Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ειναι πιο ακριβω εγω το εχει παρει την μερα που βγηκε στα καταστηματα απο honk kong 530 ευρω...

τωρα εχει 420 μη σου πω και λιγοτερο...

Δεν ειναι πιο ακριβω εγω το εχει παρει την μερα που βγηκε στα καταστηματα απο honk kong 530 ευρω...

τωρα εχει 420 μη σου πω και λιγοτερο...

Απόλυτα λογικό για Honk Kong.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχει δει κανείς να είναι πουθενά διαθέσιμο το 32GB;
Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512

Διαβαζω που γραφετε εμενα ειναι Ρουμανικο η εμενα ειναι Γερμανικο

Πως μπορω να δω το δικο μου απο που ειναι?

Έχει δει κανείς να είναι πουθενά διαθέσιμο το 32GB;

Πουθενά στην Ελλάδα, ίσως κα στην Ευρώπη, γιατ΄θα το έφερναν τα Σκρουτζομάγαζα.

Φιλικά Γιώργος

μολις παρελαβα απο το cityshop.gr το κινητο και ενω του ειχα τονισει αν ειναι γερμανιας και μου επεμενε οτι ειναι το ανοιξα και τι να δω??????????? Γαλλικο !!!!! αυριο θα ακουσουνε πολλα οι ξεφτιλες !
:thanks:

μολις παρελαβα απο το cityshop.gr το κινητο και ενω του ειχα τονισει αν ειναι γερμανιας και μου επεμενε οτι ειναι το ανοιξα και τι να δω??????????? Γαλλικο !!!!! αυριο θα ακουσουνε πολλα οι ξεφτιλες !
ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο και α Γαλλικα αναβαθμιζονται γρηγορα
υπογραφή εκτός ορίων

ναι οκ ! το θεμα ειναι για ποιον λογο να λενε ψεματα! εκει ειναι το ****το....! τωρα φοραει την BMGA απο οτι εχω καταλαβει οταν βγει αναβαθμιση να μην την κανω ε?
:thanks:

ναι οκ ! το θεμα ειναι για ποιον λογο να λενε ψεματα! εκει ειναι το ****το....! τωρα φοραει την BMGA απο οτι εχω καταλαβει οταν βγει αναβαθμιση να μην την κανω ε?

Δες ποια είναι η τελευτάια Γαλλική προ Knox και πέρασε την με Odin. Μην ρισκαρεις με OTA και γίνει κάνα μπέρδεμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δες ποια είναι η τελευτάια Γαλλική προ Knox και πέρασε την με Odin. Μην ρισκαρεις με OTA και γίνει κάνα μπέρδεμα.

Ας μεινει με mga και ας περναει μετα custom οπως κανουμε οι περισσοτεροι...

Μάριος...

ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο και α Γαλλικα αναβαθμιζονται γρηγορα

Δε θα ελεγα οτι τα γαλλικα XEF αναβαθμιζονται γρήγορα. Εγω καθε φορα περιμενω ισως και μηνα μετα απο το γερμανικο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

Γιατί συζητάμε για εκδόσεις.

Ο άνθρωπος εξαπατήθηκε. Ζήτησε γερμανικό κα του έστειλαν κάτι άλλο.

Αυτό είναι το θέμα.:mad:

Απαράδεκτοι.:down:

Φιλικά Γιώργος

Διαβαζω που γραφετε εμενα ειναι Ρουμανικο η εμενα ειναι Γερμανικο

Πως μπορω να δω το δικο μου απο που ειναι?

Διάβασε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365151

Ολα τα Γαλλικα ειναι πισω στα update εκτος απο την Orange Γαλλιας,την Vodafone Γεμανιας και το Hong Kong που πανε ποιο μπροστα απο ολες τις Χωρες εχοντας 4.2.2 JB I9505XXUDMI1

Edited by Rospy7

Με λίγα λόγια θες γερμανικό για πιο γρήγορες αναβαθμισεις αλλά δεν θα ξανακανεις αναβάθμιση λόγω Knox. Οκ

Στα 549€ ο Στεφανής στην Κύπρο. Πέφτει και αυτό.

Για το 9500 έλεγα. Παρακαλώ σβήστε το.

Edited by Cadfael

Με λίγα λόγια θες γερμανικό για πιο γρήγορες αναβαθμισεις αλλά δεν θα ξανακανεις αναβάθμιση λόγω Knox. Οκ

Επειδή ξενέρωσα με τα λίγα που διάβασα..

Εάν το πάρω άμεσα και προλάβω sw χωρίς KNOX και δεν κάνω καμία αναβάθμιση, δεν θα έχω θέμα. Σωστά έχω καταλάβει?

Θα τρέξω.. ελπίζω να προλάβω παλιό fw. Που φτάσαμε.. πάει και η Samsung σιγά σιγά.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Θα τρέξω.. ελπίζω να προλάβω παλιό fw. Που φτάσαμε.. πάει και η Samsung σιγά σιγά.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Λάζαρε .λογικά ακόμα με το παλιό firmware διατίθενται ,και μόλις το ανοίξεις σου ζητάει να γίνουν τα update στο ΜΗ... . όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται απο την χώρα προέλευσης γιατί για Γαλλία π.χ δεν έχει δοθεί ακόμα το νέο firmware .

Samsung galaxy s21+

Λάζαρε .λογικά ακόμα με το παλιό firmware διατίθενται ,και μόλις το ανοίξεις σου ζητάει να γίνουν τα update στο ΜΗ... . όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται απο την χώρα προέλευσης γιατί για Γαλλία π.χ δεν έχει δοθεί ακόμα το νέο firmware .

@grigoris10 Εάν είναι της λογικής efuse που λένε μερικοί, δεν μπορεί να γίνει κάτι δυστυχώς, απλά θα χάνεις την εγγύηση σου.

Μιχάλη ευχαριστώ για την ενημέρωση :-)

Από birdphone μάλλον θα το πάρω, δεν νομίζω ήδη να έχουν νέες παρτίδες με το knox ενσωματωμένο οπότε θα είμαι Οκ ..ελπίζω!

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά