Ph03NiX Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Ψαχνω ενα κομματι με πολυ απλη και απαλη μουσικη που λεει συνεχεια my... και πολλα maybe αναμεσα.Οριστε μερικοι στιχοι: "my sex,my bed..." "My animals like in a zoo" "And you said maybe,maybe,i 'm in love with you..." Το τραγουδαει αντρας και ειναι παρα πολυ γνωστο...Thnx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 [...] Επισης ξερει κανεις τιτλο απ την αραβοτουρκικη εκδοση του Περασμενα-Ξεχασμενα της Γαρμπή? Salam Brothers: Melech Ah Melech :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Ψαχνω ενα κομματι με πολυ απλη και απαλη μουσικη που λεει συνεχεια my... και πολλα maybe αναμεσα.Οριστε μερικοι στιχοι: "my sex,my bed..." "My animals like in a zoo" "And you said maybe,maybe,i 'm in love with you..." Το τραγουδαει αντρας και ειναι παρα πολυ γνωστο...Thnx Brainstorm - Maybe :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ph03NiX Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Brainstorm - Maybe :) THNX!!!Ειναι κομματαρα... :music: :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Λοιπον παιδια εχω να προτεινω ενα τραγουδι: Lemar - If there's any Justice :music: και ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει,σε ποιο ειδος ανηκει..?γιατι με εχει μπερδεψει λιγο. :) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Δωσε με ΡΜ το email σου να στο στειλω Δεν ήταν αυτό τελικά. Άλλος που το έχει; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Δεν ήταν αυτό τελικά. Άλλος που το έχει; στείλε μου το email σου Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Δωσε με ΡΜ το email σου να στο στειλω Finn το τραγουδι αυτο με την γκαϊντα, πρεπει να ειναι το χέβια. Θα σε γελασω ομως για το πως γραφεται :) Hevia - Busindre Reel ;) Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos5 Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Βρε παιδια μια βοηθεια ποιος λεει αυτο το τραγουδι και ποιος ειναι ο τιτλος του¨Μη μου μιλας ...σταματα πια να μου μιλας γιατι τελιωνει ο χρονος μου και μενω παλι μονος μου...Μη μου μιλας..Μη μ'αγαπας σταματα πια να μ'αγαπας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Ξέρει κανείς το τραγούδι της σειράς "Αυτός,αυτή και τα μυστήρια"; :) Αν το έχει κιόλας του/της είμαι υπόχρεος! Εναποθέτω τις ελπίδες μου στους μεγάλους και παλιούς... :rolleyes: :) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Ξέρει κανείς το τραγούδι της σειράς "Αυτός,αυτή και τα μυστήρια"; :) Αν το έχει κιόλας του/της είμαι υπόχρεος! Εναποθέτω τις ελπίδες μου στους μεγάλους και παλιούς... :rolleyes: :) Μάλλον το 'Moonlighting' του Al Jarreau θέλεις... :) Αυτό τουλάχιστον ήταν στην ξένη σειρά με τον B. Willis και την C. Shepherd. :) Έτσι ήταν και ο original τίτλος της σειράς. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Μάλλον το 'Moonlighting' του Al Jarreau θέλεις... :) Αυτό τουλάχιστον ήταν στην ξένη σειρά με τον B. Willis και την C. Shepherd. :) Έτσι ήταν και ο original τίτλος της σειράς. :) Αδερφάκι με έσωσες!!!! :D :o Όντως αυτό θέλω! Απίστευτη σειρά. Ωραίες εποχές τότε! :) :happy: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Προτείνω Ορφέα Περίδη μέσα απο το τελευταίο του δίσκο με τίτλο "Απ'το παράθυρο κοιτώ" το ομότιτλο τραγούδι!! :cool: :cool: Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 vre pedia den ksetripose kanenas ekino pou tragoudise i droutsa tin protoxronia sto fame story??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Παιδιά ψάχνω την ατάκα του Μουρατίδη ''Σκάσε ηλίθια''στο fame story...Όποιος/όποια την έχει please pm me... ΤΟ Σ' ΑΓΑΠΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΥ ΤΗ ΛΕΓΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A-Ge0 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 to msg-nightmare se remix pou akougietai teleutaia apo to galaxy92 syxnamipos kserete pos legetai? ...A-Ge0... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Viton and Stel - Nightmare θα το βρεις στο Venue 9 http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos5 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Βρε παιδια μια βοηθεια ποιος λεει αυτο το τραγουδι και ποιος ειναι ο τιτλος του¨Μη μου μιλας ...σταματα πια να μου μιλας γιατι τελιωνει ο χρονος μου και μενω παλι μονος μου...Μη μου μιλας..Μη μ'αγαπας σταματα πια να μ'αγαπας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παιδια καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 stin kainourgia diafimisi ths peugeuot opou oi alloi ntrepontai na deiksoun to aytokinito tous, kserei kaneis to tragoudi pou akougetai????? Eyxaristw prokatabolika! Voithiste re paidia!!! :( :( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Παιδια το τραγουδι που εχει βαλει για να διαφημιζει της καινουργιες ταινιες της η NOVA to xerei kaneis???ειναι τρομερο .με γυναικεια φωνη σαν απο περα και ηλεκτρικη κι8αρα http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drtassos Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 stin kainourgia diafimisi ths peugeuot opou oi alloi ntrepontai na deiksoun to aytokinito tous, kserei kaneis to tragoudi pou akougetai????? Eyxaristw prokatabolika! Voithiste re paidia!!! :( :( :( The Zutons - Confusion απο το Who Killed The Zutons LP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Έχω να σας προτείνω να βρείτε τα εξής για τους φίλους της μαύρης μουσικής: JLo and Usher - Get Ride ....remix των κομματιών Get Right (JLo) και Ride (Usher) Mario feat Jadakiss and TI - Let me love you remix Guerrilla Black feat Mario Winans - You're the one (απίστευτη ομοιότητα με τον BIG) και Twista feat Faith Evans - Hope Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quazy Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Διαφήμιση Sexform κανείς; Με τις 3 κοπέλες με τα εσώρουχά τους. Η μουσική είναι σχεδόν καταπληκτική!!! Αν και το ύφος των διαφημίσεων είναι ολίγων τι περίεργο.. Τέσπα! Αν ξέρει κανείς, χίλια ευχαριστώ προκαταβολικά! No Info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 stin kainourgia diafimisi ths peugeuot Παιδια το τραγουδι που εχει βαλει για να διαφημιζει Διαφήμιση Sexform κανείς; = Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών ;) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Έχω να σας προτείνω να βρείτε τα εξής για τους φίλους της μαύρης μουσικής: JLo and Usher - Get Ride ....remix των κομματιών Get Right (JLo) και Ride (Usher) Mario feat Jadakiss and TI - Let me love you remix Guerrilla Black feat Mario Winans - You're the one (απίστευτη ομοιότητα με τον BIG) και Twista feat Faith Evans - Hope Πως θα γινει να μας δωσεις κι αλλα τετοια τραγουδια!! Τρελαινομαι με την RnB αλλα δεν ξερω απο που να βλεπω του τιτλους νεων τραγουδιων και αναλογα charts!! Αν ειναι off-topic τοτε ισως με ενα Pm και θα σου ημουν υποχρεος..! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts