squalor Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 σωστος....:) και υποθετω οτι αν το ονομασει LenovoPowerSaving.apk και το βαλει στο /system/app θα δουλευει και το κουμπι Energy Smart..... Δεν νομίζω οτι χρειάζεται καν, πρέπει να δούλεψε το κουμπί κατευθείαν. Όταν πατάς το κουμπί ψάχνει να βρει την εφαρμογή οπότε αν υπάρχει εγκατεστημένη (άσχετα από το που) πρέπει να δουλεύει. Ας μας πει ο φίλος που το δοκίμασε. Παράθεση Tutorial για rooting και Google Play σε Lenovo A520, A660, A789, A800 http://androidphoneguides.blogspot.gr/ - τα link που δεν δούλευαν διορθώθηκαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Δεν νομίζω οτι χρειάζεται καν, πρέπει να δούλεψε το κουμπί κατευθείαν. Όταν πατάς το κουμπί ψάχνει να βρει την εφαρμογή οπότε αν υπάρχει εγκατεστημένη (άσχετα από το που) πρέπει να δουλεύει. Ας μας πει ο φίλος που το δοκίμασε. Δεν ανταποκρίνεται μέσω του εικονιδίου στη μπάρα ειδοποιησεών - γρήγορων ρυθμίσεων. Το θέμα είναι ότι ίσως το app αυτό δεν είναι το ίδιο τελικά με το energy smart του Α830. Θα βοηθούσε αν κάποιος με Α820 - 830 ξαναέστελνε την εφαρμογή (apk). Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον :) Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alixaxa Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καλησπέρα! Μόλις παρέλαβα κ εγώ το lenovo a830 και τα είδα όλα γτ γενικά είμαι ψιλοάσχετη!!! Μπορεί κανείς να μου πει πως να ενεργοποιήσω την περιστροφή πληκτρολογίου στα μηνύματα; Εχω φαει τον τόπο αλλά δεν βρίσκω κάτι!!! Εγκατεστησα και αλλά πληκτολόγια, αλλά και πάλι δεν γίνεται τπτ! Επίσης, υπάρχει δυνατότητα στις κλήσεις να εχει και ήχο και δόνηση; (ναι, μόλις συνειδητοποίησα ότι είμαι τόσο άσχετη) Οποιαδήποτε παραπάνω μικρή (αλλά για μενα θαυματουργή) πληροφορία θα ήταν σωτήρια!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Δεν ανταποκρίνεται μέσω του εικονιδίου στη μπάρα ειδοποιησεών - γρήγορων ρυθμίσεων. Το θέμα είναι ότι ίσως το app αυτό δεν είναι το ίδιο τελικά με το energy smart του Α830. Θα βοηθούσε αν κάποιος με Α820 - 830 ξαναέστελνε την εφαρμογή (apk). Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον :) εδω εισαι....συνιστω να το αντιγραψεις με τον root exlorer στο κατολογο /system/app και να τσεκαρεις τις αδειες του...πρεπει να ειναι οπως τα αλλα app.... Επειδη ειμαι ολιγον ασχετος με τo Android ακομα, θα μπορουσε καποιος να μου πει πως καταλαβαινω οτι οντως το κινητο ειναι rootαρισμενο; υπαρχουν διαφορα προγραμματακια στο playstore που το ελεγχουν αυτο ακινδυνα...π.χ. Root Checker, Check Root κλπ.... Edited July 11, 2013 by BestMan Συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) εδω εισαι....συνιστω να το αντιγραψεις με τον root exlorer στο κατολογο /system/app και να τσεκαρεις τις αδειες του...πρεπει να ειναι οπως τα αλλα app.... Μια χαρά σε ευαριστώ πολύ! Το έκανα μέσω root explorer απο την sd που το είχα αρχικά και μετά στο system/app. Τώρα πατώντας απο τη μπάρα ειδοπιήσεων ανοίγει το πρόγραμμα. Βέβαια κάνει κάτι κολληματάκια. Ίσως να γίνεται conflict με ένα CPU tuner που του έχω εγκαταστίσει :) εδω εισαι....συνιστω να το αντιγραψεις με τον root exlorer στο κατολογο /system/app και να τσεκαρεις τις αδειες του...πρεπει να ειναι οπως τα αλλα app.... Μια χαρά σε ευχαριστώ πολύ! Το έκανα μέσω root explorer απο την sd που το είχα αρχικά και μετά στο system/app. Τώρα πατώντας απο τη μπάρα ειδοποιήσεων ανοίγει το πρόγραμμα. Βέβαια κάνει κάτι κολληματάκια. Ίσως να γίνεται conflict με ένα CPU tuner που του έχω εγκαταστίσει :) Edited July 12, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alixaxa Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 το κινητό που μόλις παρελαβα σβήνει καθε 2 με 3 ωρες απο μόνο του! Υπαρχει περίπτωση να φταίει καποια ρύθμιση ή είναι ελαττωματικό και πρεπει να το γυρίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 το κινητό που μόλις παρελαβα σβήνει καθε 2 με 3 ωρες απο μόνο του! Υπαρχει περίπτωση να φταίει καποια ρύθμιση ή είναι ελαττωματικό και πρεπει να το γυρίσω; Τσέκαρε απο τις ρυθμίσεις "schedule power on & off"....μήπως και....:confused: Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alixaxa Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Τσέκαρε απο τις ρυθμίσεις "schedule power on & off"....μήπως και....:confused: Δυστυχώς δεν φταίει αυτό! Υποψιαζομαι κατι ακόμα στις ρυθμίσεις του android, αλλά νομίζω ότι είναι απλά η ελπίδα .... Εστειλα ενα μειλ στο minideal και περιμενω απάντηση απο αυριο! Μηπως ξερεις πως γίνεται η αυτόματη περιστροφή του πληκτρολογίου στα μνμτ; Εχω σκάσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 τι εννοεις περιστροφη πληκτρολογιου;;;...το auto rotation της οθονης;;;... εχει εικονιδια στα αριαστερα...διπλα στο wlan οσο για δονηση και ηχο....system settings - audio profiles - customize...... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alixaxa Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Βασικά όταν γραφεις μνμτ ήθελα να περιστρέφεται το πληκτρολόγιο. Εχω επιλέξει την περιστροφη πληκτρολογίου και γενικά είναι οκ, αλλά δεν περιστρέφει το πληκτρολόγιο! Αν και απ'ό,τι καταλαβα δε γίνεται! Τωρα που σκαλίζω το κινητό εχω αρχίσει να γίνομαι πιο σχετική, αν και εχω ακόμα πολλά να μάθω!! Αυτό με τη δόνηση το βρήκα! Ηταν η μοναδική ρυθμιση που είχα ξεχασει να σκαλίσω! Σας ευχαριστώ για τη βοηθεια πάντως! :cry: Το κινητό δεν εχει σταματήσει να σβήνει απο μόνο του, οπότε μάλλον βγήκε ελαττωματικό και θα πάει πίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Μια χαρά σε ευχαριστώ πολύ! Το έκανα μέσω root explorer απο την sd που το είχα αρχικά και μετά στο system/app. Τώρα πατώντας απο τη μπάρα ειδοποιήσεων ανοίγει το πρόγραμμα. Βέβαια κάνει κάτι κολληματάκια. Ίσως να γίνεται conflict με ένα CPU tuner που του έχω εγκαταστίσει :) τωρα σκεφτομαι οτι με τον ιδιο τροπο θα μπορουσε να δουλεψει και το child mode και το guest mode εστω και με κινεζικες εφαρμογες.... :Ρ υγ....λοιπον το βρηκα....η εφαρμογη που ενεργοποιει τα κουμπια αυτα ειναι η lesafe....υπαρχει στο play store....πλην ομως ειναι στα κινεζικα και οταν πατας τα κουμπια προσπαθει να μπει σε καποιο μενου με κωδικους για να κλειδωαει πιθανον την συσκευη.... Edited July 11, 2013 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squalor Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 τωρα σκεφτομαι οτι με τον ιδιο τροπο θα μπορουσε να δουλεψει και το child mode και το guest mode εστω και με κινεζικες εφαρμογες.... :Ρ υγ....λοιπον το βρηκα....η εφαρμογη που ενεργοποιει τα κουμπια αυτα ειναι η lesafe....υπαρχει στο play store....πλην ομως ειναι στα κινεζικα και οταν πατας τα κουμπια προσπαθει να μπει σε καποιο μενου με κωδικους για να κλειδωαει πιθανον την συσκευη.... Η αρχική εφαρμογή της Lenovo ήταν το LeSec το οποίο ήταν στα Αγγλικά. Αργότερα ενημερώθηκε και έγινε LeSafe και είναι στα κινέζικα. Έχω την έκδοση στα Αγγλικά εδώ. Παράθεση Tutorial για rooting και Google Play σε Lenovo A520, A660, A789, A800 http://androidphoneguides.blogspot.gr/ - τα link που δεν δούλευαν διορθώθηκαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Η αρχική εφαρμογή της Lenovo ήταν το LeSec το οποίο ήταν στα Αγγλικά. Αργότερα ενημερώθηκε και έγινε LeSafe και είναι στα κινέζικα. Έχω την έκδοση στα Αγγλικά εδώ. δυστυχως δεν δουλευει στο Α820....να υποθεσω οτι ειναι απο αλλο τηλεφωνο;;; ....καπου διαβασα οτι η εκδοση της εφαρμογης βασιζεται στο επεξεργαστη του τηλεφωνου και στην εκδοση android που εχει..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squalor Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 δυστυχως δεν δουλευει στο Α820....να υποθεσω οτι ειναι απο αλλο τηλεφωνο;;; ....καπου διαβασα οτι η εκδοση της εφαρμογης βασιζεται στο επεξεργαστη του τηλεφωνου και στην εκδοση android που εχει..... Ναι είναι από το Α789, για να βρεις παλία έκδοση πρέπει να πας και σε παλιό κινητό... Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες για τη συγκεκριμένη εφαρμογή, είναι πιθανό πάντως να μην δουλεύει σε Android 4.1 μιας και το Α789 είχε το 4.0 Παράθεση Tutorial για rooting και Google Play σε Lenovo A520, A660, A789, A800 http://androidphoneguides.blogspot.gr/ - τα link που δεν δούλευαν διορθώθηκαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alixaxa Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 jopilot, επειδή απ'ότι καταλαβα πήραμε το ίδιο κινητο απο το ίδιο καταστημα την ίδια περίοδο μπορείς να μου πεις αν στο δικό σου γυρναει το πλκτρολογιο σε landscape όταν πας να γραψεις μνμ; Σε όλα τα υπολοιπα η περιστροφή οθόνης λειτουργεί, στα μνμτ καθόλου! Γενικά σου εχει δημιουργήσει κανενα προβλημα; Δεν είχα ποτε παρόμοιο κινητό και δεν ξερω αν τα κολλήματα που τρωει κατα διαστήματα είναι φυσιολογικά!!! (πχ, μου εξαφάνισε τις γρηγορες ρυθμίσεις απο το notification bar και σε μια μερα τις επανεφερε μόνο του, κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 jopilot, επειδή απ'ότι καταλαβα πήραμε το ίδιο κινητο απο το ίδιο καταστημα την ίδια περίοδο μπορείς να μου πεις αν στο δικό σου γυρναει το πλκτρολογιο σε landscape όταν πας να γραψεις μνμ; Σε όλα τα υπολοιπα η περιστροφή οθόνης λειτουργεί, στα μνμτ καθόλου! Γενικά σου εχει δημιουργήσει κανενα προβλημα; Δεν είχα ποτε παρόμοιο κινητό και δεν ξερω αν τα κολλήματα που τρωει κατα διαστήματα είναι φυσιολογικά!!! (πχ, μου εξαφάνισε τις γρηγορες ρυθμίσεις απο το notification bar και σε μια μερα τις επανεφερε μόνο του, κλπ) Δοκίμασε να βάλεις κάποια άλλη εφαρμογή πχ GOSMS να δεις άμα δουλεύει... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alixaxa Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Δοκίμασε να βάλεις κάποια άλλη εφαρμογή πχ GOSMS να δεις άμα δουλεύει... Ειχα βαλει το rotation control κ όλα ηταν μια χαρα, αλλα αρχισε να κολλαει κ το εβγαλα. Θα δοκιμασω κ αυτο που ειπες τωρα... Ελεγα μηπως γενικά την ειχε τη δυνατότητα η συσκευη και απλά στη δική μου δε γίνεται. Σ'ευχαριστω πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Alixaxa: Και στο δικό μου δεν λειτουργει στα μηνύματα η περιστροφή οθόνης & πληκτρολογίου.Απο την αλλη, στα email λειτουργει υποδειγματικα....Ερώτηση: Λειτουργει το εικονίδιο εφαρμογη "Energy smart " στη μπάρα ειδοποιήσεων? Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs06085 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Καλησπέρα, το κινητό έχει χωρητικότητα 4GB, από τα οποία τα 2,2GB χρησιμοποιούνται ως USB Storage. Επειδή όμως χρησιμοποιώ SD κάρτα, ο χώρος αυτός είναι πρακτικά άχρηστος. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να μειώσω αυτό το χώρο έτσι ώστε να αυξηθεί η εσωτερική μνήμη του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Ακολούθησα τις οδηγίες του EGRANEROE, τα δύο πρώτα βήματα δηλαδή, και εγκατέστησα την έκδοση 2.2 από την κάρτα μνήμης. Πολύ ωραία ROM πράγματι, αλλά μου λείπει η αναγνώριση περιοχής καλούντα (πριν, μου έγραφε από που τηλεφωνούσε ο συνομιλητής μου, βασιζόμενος στο country και area code). Μια συμβουλή, ΜΗΝ την αναβαθμίσετε, θα γεμίσει κινέζικα και άχρηστες εφαρμογές. Την πάτησα και αναγκάστηκα να ξαναπεράσω την αρχική. Προς rs06085: αν το τηλέφωνο σου είναι ρουταρισμένο, γιατί δεν δοκιμάζεις μια swap εφαρμογούλα; Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alixaxa Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Alixaxa: Και στο δικό μου δεν λειτουργει στα μηνύματα η περιστροφή οθόνης & πληκτρολογίου.Απο την αλλη, στα email λειτουργει υποδειγματικα....Ερώτηση: Λειτουργει το εικονίδιο εφαρμογη "Energy smart " στη μπάρα ειδοποιήσεων? Οχι, ουτε σε μενα λειτουργει αυτο. Όπως και το childmode και το guestmode. Ειχα δει και το προηγουμενο post σου που το ανεφερες κ το κοιταξα. Κατεβασα και την εφαρμογη που σου στειλαν τα παιδια, αλλα δεν την εχω περασει ακομα για να σου πω. Εσυ τη δοκίμασες; Κι εμενα ατα email μια χαρα γυρναει το πληκτρολογιο, γι'αυτό νομιζα ότι στα μνμτ είχε καποιο προβλημα και ήθελα να δω. Είχα κατεβασει και το rotation control και μου το γυρνουσε μια χαρα, αλλά εφαγε ενα κόλλημα η όθόνη σε καποια φάση και το διεγραψα. Τωρα θα δοκιμασω και το gosms που πρότεινε ο romanos. Κρίμα με τετοια οθόναρα να στριμώχνομαι στα μνμτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Οχι, ουτε σε μενα λειτουργει αυτο. Όπως και το childmode και το guestmode. Ειχα δει και το προηγουμενο post σου που το ανεφερες κ το κοιταξα. Κατεβασα και την εφαρμογη που σου στειλαν τα παιδια, αλλα δεν την εχω περασει ακομα για να σου πω. Εσυ τη δοκίμασες; Κι εμενα ατα email μια χαρα γυρναει το πληκτρολογιο, γι'αυτό νομιζα ότι στα μνμτ είχε καποιο προβλημα και ήθελα να δω. Είχα κατεβασει και το rotation control και μου το γυρνουσε μια χαρα, αλλά εφαγε ενα κόλλημα η όθόνη σε καποια φάση και το διεγραψα. Τωρα θα δοκιμασω και το gosms που πρότεινε ο romanos. Κρίμα με τετοια οθόναρα να στριμώχνομαι στα μνμτ! Ναι την έχω περάσει την εφαρμογή Lenovo Power saving. Χρησιμοποιώ όμως με καλύτερη διαχειρηση μία άλλη εφαρμογή: το CPU tuner (Google play store) Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedi Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Πήρα κι εγώ το Α820 χθες. Δοκίμασα να το φλασάρω με τον οδηγό που βρίσκεται εδώ. Όλα καλά μέχρι το βήμα 9 του "εγκατάσταση recovery". Μετά δεν ανάβει με τίποτα. Ούτε με σκέτο power, ούτε με power vol-, ούτε με power vol+ & vol-. Όταν το συνδέω στο PC το βλέπει σαν "USB modem driver (COM7)". Καμιά ιδέα να το σώσουμε (γιατί δεν θέλω να σκεφτώ ότι δεν μαζεύεται...)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 καλημερα παιδια...θα ηθελα τα φωτα σας...εχω παραγγειλει 2 κινητα απο το minideals και μου εχουν δωσει την σελιδα singapore post και κατι tracking numbers απο τα κινητα για να ελεγχω την εξελιξη της αποστολης...χτες εκανα το την διαδικασια και για πρωτη φορα απο τις 5 του ιουλη μου εγραψε στο status date 16-7-2013 . τι σημαινει αυτο ? εφτασαν ελλαδα ? τα εχω παραγγειλει απο 5 ιουλιου αλλα στο singapore post στο posting date λεει 8-07-2013. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squalor Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 καλημερα παιδια...θα ηθελα τα φωτα σας...εχω παραγγειλει 2 κινητα απο το minideals και μου εχουν δωσει την σελιδα singapore post και κατι tracking numbers απο τα κινητα για να ελεγχω την εξελιξη της αποστολης...χτες εκανα το την διαδικασια και για πρωτη φορα απο τις 5 του ιουλη μου εγραψε στο status date 16-7-2013 . τι σημαινει αυτο ? εφτασαν ελλαδα ? τα εχω παραγγειλει απο 5 ιουλιου αλλα στο singapore post στο posting date λεει 8-07-2013. Καλημέρα, στο singpost σου βγάζει 2 status, Information Received και Despatched to overseas. Το δεύτερο status αναφέρεται στην ημερομηνία κατά την οποία έφυγε από Κίνα για να σου έρθει. Συνήθως θέλει 10 ημερολογιακές μέρες. Για να δεις αν έφτασε Ελλάδα δες εδώ ή εδώ ή εδώ. Παράθεση Tutorial για rooting και Google Play σε Lenovo A520, A660, A789, A800 http://androidphoneguides.blogspot.gr/ - τα link που δεν δούλευαν διορθώθηκαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts