Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχετε δοκιμάσει στο 9505 το τελευταίο firmware;

Στο 9500 πέρασα το τελευταίο με foul wipe και έχω ενα τηλέφωνο όπως πραγματικά το θέλω.

Οχι απλά δεν ζεσταίνεται, ούτε καν το αισθάνομαι ζεστό παρόλο που δουλεύω με 3g.

Και γενικά είναι πολύ πιο άνετο παντού.

Δεν είναι σίγουρος αλλά κάτι παίζει με τους αναβαθμίσεις όταν γίνονται χωρίς foul wipe.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω περασα σε custom βεβαια την τελευταια μεχρι χτες...Σημερα βγηκαν αλλες. Παρατηρησα οτι το κινητο οταν ειχε τις πρωτες εφαρμογες μετα απο το wipe στο app drawer πηγαινε φυσεκι. Τωρα μετα το restore αν μπεις στο app drawer που εχει καμμια 50αρια εφαρμογες εξτρα αν δεν σκρολαρεις σε ολες τις σελιδες κανει κοψιματα. Αν τελειωσεις το σκρολ και τις δεις ολες μετα επανερχεται οπως οταν ηταν απο το wipe...
Μάριος...

Καλησπέρα, ένα κινητό από Ρουμανία έχει την Ευρωπαική εγγύηση σίγουρα; Το Kies έβγαλε : COA Romania (Cosmote).

Φυσικά και έχει Ευρωπαϊκη εγγύηση.

Συγνωμη να ρωτησω κατι??εστειλα sms στη vodafone να μου ενεργοποιησει το 4G ..Μου εστειλε πισω μηνυμα οτι ΟΚ...και δεν γινετε ???παλι ειμαι Η+ ?

Έχει συζητηθεί πολλές φορές, σήμερα το πρόσθεσα και στο FAQ. Είναι θέμα rom. Στην επόμενη αναβάθμιση θα σου ενεργοποιηθεί.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Εγω περασα σε custom βεβαια την τελευταια μεχρι χτες...Σημερα βγηκαν αλλες. Παρατηρησα οτι το κινητο οταν ειχε τις πρωτες εφαρμογες μετα απο το wipe στο app drawer πηγαινε φυσεκι. Τωρα μετα το restore αν μπεις στο app drawer που εχει καμμια 50αρια εφαρμογες εξτρα αν δεν σκρολαρεις σε ολες τις σελιδες κανει κοψιματα. Αν τελειωσεις το σκρολ και τις δεις ολες μετα επανερχεται οπως οταν ηταν απο το wipe...

Όχι εγώ δεν έχω τίποτα τέτοιο.

Την έχω περάσει απο χθες το βράδυ και έχει πανω 105 εφαρμογές.

Edited by Tyxerakias
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά έχετε δοκιμάσει στο 9505 το τελευταίο firmware;

Στο 9500 πέρασα το τελευταίο με foul wipe και έχω ενα τηλέφωνο όπως πραγματικά το θέλω.

Οχι απλά δεν ζεσταίνεται, ούτε καν το αισθάνομαι ζεστό παρόλο που δουλεύω με 3g.

Και γενικά είναι πολύ πιο άνετο παντού.

Δεν είναι σίγουρος αλλά κάτι παίζει με τους αναβαθμίσεις όταν γίνονται χωρίς foul wipe.

Κώστα όταν λες τελευταίο το MGA εννοείς? Τα 3 τελευταία που βλέπω:

Costa Rica 	2013 July 	4.2.2 	I9505VJUBMG4 		#
Nordic countries 	2013 July 	4.2.2 	I9505XXUBMGA 		#
Spain 	2013 July 	4.2.2 	I9505XXUBMGA 

Προσωπικά με το που το πήρα, έβαλα Stock MF8 Prerooted και ησύχασα, πάγωσα ότι δεν χρησιμοποιώ και είμαι με official status να δω αν μου δώσει update κάποια στιγμή..

Ναι αυτή οι άλλες είναι πρόσφατες.

Ναι αυτή οι άλλες είναι πρόσφατες.

Κώστα το 9505 πάντως δεν δείχνει να ζεσταίνεται και πολύ. Όταν το πήρα είχε ένα από τα πρώτα fws (δεν θυμάμαι ποιο) και θερμοκρασία δεν ανεβαζε ούτε έξω στους 40+ με 3G και αρκετά βαριά χρήση. Χθες πέρασα την MF8 κι εγώ και περιμένω να την δω πως πάει σήμερα αύριο..

Βασίλη καλημέρα! Εσύ που ξέρω ότι έχεις μια "ευαισθησία" με το κεφάλαιο μπαταρία, πως βλέπεις την MF8? Νομίζω ότι δεν έχει τόσο καλή απόδοση στον τομέα αυτό αν και είμαι μετά την 2η φόρτιση συνολικά (νωρίς δηλαδή).. Ελπίζω να στρώσει γιατί δεν υπάρχει λόγος να πάω σε custom (με root κτλ κάνω ότι θέλω κι εδώ)

Edit, μια χαρά τα πάει η μπαταρία αλλά και γενικά το fw ;)

Edited by efthimis31

Όχι εγώ δεν έχω τίποτα τέτοιο.

Την έχω περάσει απο χθες το βράδυ και έχει πανω 105 εφαρμογές.

Αυτο με το app drawer το ειχα παντα... Απο οταν το πηρα το κινητο σε ολες τις rom...

Μάριος...

Κώστα το 9505 πάντως δεν δείχνει να ζεσταίνεται και πολύ. Όταν το πήρα είχε ένα από τα πρώτα fws (δεν θυμάμαι ποιο) και θερμοκρασία δεν ανεβαζε ούτε έξω στους 40+ με 3G και αρκετά βαριά χρήση. Χθες πέρασα την MF8 κι εγώ και περιμένω να την δω πως πάει σήμερα αύριο..

Βασίλη καλημέρα! Εσύ που ξέρω ότι έχεις μια "ευαισθησία" με το κεφάλαιο μπαταρία, πως βλέπεις την MF8? Νομίζω ότι δεν έχει τόσο καλή απόδοση στον τομέα αυτό αν και είμαι μετά την 2η φόρτιση συνολικά (νωρίς δηλαδή).. Ελπίζω να στρώσει γιατί δεν υπάρχει λόγος να πάω σε custom (με root κτλ κάνω ότι θέλω κι εδώ)

Ουτε κι εγώ είχα δει θερμοκρασίες μπαταρίας πάνω απο 35°-36°.

Όμως με το αρχικό firmware του Απριλίου το σημείο που βρίσκεται ο επεξεργαστής ήταν παραπάνω απο ζεστό.

Βελτιώθηκε παρα πολύ με την ΜΕΑ. Δεν έκαιγε πλέον αλλά μετα απο αρκετή χρήση το ένοιωθες ζεστό σ εκείνο το σημείο όταν το δουλευα σε μη κλιματιζομενους χώρους.

Φυσιολογική συμπεριφορα αλλά όχι Note2. Τώρα με την BMG1 πλησιάζει την συμπεριφορα του Note.

Πιο ζεστό δεν ήταν πάντως σε σχέση με το 9505 ούτε με την ΜΕΑ. Πριν λιγες μέρες μιλαγαμε με τον manam69 μέσω Hangouts. To δικο του κανοντας τα ιδια πραγματα στην διαρκεια της συνομιλιας έδειχνε 35°, ενω το δικό μου 33°. Και είχε 4° χαμηλότερη εξωτερική θερμοκρασία απο μένα που βρίσκομαι στο Cairo.

Αυτο με το app drawer το ειχα παντα... Απο οταν το πηρα το κινητο σε ολες τις rom...

Ναι το έχω διαβάσει και απο άλλους. Εγώ δεν το έχω δεί ούτε όταν πάω στα widgets του app drawer.

Παιδιά έχει κανένας πρόβλημα από θέμα σήματος? Πρόσφατα πείρα μια οθόνη 27 από Media Markt και μου έκαναν δώρο το LG optimus l3 και παρατήρησα ότι έχει πολύ καλύτερο σήμα από το s4 και έχω τρελαθεί τα βάζω και τα δύο σε gsm και μετά σε wcdma και η διαφορά είναι μεγάλη και της περισσότερες φορές το s4 με βγάζει και το εικονίδιο του αποκλεισμού ότι δεν έχει καθόλου σήμα σε αυτήν την περίπτωση το lg με δείχνει μια με δυο γραμμές ποτέ χωρίς σήμα, το ίδιο πρόβλημα είχα και στο s2 απο θέμα σήματος, μετά από όλα αυτά πείρα και την κάρτα του πατέρα μου που έχουμε οικογενειακό πακέτο και η διαφορά ήταν ακριβός η ίδια με το lg να έχει πολύ καλύτερο σήμα μάλλον βλέπω να πουλάω το s4.

Παιδιά έχει κανένας πρόβλημα από θέμα σήματος? Πρόσφατα πείρα μια οθόνη 27 από Media Markt και μου έκαναν δώρο το LG optimus l3 και παρατήρησα ότι έχει πολύ καλύτερο σήμα από το s4 και έχω τρελαθεί τα βάζω και τα δύο σε gsm και μετά σε wcdma και η διαφορά είναι μεγάλη και της περισσότερες φορές το s4 με βγάζει και το εικονίδιο του αποκλεισμού ότι δεν έχει καθόλου σήμα σε αυτήν την περίπτωση το lg με δείχνει μια με δυο γραμμές ποτέ χωρίς σήμα, το ίδιο πρόβλημα είχα και στο s2 απο θέμα σήματος, μετά από όλα αυτά πείρα και την κάρτα του πατέρα μου που έχουμε οικογενειακό πακέτο και η διαφορά ήταν ακριβός η ίδια με το lg να έχει πολύ καλύτερο σήμα μάλλον βλέπω να πουλάω το s4.

Το είδες σε dBm αυτό??? Ίδια εταιρεία κινητής?

Google Pixel 6 Pro

Ναι είναι της ίδιας εταιρείας και συνδέσει όχι κάρτα αν έχει καμία διαφορά αυτό που δεν νομίζω. το dBm τι είναι?

Ναι είναι της ίδιας εταιρείας και συνδέσει όχι κάρτα αν έχει καμία διαφορά αυτό που δεν νομίζω. το dBm τι είναι?

Ισχύς σήματος. Μερικές φορές οι μπάρες δεν λένε κάτι διότι από συσκευή σε συσκευή μπορεί να αλλάζει το scaling κάθε μπάρας.

Google Pixel 6 Pro

Ναι υπάρχει μια διαφορά αλλά είναι μικρή. Το έχω δει κι εγώ μεταξύ του S4 και Nexus 4. Με ίδιο πάροχο δίπλα δίπλα το ενα είχε 83 και το άλλο 89. Καμία διάφορα στην πράξη όμως.

Αν αναλογισθουμε και την διαφορά στο SAR που στο S4 είναι οτι καλύτερο υπάρχει, δεν νομίζω οτι τίθεται θέμα για μια γραμμή.

Λοιπόν ήμουν με foxhound mf8 και μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ ικανοποιημένη και από άποψη μπαταρίας στο εντωμεταξύ βγήκε η MG3 αλλά επειδή είναι για βραζιλία και όχι ευρώπη είπα να μην τη δοκιμάσω και έτσι μόλις βγήκε η MGA που είναι για ευρώπη μπήκα βέβαια στον πειρασμό :D

Έκανα εγκατάσταση την prerooted odex του djempsey και ταυτόχρονα φόρτιζα το κινητό, πέρασα 3-4 εφαρμογές μόνο και το κινητό ζεμάταγε....πράγμα φυσιολογικό βέβαια αφού ταυτόχρονα φορτιζόταν αλλά ήταν κάτι παραπάνω από ότι με την MF8.

Και πριν περάσω και τις υπόλοιπες εφαρμογές είπα να δοκιμάσω και την foxhound 1.2 που βασίζεται στην MG3.

Έχω περάσει 120 εφαρμογές με το κινητό να φορτίζει και είναι σχεδόν ΚΡΥΟ!!!!! :wacko:

Δεν έχω ξαναδεί τέτοια θερμοκρασία στο κινητό με καμμία προηγούμενη ρομ.

Αν έχει δοκιμάσει και κανείς άλλος αυτή τη ρόμ και εννοώ την MG3 ανεξαρτήτως developer ας πεί αν παρατηρεί τόσο χαμηλές θερμοκρασίες...

Xiaomi Mi5 White 32GB

Παιδια κατι που παρατηρησα στο κινητο και θελω να ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις αλλος και τι μπορει να φταιει. Ειμαι με stock rom prerooted και εχω παρατηρησει οτι το wifi ανοιγει απο μονο του. Δηλαδη ενω το χω κλειστο ανοιγω το κινητο μετα απο μια ωρα και το βλεπω και εχει ανοιξει απο μονο του. Τι μπορει να παιζει?

Παιδια κατι που παρατηρησα στο κινητο και θελω να ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις αλλος και τι μπορει να φταιει. Ειμαι με stock rom prerooted και εχω παρατηρησει οτι το wifi ανοιγει απο μονο του. Δηλαδη ενω το χω κλειστο ανοιγω το κινητο μετα απο μια ωρα και το βλεπω και εχει ανοιξει απο μονο του. Τι μπορει να παιζει?

Πήγαινε ρυθμίσεις, wifi και πάτα πλήκτρο μενού για να πας στην επιλογή advanced. Εκεί έχει επιλογή wifi timer, δες αν είναι επιλεγμένη η λειτουργία και για πιο χρονικό διάστημα. Πάντως από μόνη της η επιλογή δεν θα ήταν ενεργή

Κάποια εφαρμογή στο κάνει κατά πάσα πιθανότητα...έχεις μήπως εγκατεστημένο το battery guru;

Xiaomi Mi5 White 32GB

Ευθύμη καλησπέρα ;-)

Όχι δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος για custom (εκτός εάν προτιμάς aosp καταστάσεις). Η μπαταρία του τα πάει πολύ καλά, ειδικά μετά από 4-5 φορτίσεις είναι super. Πλέον για το μόνο που προβληματίζομαι σε καθημερινή βάση, είναι στο τι θήκη να φορέσω σήμερα :-D

Εμενα παντως σε cosmote εχει σημα καμπανα :D Σε vodafone ειχα προβληματα αλλα δεν εφταιγε το κινητο

Κάποια εφαρμογή στο κάνει κατά πάσα πιθανότητα...έχεις μήπως εγκατεστημένο το battery guru;

Ναι το εχω εγκατεστημενο. Αυτο την κανει τη δουλεια?

Ναι το εχω εγκατεστημενο. Αυτο την κανει τη δουλεια?

ναι..πήγαινε στις ρυθμίσεις του battery και θα δεις οτι το ανοιγοκλείνει μόνο του :p

το είχα και εγω και είχα φρικάρει...

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Guest bossgs3
Καλησπέρα..... Χωρίς να κάνω απ.'όλα αυτά που λέτε αν περιμένω πότε θα μου έρθει η καινούρια αναβάθμιση....? Έχω γερμανικό και την ME2...

καλησπερα εχω αποκτησει το galaxy s4 ελληνικο και εχω το εξης θεμα το κινητο το χρησιμοποιουσα εδω και 3 μερες κανονικα μεχρι στιγμης που χω κανει μια φορτιση αλλα απο χθες εκει που το χρησιμοποιουσα το αφησα για 2 λεπτα εκλεισε η οθονη και μετα δεν ανοιγε δλδ εκλεισε τ κινητο απο μονο του το ανοιξα πατωντας παρατεταμενα και ανοιξε κανονικα σημερα τ πρωι που ξυπνησα παλι τα ιδια και πριν λιγο μ τοο κανε ενω φαινοταν οτι ηταν ανοιχτο καθως λαμπακι αναβοσβηνε καθως ειχα καποιες ειδοποιησεις αυτο δεν ανταποκρινοταν οποτε τ εκλεισα και το ξανανοιξα να σημειωσω οτι ( διαβασα σε μερικα ποστ πως θελει reset το οποιοο και εκανα αλλα δεν ειδα διαφορα , το κινητο ειναι αγορασμενο απο cosmote, κατα αλλα δεν εχω καποιο προβλημα ουτε υπερθερμανση), επισηςνα επισημαινω πως ειχα κλιστους τους αισθητηρες τωρα τους ανοιξα και και το βαλα να φορτιση

ναι..πήγαινε στις ρυθμίσεις του battery και θα δεις οτι το ανοιγοκλείνει μόνο του :p

το είχα και εγω και είχα φρικάρει...

Σωστος το απενεργοποιησα...παλι καλα

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)