Fender Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Εάν και είμαστε εκτός θέματος ίσως μπορείς να πάρεις μια βοήθεια από το συγκεκριμένο topic στο xda οπότε ρίξε μία ματιά. Το εχω διαβασει ολο το τοπικ απο χθες το βραδυ... Αφου δεν το εχουν καταφερει οι xda, φανταζομαι οτι δεν θα τα καταφερω... Τεσπα... Θενκς παλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλώς τα δεχτήκαμε! http://www.sammobile.com/2014/01/10/exclusive-i9505xxufna1-leaked-android-4-4-2-kitkat-test-firmware-for-galaxy-s4-gt-i9505/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ας το δοκιμασει καποιος ποιο τολμηρος να μας πει εντυπωσεις . Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ολοι εκει στο sammobile ακομα ρωτανε τι ειναι....το αφηνω να δω,,, Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) 9505X live demo unit... θελω να το φλασαρω με την επισημη rom που εχω κατεβασει... πριν ξεκινησω με Odin κλπ κλπ, διαβαζω τοσο εδω στις πρωτες σελιδες του topic, οσο και στο xda-dev, οτι κανεις δεν το εχει καταφερει με επιτυχια.. κανα tip? δεν θελω να το μπλοκαρω γιατι δεν ειναι δικο μου.. Το εχω φλασαρει εγω σε μια παλιοτερη βερσιον αλλα μου ειχε κανει 1-2 κολληματα. Καταρχας δεν εχει gps και κεραια κινητης το livedemo. Αρα τι νοημα εχει? Edited January 10, 2014 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μιας και σιγα - σιγα ερχεται και σε εμας μπορει καποιος να μας πει τι διαφορες εχει με την 4.3 που εχουμε ηδη μιλαω για το δικο μας κινητο ετσι οχι τι καλυτερο εχει γενικως η 4.4.2 εναντι της 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μιας και σιγα - σιγα ερχεται και σε εμας μπορει καποιος να μας πει τι διαφορες εχει με την 4.3 που εχουμε ηδη μιλαω για το δικο μας κινητο ετσι οχι τι καλυτερο εχει γενικως η 4.4.2 εναντι της 4.3. Αν ανοίξεις το λινκ 4 ποστ πάνω από το δικό σου, θα βρεις σε 10 γραμμές αυτό που θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Το εχω ηδη ανοιξει αλλα ΔΕΝ λεει. Εκτος απο τις οδηγιες για το πως να περασεις την 4.4.2 στο κινητο δεν λεει τις διαφορες με την 4.3. Αν εννοεις αυτο: There are minor UI changes in Android 4.4.2 KitKat, the most noticeable being the status bar icons being changed from Gingerbread style green to all new awesome KitKat style white. BTW, white icons look stunning on top of the transparent status bar. We have seen a little bump is performance, and benchmark scores have slightly increased as well. Samsung’s keyboard layout has been improved in landscape orientation, which makes typing much easier and gesture typing works really well too. Samsung has implemented a camera shortcut direct on its lockscreen. Αυτο δεν λεει στην ουσια τι διαφορες εχει απο την 4.3 συγκεκρημενα αλλα πολυ αοριστα και κατι που λενε σε καθε νεα εκδοση android αρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Το εχω ηδη ανοιξει αλλα ΔΕΝ λεει. Εκτος απο τις οδηγιες για το πως να περασεις την 4.4.2 στο κινητο δεν λεει τις διαφορες με την 4.3. Αν εννοεις αυτο: Αυτο δεν λεει στην ουσια τι διαφορες εχει απο την 4.3 συγκεκρημενα αλλα πολυ αοριστα και κατι που λενε σε καθε νεα εκδοση android αρα.... Ε προς το παρόν αυτά είναι. Τι περίμενες δηλαδή. Όταν βγει επίσημα θα δούμε αν έχει κάτι παραπάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oliveratom Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλησπερα μηπως μπορειτε στειλετε καποιο link για την oficial της cosmote 4.2.2 για galaxy s4 i9505 γιατι στην αρχικη σελιδα του thread εχει πεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλησπερα μηπως μπορειτε στειλετε καποιο link για την oficial της cosmote 4.2.2 για galaxy s4 i9505 γιατι στην αρχικη σελιδα του thread εχει πεσει. Διορθώθηκε το link :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 'Εχει πέσει το hotfile... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 'Εχει πέσει το hotfile... Δεν υπάρχει πλέον hotfile. Τώρα το sammobile τα ανεβάζει σε άλλους servers. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oliveratom Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εχω την 4.3 την oficial της cosmote πηγα διαμεσω odin να περασω την 4.2.2 oficial της cosmote κι μου εβγαλε failed στην συνεχεια πηγαινωντας να ανοιξω την συσκευη μου βγαζει firmware upgrade encountered an issue κι δεν ανοιγει σε ποια ενεργεια μπορω να προβω ευχαριστω εκ το προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Δεν υπάρχει πλέον hotfile. Τώρα το sammobile τα ανεβάζει σε άλλους servers. Υπάρχει κάποιο link της XXUEMK9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Υπάρχει κάποιο link της XXUEMK9? Διορθώθηκαν κάποια links και προστέθηκαν και οι τελευταίες εκδόσεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μου ηρθε αναβαθμιση 4.3 I9505XXUEML6 ιταλιας γεναρης 2014. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Εχω την 4.3 την oficial της cosmote πηγα διαμεσω odin να περασω την 4.2.2 oficial της cosmote κι μου εβγαλε failed στην συνεχεια πηγαινωντας να ανοιξω την συσκευη μου βγαζει firmware upgrade encountered an issue κι δεν ανοιγει σε ποια ενεργεια μπορω να προβω ευχαριστω εκ το προτερων. Γιατι νομιζεις γινεται αυτο που πας να κανεις? Δεν μπορεις να κανεις OFFICIAL downgrade απο 4.3 σε 4.2. Μονο custom... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouans Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 εχει ενας φιλος μου το active απο χθες τον βγαζει ενα προβλημα με το ακουστικο δεν ακουει.Και οταν το σβηνει και το ανοιξει βγαζει το πρασινο ρομποτακι της android αρχιζει να διαβαζει και μετα ανοιγει.Το ακουστηκο δεν το κανει συνεχεια το προβλημα.Το κινητο δεν το εχει πηραξει καθολου ειναι 30 ημερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Εχω την 4.3 την oficial της cosmote πηγα διαμεσω odin να περασω την 4.2.2 oficial της cosmote κι μου εβγαλε failed στην συνεχεια πηγαινωντας να ανοιξω την συσκευη μου βγαζει firmware upgrade encountered an issue κι δεν ανοιγει σε ποια ενεργεια μπορω να προβω ευχαριστω εκ το προτερων. Βρε Παιδιά, διαβάστε και λίγο το νημα! Πρέπει να έχει γραφτεί 100 φορές τουλάχιστον! Downgrade με official firmware, γιοκ!!! Μας τελείωσε! Καπουτ!!!!!! Φινίτο!!!!!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εχω την 4.3 την oficial της cosmote πηγα διαμεσω odin να περασω την 4.2.2 oficial της cosmote κι μου εβγαλε failed στην συνεχεια πηγαινωντας να ανοιξω την συσκευη μου βγαζει firmware upgrade encountered an issue κι δεν ανοιγει σε ποια ενεργεια μπορω να προβω ευχαριστω εκ το προτερων. Απλα δεν γινεται αυτο σε φαση οφισιαλ. Οποτε η περνας ξανα με οδιν την επισημη 4.3 η την επισημη leak 4.4.2. Αν θες 4.2.2 χανεις εγγυηση προχορωντας σε ρουτ και custom recovery Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδια μια μεγαλη βοηθεια...Αν εχει κανενας λινκ για official mga ελληνικη γιατι αυτα απο την πρωτη σελιδα δεν δουλευουν...Θα ημουν υποχρεος...Μεχρι το μεσημερι πρεπει να την εχω περασει...Μεχρι και sammobile μπηκα αλλα δεν εβγαλα ακρη...Ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδια μια μεγαλη βοηθεια...Αν εχει κανενας λινκ για official mga ελληνικη γιατι αυτα απο την πρωτη σελιδα δεν δουλευουν...Θα ημουν υποχρεος...Μεχρι το μεσημερι πρεπει να την εχω περασει...Μεχρι και sammobile μπηκα αλλα δεν εβγαλα ακρη...Ευχαριστω προκαταβολικα... Ορίστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) παιδια καλημερα. Μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το latest modem για το 9505? εχω ξεμεινει με XXUBMGA επισηε ειμαι με παλιο BOOTLOADER. ισχυει αυτο που διαβαζω οτι με παλιο BOOTLOADER το LATEST MODEM που μπορω να φλασαρω ειναι το XXUBMH1 ? εαν δεν κανω λαθος το LATEST MODEM ειναι το XXUEMKF. αυτο δεν μπορω να το φλασαρω καθως εχω παλιο BOOTLOADER?? Edited January 16, 2014 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 παιδια καλημερα. Μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το latest modem για το 9505? εχω ξεμεινει με XXUBMGA επισηε ειμαι με παλιο BOOTLOADER. ισχυει αυτο που διαβαζω οτι με παλιο BOOTLOADER το LATEST MODEM που μπορω να φλασαρω ειναι το XXUBMH1 ? εαν δεν κανω λαθος το LATEST MODEM ειναι το XXUEMKF. αυτο δεν μπορω να το φλασαρω καθως εχω παλιο BOOTLOADER?? τελευταίο είναι το ML6 και το φλασάρεις άφοβα! Δεν έχει να κάνει με τον bootloader που έχεις... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts