Tken Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Με πηραν για επιβεβαιωση και μου παν πως θα περασω την ελληνικη γλωσσα απο τις ρυθμισεις για τα μηνυματα. Τι στο καλο;:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Eνας που το πουλαει 620 μεταχειρισμενο,,του εστειλα τωρα mail. Του λεω κ καλα επειδη καινουριο εχει κοντα 500 πως προκυπτει η τιμη αυτη? μηπως δινει και κατι αλλο μαζι? κ μου λεει οτι του skroutz ειναι απομιμηση! χαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Με πηραν για επιβεβαιωση και μου παν πως θα περασω την ελληνικη γλωσσα απο τις ρυθμισεις για τα μηνυματα. Τι στο καλο;:P εεε δηλαδή τι θέλει να πει ο ποιητής??κανονικά με το που θα βάλεις τη sim σου θα σου επιλέξει αυτόματα Ελληνικά! μήπως εννοούσαν ότι για επιπλέον γλώσσα στο πληκ/γιο να επιλέξεις τα Ελληνικά?ξέρω΄γω..λέω :p αααα και καλορίζικο :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Με πηραν για επιβεβαιωση και μου παν πως θα περασω την ελληνικη γλωσσα απο τις ρυθμισεις για τα μηνυματα. Τι στο καλο;:P Για κάντο λιανά...!!!! Τι ακριβώς σου είπαν δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 εεε δηλαδή τι θέλει να πει ο ποιητής??κανονικά με το που θα βάλεις τη sim σου θα σου επιλέξει αυτόματα Ελληνικά! μήπως εννοούσαν ότι για επιπλέον γλώσσα στο πληκ/γιο να επιλέξεις τα Ελληνικά?ξέρω΄γω..λέω :p αααα και καλορίζικο :) Και εγω αυτό για το πληκτρολόγιο κατάλαβα.Απλα ίσως νόμιζε πως δεν γνωρίζω τη διαδικασία και θέλησε να μου εξηγήσει πως θα προσθέσω τα ελληνικά σαν γλώσσα γραφής. Ανυπομονησία τώρα για την παραλαβή και το unboxing...:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Και εγω αυτό για το πληκτρολόγιο κατάλαβα.Απλα ίσως νόμιζε πως δεν γνωρίζω τη διαδικασία και θέλησε να μου εξηγήσει πως θα προσθέσω τα ελληνικά σαν γλώσσα γραφής. Ανυπομονησία τώρα για την παραλαβή και το unboxing...:lol::p εεε η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και όλοι σχετικοί :p άρα καλά έκανε η κοπέλα,αν όντως σου εξήγησε αυτό που νομίζουμε ότι καταλάβαμε (τι είπα τώρα??χαχαχ) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 καλοδουλευτο φιλε!!! :) Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Eνας που το πουλαει 620 μεταχειρισμενο,,του εστειλα τωρα mail. Του λεω κ καλα επειδη καινουριο εχει κοντα 500 πως προκυπτει η τιμη αυτη? μηπως δινει και κατι αλλο μαζι? κ μου λεει οτι του skroutz ειναι απομιμηση! χαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: τρομερη απαντηση σου εδωσε!! ακου απομιμηση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 τρομερη απαντηση σου εδωσε!! ακου απομιμηση!!!! Τις δεκάδες κριτικές που εχουν ορισμένα μαγαζιά τις αγνοεί?:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Eνας που το πουλαει 620 μεταχειρισμενο,,του εστειλα τωρα mail. Του λεω κ καλα επειδη καινουριο εχει κοντα 500 πως προκυπτει η τιμη αυτη? μηπως δινει και κατι αλλο μαζι? κ μου λεει οτι του skroutz ειναι απομιμηση! χαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: Πέρα από την πλάκα, έπρεπε να του έλεγες ότι ναι φιλαράκι τόσο είχε όταν το πήρες εσύ και πιο πολύ και στους 1-2 μήνες όπως γίνεται με όλα τα ηλεκτρονικά Η ΤΙΜΗ ΕΠΕΣΕ. Και φυσικά αν βρει να το πουλήσει να σου γράψει. Και μη μου πείτε θα βρει κορόιδο, γιατί όποιος μπορέι και ψάχνει να βρει την αγγελία αυτού και ξέρει τι εστί S4 αποκλείεται να μην ξέρει το Σκρουτζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Πέρα από την πλάκα, έπρεπε να του έλεγες ότι ναι φιλαράκι τόσο είχε όταν το πήρες εσύ και πιο πολύ και στους 1-2 μήνες όπως γίνεται με όλα τα ηλεκτρονικά Η ΤΙΜΗ ΕΠΕΣΕ. Και φυσικά αν βρει να το πουλήσει να σου γράψει. Και μη μου πείτε θα βρει κορόιδο, γιατί όποιος μπορέι και ψάχνει να βρει την αγγελία αυτού και ξέρει τι εστί S4 αποκλείεται να μην ξέρει το Σκρουτζ. Αυτή τη στιγμή ελάχιστοι αγοράζουν μεταχειρισμένα με τιμές πάνω από 470 ευρώ όταν μπορούν να το αγοράσουν ολοκαίνουργιο του κουτιου με 500.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εγώ θα συζητούσα για μεταχειρισμένο μόνο στα 400 .Ούτε καν στα 450 . Άλλο πράγμα το καινούριο και άλλο το μεταχειρισμένο . Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Οπως τα λετε παιδια. Το ειχα αναφερει μαλιστα πριν κανενα μηνα. Οσο "κοροιδο" να ειναι καποιος, ενα skroutz θα το ψαξει ή θα ρωτησει καποιον αλλον τελος παντων. Παρακολουθουσα μια αγγελια σε αλλο forum, πριν κανενα μηνα το εδινε 630. Τωρα το εχει παει στα 500 και ακομα (πολυ λογικο) να το δωσει. Αν το ειχε βαλει 500 ευρω πριν κανενα μηνα, θα το ειχε πουλησει ηδη. Τωρα οπως ειπες μονο κατω απο 450 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Σκεφτομαι να το παρω και γω αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα ποιο ειναι καλυτερο το i9500 η το i9505.. επεισεις ξερει κανεις κανενα καταστημα απο ελλαδα να πουλαει το i9500; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Με πηραν για επιβεβαιωση και μου παν πως θα περασω την ελληνικη γλωσσα απο τις ρυθμισεις για τα μηνυματα. Τι στο καλο;:P Κάτι τετοια με τρομαζουν τωρα εμενα...:blink: ...αφου μολις το ανοιξεις θα σε καθοδηγησει μονο του για την γλωσσα....περιμενουμε και unboxing οπως εχουμε πει γιατι θελω να το παρω σε καμια βδομαδα...ποτε θα το χεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Απλά πολλοί τα χάνουν αν δουν καμιά περίεργη γλώσσα με το που ανοίξει το κινητό.Συν ότι πρέπει να επιλέξεις το πληκτρολόγιο,οπότε καλά κάνουν και καθοδηγούν τον κόσμο γιατί δεν είναι όλοι γνώστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Απλά πολλοί τα χάνουν αν δουν καμιά περίεργη γλώσσα με το που ανοίξει το κινητό.Συν ότι πρέπει να επιλέξεις το πληκτρολόγιο,οπότε καλά κάνουν και καθοδηγούν τον κόσμο γιατί δεν είναι όλοι γνώστες. Ελπίζω να μην δώ Ρουμανοβουλγαροπολωνικα όταν ανοίξω το κινητό,αλλά κάτι σε Γερμανικά ή Γαλλικά.please God!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Ελπίζω να μην δώ Ρουμανοβουλγαροπολωνικα όταν ανοίξω το κινητό,αλλά κάτι σε Γερμανικά ή Γαλλικά.please God!!!:cry: Don't worry!!γερμανικό θα είναι...θα δεις :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Kαι να δεις τι έγινε...Κάναμε τόσο καιρό αν φύγει η προκατάληψη για τα μη ελληνικά,άντε τώρα να φύγει και για τα μη γερμανικά-γαλλικά...:p Μόνο το roll out των update αλλάζει που κι αυτό πάλι χειρότερο απ' των ελληνικών δεν παίζει να είναι...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Aυτη τη στιγμή αντί να έχω το δέκα με το κινητο στα χέρια μου,το,κινητό βρίσκεται...Κοζανη λόγω λάθους της κούριερ.:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Υγεια μωρε, το πολυ πολυ λογω Σαββατοκυριακου να ερθει απο Δευτερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Aυτη τη στιγμή αντί να έχω το δέκα με το κινητο στα χέρια μου,το,κινητό βρίσκεται...Κοζανη λόγω λάθους της κούριερ.:mad::mad: πες μου ότι επειδή ήταν δικό τους λάθος θα το έχεις αύριο... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 πες μου ότι επειδή ήταν δικό τους λάθος θα το έχεις αύριο... Θα το εχω αυριο... Κριμα ρε ****το παντως και ειχα καταχαρει.Ειπα και την πωλητρια οτι θα φυγω για το εξοχικο μου σημερα μεσημερι και μου πε αν θελω να μου το ξαναστειλει σε οποιο μερος της Ελλαδας θελω.Εξυπηρετηση μεν αλλα την μπινια την εκαναν...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Θα το εχω αυριο... Κριμα ρε ****το παντως και ειχα καταχαρει.Ειπα και την πωλητρια οτι θα φυγω για το εξοχικο μου σημερα μεσημερι και μου πε αν θελω να μου το ξαναστειλει σε οποιο μερος της Ελλαδας θελω.Εξυπηρετηση μεν αλλα την μπινια την εκαναν...:p πάλι καλά...υπομονή 1 μέρα ακόμη...σε καταλαβαίνω βέβαια,αλλά τουλάχιστον δεν το έπαιξαν "κινέζοι" :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Για να δούμε αν θα σπάσει σήμερα το φράγμα των 500€ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts