Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Μιας και είμαι έτοιμος να προβώ σε αγορά του μεγάλου και του μικρού S4 και μιας και ενώ έψαξα δεν το βρήκα.....

Μπορεί κάποιος να μου πεις πως θα δω η ποιοι είναι οι κωδικοί για τα γερμανικά... Και ίσως ποιο μοντέλο να βρω για να αποφύγω το KNOX?

ευχαριστώ

~~~ Νίκος

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους.

. Και ίσως ποιο μοντέλο να βρω για να αποφύγω το KNOX?

ευχαριστώ

Λογικά όσα έχουν έρθει έως και πριν 20 μέρες περίπου θα έχουν τον παλιό bootloader (δεν βάζω και το χέρι στην φωτιά, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε ξεκίνησε η sammy να τον βάζει στην παραγωγή)

ο μόνος τρόπος για να το δεις είναι να ανοιχτει η συσκευασία, να μπει το κινητό απευθείας σε download mode και να δεις εκεί αν το έχει.

Όπως καταλαβαίνεις πολύ δύσκολο (μην πω αδύνατον) να σου ανοίγουν συσκευασίες....

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

kaizershop αξιοπιστο?

open365 αξιοπιστο?

το 1ο αξιοπιστότατο, έχω πάρει 3(!) S4 από εκεί

και το 2ο επίσης καλό, έχουν πάρει φίλοι.

το θέμα είναι με τι bootloader θα είναι....αν δεν σε νοιάζει και δεν θέλεις να "παίξεις" με το κινητό, από όπου και να το πάρεις μια χαρά θα είσαι :)

Δημήτρης

Αυριο μαλλον θα προβω στην αγορα του πολυποθητου S4. Σκεφτομαι να το παρω απο birdphone ή απο kaizershop. Εχετε να προτεινεται κατι της τελευταιας στιγμης σχετικα με το πιο να προτιμησω. Εχω ακουσει καλα λογια κ για τα δυο καταστηματα. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Αυριο μαλλον θα προβω στην αγορα του πολυποθητου S4. Σκεφτομαι να το παρω απο birdphone ή απο kaizershop. Εχετε να προτεινεται κατι της τελευταιας στιγμης σχετικα με το πιο να προτιμησω. Εχω ακουσει καλα λογια κ για τα δυο καταστηματα. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Bird-Kaizer εχουν 50 ευρω διαφορά στο S4...Οι δικές μου αγορές μέχρι στιγμής ειναι απο bird, απλα ετυχε, και δεν έχω προβλημα να αγοράσω απο αλλου. Οταν βλέπεις θετικες κριτικες σημαίνει οτι είναι αξιόπιστα, κατάστημα μαιμου στο σκρουτζ δεν υπάρχει. Απο κεί και πέρα η απόφαση είναι δική σου. Θα σου έλεγα μόνο να φροντίσεις να έχει doa το κατάστημα ετσι ώστε εαν τύχει και παραλάβεις ελλατωματική συσκευή ή με κάποιο εργοστασιακό προβλημα να γίνει αμεση αντικατάσταση. Αυτά που γνωρίζω οτι σίγουρα παρέχουν doa είναι το birdphone και το open365. Σιγουρα δεν το παρέχουν μόνο αυτα τα 2 ,απλά αυτα τυχαίνει να γνωρίζω εγω.

Εγώ πάντως το πήρα εχτές από Galaxy Store. Γαλλικό και με BMGA.

Όχι απλά ήταν σφραγισμένο.... και με σφραγισμένη ζελατίνα.

~~~ Νίκος

Αν θες να περιμενεις λιγο θα σου απαντησω χτες βραδυ το παραγγειλα απο καιζερσοπ, σημερα το πρωι με πηραν τηλ. για επιβεβεωση αυριο-μεθαυριο θα το εχω στα χερια μου.

Φιλικά Γιώργος

Διάβασα καποιες σελίδες του νηματος, και είδα οτι πολλοί ζητάνε γερμανικές συσκευές.

Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λογος?

Διάβασα καποιες σελίδες του νηματος, και είδα οτι πολλοί ζητάνε γερμανικές συσκευές.

υποτίθεται οι γερμανικές εκδόσεις παίρνουν πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις, γιαυτό.

Τώρα όμως με το κλείδωμα του knox κανείς δεν θα θέλει να αναβαθμίζει :lol:

Πάρε όποια έκδοση θέλεις (αν δεν το έχεις πάρει ακόμα) εγώ π.χ. πήρα Ρουμανικό γιατί αυτό είχε την στιγμή που το πήρα από το kaizershop.

Αν βρεις με το παλιό bootloader (νομίζω ίσα προλαβαίνεις :X ) θα μπορείς να παίξεις μαζί του χωρίς να χάσεις εγγύηση...

Δημήτρης

Επειδή τα γερμανικά παιρνουν τις αναβαθμισεις πρώτα....Οσο γι αυτο που είχα πει για το birdphone οτι ξεστοκαρε γρηγορα και αγορασε ακριβότερα μαλλον δεν ισχυει μιας και η κατα πολυ παρα πανω τιμολόγηση υπάρχει πια σε ολες τις συσκευες τις. Μηπως την ψωνισε απ τις πολλες θετικες κριτικες??

S4 απο το ελληνικο xpansys τα αναγνωρίζει η αντιπροσωπεία αν αναγραφεται το ΙΜΕΙ κτλ ?

Ναι κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Φιλικά Γιώργος

Σκεφτομαι να το παρω......Μπορώ να απαιτήσω να είναι Γερμανικό απο Kaizershop? Ήθελα απο birdphone αλλα έχει 60ε διαφορά

Εννοείται, αφού πληρώνεις.

Φιλικά Γιώργος

Καλα να απαιτουμε αλλα εαν δεν εχει τι θα κανεις; Θα σου πει αυτο εχω δεν εχω αλλο

Πολύ απλα θα πάμε στον επόμενο.

Φιλικά Γιώργος

εγω παρήγγειλα ενα s4 σε artic blue απο το phonegallery.εχει καποιος εμπειρία απο αυτο το καταστημα?παντα επερνα απο το birdphone αλλα εδω και λιγο καιρο δεν ειναι καθολου ανταγωνιστικο στις τιμες .τους πηρα τηλ και τους ειπα για πιο λογο ειναι πλεον τοσο πανω απο τα αλλα και μου ειπαν οτι παρελαβαν καινουρια κομμάτια με καπελο και ετσι τα βαζουν πιο ακριβα.
Γιαννης

Εγω σημερα πηρα απο καταστημα καιζερ στην 3ης σεπ και στουρναρη γαλλικο λευκο s4 με μπαταρια κορεατικη.

Πολυ καλη εξυπηρετηση, imei πισω στην αποδειξη μαζι με σφραγιδα και υπογραφη του πωλητη καθως και υπογραφη και σφραγιδα me Imei και σε μια εσωτερικη εγγυηση που ειχε σε αποχρωση του κουτιου το χαρτι.

Στα 420 η τιμη...

Πολυ ευχαριστημενος απο το μαγαζι..

Λοιπον ηρθε η ωρα.... Θα το πάρω.

Πείτε μου πιο χρώμα ειναι καλύτερο. Ασπρο θα λερώνει πιστέυω αν και θα το βάλω σε θηκη.

Λεω να το παρω απο καιζερ ( αν και δε το έχει διαθέσιμο προς το παρών), λεγοντας τους πως το θελω να ειναι Γερμανικό αλλιώς μην κανουν το κόπο και στην απόδειξη να αναγράφεται το IMEI. Φυσικά να έχει το κατάστημα DOA. Κάτι άλλο να προσέξω ?

Ή να το πάρω απο phonegalley ή απο tokinito.gr μιας και αυτα τα 2 το εχουν διαθέσιμο?

ΕΙμαι απο Θεσσ και θα το στείλουν με μεταφορική προφανώς.

Edited by manosc4

Λοιπον ηρθε η ωρα.... Θα το πάρω.

Πείτε μου πιο χρώμα ειναι καλύτερο. Ασπρο θα λερώνει πιστέυω αν και θα το βάλω σε θηκη.

Λεω να το παρω απο καιζερ ( αν και δε το έχει διαθέσιμο προς το παρών), λεγοντας τους πως το θελω να ειναι Γερμανικό αλλιώς μην κανουν το κόπο και στην απόδειξη να αναγράφεται το IMEI. Φυσικά να έχει το κατάστημα DOA. Κάτι άλλο να προσέξω ?

Ή να το πάρω απο phonegalley ή απο tokinito.gr μιας και αυτα τα 2 το εχουν διαθέσιμο?

ΕΙμαι απο Θεσσ και θα το στείλουν με μεταφορική προφανώς.

αν τους πεις θελω μονο γερμανικο δεν υπαρχει περιπτωσει να σου το στειλουν...γιατι δεν σου λενε απο πια χωρα ειναι.αν τους ρωτησεις θα σου πουνε δεν ξερουμε ακριβως απλος ειναι απο αγορα τις ευρωπης.αναλογος την φουρνια.το δικο μου που πηρα σημερα ειναι γαλλικο και εχει πανω mga.

Γιαννης

Εξήγησε μου παρακαλώ γιατι το πουλάνε 423 στα σκρουτζομαγαζα κ στην cosmote πχ 690€. Γιατι να πληρώσω τα παραπάνω χρήματα τι θα κερδισω
Ακομα μαθαίνω......

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά