geotrvs Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Τη λειτουργία σταθεροποίησης βλέπω οτι την έχει μόνο στις ρυθμίσεις βίντεο. Που υπάρχει στη φωτογραφία; ναι θα πας στις ρυθμίσεις και θα βάλεις αυτό....[ATTACH]43870[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Δεν το πρόσεξα, διότι ήταν ενεργός ο αυτόματος εντοπισμός νύχτας, και το κρατούσε ανενεργό. Άρα ένα απο τα δύο μπορείς να έχεις... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Καλησπέρα σε όλους φίλοι μου ! θέλω την βοηθεια σας και τα φώτα σας ! Η ξαδέρφη μου έχει εδώ και 2 μήνες το Samsung Galaxy S4 και υπάρχουν φορές που της βγάζει απανωτά μηνύματα στην οθόνη γράφοντας ούρς παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη λήψη φωνητικού μηνύματος. δοκιμάστε ξανά. Το έψαξα το κινητό της αλλά δεν βρήκα κάτι !!! Είναι ενοχλητικό συνεχεια το βγάζει !!! Απότι μου είπε και απότι ida δεν έχει στήλη πoτε φωνητικό μήνυμα !!! Τι μπορεί να είναι ??? Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Δεν το πρόσεξα, διότι ήταν ενεργός ο αυτόματος εντοπισμός νύχτας, και το κρατούσε ανενεργό. Άρα ένα απο τα δύο μπορείς να έχεις... Παιδια αυτη η ρυθμηση τωρα θα ειναι να μην βγαινουν και κουνημενες λογικα ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Για να περασω την κιτ κατ στο κινητο "καθαρη" τι παταω στις ρυθμισεις για να διαγραφουν ολα και να περασω την αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 πας ρυθμισεις- λογαριασμοι- δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας -επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Ρε παιδιά διαβάστε λίγες σελίδες. Έλεος δηλαδή... Πρέπει στις τελευταίες σελίδες να το έχουμε πει 5 φορές πως γίνεται η επαναφορά. Καταντάει τουλάχιστον εκνευριστικό και γελοίο. Edited April 16, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω θελω να ρωτησω:οταν το ακουμπας πχ σε ενα τραπεζι η καμερα του ακουμπαει και υπαρχει περιπτωση να γρατσουνισεις το τζαμι της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ναι,η καμερα προεξεχει απ το πισω σωμα του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Μετά την καθαρή εγκατάσταση της κιτ κατ, σε κάποια wifi βγάζει το μήνυμα: δεν υπάρχει σταθερή σύνδεση στο ίντερνετ αλλά δεν αποσυνδέεται, απλά δεν έχει καλή γραμμή. Διαβάζοντας το φόρουμ είχα δει ότι συμβαίνει αυτό, απλά δεν θυμάμαι- και δεν μπορώ να ξαναδιαβάσω από την αρχή- αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορούμε να κάνουμε. Να τονίσω πως είμαι στοκ γαλλικό. Edited April 16, 2014 by DrFrap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygtc Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπερα απο μενα. Εχω ενα θεμα εδω και δυο μερες με τον συγχρονισμο του λογαριασμου fb με το κινητο. (S4) στο μενου "λογαριασμοι" του κινητου δεν μπορω να περασω τον λογαριασμο fb, gmail ωστε να συγχρονιστουν. Παταω να τους επιλεξω αλλα στους λογαριασμους δεν μπαινουν. Εσβησα τις εφαρμογες, τις ξαναεγκατεστησα και τπτ παλι. Μονο ο λογαριασμος samsung υπαρχει εκει. Ξερει κανεις πως διορθωνεται? Το κινητο ειναι απειραχτο ουτε root ουτε τιποτα αλλο. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Παιδια παω στο google play "Ολες οι εφαρμογες" και μου βγαζει ότι η παρακατω εφαρμογή δεν είναι διαθεσιμη για την συσκευη. Επισης για καποια άλλη όταν συρω την οθονη κατω μου εμφανιζει ότι προσπαθει να εγκαταστησει μια αναβαθμιση με ονομα "samsung....." μεγεθους καπου 16 ΜΒ αλλα σταματάει στα 3 και κατι ΜΒ Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icedcloud Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Σημερα παρέλαβα το κινητό μου. Είναι το Samsung Galaxy S4 GT-I9505. Θα ήθελα να κάνω ως αρχάριος στον κόσμο του android (iphone τοσα χρόνια), μερικές ερωτήσεις. 1ον. Έβαλα την microsim κάρτα μου αλλα δεν ξέρω αν βγαίνει εύκολα. Εκεί στο πορτάκι πρέπει να το ανοίξω? Γιατί απλα την έσπρωξα μέσα και οταν προσπάθησα να την βγάλω δεν μπορούσα. 2ον. Που πρέπει να πάω για να δω την έκδοση του android και μέχρι ποια έκδοση μπορεί να πάει το συγκεκριμένο μοντέλο. 3ον. Επειδή έψαξα εδω στο forum δεν βρήκα τα βασικά που πρέπει να κάνω όταν θα το ανοίξω. 4ον. Όταν το άνοιξα διαπίστοσα ότι έχει προστασία οθόνης από μόνο του. Είναι δυνατόν? Δεν ειναι εκείνο το πλαστικό που έχει στα καινούργια κινητά που βγαίνει εύκολα. 5ον. Πως αντιγράφω τις επαφές απο τη sim στοκινητό γιατί δεν μου εμφανίζει καμία ή απο το icloud κάπως μη κάθομαι και τις γράφω μια μια. Edited April 16, 2014 by icedcloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπέρα σε όλους φίλοι μου ! θέλω την βοηθεια σας και τα φώτα σας ! Η ξαδέρφη μου έχει εδώ και 2 μήνες το Samsung Galaxy S4 και υπάρχουν φορές που της βγάζει απανωτά μηνύματα στην οθόνη γράφοντας ούρς παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη λήψη φωνητικού μηνύματος. δοκιμάστε ξανά. Το έψαξα το κινητό της αλλά δεν βρήκα κάτι !!! Είναι ενοχλητικό συνεχεια το βγάζει !!! Απότι μου είπε και απότι ida δεν έχει στήλη πoτε φωνητικό μήνυμα !!! Τι μπορεί να είναι ??? πηγαινε στις ρυθμισεις τηλ...κ διαχειριση εφαρμογων κανε τερμα δεξια εκει που λεει ολα..κ βρες την εφαρμογη που ειναι φωνητικου μηνυματος κ κανε εκκαθαριση δεδομενων Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ρε παιδιά διαβάστε λίγες σελίδες. Έλεος δηλαδή... Πρέπει στις τελευταίες σελίδες να το έχουμε πει 5 φορές πως γίνεται η επαναφορά. Καταντάει τουλάχιστον εκνευριστικό και γελοίο. Διαβαζω εδω και καιρο το θεμα αλλα επειδη το κινητο δεν ειναι δικο μου ηθελα να ειμαι 100% σιγουρος, παντως συγγνωμη αν προκαλεσα εκνευρισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 πηγαινε στις ρυθμισεις τηλ...κ διαχειριση εφαρμογων κανε τερμα δεξια εκει που λεει ολα..κ βρες την εφαρμογη που ειναι φωνητικου μηνυματος κ κανε εκκαθαριση δεδομενων ευχαριστώ για την απάντηση ! θα το κοιτάξω αύριο !! Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Καλησπέρα παιδιά, Σημερα παρέλαβα το κινητό μου. Είναι το Samsung Galaxy S4 GT-I9505. Θα ήθελα να κάνω ως αρχάριος στον κόσμο του android (iphone τοσα χρόνια), μερικές ερωτήσεις. 1ον. Έβαλα την microsim κάρτα μου αλλα δεν ξέρω αν βγαίνει εύκολα. Εκεί στο πορτάκι πρέπει να το ανοίξω? Γιατί απλα την έσπρωξα μέσα και οταν προσπάθησα να την βγάλω δεν μπορούσα. 2ον. Που πρέπει να πάω για να δω την έκδοση του android και μέχρι ποια έκδοση μπορεί να πάει το συγκεκριμένο μοντέλο. 3ον. Επειδή έψαξα εδω στο forum δεν βρήκα τα βασικά που πρέπει να κάνω όταν θα το ανοίξω. 4ον. Όταν το άνοιξα διαπίστοσα ότι έχει προστασία οθόνης από μόνο του. Είναι δυνατόν? Δεν ειναι εκείνο το πλαστικό που έχει στα καινούργια κινητά που βγαίνει εύκολα. 5ον. Πως αντιγράφω τις επαφές απο τη sim στοκινητό γιατί δεν μου εμφανίζει καμία ή απο το icloud κάπως μη κάθομαι και τις γράφω μια μια. 1) Ναι βγαίνει λίγο δύσκολα αλλα ειναι συρταροτα πατάς μπαίνει πατάς βγαίνει μην προσπαθήσεις να ανοίξεις δεν ειναι καπάκι. 2) Ρυθμίσεις, τέρμα δεξιά καρτέλα, πληροφορίες. 3) Όταν το άνοιξες είχε τα πρώτα βήματα που σε βοήθησαν να κανεις λογαριασμό, να ρυθμίσεις την γλώσσα, να συνδεθείς στο wifi. Τώρα συνεχίζεις το δουλεμα και το ψάξιμο της συσκευής μόνος. 4) Οι τελευταίες παρτίδες έρχονται απο το εργοστάσιο με screen protector. Είναι καλό άφησε το. 5) Για να περάσεις τις επαφές θα μπεις στο iCloud και στο Gmail στον υπολογιστή. Αρχικά στο iCloud θα βρεις μέσα στις επαφές επιλογή εξαγωγή επαφών σε vCard νομίζω. Θα κατέβει το αρχείο με όλες τις επαφές στον υπολογιστή σου πχ στις λήψεις. Μετά στο Gmail μέσα στις επαφές θα βρεις την επιλογή εισαγωγή επαφών απο vCard και θα επιλέξεις το αρχείο που είχες κατεβασει λίγο πριν απο το iCloud. Μόλις περάσουν μετά στην συσκευή σου αρκεί να έχεις προσθέσει τον λογαριασμό Gmail στους λογαριασμούς. Οι επαφές θα παραστούν αυτόματα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Καλημέρα σας. Αγόρασα το Black Edition και την επόμενη ημερα το επεστρεψα για ελεγχο ελαττωματος για υπερθερμανση και αντικατασταση. Θα ηθελα να σας ρωτησω, αν κανω αντικατασταση με Galaxy s4 παλι, θα υπερθερμαινεται κι αυτο? Δηλαδη ειναι φυσιολογικο να καιει μετα απο 5-10 λεπτα λειτουργιας ιντερνετ ή παιχνιδιων, ή θα ελπιζω σε συσκευη που δεν θα εχω το ιδιο προβλημα? Για εμενα παντως ηταν πολυ ενοχλητικο που καιει οχι μονο στην πλατη, αλλα ψηνεται και στην οθονη μπροστα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Σε παιγνίδι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά όσο και αν είμαι στο ίντερνετ δεν καίει πότε. Έχω το s4 Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Διαβαζω εδω και καιρο το θεμα αλλα επειδη το κινητο δεν ειναι δικο μου ηθελα να ειμαι 100% σιγουρος, παντως συγγνωμη αν προκαλεσα εκνευρισμο. Πρώτον δεν είναι προσωπικό. Απλά έτυχε να ποστάρεις εσύ. Πριν μια μέρα είχε ποστάρει άλλος και πάει λέγοντας. Μάλιστα όταν πόσταρες η απάντηση στο πως γίνεται ήταν στην προηγούμενη σελίδα ακριβώς. Ούτε καν 2 σελίδες πίσω. Εκνευρισμό προκαλεί σε όσους έχουμε υπό παρακολούθηση το θέμα και βλέπουμε μαρκαρισμένο μπλέ ότι έχει νέο ποστ. Κια μπαίνω και βλέπω το ίδιο που χθες είχα( ή κάποιος φίλος) ξανα-απαντήσει σε ίδια ερώτηση. Όταν το κάνεις / κάνει γενικά κάποιος ας έρθει να μου πει ότι δεν σε/τον εκνευρίζει. Είμαστε εδώ για να μαθαίνουμε και να βοηθάμε αλλά όχι να γίνουμε λυσάρια. Στην τελική factory reset είναι. Δεν είναι ούτε πέρασμα custom rom,kernel, recovery ή unlock bootloader που να πρέπει να φοβάσαι για κάτι. Ότι σου δίνεται επιλογή μέσα από το λειτουργικό δεν γίνεται ποτέ να βλάψει την συσκευή. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Σε παιγνίδι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά όσο και αν είμαι στο ίντερνετ δεν καίει πότε. Έχω το s4 Βασικά οταν εκανα λιγο ιντερνετ μου ψηνοτανε περισσοτερο, από ότι σε παιχνίδι. Για το μικρο λαγκ στο λειτουργικο της σαμσουνγκ εχεις βαλει custom rom ή εισαι ενταξει ετσι? Μόλις έμαθα οτι εγκρίθηκε αντικατασταση. Το εντισιον το βλεπω εξαντλημενο, οποτε θα διαλεξω αναμεσα σε s4 black mist και Lg g2 White. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 ευχαριστώ για την απάντηση ! θα το κοιτάξω αύριο !! δεν κατάφερα να βρω τελικά τίποτα !!! :( Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinha Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 καλησπερα και απο εμενα και γω πηρα το black mist απο kaizershop ηρθε με γαλικη γλωσσα αρα ειναι γαλλικο ε?:( επισης οταν ηρθε εγραφε πως εχει 9 gb μνημη ισχυει ή ειναι μουφα??? επισης ειχε και μεμβρανη στην οθονη οταν ηρθε ποια η γνωμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Εχω ένα σοβαρό πρόβλημα έχω ένα 9505 και πριν καμιά ωριτσα πήγα να άλλαξω sim και όταν ξανά έβαλα πίσω την προηγούμενη κάνει μια δονηση γραφει galaxy s4 9505 και σβήνει η οθονη και νεκρώνει δοκίμασα να το βαλω σε recovery mode και για download mode και το έβαλα να φορτίσει η ιδια συμπεριφορά βγαζει το εικονίδιό της φορτησης η του download mode η recovery αναλογα τι παταω για 2δευτερα και μετα δονείται βγάζει την οθονη galaxy s4 και νεκρώνει τι να κανω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) καλησπερα και απο εμενα και γω πηρα το black mist απο kaizershop ηρθε με γαλικη γλωσσα αρα ειναι γαλλικο ε?:( επισης οταν ηρθε εγραφε πως εχει 9 gb μνημη ισχυει ή ειναι μουφα??? επισης ειχε και μεμβρανη στην οθονη οταν ηρθε ποια η γνωμη σας? Μην ανησυχείς για τη ζελατίνα. Πλέον έτσι είναι. Όσον αφορά τη Samy Deluxe, έχει το καινούριο UI του S5 και είναι flat και ωραίο, αλλά ρώτησα γιατί με το που βγήκε το S5 o dev σταμάτησε την υποστήριξη και θέλω να δω αν έχει θεματάκια γιατί βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή. Λοιπόν κοιτάξτε έχω ένα θέμα με το κινητό και είναι τέρμα ενοχλητικό. Έχει ένα λαγκάρισμα όταν το κλειδώνω και θέλω να το ξεκλειδώσω καπάκι άλλο πράγμα. Αν το κλειδώσω πρέπει να περιμένω μισό λεπτό αν θέλω να το ξεκλειδώσω, αν πατήσω το κουμπί δε ξυπνάει. Και αν τύχει και με πάρουν μόλις ακριβώς κλειδώσω την οθόνη δεν ανάβει αυτή, χτυπάει κανονικά αλλά είναι μαύρη, ή θα ανάψει και δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα. Υπάρχει κανένα fix? Θυμάμαι το έκανε και το mini της φίλης μου αλλά αυτηνής διορθώθηκε μόνο του ή προφανώς με κανένα update. Έχω την ΚΚ Edited April 17, 2014 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts