nikaki71 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Παιδια το πηρα και εγω εχει 4.4.2 αλλα δεν βρισκω μεσα στην καμερα διπλη ληψη ουτε εφαρμογη για τηλεκοντρολ Xxufnb9 εκδοση λεει Καλοριζικο Νικ.Η εφαρμογη για το τηλεκοντρολ ειναι το Watch on..Τωρα για την διπλη ληψη λογικα ειναι στο υπομενου Λειτ.καμερας το κουμπακι διπλα σε αυτο που πατας για να τραβηξεις φωτο αν δεν κανω λαθος Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Δεν εχει διπλη ληψη.εχει ολα τα αλλα αλλα αυτο δεν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Δεν εχει διπλη ληψη.εχει ολα τα αλλα αλλα αυτο δεν Είναι το 3ο εικονίδιο δεξιά εκει που έχει την τροχαλία των ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Εχει τα παντα Αυτο διορθωση ατελειων καλυτερη φωτο ηχος και ληψη κτλ αλλα δεν εχει να βγαζεις και με τις 2 καμερες μαζι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Εχει τα παντα Αυτο διορθωση ατελειων καλυτερη φωτο ηχος και ληψη κτλ αλλα δεν εχει να βγαζεις και με τις 2 καμερες μαζι Αστα αυτά. Ανοιξε την κάμερα για να τραβήξεις φωτογραφία και θα δεις δεξια κάτι επιλογές μαζί με την τροχαλία των ρυθμίσεων.. Κάτω απ την τροχαλία εχει ενα εικονίδιο, πάτα αυτό και έχει διπλή κάμερα. Δες εδώ τι εννοώ http://www.youtube.com/watch?v=EyrYc_vvHjw Edited April 27, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ελα το βρηκα πανω αριστερα διπλα απο εκεινο που αλλαζει την καμερα μπρος η πισω...πωωωωωω βλακας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλημερα και απο μενα!!! Στο Eλληνικο Black Edition μου, τιποτα ακομα απο 4.4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλημερα και απο μενα!!! Στο Eλληνικο Black Edition μου, τιποτα ακομα απο 4.4... Με την ιδια συσκευη εκανα ενημερωση λογισμικου μεσω wifi και δεν ερχοταν τιποτε αλλα μια φορα εκανα μεσω δεδομενων κινητης (VODAFONE) καi ηρθε . Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα εχω δει μερικα σχολια που λενε οτι ευθυνετε ο παροχος αν και μου φαινετε περιεργο. Αν ξερει καποιος καλυτερα τι συμβαινει ας μας πει . Παντως δοκιμασετο και συ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Με την ιδια συσκευη εκανα ενημερωση λογισμικου μεσω wifi και δεν ερχοταν τιποτε αλλα μια φορα εκανα μεσω δεδομενων κινητης (VODAFONE) καi ηρθε . Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα εχω δει μερικα σχολια που λενε οτι ευθυνετε ο παροχος αν και μου φαινετε περιεργο. Αν ξερει καποιος καλυτερα τι συμβαινει ας μας πει . Παντως δοκιμασετο και συ. Καμία σχέση, μάλλον μπερδεύτηκες με τις brandeδ συσκευές αλλά και πάλι δεν έχουν σχέση. Είτε black edition είτε black mist είτε white frost ολα την ιδια rom φοράνε. Αν δεν εχει έρθει στα υπόλοιπα ελληνικά, λογικό να μην έχουν παρει ούτε τα black edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 πως μπορω να συγχρονισω τις φωτο απο το fb στις τηλεφωνικες επαφες μου. δεν θελω να ανεβασω τις επαφες μου στο fb,παρα μονο να τσιμπισω τις φωτο.. thx contact picture sync στο playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Με την ιδια συσκευη εκανα ενημερωση λογισμικου μεσω wifi και δεν ερχοταν τιποτε αλλα μια φορα εκανα μεσω δεδομενων κινητης (VODAFONE) καi ηρθε . Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα εχω δει μερικα σχολια που λενε οτι ευθυνετε ο παροχος αν και μου φαινετε περιεργο. Αν ξερει καποιος καλυτερα τι συμβαινει ας μας πει . Παντως δοκιμασετο και συ. Όταν διαβασα το ποστ σου είπα: Τι *π*@*π*@***ες* κάθεται και γραφει ο καθένας εδω μέσα!!! :lol: Αλλα έλα που κι εγω δοκιμάζω καθημερινά μπας και έρθει η ενημέρωση (Σλοβακίας) μέσω wifi, λέω δεν ρίχνω μια δοκιμη!!!! :rolleyes: Και ναι ρε φίλε, κατεβαίνει η kitkat!!!! :D:D Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλημέρα η έκδοση που έχω στο Galaxy S4 μου δεν πειέχει Ελληνικά... Πως μπορώ να περάσω ROM με Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Όταν διαβασα το ποστ σου είπα: Τι *π*@*π*@***ες* κάθεται και γραφει ο καθένας εδω μέσα!!! :lol: Αλλα έλα που κι εγω δοκιμάζω καθημερινά μπας και έρθει η ενημέρωση (Σλοβακίας) μέσω wifi, λέω δεν ρίχνω μια δοκιμη!!!! :rolleyes: Και ναι ρε φίλε, κατεβαίνει η kitkat!!!! :D:D Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!!! :lol::lol::lol: Παιδιά τυχαίο είναι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παιδιά τυχαίο είναι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο Σίγουρα ήταν τυχαίο αλλά είδες πως κάθετε καμιά φορα? :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλημέρα η έκδοση που έχω στο Galaxy S4 μου δεν πειέχει Ελληνικά... Πως μπορώ να περάσω ROM με Ελληνικά; Περίεργο αυτό που λες.... από που το πήρες; ΟΛΑ τα S4 που πωλούνται στην Ε.Ε η προορίζονται για την Ε.Ε έχουν ΟΛΕΣ τις ευρωπαικές γλώσσες Πες μας συγκεκριμένα ποιό S4 έχεις, το Ι9505, Ι9500, Ι9506; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Έχω το 9505.... Ελληνικά μπορώ να γράψω, το μενού και όλα τα άλλα έχουν θέμα... Αν θέλετε και άλλες πληροφορίες για το κινητό να τις δώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Έχω το 9505.... Ελληνικά μπορώ να γράψω, το μενού και όλα τα άλλα έχουν θέμα... Αν θέλετε και άλλες πληροφορίες για το κινητό να τις δώσω... Δηλαδή το μενού δεν είναι στα ελληνικά;; Εξήγησε λιγάκι τι εννοεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Όταν διαβασα το ποστ σου είπα: Τι *π*@*π*@***ες* κάθεται και γραφει ο καθένας εδω μέσα!!! :lol: Αλλα έλα που κι εγω δοκιμάζω καθημερινά μπας και έρθει η ενημέρωση (Σλοβακίας) μέσω wifi, λέω δεν ρίχνω μια δοκιμη!!!! :rolleyes: Και ναι ρε φίλε, κατεβαίνει η kitkat!!!! :D:D Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!!! :lol::lol::lol: :lol: απ οτι λεεο ο hic_et που γνωριζει καθαρα θεμα τυχης ή μαλλον γκινιας γιατι τελικα χρεωθηκα για την ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 :lol: απ οτι λεεο ο hic_et που γνωριζει καθαρα θεμα τυχης ή μαλλον γκινιας γιατι τελικα χρεωθηκα για την ενημερωση Εμ ξεχασες να τικαρεις τη λήψη μόνο μέσω wifi!!! :(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Δηλαδή το μενού δεν είναι στα ελληνικά;; Εξήγησε λιγάκι τι εννοεις. Ναι παιδιά αυτό... Δεν έχει Ελληνικό menu... Sorry γιατί προέρχομαι απο iOS... :-/ Θέλει κάποια ROM ευρωπαϊκή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Ναι παιδιά αυτό... Δεν έχει Ελληνικό menu... Sorry γιατί προέρχομαι απο iOS... :-/ Θέλει κάποια ROM ευρωπαϊκή; Οταν άνοιξες πρώτη φορά τη συσκευή σου σε ποια γλώσσα έκανες set up;; Δεν επέλεξες τα ελληνικά;; Οτι κι αν έβαλες, πήγαινε ρυθμίσεις-εργαλεία-Γλώσσα και εισαγωγή και επέλεξε τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Οταν άνοιξες πρώτη φορά τη συσκευή σου σε ποια γλώσσα έκανες set up;; Δεν επέλεξες τα ελληνικά;; Οτι κι αν έβαλες, πήγαινε ρυθμίσεις-εργαλεία-Γλώσσα και εισαγωγή και επέλεξε τα ελληνικά. Δεν έχει τα Ελληνικά ως επιλογή αυτό λέμε! Μόνο στο keyboard έχει επιλογή για Ελληνικά και αυτήν σαν download... Και αναγκαστικά έβαλα τα Αγγλικά. Τώρα ελπίζω να κατανοήθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Δεν έχει τα Ελληνικά ως επιλογή αυτό λέμε! Μόνο στο keyboard έχει επιλογή για Ελληνικά και αυτήν σαν download... Και αναγκαστικά έβαλα τα Αγγλικά. Τώρα ελπίζω να κατανοήθει... Απο που είναι αγορασμένη η συσκευή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Απο που είναι αγορασμένη η συσκευή;; Πιθανόν USA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πιθανόν USA Μη σε πρήζω με λοιπές ερωτήσεις, ναι πρέπει να περαστεί οποιαδήποτε ευρωπαική Rom. Προτίμησε την γερμανική που στα S4 παίρνει πάντα πρώτο αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts