Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με πηραν για επιβεβαιωση και μου παν πως θα περασω την ελληνικη γλωσσα απο τις ρυθμισεις για τα μηνυματα.

Τι στο καλο;:P

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eνας που το πουλαει 620 μεταχειρισμενο,,του εστειλα τωρα mail. Του λεω κ καλα επειδη καινουριο εχει κοντα 500 πως προκυπτει η τιμη αυτη? μηπως δινει και κατι αλλο μαζι? κ μου λεει οτι του skroutz ειναι απομιμηση! χαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Με πηραν για επιβεβαιωση και μου παν πως θα περασω την ελληνικη γλωσσα απο τις ρυθμισεις για τα μηνυματα.

εεε δηλαδή τι θέλει να πει ο ποιητής??κανονικά με το που θα βάλεις τη sim σου θα σου επιλέξει αυτόματα Ελληνικά!

μήπως εννοούσαν ότι για επιπλέον γλώσσα στο πληκ/γιο να επιλέξεις τα Ελληνικά?ξέρω΄γω..λέω :p

αααα και καλορίζικο :)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Για κάντο λιανά...!!!!

Τι ακριβώς σου είπαν δηλαδή...

εεε δηλαδή τι θέλει να πει ο ποιητής??κανονικά με το που θα βάλεις τη sim σου θα σου επιλέξει αυτόματα Ελληνικά!

μήπως εννοούσαν ότι για επιπλέον γλώσσα στο πληκ/γιο να επιλέξεις τα Ελληνικά?ξέρω΄γω..λέω :p

αααα και καλορίζικο :)

Και εγω αυτό για το πληκτρολόγιο κατάλαβα.Απλα ίσως νόμιζε πως δεν γνωρίζω τη διαδικασία και θέλησε να μου εξηγήσει πως θα προσθέσω τα ελληνικά σαν γλώσσα γραφής.

Ανυπομονησία τώρα για την παραλαβή και το unboxing...:lol::p

Και εγω αυτό για το πληκτρολόγιο κατάλαβα.Απλα ίσως νόμιζε πως δεν γνωρίζω τη διαδικασία και θέλησε να μου εξηγήσει πως θα προσθέσω τα ελληνικά σαν γλώσσα γραφής.

Ανυπομονησία τώρα για την παραλαβή και το unboxing...:lol::p

εεε η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και όλοι σχετικοί :p

άρα καλά έκανε η κοπέλα,αν όντως σου εξήγησε αυτό που νομίζουμε ότι καταλάβαμε (τι είπα τώρα??χαχαχ)

Eνας που το πουλαει 620 μεταχειρισμενο,,του εστειλα τωρα mail. Του λεω κ καλα επειδη καινουριο εχει κοντα 500 πως προκυπτει η τιμη αυτη? μηπως δινει και κατι αλλο μαζι? κ μου λεει οτι του skroutz ειναι απομιμηση! χαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

τρομερη απαντηση σου εδωσε!! ακου απομιμηση!!!!

τρομερη απαντηση σου εδωσε!! ακου απομιμηση!!!!

Τις δεκάδες κριτικές που εχουν ορισμένα μαγαζιά τις αγνοεί?:p:lol:

Πέρα από την πλάκα, έπρεπε να του έλεγες ότι ναι φιλαράκι τόσο είχε όταν το πήρες εσύ και πιο πολύ και στους 1-2 μήνες όπως γίνεται με όλα τα ηλεκτρονικά Η ΤΙΜΗ ΕΠΕΣΕ.

Και φυσικά αν βρει να το πουλήσει να σου γράψει.

Και μη μου πείτε θα βρει κορόιδο, γιατί όποιος μπορέι και ψάχνει να βρει την αγγελία αυτού και ξέρει τι εστί S4 αποκλείεται να μην ξέρει το Σκρουτζ.

Πέρα από την πλάκα, έπρεπε να του έλεγες ότι ναι φιλαράκι τόσο είχε όταν το πήρες εσύ και πιο πολύ και στους 1-2 μήνες όπως γίνεται με όλα τα ηλεκτρονικά Η ΤΙΜΗ ΕΠΕΣΕ.

Και φυσικά αν βρει να το πουλήσει να σου γράψει.

Και μη μου πείτε θα βρει κορόιδο, γιατί όποιος μπορέι και ψάχνει να βρει την αγγελία αυτού και ξέρει τι εστί S4 αποκλείεται να μην ξέρει το Σκρουτζ.

Αυτή τη στιγμή ελάχιστοι αγοράζουν μεταχειρισμένα με τιμές πάνω από 470 ευρώ όταν μπορούν να το αγοράσουν ολοκαίνουργιο του κουτιου με 500.;)

Εγώ θα συζητούσα για μεταχειρισμένο μόνο στα 400 .Ούτε καν στα 450 . Άλλο πράγμα το καινούριο και άλλο το μεταχειρισμένο .
Θοδωρης

Οπως τα λετε παιδια. Το ειχα αναφερει μαλιστα πριν κανενα μηνα.

Οσο "κοροιδο" να ειναι καποιος, ενα skroutz θα το ψαξει ή θα ρωτησει καποιον αλλον τελος παντων.

Παρακολουθουσα μια αγγελια σε αλλο forum, πριν κανενα μηνα το εδινε 630. Τωρα το εχει παει στα 500 και ακομα (πολυ λογικο) να το δωσει.

Αν το ειχε βαλει 500 ευρω πριν κανενα μηνα, θα το ειχε πουλησει ηδη.

Τωρα οπως ειπες μονο κατω απο 450

Σκεφτομαι να το παρω και γω αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα ποιο ειναι καλυτερο το i9500 η το i9505.. επεισεις ξερει κανεις κανενα καταστημα απο ελλαδα να πουλαει το i9500;

Κάτι τετοια με τρομαζουν τωρα εμενα...:blink: ...αφου μολις το ανοιξεις θα σε καθοδηγησει μονο του για την γλωσσα....περιμενουμε και unboxing οπως εχουμε πει γιατι θελω να το παρω σε καμια βδομαδα...ποτε θα το χεις??

Απλά πολλοί τα χάνουν αν δουν καμιά περίεργη γλώσσα με το που ανοίξει το κινητό.Συν ότι πρέπει να επιλέξεις το πληκτρολόγιο,οπότε καλά κάνουν και καθοδηγούν τον κόσμο γιατί δεν είναι όλοι γνώστες.

Απλά πολλοί τα χάνουν αν δουν καμιά περίεργη γλώσσα με το που ανοίξει το κινητό.Συν ότι πρέπει να επιλέξεις το πληκτρολόγιο,οπότε καλά κάνουν και καθοδηγούν τον κόσμο γιατί δεν είναι όλοι γνώστες.

Ελπίζω να μην δώ Ρουμανοβουλγαροπολωνικα όταν ανοίξω το κινητό,αλλά κάτι σε Γερμανικά ή Γαλλικά.please God!!!:cry:

Ελπίζω να μην δώ Ρουμανοβουλγαροπολωνικα όταν ανοίξω το κινητό,αλλά κάτι σε Γερμανικά ή Γαλλικά.please God!!!:cry:

Don't worry!!γερμανικό θα είναι...θα δεις :)

Kαι να δεις τι έγινε...Κάναμε τόσο καιρό αν φύγει η προκατάληψη για τα μη ελληνικά,άντε τώρα να φύγει και για τα μη γερμανικά-γαλλικά...:p

Μόνο το roll out των update αλλάζει που κι αυτό πάλι χειρότερο απ' των ελληνικών δεν παίζει να είναι...:lol:

Aυτη τη στιγμή αντί να έχω το δέκα με το κινητο στα χέρια μου,το,κινητό βρίσκεται...Κοζανη λόγω λάθους της κούριερ.:mad::mad:

Aυτη τη στιγμή αντί να έχω το δέκα με το κινητο στα χέρια μου,το,κινητό βρίσκεται...Κοζανη λόγω λάθους της κούριερ.:mad::mad:

πες μου ότι επειδή ήταν δικό τους λάθος θα το έχεις αύριο...

πες μου ότι επειδή ήταν δικό τους λάθος θα το έχεις αύριο...

Θα το εχω αυριο...

Κριμα ρε ****το παντως και ειχα καταχαρει.Ειπα και την πωλητρια οτι θα φυγω για το εξοχικο μου σημερα μεσημερι και μου πε αν θελω να μου το ξαναστειλει σε οποιο μερος της Ελλαδας θελω.Εξυπηρετηση μεν αλλα την μπινια την εκαναν...:p

Θα το εχω αυριο...

Κριμα ρε ****το παντως και ειχα καταχαρει.Ειπα και την πωλητρια οτι θα φυγω για το εξοχικο μου σημερα μεσημερι και μου πε αν θελω να μου το ξαναστειλει σε οποιο μερος της Ελλαδας θελω.Εξυπηρετηση μεν αλλα την μπινια την εκαναν...:p

πάλι καλά...υπομονή 1 μέρα ακόμη...σε καταλαβαίνω βέβαια,αλλά τουλάχιστον δεν το έπαιξαν "κινέζοι" :p

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά