takis74 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ευχαριστώ πολύ, αλλά μήπως γνωρίζουμε και στην έκδοση 2/32 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 (edited) λοιπόν παιδιά και 2 βιντεακια απο μένα που έκανα πρόχειρα μόλις παρέλαβα.:lol: :) αν μπορει καποιος να βοηθήσει για το gps παιδια ,θα του ημουν υπορχεoς!! ευχαριστω!!! ολα καλα με το gps!!!! μετα απο αυτη τη διαδικασια,με το πρωτο τροπο που δειχνει το βιντεο ολα καλα!!!!! Edited March 3, 2014 by monaxitis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossim Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω σε λίγες μέρες να είμαι και εγώ κάτοχος του Νeo 2g/32g. Έστειλα προχθές την παραγγελία μου στο Το2c.com και είμαι σε κατάσταση αναμονής. Μακάρι να πάνε όλα καλά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_gardiki Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 παιδιά η dualsim πως πάει στο 2gb/32gb ? δεν έχει αναφερθεί κανένας !!!!! Παράθεση ΝΕΟ N003 (1080P), Asus ZenFone 5 ( T00J A501CG ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_gardiki Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) παιδιά η dualsim πως πάει στο 2gb/32gb ? δεν έχει αναφερθεί κανένας !!!!! δεν δοκίμασε κανείς;;; είμαι μέσα στο to2c.com για να κάνω την παραγγελία και έχω απορίες... με packing box +3,00€ η χωρίς;;; να πάρω tf card 8gb=7€/ 16gb=9,5€ / 32gb=17€ ή καλύτερα από Ελλάδα;; η βάση αυτοκινήτου τους αξίζει τα 11,50€ ή βρίσκω στην ίδια τιμή και εδώ;; τα 275$ = 198 € γιατί έγιναν 206 € στο paypal; υπάρχει άλλος τρόπος εκτός αυτού πχ. με χρέωση χρεωστικής; Edited March 15, 2014 by batman_gardiki Παράθεση ΝΕΟ N003 (1080P), Asus ZenFone 5 ( T00J A501CG ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 λοιπον παιδια ενα προβλημα!!!!! οταν τραβαω βιντεο ο ηχος που κανει ενγραφη ειναι σχεδον χαλια η ανυπαρκτος ξερει καποιος κατι για αυτο???? παρακαλω μια βοηθεια!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisAth16 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλα θελω να μαθω πως κανουμε print screen στο neo.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλα θελω να μαθω πως κανουμε print screen στο neo.. Ευχαριστω Ταυτόχρονα Vol down και power button :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisAth16 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monkey_D_Luffy Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 καλήμερα και καλώς σας βρήκα.. Είμαι NEO(ς) εδώ, διαβάζω όλα τα θέματα στο myphone για οποια συσκευή έχω πιάσει στα χέρια μου και κάνετε υπέροχη δουλειά όλοι σας, έχετε τις απαντήσεις πριν την ερώτηση :D Και σαν NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE χρήστης έχω το εξής πρόβλημα: έχω περίπου 10-15 ημέρες το κινητό στα χέρια μου από παραγγελία στο to2c, και το κινητό σχεδόν από τις πρώτες μέρες, όταν το αφήσω για μερική ώρα στην άκρη και πάω να το χρησιμοποιήσω πάλι κάνει συνέχεια random reboot. Από τροποποιήσεις μόνο launcher (smart v2) έχω αλλάξει. Αυτό μου το έκανε και πριν τον αλλάξω. Προχθές έβαλα cwm recovery για να αρχίσω τα πειράματα :p τι πιστεύετε ότι φταίει η rom ή το hardware? Παράθεση NOKIA 5110 - 3410 - 6021 - 7600 - 7710, Iphone 3g 8gb, Huawei X5 pro (u8800pro), NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE Xiaomi Redmi Note 4 mido 2016102 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δες αν το πρόβλημα συνεχίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_gardiki Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 ήρθε!!!!!! :w00t::w00t::dance::dance::clap::clap::yahoo::yahoo: αύριο παραλαμβάνω απο ελτά. συμβουλή φόρτισης μπαταρίας έχω;; το δουλεύω κατευθείαν ή το φορτίζω πρώτα;; οι πρώτες φορτίσεις πρέπει να είναι με πλήρη αποφόρτιση και κλειστό;; Παράθεση ΝΕΟ N003 (1080P), Asus ZenFone 5 ( T00J A501CG ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_gardiki Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 το κινητό τέλειο!!! τα χρώματα απίστευτα!!! ΟΛΑ λειτουργούν ''ρολόϊ''!!! dual sim άψογη λειτουργία !!! πρώτο μου smartphone ΤΕΛΕΙΑ επιλογή !!!! :D μόνο OTG & MHL δεν δοκίμασα. τα λέμε σύντομα Παράθεση ΝΕΟ N003 (1080P), Asus ZenFone 5 ( T00J A501CG ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 λοιπον παιδια ,βαζω να δω ταινια στην τηλεοραση μέσο του mhl και μου κάνει κωλύματα ,αραιά και που,τι λέτε να φταίει ?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monkey_D_Luffy Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δες αν το πρόβλημα συνεχίζεται. Το εχω ειδη κανει 2 φορες.. Η συσκευη σε ολα τα αλλα ειναι αστερι μα σε ολα.. Για αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση θα δοκιμασω να περασω καμια custom rom και θα σας πω Ευχαριστω για το χρονο :-) Παράθεση NOKIA 5110 - 3410 - 6021 - 7600 - 7710, Iphone 3g 8gb, Huawei X5 pro (u8800pro), NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE Xiaomi Redmi Note 4 mido 2016102 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristo Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Χριστός Ανέστη. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους κατόχους NEO N003. Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός τέτοιου τηλεφώνου 2/32 και μπορώ να πω ότι γενικά είμαι ευχαριστημένος. Αυτές τις μέρες λόγω του Πάσχα έγραψα πολλά video σε ποιότητα 1920 x 1080 και 1280 x 720. Παρατήρησα οτι τα video 1920 x 1080 γίνονται στα 16 fps με data rate 14482Kbps που το θεωρώ αρκετά χαμηλό σε σχέση με τα 23 fps που είχα από το galaxy S2 στην ίδια ανάλυση με data rate 13379Kbps! Γνωρίζετε αν υπάρχει νεότερο firmware ή κάποιος έμμεσος τρόπος να βελτιώσει κάποιος τα fps του ΝΕΟ; Ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NGF Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Πρόσφατα αγόρασα το Neo n003 και το χρησιμοποιώ σχεδόν ένα μήνα, από την ημέρα που το πήρα στα χέρια μου και του έβαλα και τις δύο sim μέσα έχω ένα μικρό θεματάκι. Μόλις το ανοίγω και του βάλω και τους δύο κωδικούς pin ανοίγει κανονικά και μετά από λίγο μου γράφει για την θέση sim 1, ότι η "περιορισμένη πρόσβαση έληξε" και μου κόβει το σήμα για μερικά λεπτά και μετά φτιάχνει, αυτό μου το κάνει συνέχεια κατά την διάρκεια της ημέρας, έχω ψάξει και δεν έχω βρει λύση. :( Αυτό το κάνει και στον ξαδερφό μου που έχει το ίδιο κινητό, το έχει κάνει και σε εσάς; Έχετε βρει κάτι; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monkey_D_Luffy Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Το εχω ειδη κανει 2 φορες.. Η συσκευη σε ολα τα αλλα ειναι αστερι μα σε ολα.. Για αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση θα δοκιμασω να περασω καμια custom rom και θα σας πω Ευχαριστω για το χρονο :-) έκατσα και του έβαλα από την αρχή την μαμά ρομ και για κάνα 10μερες δεν έκανε τίποτα σε random reboot ωραία λέω έφτιαξε αμ δε, έκανε πάλι τα ίδια του έβαλα custom αυτη http://www.htcmania.com/showthread.php?t=740595 άλλα έγινε χειρότερο όταν άρχιζε δεν σταμάταγε τα reboot πριν από αυτή και τώρα του έχω βάλει όλες τις miui που έχουν βγει άλλα κάποιες στιγμές κάνει νερά η οθόνη (με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω screenshot) και δεν έχει mhl υποστήριξη.. καμιά ιδέα?:D Παράθεση NOKIA 5110 - 3410 - 6021 - 7600 - 7710, Iphone 3g 8gb, Huawei X5 pro (u8800pro), NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE Xiaomi Redmi Note 4 mido 2016102 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εχω το κινητο απο τον Ιανουαριο και μου δουλευει απροβληματιστα! (φτου φτου φτου σκορδα κρεμμυδια κλπ)! Γιατι ομως νεκρωσε το παρον θεμα? Ελπιζω αυτο να σημαινει οτι δεν εβγαλε προβλημα σε κανενα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Εχω το κινητο απο τον Ιανουαριο και μου δουλευει απροβληματιστα! (φτου φτου φτου σκορδα κρεμμυδια κλπ)! Γιατι ομως νεκρωσε το παρον θεμα? Ελπιζω αυτο να σημαινει οτι δεν εβγαλε προβλημα σε κανενα! Σε μένα που το έχω από τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη ( έκδοση 2/32) όλα άψογα φτου φτου :) Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldbird Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Το κινητό 9 μηνες τώρα δουλεύει άψογα. Μερικα κολληματακια που μου εκανε με την original rom ,εξαλείφθηκαν με μια custom που πέρασα πριν 4-5 μηνες.(magarto v1 beta4) Αυτο θα πει Value for money !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Σε μένα που το έχω από τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη ( έκδοση 2/32) όλα άψογα φτου φτου :) Kι εγώ το ίδιο κινητό (περίπου ένα μήνα πριν από σένα το έχω πάρει) και το έχω καταευχαριστήθεί !!! Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Και η μπαταρία σούπερ ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monkey_D_Luffy Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παίδες γνωρίζει κανεις που μπορούμε να βρούμε εξαρτήματα για το κινητό μας? Μου έχει χαλάσει το μεγάφωνο μετα το 70% τριζει για να μην το στειλω Κίνα και περιμένω κανά 2μηνο.. Υγ εγω στη ROM που ησύχασα είναι αυτή http://www.needrom.com/download/port-srr-flexi-v1-supprot-hdmi-mhl/ ουτε επανεκκίνησεις ουτε τίποτα και ολά ρολόι... Παράθεση NOKIA 5110 - 3410 - 6021 - 7600 - 7710, Iphone 3g 8gb, Huawei X5 pro (u8800pro), NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE Xiaomi Redmi Note 4 mido 2016102 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisAth16 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) S.O.S Αλλαξα ρομ και εβαλα μια της miui αλλα στο restart εχει κολλησει στο αρχικο εικονιδιο της συσκευης. Δεν κανει τιποτα.. Προσπαθησα να μπω ξανα στο recovery αλλα τιποτα.. Μενει εκει κολλημενο. Εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω? Ευχαριστω Ολα ενταξει.. Βρηκα λυση! Edited September 19, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Τι λύση; Καλό είναι εκτός από τα προβλήματα να αναφέρουμε και τις λύσεις για αυτούς που κάποια στιγμή μπορεί να τις χρειαστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts