Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτησω και κατι αλλο....Αν αλλαξω μεσω Odin το firmware πχ σε γερμανικο (που παυει να ισχυει η εγγυηση) και μετα το ξανα αλλαξω στο αρχικο του ξαναισχυει η εγγυηση??

Έτσι ακριβώς !

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έκανα και εγώ το update. Όλα καλά μέσω kies . Δεν μου έχασε τίποτα απολύτως. Όταν άνοιξε όλα ήταν όπως πριν. Πήρε αρκετή ώρα πάντως. Δεν βλέπω κάποια αισθητή διαφορά αλλά σε αυτό ίσως οφείλεται στο ότι δεν είχα ούτε πριν το παραμικρό πρόβλημα με λαγκ - υπερθέρμανση κτλ.

Αυτό που με φτιάχνει πιο πολύ είναι η δυνατότητα να βάζεις εφαρμογές στην sd μιας και περιμένω από μέρα σε μέρα την κάρτα

Μου αρέσει πολύ ότι πάνω ή μετά με μπαταρία ώρα κτλ είναι διάφανο πλέον

Εχει αρκετες διαφορες.Ψαξτο λιγο.Εκτος του μενου εχει και σημαντικη εξαλειψη του smearing...Αααα και χειροτερα κλειδωμενο απο πριν :) (security εφαρμογη της samsung που δεν υπηρχε)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Σχετικα με το τελευταιο update της Samsung...

Μεγαλη συγχυση επικρατει γυρω απο το HDR video recording.

απ'οτι διαβαζω στο XDA ενας χαμος γινεται.

ΟΛοι ψαχνουν να βρουν (κι εγω φυσικα) που ειναι αυτη η περιβοητη επιλογη που επιτρεπει την δυνατοτητα εγγραφης βιντεο σε HDR mode.

H Samsung δηλωσε οτι στο τελευταιο update υπαρχει η δυνατοτητα για HDR video.

Στο μενου της καμερας και του βιντεο δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση...και αν επιλεξεις HDR mode απο την καμερα και πατησεις το βιντεο για να γραψει δεν προκειται να δεις καμια διαφορα...το δοκιμασα κι εγω και πολλο αλλοι.

Διαβαζοντας στο xda, συμπεραινω οτι ο EXmor R δεν υποστηριζει HDR video...και αυτα που δηλωσε η Samsung περι HDR video ισχυουν για το μοντελο με τον Exynos (Exmor RS yποστηριζει HDR video).

Περιμενουμε να βγει και το update για το 9500...να δουμε αν οντως υπαρχει η επιλογη για HDR video.

Αν ισχυει τελικα κατι τετοιο...η Samsung ειναι για σφαλιαρες.

Έχεις άλλος πρόβλημα στη γκαλερι η μόνο εγώ?δεν φεύγουν με τίποτα όμως οι μπάρες πάνω κάτω όταν βλέπω μια φωτογραφία.

Έχεις άλλος πρόβλημα στη γκαλερι η μόνο εγώ?δεν φεύγουν με τίποτα όμως οι μπάρες πάνω κάτω όταν βλέπω μια φωτογραφία.

Περιεργο.Καμια μπαρα.Ουτε με τη γαλλικη ρομ ειχα μπαρες στο gallery

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Σχετικα με το τελευταιο update της Samsung...

Μεγαλη συγχυση επικρατει γυρω απο το HDR video recording.

απ'οτι διαβαζω στο XDA ενας χαμος γινεται.

ΟΛοι ψαχνουν να βρουν (κι εγω φυσικα) που ειναι αυτη η περιβοητη επιλογη που επιτρεπει την δυνατοτητα εγγραφης βιντεο σε HDR mode.

H Samsung δηλωσε οτι στο τελευταιο update υπαρχει η δυνατοτητα για HDR video.

Στο μενου της καμερας και του βιντεο δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση...και αν επιλεξεις HDR mode απο την καμερα και πατησεις το βιντεο για να γραψει δεν προκειται να δεις καμια διαφορα...το δοκιμασα κι εγω και πολλο αλλοι.

Διαβαζοντας στο xda, συμπεραινω οτι ο EXmor R δεν υποστηριζει HDR video...και αυτα που δηλωσε η Samsung περι HDR video ισχυουν για το μοντελο με τον Exynos (Exmor RS yποστηριζει HDR video).

Περιμενουμε να βγει και το update για το 9500...να δουμε αν οντως υπαρχει η επιλογη για HDR video.

Αν ισχυει τελικα κατι τετοιο...η Samsung ειναι για σφαλιαρες.

αφου ειπαν οτι το καινουριο firmware εχει hdr .το καινουριο firmware ειναι για το 9505 οχι για το 9500 .

Γιαννης

Τι να πω?στοκ ελληνικό είναι. Δεν φεύγουν με τίποτα. Τι να κάνω?

Sorry τους mods για το συνεχομενο post αλλα το tapatalk δεν βαζει δευτερη φωτο

Edit

Αν αφησεις τη φωτογραφια χωρις να ακουμπησεις επανω της,δεν φευγουν?

Η αλλη λυση ειναι clear data,cache και force stop απο τις εφαρμογες?Δες screenshot

Edit

@akizaki

Δες τη φωτο σε landscape

Edited by afilopou

Του λόγου το αληθές. [ATTACH]33220[/ATTACH]

Τωρα που βλέπω την φωτό σου εμένα δεν έχει επιλογή για διαγραφή στην φωτό. Επάνω δεξια

Δοκίμασε να ρυθμίσεις την κάμερά σου στο 16:9. Μόνο οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε 16:9 είναι full screen

Δοκίμασε να ρυθμίσεις την κάμερά σου στο 16:9. Μόνο οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε 16:9 είναι full screen

Δεν ισχυει αυτο.Εβγαλα 4:3

Sorry για τη φωτο :D:D

δεν έχει επιλογή για διαγραφη

Πατησες τη φωτο να εμφανιστει η μπαρα?

@skoj ξεμεινα.Δεν εχω αλλη ιδεα :(

και εγω εχω το ιδιο προβλημα.ειμαι με omega 3.1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι στην φωτο που ανέβασα είναι πατημενη

Δεν ξερω τι να πω :confused:

Φοραω τη τελευταια γερμανικη ρομ

Edit

Ελα το βρηκα :D:D

Ειναι θεμα.γλωσσας κινητου

Στα αγγλικα το εχει.Στα ελληνικα γιοκ

Edited by afilopou

Τελικα δεν μου απαντησε κανενας πριν: Οσοι φορατε την BMEA εχετε αφησει το csc γερμανικο ετσι?Αφου δεν δουλευει απο οτι ειπαν τα παιδια το csc selector πια...
Μάριος...

Edit

Ελα ρε πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Ποιος ξερει

Τελικα δεν μου απαντησε κανενας πριν: Οσοι φορατε την BMEA εχετε αφησει το csc γερμανικο ετσι?Αφου δεν δουλευει απο οτι ειπαν τα παιδια το csc selector πια...

Να σου πω την εμπειρια μου.

Ειχα τη τελευταια γαλλικη ρομ με csc XEF.Πραγματι το csc selector δεν παιζει.Ακομα και μετα το σημερινο update.Το εχουμε ποσταρει στο thread του στο S4.

Παλευα χθες με τις ωρες γιατι ενω φλασαρα τη γερμανικη ρομ,το csc παρεμενε κολλημενο σε XEF.Factory reset wipe cache τα παντα δοκιμασα.Δεν αλλαζε με τιποτα (που κανονικα θα επρεπε,απο οσα γνωριζαμε μεχρι τωρα).Γυρισα πισω σε γερμανικη ρομ (ΜDM) αλλαξα το csc σε γερμανικο (DBT) και μετα φλασαρα τη τελευταια γερμανικη παλι.

Δεν εχει κανενα ιδιαιτερο λογο η ολη διαδικασια.Για το ****το την εκανα :)

Edit

@akizaki

Δοκιμασε να αλλαξεις γλωσσα και θα με θυμηθεις :D:D:D

Edit

Μπα. Το δοκίμασα και γύρισα τη γλώσσα στα αγγλικά αλλά τίποτα. Οι μπάρες εκεί.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)