Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν λες κλειδώνει κανονικά,εννοείς όταν κλείνεις την mofi; Γιατι σε μένα ακόμη και πριν το τελευταίο update,πάλι δεν κλείδωνε σωστά.Στο ξεκλείδωμα δεν έχω κάποιο θέμα

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προς το παροξ κυριως το χρησιμοποιω σπιτι οποτε το εχω χωρις θηκη γτ μου την σπαει η οριτζιναλ... Την παραγγελνω αυριο πρωι κ περιμενω... Απο aliexpress θα τηξ παρω απο εναν μ 150 πωλησεις και 70+ καλες κριτικες θα αργησρι πολυ??

Καλησπερα!!!Σημερα παρελαβα κ το δικο μου απο minideal με θηκη μαυρη κ προστατευτικο οθονης...μετα απο 5 χρονια με το μηλοτηλεφωνο 3g εχω παθει πλακα παιδια...δεν μπορω να πιστεψω οτι με 104 ευρω εχω τετοια συσκευη,...σε σχεση με το iphone που ειχα λοιπον ειναι σε ολα καλυτερο ,οθονη ,ταχυτητα,καμερα.. εχω 2 αποριες μιας κ ειμαι νεος με το android...μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ρυθμιζουμε το automaton και δευτερον οταν παταμε παρατεταμενα το πληκτρο κ βγαινει το multitasking αν σβησουμε τις εφαρμογες στα ματανε να τρεχουν ή πρεπει να τις σταματησουμε απο καπου αλλου....αυτα σας ευχαριστω ..

αααα και θηκη αγορασα αυτη απο το ebay που ειχε προτεινει καποιος σε παλιοτερο ποστ κ ταιριαζει γαντι...http://www.ebay.co.uk/itm/261209272209?var=560196299414&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Καλορίζικο.

Είμαι βέβαιος ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Ποιό κουμπί πατάς παρατεταμένα για το multitasking;

Edited by anna2
Φιλικά.Γιώργος.

Το home πατάς και κρατάς πατημένο για 2-3" αλλά θέλει πάτημα λίγο πιο πάνω απο ότι το πατάς κανονικά για να σε βγάλει στην κεντρική οθόνη

Καλορίζικο.

Είμαι βέβαιος ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Ποιό κουμπί πατάς παρατεταμένα για το multitasking;

δοκίμασε το "home" παρατεταμένα... αυτό εννοείς ??

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Καλησπερα!!!Σημερα παρελαβα κ το δικο μου απο minideal με θηκη μαυρη κ προστατευτικο οθονης...μετα απο 5 χρονια με το μηλοτηλεφωνο 3g εχω παθει πλακα παιδια...δεν μπορω να πιστεψω οτι με 104 ευρω εχω τετοια συσκευη,...σε σχεση με το iphone που ειχα λοιπον ειναι σε ολα καλυτερο ,οθονη ,ταχυτητα,καμερα.. εχω 2 αποριες μιας κ ειμαι νεος με το android...μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ρυθμιζουμε το automaton και δευτερον οταν παταμε παρατεταμενα το πληκτρο κ βγαινει το multitasking αν σβησουμε τις εφαρμογες στα ματανε να τρεχουν ή πρεπει να τις σταματησουμε απο καπου αλλου....αυτα σας ευχαριστω ..

αααα και θηκη αγορασα αυτη απο το ebay που ειχε προτεινει καποιος σε παλιοτερο ποστ κ ταιριαζει γαντι...http://www.ebay.co.uk/itm/261209272209?var=560196299414&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Ναι το home εννοω ...:D Ξερει κανεις καποιον reader gia pdf???exw βαλει το kobo αλλα δεν βρισκω τροπο να βαλω pdf μονο epub...:worry:

επισης διαβαζω για τον nova launcher καλα λογια...σε τι βοηθαει???συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις

Ναι το home εννοω ...:D Ξερει κανεις καποιον reader gia pdf???exw βαλει το kobo αλλα δεν βρισκω τροπο να βαλω pdf μονο epub...:worry:

Adobe reader.

Τι άλλο;

Φιλικά.Γιώργος.

Εχω ενα προβλημα με τη παρακολουθηση ταινιων μεσω putlocker. Με βγαζει hdvid plugin is missing. Εχει μια επιλογη λιγο πιο κατω για να το κατεβασω αλλα ρωταω μηπως γνωριζει καποιος απο εσας που ειχε το ιδιο προβλημα. Ειπα να το κατεβασω μια αλλα μετα λεω ας ρωτισω εδω να με βοηθησετε.ευχαριστω. Edited by kalman2013

Ναι το home εννοω ... Ξερει κανεις καποιον reader gia pdf???exw βαλει το kobo αλλα δεν βρισκω τροπο να βαλω pdf μονο epub...

επισης διαβαζω για τον nova launcher καλα λογια...σε τι βοηθαει???συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις

Για βασικούς όρους του android δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 διαβασε το και θα σου λυθούν αρκετές απορίες

o nova ειναι launcher και ουσιαστικά ειναι η επιφάνεια εργασίας του κινητού σου και αντικαθιστά αυτή που έχεις τώρα.Μπορείς να κάνεις μεγαλύτερη παραμετροποίηση όπως διάφορα εφε για την κίνηση ανάμεσα στις οθόνες,περισσότερα εικονίδια ανά οθόνη κτλ

Επισης για εφαρμογές παντός είδους στο android συζητάμε στο http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115

παιδια μηπως ξερετε τι τελωνιω θα πληρωσω για ελλαδα και πως γινεται με την πληρωμη?

Φιλε μου το θεμα ειναι να μην σε σταματησουν εδω...και να γλυτωσεις τα 35 ευρο σου...:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Οταν βαζω το real reacing 3 μου δειχνει αρχικα το λογκο και μετα κολλαει τελειως .Σε ολους βγαζει το ιδιο προβλημα η μονο σε μενα; και αν ναι υπαρχει καποια λυση ;

Εχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα του rr3 πριν λίγες ημέρες και το συμπέρασμα ήταν ότι σε όσους δε παίζει,φταίει η κάρτα μνήμης.Σελίδες 85-87 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364015&page=85 τώρα έχω την 8αρα sandisk στο 967 και παίζει κανονικά το παιχνίδι

Καλημέρα σας. Προσωπικά τυχαία είδα τα σχολιά σας σχετικά με το εν λόγω κινητό στο φόρουμ και πραγματικά με συνεπήραν. Αποτελεσμα: το παράγγειλα από το minideal και εντός 12 ημερών (από την ημέρα παραγγελίας) το είχα στα χέρια μου. Πράγματι -για τα δικά μου δεδομένα- είναι εντυπωσιακό κινητό. Πάει σφαίρα ενώ η μπαταρία του σου σπάει τα νεύρα για να τελειώσει!!! Η γυναίκα μου αγόρασε προ 3 εβδομάδα το samsung s duos gt-7562 (το οποίο κολλάει συνέχεια και η μπαταρία με έλάχιστη χρήση θέλει φορτιση 1 φορά την ημέρα), μόλις έπιασε στα χέρια της το ZTE, έκλεισε ραντεβού στα Public για να δούμε (αν και δεν θα γίνει τίποτα) πως θα το δώσουμε πίσω!!! Η άριστη κατ΄εμέ αγορά του κινητού, οφείλετε ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΧΟΛΙΑ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Όσον αφορά τα προβλήματα που εντόπισα είναι ότι ενώ εγκατέστησα τους λογαριασμούς mail στο default Mail της συσκευής, εν τούτοις όταν έρχεται εισερχόμενο mail, όταν πάω να το ανοίξω, τότε κλείνει η εφαρμογή (εξ όσων θυμάμαι έχει αναφερθεί και από άλλους το εν λόγω πρόβλημα).

Οταν λες κλειδώνει κανονικά,εννοείς όταν κλείνεις την mofi; Γιατι σε μένα ακόμη και πριν το τελευταίο update,πάλι δεν κλείδωνε σωστά.Στο ξεκλείδωμα δεν έχω κάποιο θέμα

Ναι κλείνοντας την μοφι , μετά από ένα δυο δευτ. περιπου σβήνει η οθόνη

Είμαι σε flip cover mode με επιλεγμένο τον proximity sensor , εκδοση v2.00

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ στα Contacts, στα τηλέφωνα, να μην βάζει κενά ανάμεσα στα νούμερα ή έστω να το παραμετροποιήσω αυτό;

Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει ενα v967s σφραγισμενο....δεν εχει βγει απο το κουτι του,ειναι με τις ταινιες ασφαλειας,απο το minideal,το πηρα γιια φιλο και αυτο αλλα του ετυχε κατι απροοπτο οικονομικα και δεν θα το παρει.....βρισκομαι Αθηνα.

H τιμη μεσω pm,θα βαλω και αγγελια αργοτερα.

Δεν θέλω να χαλάσω τη γενική ευφορία, αλλά είδα ενα βίντεο στο youtube

που συγκρίνει το 967s με το 987 και η εικόνα στην οθόνη του 967, δεν έχει το μαύρο

του 987 (είναι αρκετά γκρι).

Επίσης μπλεδίζει, αντίθετα με τα θερμά χρώματα του 987.

Αν μπορεί να μας πει κάποιος φίλος που το έχει, αν είναι

σημαντικό το "πρόβλημα" ή αν είναι κάτι που συνηθίζεται γρήγορα...

Η κάμερα τι λέει; (γενικά πάντως τα κινέζικα δεν "λενε" για φωτογραφίες...

Δεν θέλω να χαλάσω τη γενική ευφορία, αλλά είδα ενα βίντεο στο youtube

που συγκρίνει το 967s με το 987 και η εικόνα στην οθόνη του 967, δεν έχει το μαύρο

του 987 (είναι αρκετά γκρι).

Επίσης μπλεδίζει, αντίθετα με τα θερμά χρώματα του 987.

Αν μπορεί να μας πει κάποιος φίλος που το έχει, αν είναι

σημαντικό το "πρόβλημα" ή αν είναι κάτι που συνηθίζεται γρήγορα...

Η κάμερα τι λέει; (γενικά πάντως τα κινέζικα δεν "λενε" για φωτογραφίες...

Φιλε μου δεν μας διαβασες καλα..εαν προσεξες με μια αλλη rom το θεμα (το οποιο ειναι αυτο...)με την οθονη λυνεται,ειναι καθαρα θεμα setup....και φυσικα το 987 ειναι και ενα κατοσταρικο πιο ακριβο.

Μια χαρα ειναι η φωτο για κντ αυτης τις κλασεις.

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ στα Contacts, στα τηλέφωνα, να μην βάζει κενά ανάμεσα στα νούμερα ή έστω να το παραμετροποιήσω αυτό;

Σου δημιουργεί πουθενά πρόβλημα?

Η καμερα εμενα προσωπικα με εχει απογοητευσει, αν και δεν το αγορασα για να βγαζω φωτογραφιες. Εχω βγαλει φωτο κατω απο τον ηλιο με ISO100 και αναλυση 1600Χ1200 και οταν τις ειδα στον υπολογιστη, απαραδεκτες. Δεν μπορεις να βγαλεις σοβαρες φωτο με το 967 δυστυχως. Μου εκανε εντυπωση το παλιο ZTE Blade 3 του φιλου μου που βγαζει πιο καλες φωτο, παλι σε 5 MP.

Eχω συνηθισει σε καλες, καθαρες και φωτογραφιες ξυραφι απο τη μηχανη Canon που εχω και για αυτο ισως δεν εντυπωσιαζομαι απο τις φωτο των κινητων. Πιθανον να πρεπει να δωσει κανεις 400-650€ για να αγορασει κινητο που να βγαζει φωτογραφιες ισως εφαμιλλες με μια καλη κομπακτ μηχανη.

Φιλε μου δεν μας διαβασες καλα..εαν προσεξες με μια αλλη rom το θεμα (το οποιο ειναι αυτο...)με την οθονη λυνεται,ειναι καθαρα θεμα setup....και φυσικα το 987 ειναι και ενα κατοσταρικο πιο ακριβο.

Μια χαρα ειναι η φωτο για κντ αυτης τις κλασεις.

Είναι αλήθεια ότι δεν το πρόσεξα, παρότι διαβασα αρκετά το τόπικ.

Θα ψάξω να το βρώ το συγκεκριμένο σημείο για να ενημερωθώ...

Όλα καλά λοιπόν!...

Η καμερα εμενα προσωπικα με εχει απογοητευσει, αν και δεν το αγορασα για να βγαζω φωτογραφιες. Εχω βγαλει φωτο κατω απο τον ηλιο με ISO100 και αναλυση 1600Χ1200 και οταν τις ειδα στον υπολογιστη, απαραδεκτες. Δεν μπορεις να βγαλεις σοβαρες φωτο με το 967 δυστυχως. Μου εκανε εντυπωση το παλιο ZTE Blade 3 του φιλου μου που βγαζει πιο καλες φωτο, παλι σε 5 MP.

Eχω συνηθισει σε καλες, καθαρες και φωτογραφιες ξυραφι απο τη μηχανη Canon που εχω και για αυτο ισως δεν εντυπωσιαζομαι απο τις φωτο των κινητων. Πιθανον να πρεπει να δωσει κανεις 400-650€ για να αγορασει κινητο που να βγαζει φωτογραφιες ισως εφαμιλλες με μια καλη κομπακτ μηχανη.

......αναλυση 1600Χ1200........γιατι τοσο χαμηλα φιλε??

Οπως το ειπες,σοβαρες φωτο με κντ δεν......