Lakerdas Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Γιατί ο αυθεντικός δεν απαιτεί μόνιμη σύνδεση με το ρεύμα? Το s4 είναι το πρώτο κινητό που υποστηρίζει mhl 2. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό μπορεί και παίρνει ρεύμα μέσω hdmi από την συσκευή που έχει συνδεθεί. Οπότε όχι, ο αυθεντικός αντάπτορας δεν χρειάζεται ρεύμα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Υπάρχει κανένα καλό Screen Protector για Galaxy S4 θέλω όμως να είναι από Ελλάδα γιατί δεν έχω πιστωτική, επίσης αν είναι να καλύβι όλη την οθόνη, ψάχνω αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Χτες το βράδυ έγινε παραγγελία για Neo Hybrid και Ultra Oleophobic screen protectors.. Άντε να δούμε,ελπίζω να έρθουν σύντομα.:) Μια χάρη όποιος έχει τη Neo Hybrid μπορείς να μετρήσει το τηλεφωνο στο φάρδος? Θέλω να δω αν θα χωράει στη universal βάση αυτοκινήτου που έχω ή θα πρέπει να πάρω άλλη...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Το s4 είναι το πρώτο κινητό που υποστηρίζει mhl 2. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό μπορεί και παίρνει ρεύμα μέσω hdmi από την συσκευή που έχει συνδεθεί. Οπότε όχι, ο αυθεντικός αντάπτορας δεν χρειάζεται ρεύμα. Αυτός είναι αυθεντικός? http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?index=0&sbk=1&nav=SEARCH&itemId=151068374872 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Χτες το βράδυ έγινε παραγγελία για Neo Hybrid και Ultra Oleophobic screen protectors.. Άντε να δούμε,ελπίζω να έρθουν σύντομα.:) Μια χάρη όποιος έχει τη Neo Hybrid μπορείς να μετρήσει το τηλεφωνο στο φάρδος? Θέλω να δω αν θα χωράει στη universal βάση αυτοκινήτου που έχω ή θα πρέπει να πάρω άλλη...:worry: George 141χ75 ειναι οι διαστασεις... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Χτες το βράδυ έγινε παραγγελία για Neo Hybrid και Ultra Oleophobic screen protectors.. Άντε να δούμε,ελπίζω να έρθουν σύντομα.:) Μια χάρη όποιος έχει τη Neo Hybrid μπορείς να μετρήσει το τηλεφωνο στο φάρδος? Θέλω να δω αν θα χωράει στη universal βάση αυτοκινήτου που έχω ή θα πρέπει να πάρω άλλη...:worry: Απο το επισημο σαητ της σπιγκεν ή απο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Απο το επισημο σαητ της σπιγκεν ή απο ebay? Το site της Spigen έχει πολλά μεταφορικά.Ebay ή amazon συμφέρει. Στο amazon έβγαινε 3-4ε παραπάνω με τα μεταφορικά που έχουν βάλει πλέον οπότε το πήρα απ' τον κλασσικό seller στο ebay (http://stores.ebay.co.uk/United-Authentic-Corps) απ τον οποίο έχω αγοράσει και παλιότερα μεμβράνες SGP για το S3 που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Το site της Spigen έχει πολλά μεταφορικά.Ebay ή amazon συμφέρει. Στο amazon έβγαινε 3-4ε παραπάνω με τα μεταφορικά που έχουν βάλει πλέον οπότε το πήρα απ' τον κλασσικό seller στο ebay (http://stores.ebay.co.uk/United-Authentic-Corps) απ τον οποίο έχω αγοράσει και παλιότερα μεμβράνες SGP για το S3 που είχα. Κι εγω από αυτόν παραγγειλα και σε 6 μέρες ήταν σπίτι μου. Για αυτό ρώτησα. Αντε καλοριζικα.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Αυτός είναι αυθεντικός? http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?index=0&sbk=1&nav=SEARCH&itemId=151068374872 ναι, ετσι φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Παιδία στο eBay χρειάζεται πιστωτική για αγορά γιατί θέλω να πάρω μια θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Μόλις έγινε η παραγγελία για τον hdmi adapter.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Samsung ET-H10FAUWEGWW MHL HDTV HDMI, http://dx-box.com/genuine-samsung-et-h10fauwegww-mhl-hdtv-hdmi-adapter-for-galaxy-s4-s-iv-i9500.html Το αγόρασα κι εγώ και ήρθε την Παρασκευή. Έχω 2 προβλήματα: 1) Δεν λειτουργεί χωρίς εξωτερική τροφοδοσία. 2) Κάποιες φορές χάνει τη σύνδεση για λίγα δευτερόλεπτα, συνοδευόμενα από χιόνια στην οθόνη. Ή έχω πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι, ή πρόκειται για πολύ καλή κόπια του αυθεντικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Το ότι δεν λειτουργεί χωρίς εξωτερική τροφοδοσία υποδηλώνει ότι δεν βασίζεται στο πρότυπο mhl 2 αλλά στο πρότυπο mhl 1. Άρα κατά 99,99% δεν είναι το γνήσιο ότι και να δηλώνει ο πωλητής ή να γράφει η συσκευασία. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Το ότι δεν λειτουργεί χωρίς εξωτερική τροφοδοσία υποδηλώνει ότι δεν βασίζεται στο πρότυπο mhl 2 αλλά στο πρότυπο mhl 1. Άρα κατά 99,99% δεν είναι το γνήσιο ότι και να δηλώνει ο πωλητής ή να γράφει η συσκευασία. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Έχω στείλει mail στο κατάστημα, χωρίς να λάβω απάντηση ακόμη. Αν δεν μου απαντήσουν σύντομα θα κάνω dispute στο Paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Έχω στείλει mail στο κατάστημα, χωρίς να λάβω απάντηση ακόμη. Αν δεν μου απαντήσουν σύντομα θα κάνω dispute στο Paypal. Α δηλαδή αν δεν λειτουργεί χωρίς εξωτερική τροφοδοσία πάει να πει δεν είναι γνήσιο? Πρστείλω μήνυμα στον πωλητή να τον ρωτήσω αν είναι γνήσιο η να περιμένω να μου έρθει και μετά? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Α δηλαδή αν δεν λειτουργεί χωρίς εξωτερική τροφοδοσία πάει να πει δεν είναι γνήσιο? Πρστείλω μήνυμα στον πωλητή να τον ρωτήσω αν είναι γνήσιο η να περιμένω να μου έρθει και μετά? Διαβασε εδω για το νεο προτυπο, που φορτιζει ταυτοχρονα http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S4-MHL-to-HDMI-adapter-now-available-no-need-for-a-separate-charger_id41948 Αποψη μου στειλε email τωρα και ρωτα-επεμεινε αν ειναι το αυθεντικο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Στειλτου μηνυμα απο τωρα για να τον εχεις 'δεμενο' σε περιπτωση μουφας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Στειλτου μηνυμα απο τωρα για να τον εχεις 'δεμενο' σε περιπτωση μουφας. Εντάξει του έστειλα μήνυμα και περιμένω να δούμε τι θα μου πεις.. Αλλά υπάρχει περίπτωση να γράφει γνήσιο και να μην είναι? Ρωτάω γιατί είμαι νέος χρήστης στο ebay. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Εντάξει του έστειλα μήνυμα και περιμένω να δούμε τι θα μου πεις.. Αλλά υπάρχει περίπτωση να γράφει γνήσιο και να μην είναι? Ρωτάω γιατί είμαι νέος χρήστης στο ebay. Κοιτα σε περίπτωση που ΔΕΝ είναι γνήσιο,πράγμα όχι και απίθανο στο ebay,του κανείς μια πολύ ωραία αναφορά για ψεύτικο προϊόν ζητώντας τα λεφτά σου πίσω.Αν σου κάνει και πάλι τον δύσκολο,τον παραπεμπεις στο ebay όπου θα αποφανθεί βλέπωντας και τα μεηλ που ανταλλαξες μαζι του,οπότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Λογαριασμο στο paypal χρειαζεσαι. Οπως και ενα λογαριασμο τραπεζης + καρτα ATM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Εντάξει του έστειλα μήνυμα και περιμένω να δούμε τι θα μου πεις.. Αλλά υπάρχει περίπτωση να γράφει γνήσιο και να μην είναι? Ρωτάω γιατί είμαι νέος χρήστης στο ebay. Yπάρχουν γνήσιοι MHL 1.0 αντάπτορες, το S3 τέτοιον είχε. Το θέμα είναι αν το διαφήμιζε ως το ET-H10FAUWEGWW μοντέλο για το S4, με MHL 2.0. Αν ναι, φυσικά ζήτα τα λεφτά σου πίσω. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LYX0Q-E31yk#at=10 ΕDIT: Tώρα μόλις είδα το μήνυμά σου στην προηγούμενη σελίδα. Αποφεύγει να γράψει MHL 2.0 στη σελίδα, αλλά αναφέρει το μοντέλο και γράφει genuine. Οπότε γράψτου, αν σου κάνει νερά ρίξε negative feedback και κάνε claim από το paypal. Σιγουρέψου βέβαια πρώτα ότι δεν κάνεις λάθος... στο S4 δεν θέλει extra τροφοδοσία, αλλά στο S3 ή στο Note 2 θέλει, γι'αυτό και έχει την άλλη τρύπα για ρεύμα. Είναι backwards compatible. Kαι μια συμβουλή για το μέλλον μιας και όπως λες είσαι καινούριος στο ebay...: Δεν αγοράζουμε από ιδιώτες που δεν έχουν 100% feedback από πολλές εκατοντάδες. Edited June 23, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Θήκη είναι αυτή η νταλίκα. Η Neo hybrid Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ξέρει κανείς τι κάνει αυτό το προϊόν http://www.expansys.com.gr/info.aspx?i=235269 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ξέρει κανείς τι κάνει αυτό το προϊόν http://www.expansys.com.gr/info.aspx?i=235269 Προστατεύει την οθόνη,αντί για τις κλασσικές μεμβράνες προστασίας που υπάρχουν...το έψηνα κάποια στιγμή να το δοκιμάσω,αλλά είδα κάποια βιντεάκια και δεν μπορώ να πω ότι μου γέμισαν το μάτι...είναι σε υγρή μορφή και το περνάς πάνω από την οθόνη! αν είναι να πάρεις κάτι τέτοιο (γυαλί) καλύτερα δες της SGP Spigen το TR Glass http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s4-cases/galaxy-s4-screen-protector-glas-t-nano-slim-premium-tempered-glass.html Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Κανένα syte γιά αγόρα από Ελλάδα για το Galaxy S4 Screen Protector GLAS.t NANO SLIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts