Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εάν και είμαστε εκτός θέματος ίσως μπορείς να πάρεις μια βοήθεια από το συγκεκριμένο topic στο xda οπότε ρίξε μία ματιά.

Το εχω διαβασει ολο το τοπικ απο χθες το βραδυ... Αφου δεν το εχουν καταφερει οι xda, φανταζομαι οτι δεν θα τα καταφερω... Τεσπα... Θενκς παλ!

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ολοι εκει στο sammobile ακομα ρωτανε τι ειναι....το αφηνω να δω,,,

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

9505X live demo unit... θελω να το φλασαρω με την επισημη rom που εχω κατεβασει... πριν ξεκινησω με Odin κλπ κλπ, διαβαζω τοσο εδω στις πρωτες σελιδες του topic, οσο και στο xda-dev, οτι κανεις δεν το εχει καταφερει με επιτυχια.. κανα tip? δεν θελω να το μπλοκαρω γιατι δεν ειναι δικο μου..

Το εχω φλασαρει εγω σε μια παλιοτερη βερσιον αλλα μου ειχε κανει 1-2 κολληματα. Καταρχας δεν εχει gps και κεραια κινητης το livedemo. Αρα τι νοημα εχει?

Edited by icy20
Μάριος...

Μιας και σιγα - σιγα ερχεται και σε εμας μπορει καποιος να μας πει τι διαφορες εχει με την 4.3 που εχουμε ηδη μιλαω για το δικο μας κινητο ετσι οχι τι καλυτερο εχει γενικως η 4.4.2 εναντι της 4.3.

Μιας και σιγα - σιγα ερχεται και σε εμας μπορει καποιος να μας πει τι διαφορες εχει με την 4.3 που εχουμε ηδη μιλαω για το δικο μας κινητο ετσι οχι τι καλυτερο εχει γενικως η 4.4.2 εναντι της 4.3.

Αν ανοίξεις το λινκ 4 ποστ πάνω από το δικό σου, θα βρεις σε 10 γραμμές αυτό που θες.

Το εχω ηδη ανοιξει αλλα ΔΕΝ λεει.

Εκτος απο τις οδηγιες για το πως να περασεις την 4.4.2 στο κινητο δεν λεει τις διαφορες με την 4.3.

Αν εννοεις αυτο:

There are minor UI changes in Android 4.4.2 KitKat, the most noticeable being the status bar icons being changed from Gingerbread style green to all new awesome KitKat style white. BTW, white icons look stunning on top of the transparent status bar. We have seen a little bump is performance, and benchmark scores have slightly increased as well. Samsung’s keyboard layout has been improved in landscape orientation, which makes typing much easier and gesture typing works really well too. Samsung has implemented a camera shortcut direct on its lockscreen.

Αυτο δεν λεει στην ουσια τι διαφορες εχει απο την 4.3 συγκεκρημενα αλλα πολυ αοριστα και κατι που λενε σε καθε νεα εκδοση android αρα....

Το εχω ηδη ανοιξει αλλα ΔΕΝ λεει.

Εκτος απο τις οδηγιες για το πως να περασεις την 4.4.2 στο κινητο δεν λεει τις διαφορες με την 4.3.

Αν εννοεις αυτο:

Αυτο δεν λεει στην ουσια τι διαφορες εχει απο την 4.3 συγκεκρημενα αλλα πολυ αοριστα και κατι που λενε σε καθε νεα εκδοση android αρα....

Ε προς το παρόν αυτά είναι.

Τι περίμενες δηλαδή.

Όταν βγει επίσημα θα δούμε αν έχει κάτι παραπάνω.

Καλησπερα μηπως μπορειτε στειλετε καποιο link για την oficial της cosmote 4.2.2 για galaxy s4 i9505 γιατι στην αρχικη σελιδα του thread εχει πεσει.

Καλησπερα μηπως μπορειτε στειλετε καποιο link για την oficial της cosmote 4.2.2 για galaxy s4 i9505 γιατι στην αρχικη σελιδα του thread εχει πεσει.

Διορθώθηκε το link :)

'Εχει πέσει το hotfile...

Δεν υπάρχει πλέον hotfile.

Τώρα το sammobile τα ανεβάζει σε άλλους servers.

Εχω την 4.3 την oficial της cosmote πηγα διαμεσω odin να περασω την 4.2.2 oficial της cosmote κι μου εβγαλε failed στην συνεχεια πηγαινωντας να ανοιξω την συσκευη μου βγαζει firmware upgrade encountered an issue κι δεν ανοιγει σε ποια ενεργεια μπορω να προβω ευχαριστω εκ το προτερων.

Υπάρχει κάποιο link της XXUEMK9?

Διορθώθηκαν κάποια links και προστέθηκαν και οι τελευταίες εκδόσεις :)

Εχω την 4.3 την oficial της cosmote πηγα διαμεσω odin να περασω την 4.2.2 oficial της cosmote κι μου εβγαλε failed στην συνεχεια πηγαινωντας να ανοιξω την συσκευη μου βγαζει firmware upgrade encountered an issue κι δεν ανοιγει σε ποια ενεργεια μπορω να προβω ευχαριστω εκ το προτερων.

Γιατι νομιζεις γινεται αυτο που πας να κανεις? Δεν μπορεις να κανεις OFFICIAL downgrade απο 4.3 σε 4.2. Μονο custom...

Μάριος...

εχει ενας φιλος μου το active απο χθες τον βγαζει ενα προβλημα με το ακουστικο δεν ακουει.Και οταν το σβηνει και το ανοιξει βγαζει το πρασινο ρομποτακι της android αρχιζει να διαβαζει και μετα ανοιγει.Το ακουστηκο δεν το κανει συνεχεια το προβλημα.Το κινητο δεν το εχει πηραξει καθολου ειναι 30 ημερων

Βρε Παιδιά, διαβάστε και λίγο το νημα! Πρέπει να έχει γραφτεί 100 φορές τουλάχιστον!

Downgrade με official firmware, γιοκ!!! Μας τελείωσε! Καπουτ!!!!!! Φινίτο!!!!!!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Απλα δεν γινεται αυτο σε φαση οφισιαλ. Οποτε η περνας ξανα με οδιν την επισημη 4.3 η την επισημη leak 4.4.2. Αν θες 4.2.2 χανεις εγγυηση προχορωντας σε ρουτ και custom recovery

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Παιδια μια μεγαλη βοηθεια...Αν εχει κανενας λινκ για official mga ελληνικη γιατι αυτα απο την πρωτη σελιδα δεν δουλευουν...Θα ημουν υποχρεος...Μεχρι το μεσημερι πρεπει να την εχω περασει...Μεχρι και sammobile μπηκα αλλα δεν εβγαλα ακρη...Ευχαριστω προκαταβολικα...

Παιδια μια μεγαλη βοηθεια...Αν εχει κανενας λινκ για official mga ελληνικη γιατι αυτα απο την πρωτη σελιδα δεν δουλευουν...Θα ημουν υποχρεος...Μεχρι το μεσημερι πρεπει να την εχω περασει...Μεχρι και sammobile μπηκα αλλα δεν εβγαλα ακρη...Ευχαριστω προκαταβολικα...

Ορίστε

παιδια καλημερα. Μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το latest modem για το 9505? εχω ξεμεινει με XXUBMGA

επισηε ειμαι με παλιο BOOTLOADER. ισχυει αυτο που διαβαζω οτι με παλιο BOOTLOADER το LATEST MODEM που μπορω να φλασαρω ειναι το XXUBMH1 ?

εαν δεν κανω λαθος το LATEST MODEM ειναι το XXUEMKF. αυτο δεν μπορω να το φλασαρω καθως εχω παλιο BOOTLOADER??

Edited by amanwithaplan

παιδια καλημερα. Μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το latest modem για το 9505? εχω ξεμεινει με XXUBMGA

επισηε ειμαι με παλιο BOOTLOADER. ισχυει αυτο που διαβαζω οτι με παλιο BOOTLOADER το LATEST MODEM που μπορω να φλασαρω ειναι το XXUBMH1 ?

εαν δεν κανω λαθος το LATEST MODEM ειναι το XXUEMKF. αυτο δεν μπορω να το φλασαρω καθως εχω παλιο BOOTLOADER??

τελευταίο είναι το ML6 και το φλασάρεις άφοβα! Δεν έχει να κάνει με τον bootloader που έχεις...

Google Pixel 6 Pro

• The topic was unpinned