινητό από τον Νοέμβριο περίπου.. Και από χθες το βράδυ δεν φορτίζει..δηλαδή, δείχνει ότι παίρνει ρεύμα, αλλά τίποτα.. έμεινε στο 4%... Τι μπορεί να είναι και τι μπορώ να κάνω; να πω πως δοκίμασα με άλλον φορτιστή αλλά τίποτα.. προφανώς φορτίζει,η ένδειξη είναι λάθος(θέμα μπαταρίας).Νομίζω και άλλοι το είχαν αυτό.Αν δεν επανέλθει με ένα reboot,κάνε calibration στην μπαταρία,θα βρείς εφαρμογές με οδηγίες στο Play.O φορτιστής δεν έχει καμμία σχέση. Το βραδυ που το εκλεισα λειτουργουσε κανονικα. Το πρωι που το ανοιξα δεν λειτουργουσε με καρτα βοντα! έλεξες τις ρυθμίσεις στο διαχείρηση κάρτας SIM/προεπιλεγμένη sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Η ένδειξη είχε κολλήσει τελικά.. Το θέμα είναι πως το έβαλα χθες το βράδυ, και όταν ξύπνησα το πρωί ήταν ακόμη στο 4% ενώ έδειχνε πως παίρνει ρεύμα κανονικά.. Έκανα reboot, το ίδιο, έκλεισα το κινητό, έβγαλα την μπαταρία και μετά φόρτιζε, αλλά η ένδειξη της φόρτισης δεν λειτουργούσε σωστά.. Τέλος πάντων, κάποιο κόλλημα θα έφαγε, σας ευχαριστώ όλους :) Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Για να κάνω επαναφορα γενική πατα wipe data factory reset , πατάμε και το απο κάνω ??? Κάτι wipe λέει πάλι.. Ε ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 καντο απ τις ρυθμισεις του κινητου, οχι απ το ρικοβερι. επισης κρατα μπακ απ γιατι θα χαθουν ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Δεν έχω θέμα . Ολα θέλω να τα σβήσω. Να μήν το κάνω απο το recovery ??? Γιατί ? Ελεγα καλύτερα ειναι και κει. Καθαρό format. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 ε καντο απο κει αν θες οσες φορες το κανα απ τις ρυθμισεις δεν ειχα θεμα, για αυτο στο ειπα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ok , θα το κάνω απο εκεί ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 έλεξες τις ρυθμίσεις στο διαχείρηση κάρτας SIM/προεπιλεγμένη sim? Τελικα, προς ενημερωση, ξαναπηγα στη διαχειριση καρτας σιμ, οπου την βοντα την ειχε με λουκετακι, αλλα ενεργη, και απο κατω οπου ειχα φωνητικη κληση και μηνυματα παντα βοντα, τα αλλαξα και εβαλα παντα ερωτηση! Ε αυτο ηταν, συγκοινηθηκε απο το δραμα μου, μου εβγαλε να πατησω το πιν και βουαλα! αυτο ηταν! δουλεψε! Σας ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν να βοηθησουν. Και μια ερωτηση με την ευκαιρεια. Αν εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυμισεων θα σβηνονταν οοοοολα? ακομα και οι επαφες? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts