bbbb Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Πήγαινε μια βόλτα στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου και ψάξε το με βάση το όνομά σου και το tracking number. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordan681971 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Λοιπον,ειπα και εγω να κανω το πεοραματοζωο,με ετρωγε η περιεργια ρε παιδι μου,εκανα σημερα μια παραγγελια απο hotinbuy,το εξαιρετικα φθηνο κντ Tengda A820 των $36.74.....δλδ 27,18 ευρω.....σε αυτην την τιμη βγαλτε και το 7% απο το κουπονι...:p. το κουπονακι που το βρηκες αδερφε? με ενδιαφερει..σε ευχαρηστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 παιδια μια ερωτηση,το ξεκλειδωμα της οθονης γινεται να το αλαξουμε και να γινεται με <<σιρσιμο δεξια η αριστερα και οχι με πατημα>>?? αυχαριστω!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 το κουπονακι που το βρηκες αδερφε? με ενδιαφερει..σε ευχαρηστω.. Μου το εδωσαν αυτοι φιλε μου. @monaxitis Με την minideal οχι δεν γινεται. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 αυτο βλεπω στο 4px: GRATH Despatched to ATC τι σημαινει? Κανείς???? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Κανείς???? http://www.hobbyking.com/hobbycity/forum/forum_posts.asp?TID=43482 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 δε μπορω να κατεβασω τιποτα απ το playstore. ολο σφσλματα βγαζει(πχ df-bpa-10) εκσνα force stop, καταργηση ενημερωσεων, εκαθαριση δεδομενων, αλλα τα ιδια ακουω λυσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 δε μπορω να κατεβασω τιποτα απ το playstore. ολο σφσλματα βγαζει(πχ df-bpa-10) εκσνα force stop, καταργηση ενημερωσεων, εκαθαριση δεδομενων, αλλα τα ιδια ακουω λυσεις Ron που εχει τωρα επανω?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παιδιά μη το ψάχνετε προς το παρόν με εγκαταστάσεις-απεγκαταστάσεις.Φαίνεται πως είναι γενικό το πρόβλημα. ποστ 7161 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4929660#post4929660 και όντως δε πατιέται και το κουμπάκι απο τη web έκδοση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παιδιά μη το ψάχνετε προς το παρόν με εγκαταστάσεις-απεγκαταστάσεις.Φαίνεται πως είναι γενικό το πρόβλημα. ποστ 7161 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4929660#post4929660 και όντως δε πατιέται και το κουμπάκι απο τη web έκδοση Οντως τωρα δοκιμασα και εγω...........δεν............:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 δε μπορω να κατεβασω τιποτα απ το playstore. ολο σφσλματα βγαζει(πχ df-bpa-10) εκσνα force stop, καταργηση ενημερωσεων, εκαθαριση δεδομενων, αλλα τα ιδια ακουω λυσεις Παγωσε ολες της εφαρμογες της google, youtube-χαρτες-συγχρονισμους- ημερολογιο-επαφες-χριστουγεννα-καλαντα-καρναβαλι-λαγανα(:lol:) κτλ ολες που να εχουν σχεση με τη google, μετα κανε καταργηση ενημερωσεων, εκαθαριση δεδομενων > επανεκκινηση στο τηλεφωνο και δοκιμασε. Ειχα καποια σφαλματα ποιο παλια, οχι με το zte, και το προβλημα δεν το εκανε το play το εκανε καποια αλλη εφαρμογη της google. Δοκιμασα το rr3 για περιπου 20-25 λεπτα χωρις προβλημα, εχω την εκδοση 3 1.3.5 απο τον θειο και καρτα 64gb. edit, μαλιστα.... γενικο το κακο με το play Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 πηρα και εγω ενα ζτε απο το2c 20/9 στις 23/9 φανηκε το τρακιν στο προγραμα που εχω στο ταμπλετ και με βγαζει 31/08/2013 10:16 - SHIPMENT INFORMATION RECEIVED :blink: :lol: και απο τις 27/09/2013 15:15 - Item in conta IPS, IPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 τοπικ για τα ταχυδρομεια ειπαμε ειναι αυτο? πλακα κανω καταλαβαινω το αγχος κι εγω το εχω επι 100 οταν παραγγελνω και αργει. Αλλα τελικα 4.2.2 επισημη θα παρει? Και βλεπουμε για τις καστομιες..Καστομιες θελει οπωσδηποτε ετσι οπως ερχεται απο το minideals ας πουμε δεν ειναι καλο? Αναλυση καλη? Μου κανει εντυπωση που ειναι πιο φτηνο απο το ΤΗL 100 παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 τοπικ για τα ταχυδρομεια ειπαμε ειναι αυτο? πλακα κανω καταλαβαινω το αγχος κι εγω το εχω επι 100 οταν παραγγελνω και αργει. Αλλα τελικα 4.2.2 επισημη θα παρει? Και βλεπουμε για τις καστομιες..Καστομιες θελει οπωσδηποτε ετσι οπως ερχεται απο το minideals ας πουμε δεν ειναι καλο? Αναλυση καλη? Μου κανει εντυπωση που ειναι πιο φτηνο απο το ΤΗL 100 παντως.. Φιλε μου το εχω πει 1000 φορες,και φυσικα θα τι πω αλλες τοσες,εδω εχουμε ενα εξαιρετικο κντ σε χαρακτιριστικα,σου κανει ολα τα χατιρια,δεν κολλαει-τρεχει τα παντα απροσκοπα και ανετα.και φυσικα η τιμη που δινεται αυτην την στιγμη ειναι απλα........χωμα!!Τωρα εαν θελει καποιος dev φτιαχνει και την 4.2.2 αλλα επι τις ουσιας,δεν νομιζω να δουμε και τραγικες διαφορες στο εν λογο κντ.Και φυσικα καμια σχεση με το ΤΗL 100........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ron που εχει τωρα επανω?? 3.4 max flavour του carliv το ιδιο θεμα εχω και στο ταμπλετ. αφου ειναι γενικο το κακο, δεν αγχωνομαι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω, έχει παραλάβει κανείς από Μ.Δ. Δυτικής Θεσσαλονίκης; Αν ναι, σε πόσες μέρες; :confused: το elta.gr μου βγάζει το εξής: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 26-09-2013 05:57 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ 26-09-2013 03:31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 24-09-2013 10:22 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-09-2013 05:56 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 14-09-2013 15:18 IPS και ακόμα δε μου έχει έρθει ειδοποιητήριο... :( λέτε να συμβαίνει κάτι; ευχαριστώ. μενεις ευοσμο η προς τα εκει ? δεν εχει ταχυδρομους προσωρινα η περιοχη πανε στο ΜΔ Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Το google play εμενα δεν μου εχει κανενα προβλημα Το δευτερο μου για ενα φιλο που βρισκεται: Destination Country - Greece:Tracking Consuming:6318*Millisecond 02-10-2013 15:02, Item in conta IPS, IPS Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:9219*Millisecond 02-10-2013, Despatched to overseas (Country code: GR) 28-09-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) ====================================== Power by http://www.17track.net Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εμένα κλείσιμο από IPS δεν πέχει γίνει ακόμη ρε παιδιά,είναι φυσιολογικό, παίζει να υπάρχει κανένα πρόβλημα; Σε όλα τα άλλα ποστς βλέπω πως γίνεται πολύ πιο γρήγορα... Τα στοιχεία είναι αυτά: Destination Country - Greece:Tracking Consuming:9579 Millisecond Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:1435 Millisecond 28-09-2013, Despatched to overseas (Country code: GR) 25-09-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) ====================================== Power by http://www.17track.net Επίσης αν φτάσει ελλάδα θα πρέπει να το κάνω track από τα ελτά με τον ίδιο αριθμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 σημερα εφτασε και το δικο Ελαδα :D ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-10-2013 06:50 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 25-09-2013 15:07 IPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Σκεφτειτε τι κινητά θα αγοραζουμε απο Κινα με 100€ σε 2 χρονια απο σημερα! Σκεφτομαι τα specs και τρομαζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 σημερα εφτασε και το δικο Ελαδα :D ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-10-2013 06:50 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 25-09-2013 15:07 IPS Απο ποιο καταστημα εγινε η αγορα,και ποτε? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 εμενα λεει οτι εχει φυγει απο την κυριακη αλλα ακομα να φανει στο τρακινγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Απο ποιο καταστημα εγινε η αγορα,και ποτε? η αγορα εγινε απο το To2c.com στις 17/9,track.number εστειλαν την επομενη μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 η αγορα εγινε απο το To2c.com στις 17/9,track.number εστειλαν την επομενη μερα Και εγώ την αγορά μου την έκανα ξημερώματα δευτέρας 16/9, δηλάδη 17/9 πρωί-πρωί για τους κινέζους από To2c.com και μου έστειλαν tracking number μετά από 5 μέρες την κυριακή και όπως είπα και πιο πριν όταν το κάνω track λέει ακόμη Despatched to overseas από 28/9.Ελπίζω να έρθει κάποια στιγμή και το δικό μου.Υποθέτω πως μερικοί είναι πιο τυχεροί από ότι μερικούς άλλους :P. Άντε, να το πάρεις γρήγορα εύχομαι γιατί η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κούραση όλη αυτή η αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkrizio Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 δηλωνω και εγω πειραματοζωο!προχωρησα σε 2 παραγγελιες... ενα απο μινιντιλ απο το οποιο ειμαι πληρως ικανοποιημενος σε εγκυροτητα,σε παραδοση κ απλα σε ενα τηλ που ειχα ενα θεματακι οκ μετα κλασικο αφτερ σειλς ...ουτως η αλλως το να το γυρισω πισω ειναι η εσχατη λυση οποτε ψιλοβολευτηκα απο φιλο τεχνικο....αλλα μικρη ποικιλια κ μεγαλη εγκυροτητα προς το παρον και ..... ενα απο hotinbuy ...με κουπον παρακαλω,σκριν προτεκτορ,θηκη κ καρτουλα 4 γκιγκα δωρο....τελικη τιμη 73 ευρω.... τωρα αν φτασει ελλαδα ειναι αλλο θεμα .....δε θα πεθανουμε κ για 73 ευρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts