Cadfael Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Και σε χρυσό για όποιον ενδιαφέρεται http://www.engadget.com/2013/09/25/gold-samsung-galaxy-s4s/?utm_medium=feed&utm_source=Feed_Classic&utm_campaign=Engadget&ncid=rss_semi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodiamond Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Δεν ειναι πιο ακριβω εγω το εχει παρει την μερα που βγηκε στα καταστηματα απο honk kong 530 ευρω... τωρα εχει 420 μη σου πω και λιγοτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Δεν ειναι πιο ακριβω εγω το εχει παρει την μερα που βγηκε στα καταστηματα απο honk kong 530 ευρω... τωρα εχει 420 μη σου πω και λιγοτερο... Απόλυτα λογικό για Honk Kong. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Και σε χρυσό για όποιον ενδιαφέρεται http://www.engadget.com/2013/09/25/gold-samsung-galaxy-s4s/?utm_medium=feed&utm_source=Feed_Classic&utm_campaign=Engadget&ncid=rss_semi Για κανά μόδιστρο καλό φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Έχει δει κανείς να είναι πουθενά διαθέσιμο το 32GB; Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Διαβαζω που γραφετε εμενα ειναι Ρουμανικο η εμενα ειναι Γερμανικο Πως μπορω να δω το δικο μου απο που ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Έχει δει κανείς να είναι πουθενά διαθέσιμο το 32GB; Πουθενά στην Ελλάδα, ίσως κα στην Ευρώπη, γιατ΄θα το έφερναν τα Σκρουτζομάγαζα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 μολις παρελαβα απο το cityshop.gr το κινητο και ενω του ειχα τονισει αν ειναι γερμανιας και μου επεμενε οτι ειναι το ανοιξα και τι να δω??????????? Γαλλικο !!!!! αυριο θα ακουσουνε πολλα οι ξεφτιλες ! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 μολις παρελαβα απο το cityshop.gr το κινητο και ενω του ειχα τονισει αν ειναι γερμανιας και μου επεμενε οτι ειναι το ανοιξα και τι να δω??????????? Γαλλικο !!!!! αυριο θα ακουσουνε πολλα οι ξεφτιλες ! ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο και α Γαλλικα αναβαθμιζονται γρηγορα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 ναι οκ ! το θεμα ειναι για ποιον λογο να λενε ψεματα! εκει ειναι το ****το....! τωρα φοραει την BMGA απο οτι εχω καταλαβει οταν βγει αναβαθμιση να μην την κανω ε? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 ναι οκ ! το θεμα ειναι για ποιον λογο να λενε ψεματα! εκει ειναι το ****το....! τωρα φοραει την BMGA απο οτι εχω καταλαβει οταν βγει αναβαθμιση να μην την κανω ε? Δες ποια είναι η τελευτάια Γαλλική προ Knox και πέρασε την με Odin. Μην ρισκαρεις με OTA και γίνει κάνα μπέρδεμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Δες ποια είναι η τελευτάια Γαλλική προ Knox και πέρασε την με Odin. Μην ρισκαρεις με OTA και γίνει κάνα μπέρδεμα. Ας μεινει με mga και ας περναει μετα custom οπως κανουμε οι περισσοτεροι... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο και α Γαλλικα αναβαθμιζονται γρηγορα Δε θα ελεγα οτι τα γαλλικα XEF αναβαθμιζονται γρήγορα. Εγω καθε φορα περιμενω ισως και μηνα μετα απο το γερμανικο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Γιατί συζητάμε για εκδόσεις. Ο άνθρωπος εξαπατήθηκε. Ζήτησε γερμανικό κα του έστειλαν κάτι άλλο. Αυτό είναι το θέμα.:mad: Απαράδεκτοι.:down: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Διαβαζω που γραφετε εμενα ειναι Ρουμανικο η εμενα ειναι Γερμανικο Πως μπορω να δω το δικο μου απο που ειναι? Διάβασε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365151 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) ναι οκ ! το θεμα ειναι για ποιον λογο να λενε ψεματα! εκει ειναι το ****το....! τωρα φοραει την BMGA απο οτι εχω καταλαβει οταν βγει αναβαθμιση να μην την κανω ε? Ολα τα Γαλλικα ειναι πισω στα update εκτος απο την Orange Γαλλιας,την Vodafone Γεμανιας και το Hong Kong που πανε ποιο μπροστα απο ολες τις Χωρες εχοντας 4.2.2 JB I9505XXUDMI1 Edited September 27, 2013 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 ναι οκ ! το θεμα ειναι για ποιον λογο να λενε ψεματα! εκει ειναι το ****το....! τωρα φοραει την BMGA απο οτι εχω καταλαβει οταν βγει αναβαθμιση να μην την κανω ε? Με λίγα λόγια θες γερμανικό για πιο γρήγορες αναβαθμισεις αλλά δεν θα ξανακανεις αναβάθμιση λόγω Knox. Οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Στα 549€ ο Στεφανής στην Κύπρο. Πέφτει και αυτό. Για το 9500 έλεγα. Παρακαλώ σβήστε το. Edited September 29, 2013 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Με λίγα λόγια θες γερμανικό για πιο γρήγορες αναβαθμισεις αλλά δεν θα ξανακανεις αναβάθμιση λόγω Knox. Οκ Επειδή ξενέρωσα με τα λίγα που διάβασα.. Εάν το πάρω άμεσα και προλάβω sw χωρίς KNOX και δεν κάνω καμία αναβάθμιση, δεν θα έχω θέμα. Σωστά έχω καταλάβει? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Σωστά. ... Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Θα τρέξω.. ελπίζω να προλάβω παλιό fw. Που φτάσαμε.. πάει και η Samsung σιγά σιγά. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μην τρελενεστε.κατι θα βγει και για το know. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Θα τρέξω.. ελπίζω να προλάβω παλιό fw. Που φτάσαμε.. πάει και η Samsung σιγά σιγά. Ευχαριστώ για την απάντηση. Λάζαρε .λογικά ακόμα με το παλιό firmware διατίθενται ,και μόλις το ανοίξεις σου ζητάει να γίνουν τα update στο ΜΗ... . όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται απο την χώρα προέλευσης γιατί για Γαλλία π.χ δεν έχει δοθεί ακόμα το νέο firmware . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Λάζαρε .λογικά ακόμα με το παλιό firmware διατίθενται ,και μόλις το ανοίξεις σου ζητάει να γίνουν τα update στο ΜΗ... . όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται απο την χώρα προέλευσης γιατί για Γαλλία π.χ δεν έχει δοθεί ακόμα το νέο firmware . @grigoris10 Εάν είναι της λογικής efuse που λένε μερικοί, δεν μπορεί να γίνει κάτι δυστυχώς, απλά θα χάνεις την εγγύηση σου. Μιχάλη ευχαριστώ για την ενημέρωση :-) Από birdphone μάλλον θα το πάρω, δεν νομίζω ήδη να έχουν νέες παρτίδες με το knox ενσωματωμένο οπότε θα είμαι Οκ ..ελπίζω! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi_ros_sd Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Σημερα πηρα και εγω το κινητο απο birdphone Γαλλικο με firmware ι9505XXUBMGA rootαρω κανονικα ε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts