silmarien Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 πειτε καποια αλλη που να κανει κατι σαν αυτη. ε ετε υπόψιν καμια? Με ενδιαφέρει το περπατημα και μονο γιατι βγαινω συνεχεια με τον σκυλο βόλτες Δεν είμαι σίγουρος τι κάνει το SHealth αλλά εγώ χρησιμοποιώ το minimalistic Moves από την εποχή που ήταν μόνο για iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Αγόρασα το Samsung Gear οπότε η αναβάθμιση ήταν μονόδρομος. Πέρασα την 4.3 γερμανική (έχω ελληνικό s4) και μπορώ να πω πως κατέστρεψα το κινητό. Αυτή η βλακεία το Knox εμποδίζει το supersu δημιουργόντας μου πολλά κολλήματα. Με το Gl to sd είχα στείλει πολλά παιχνίδια και apps στην microsd και τώρα δεν τα διαβάζει. Μου βγάζει συνεχώς την ειδοποίηση " Η εφαρμογή RCB προσπάθησε να πραγματοποιήσει πρόσβαση στο σύστημα στη συσκευή σας χωρίς εξουσιοδότηση. Εγινε αποκλεισμός αυτής της προσπάθειας. " όπου μπλοκάρει το app , my black list. Γενικά τρώει πολλά κολήματα ενώ οι κλήσεις μου κόβονται στη μέση χωρίς λόγο. Επίσης δεν έχω δει ούτε ένα προφανές πλεονέκτημα της αναβάθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Αγόρασα το Samsung Gear οπότε η αναβάθμιση ήταν μονόδρομος. Πέρασα την 4.3 γερμανική (έχω ελληνικό s4) και μπορώ να πω πως κατέστρεψα το κινητό. Αυτή η βλακεία το Knox εμποδίζει το supersu δημιουργόντας μου πολλά κολλήματα. Με το Gl to sd είχα στείλει πολλά παιχνίδια και apps στην microsd και τώρα δεν τα διαβάζει. Μου βγάζει συνεχώς την ειδοποίηση " Η εφαρμογή RCB προσπάθησε να πραγματοποιήσει πρόσβαση στο σύστημα στη συσκευή σας χωρίς εξουσιοδότηση. Εγινε αποκλεισμός αυτής της προσπάθειας. " όπου μπλοκάρει το app , my black list. Γενικά τρώει πολλά κολήματα ενώ οι κλήσεις μου κόβονται στη μέση χωρίς λόγο. Επίσης δεν έχω δει ούτε ένα προφανές πλεονέκτημα της αναβάθμισης. Για να καταλαβω. Ειχες rootαρισμενη rom 4.2 και περασες απο πανω official 4.3 και εχει το root ακομα? Πως γινεται αυτο? Καταρχας πρεπει να κανεις wipe σιγουρα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Είχα ρουταρισμένη την 4.2.2 πέρασα την 4.3 επίσημη γερμανική και μετά ξαναρούταρα αλλά τώρα το ρουτ φαίνεται πολύ προβληματικό. Τι εννοείς wipe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Είχα ρουταρισμένη την 4.2.2 πέρασα την 4.3 επίσημη γερμανική και μετά ξαναρούταρα αλλά τώρα το ρουτ φαίνεται πολύ προβληματικό. Τι εννοείς wipe; Eπαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Έχω περασμένο το SuperSU και όποιο app πάρει έγκριση αμέσως το σύστημα κάνει αποκλεισμό αυτής της εφαρμογής αγνοόντας το SuperSU. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Έχω περασμένο το SuperSU και όποιο app πάρει έγκριση αμέσως το σύστημα κάνει αποκλεισμό αυτής της εφαρμογής αγνοόντας το SuperSU. Τι μπορώ να κάνω; Απεγκαθιστάς ότι εφαρμογή έχει το όνομα Knox :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Έχω περασμένο το SuperSU και όποιο app πάρει έγκριση αμέσως το σύστημα κάνει αποκλεισμό αυτής της εφαρμογής αγνοόντας το SuperSU. Τι μπορώ να κάνω; Κατ'αρχας βγάλε τις knox apps. Είτε κάνε freeze με το titanium είτε απεγκατάστησε τις τελείως με κάποιο terminal emulator ή με adb. rm /system/app/ContainerAgent.apk rm /system/app/KNOXAgent.apk rm /system/app/KNOXAgent.odex rm /system/app/KnoxAttestationAgent.apk rm /system/app/KnoxAttestationAgent.odex rm /system/app/KNOXStore.apk rm /system/app/KNOXStore.odex rm /system/app/KNOXStub.apk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Εντέλει έχω εφαρμογή Knox, μπήκα μέσα και μου λέει να κάνω εγκατάσταση, άρα μάλλον δεν φταίει αυτή, για κάποιο λόγο η 4.3 μου μπλοκάρει το δικαίωμα να είμαι Super user. Το Knox απ ότι βλέπω δεν βγαίνει αλλά ούτε το SuperSU για να βά λω άλλο. Μήπως πρέπει να ξανά ρουτάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Εντέλει έχω εφαρμογή Knox, μπήκα μέσα και μου λέει να κάνω εγκατάσταση, άρα μάλλον δεν φταίει αυτή, για κάποιο λόγο η 4.3 μου μπλοκάρει το δικαίωμα να είμαι Super user. Το Knox απ ότι βλέπω δεν βγαίνει αλλά ούτε το SuperSU για να βά λω άλλο. Μήπως πρέπει να ξανά ρουτάρω; Ε όλα τα παραπάνω στα είπαμε με την προϋπόθεση ότι είσαι root.... Πώς έγινες root? Είπες ότι το έκανες. H 4.3 δε μπλοκάρει κανένα δικαίωμα. Είτε είσαι root, είτε δεν είσαι. Φαίνεται ότι δεν. Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις, αλλά αν δεν ξέρεις ούτε καν αν είσαι root, καλύτερα να μη γίνεις χωρίς να το ψάξεις λίγο το θέμα πρώτα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) Έκανα root κανονικά αλλά θα ξανακάνω μήπως δεν έκανα το σωστό, αν και στη 4.2 την είχα κάνει μια χαρά. Επίσης όταν κλείνω τη θήκη δεν προσαρμόζεται η οθόνη στο τζαμάκι. Κάποια στιγμή ξεκολλάει και προσαρμόζεται αλλά κάπου διάβασα ότι φταίει η γερμανική έκδοση. Ας στείλει κάποιος το αρχείο που πρέπει να βάλω για το σωστό root στο odin μήπως και έχω βάλει κάποιο λάθος. Edited October 20, 2013 by valandis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παιδια καλησπερα φρέσκος κατοχος s4 εδω..εχει ενα προβλημα το κινητό με τον proximity sensor.οταν μιλαω στο τηλεφωνο οταν το βαζω στο αυτι ο οθονη μαυριζει και μετα οταν το βγαζω δεν ανοιγει ποτε....επειδή το εψαξα πατησα *#0*# πηγα στο sensor οταν πλησιαζω το χερι μου πράσινηζει κα δονιζει αλλα μετα δεν σταματαει ποτε η δονιση..σαν να κολλαει..μπορω να κανω κατι η service? Εκανα την βλακεια βεβαια και δεν διαβασα τι παιζει με το knox και περασα kernel pliz και εγραψε 1 οποτε εφαγα αμονι απο εγγυηση..ευχαριστω εκ των προτέρων. Ελπιζω να μην γραφω σε λαθος thread απλα δεν ειδα καποιο για προβληματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Χρησιμοποιείς screen protector ή κάποια θήκη ?? Εχεις custom rom /kernel ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παιδιά βάλτε μια 4.3 aosp να δείτε την υγειά σας. S-π@π@ριές. Μόνο το splanner άξιζε και το χαλάσανε στο s4 και αυτό. Τελικά μου φαίνεται μόνο για το hardware αξίζει το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Χρησιμοποιείς screen protector ή κάποια θήκη ?? Εχεις custom rom /kernel ?? Ναι αλλα δεν καλυπτουν τον σενσορα..εχω στοκ με τον pliz kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) Ναι αλλα δεν καλυπτουν τον σενσορα..εχω στοκ με τον pliz kernel Δοκιμάζεις πρώτα με ένα reboot ,κρατώντας πατημένο το home για 8-10 δευτερόλεπτα . Αν δεν φτιάξει περνάς ξανά το firmware με odin κάνοντας factory reset ( κανε backup αυτά που θελεις ). Μπορείς βέβαια πριν κάνεις τα παραπάνω να περάσεις πρώτα stock kernel ,αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό . Edited October 20, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 εκτος απο την echo 4.3 που παει σφαίρα , εχετε δοκιμάσει καμια άλλη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παιδιά βάλτε μια 4.3 aosp να δείτε την υγειά σας. S-π@π@ριές. Μόνο το splanner άξιζε και το χαλάσανε στο s4 και αυτό. Τελικά μου φαίνεται μόνο για το hardware αξίζει το τηλέφωνο. Μόνο και μόνο η κάμερα αξίζει να φάμε στη μάπα το touchwiz. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Μόνο και μόνο η κάμερα αξίζει να φάμε στη μάπα το touchwiz. Θα συμφωνησω... +1 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Μόνο και μόνο η κάμερα αξίζει να φάμε στη μάπα το touchwiz. Μόνο για τη κάμερα (κυρίως βίντεο) έχω dual boot, είναι το μόνο που θαυμάζω σε tw. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Μόνο για τη κάμερα (κυρίως βίντεο) έχω dual boot, είναι το μόνο που θαυμάζω σε tw. Για να βγαλεις φωτογραφια δηλαδη bootαρεις στο TW? Και ο στοχος σου περιμενει 10-20 δευτερολεπτα να κανει boot? :P Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) παιδια εχετε δοκιμασει καμια 4.3 με nova launcher ? θα σας φυγει το κεφαλι , τωρα φαινεται το κινητο τι ψαρια πιανει ! και αυτο το λεω γιατι λετε για aosp .... Edited October 21, 2013 by ratanplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 παιδια εχετε δοκιμασει καμια 4.3 με nova launcher ? θα σας φυγει το κεφαλι , τωρα φαινεται το κινητο τι ψαρια πιανει ! και αυτο το λεω γιατι λετε για aosp .... Πάντα nova εχω! Ο κορυφαιος κατα γνωμη μου launcher... Τωρα ειμαι με echoe v5 + ausdim 4.3v5 και ολα ειναι τελεια και μπαταριά εξαιρετικη Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Μόνο και μόνο η κάμερα αξίζει να φάμε στη μάπα το touchwiz. Εάν έχεις το 9500 ναι. Το Shutter lag του 9505 είναι απλά τραγικό. Οπότε για εμένα δεν έχει διαφορά μεγάλη. Χάνεις μεν τα features της κάμερας (animated gift κλπ) αλλά 9/10 το μόνο που κάνεις είναι να βγάζεις φωτό/βίντεο οπότε μικρό το κακό. Edited October 21, 2013 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Εάν έχεις το 9500 ναι. Το Shutter lag του 9505 είναι απλά τραγικό. Οπότε για εμένα δεν έχει διαφορά μεγάλη. Χάνεις μεν τα features της κάμερας (animated gift κλπ) αλλά 9/10 το μόνο που κάνεις είναι να βγάζεις φωτό/βίντεο οπότε μικρό το κακό. Ακόμα και το shutter lag είναι χειρότερο;; Ξενέρα. Όπως επίσης πως το i9505 τραβάει slo/mo στα 480p ενώ το i9500 σε 720p με μεγάλη διαφορά στην ποιότητα... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts