Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε January 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 11, 2013 (edited) Lenovo A820 http://img.dxcdn.com/productimages/sku_202390_1.jpg Βασικά χαρακτηριστικά: Dimensions: 68.2 x 135 x 9.9 mm Weight: 151 g SoC: MediaTek MT6589 CPU: ARM Cortex-A7, 1200 MHz, Cores: 4 GPU: PowerVR SGX544, 286 MHz RAM: 1 GB, 533 MHz Storage: 4 GB Memory cards: microSD, microSDHC Display: 4.5 in, IPS, 540 x 960 pixels, 24 bit Battery: 2000 mAh, Li-Ion OS: Android 4.1.2 Jelly Bean Camera: 3264 x 2448 pixels, 1280 x 720 pixels SIM card: Mini-SIM Wi-Fi: b, g, n, Wi-Fi Hotspot USB: 2.0, Micro USB Positioning: GPS, A-GPS Χρήσιμα: Παρουσίαση και προσθήκη ελληνικών σε αγγλική rom Edited January 23, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs06085 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Καλησπέρα, έχω παραγγείλει εδώ και μια βδομάδα το Lenovo A820 από minideal και περιμένω σε καμιά 10αριά μέρες να έρθει.. Μήπως το έχει αγοράσει ήδη κανείς άλλος για να πει εντυπώσεις? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Φίλε μου εγώ παραλαμβάνω λογικά μέχρι την Παρασκευή 2 κομμάτια! Όποτε μέσα στο Σ/Κ θα ετοιμάσω ένα review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) περιμένω .... είμαι ένα κλικ από το να το αγοράσω, περιμένω μήπως βγει κανένα εκπτωτικό. Μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις τα κριτήρια της επιλογής σου, γιατί δηλάδή το προτίμησες από τον ανταγωνισμό ??? Με το καλό η παραλαβή, από που και πόσο αν θες πες μας. Edited April 23, 2013 by kostanen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Εγώ το πήρα από minideal.net. 150 euros. Με δώρο θήκη σιλικόνης & ζελατίνα & τα μεταφορικά και ρομ με ελληνικά και rooted. Όταν το είχα παραγγείλει είχε τιμή μονάδας 195 δολλάρια πλέον βλέπω έχει πέσει στα 170 δολλάρια. Οπότε συμφέρει ακόμα πιο πολύ! Ελπίζω να το έχω στα χέρια μου σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs06085 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Κι εγώ από minideal.net το πήρα. 135 ευρώ τελική τιμή μου βγήκε, αλλά απ' ότι βλέπω η τιμή του πέφτει κι άλλο. Από την παρασκευή στο singpost.com γράφει dispatched to overseas, οπότε πιστεύω μέχρι το Πάσχα να το έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Εντυπωσεις κανεις? Αξιζει η αγορα του???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παιδιά με το καλό να το λάβετε, Το γεγονός ότι δεν έχει εγκατεστημένο play store πως θα το αντιμετωσετε? Στο xda τα βρήκαν λίγο σκούρα, για δώστε φωτα στον λαό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013, 12:34:44 μμ Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Κατάσταση Επίδοσης: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013, 8:51:09 μμ Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Κατάσταση Επίδοσης: Άντε να δούμε.. Παιδιά έχει Play Store η ρομ που περνάει το minideal. Εκτός αυτού πλέον όλες τις εφαρμογές που περνάω (κυρίως paid) τις έχω στην microsd και τις περνάω από εκεί μέσω file manager. Αλλά και σε ένα κινέζικο tablet που δεν είχε playstore υπάρχουν πλέον τόσες πολλές εναλλακτικές επιλογές για app markets που προσωπικά δεν θα με ενδιέφερε και αν δεν είχε playstore το lenovo. υ.γ Μίλησα με ΕΛΤΑ μου είπαν μάλλον Μ. Τρίτη θα έρθει Αλεξανδρούπολη. Μετά θα σας πω εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs06085 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013, 12:34:44 μμ Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Κατάσταση Επίδοσης: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013, 8:51:09 μμ Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Κατάσταση Επίδοσης: Άντε να δούμε.. Παιδιά έχει Play Store η ρομ που περνάει το minideal. Εκτός αυτού πλέον όλες τις εφαρμογές που περνάω (κυρίως paid) τις έχω στην microsd και τις περνάω από εκεί μέσω file manager. Αλλά και σε ένα κινέζικο tablet που δεν είχε playstore υπάρχουν πλέον τόσες πολλές εναλλακτικές επιλογές για app markets που προσωπικά δεν θα με ενδιέφερε και αν δεν είχε playstore το lenovo. υ.γ Μίλησα με ΕΛΤΑ μου είπαν μάλλον Μ. Τρίτη θα έρθει Αλεξανδρούπολη. Μετά θα σας πω εντυπώσεις! φίλε πότε το χες παραγγείλει και έφτασε Ελλάδα; Το χω παραγγείλει από minideal και είναι από 19/4 dispatched to overseas. Στο Minideal λέει ότι το στέλνουν Ελλάδα με εγκατεστημένα ελληνικά και playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trotsky87 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 φίλε πότε το χες παραγγείλει και έφτασε Ελλάδα; Το χω παραγγείλει από minideal και είναι από 19/4 dispatched to overseas. Στο Minideal λέει ότι το στέλνουν Ελλάδα με εγκατεστημένα ελληνικά και playstore. same here. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 φίλε πότε το χες παραγγείλει και έφτασε Ελλάδα; Το χω παραγγείλει από minideal και είναι από 19/4 dispatched to overseas. Tο παρήγγειλα 08/04 και μου εμφάνισε dipatched to overseas στις 13/04. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Στις 6μμ το απόγευμα παραλαμβάνω! Λογικά μέχρι Μ. Πέμπτη θα έχω ετοιμάσει ένα review της συσκευής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trotsky87 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 σημερα μου εγραψε στο tracking των ΕΛΤΑ οτι ειναι στο ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ. Σε πόσες μέρες θα το έχω στα χέρια μου? Καλό θα ηταν να ξέρω γιατι τη Μ Πέμπτη ταξιδεύω εκτός Αθηνών! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 σημερα μου εγραψε στο tracking των ΕΛΤΑ οτι ειναι στο ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ. Σε πόσες μέρες θα το έχω στα χέρια μου? Καλό θα ηταν να ξέρω γιατι τη Μ Πέμπτη ταξιδεύω εκτός Αθηνών! :blink: Πρέπει να σου γράψει μετά ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ και μετά γίνεται η αποστολή. Κοίτα εμένα μου το έγραψε αυτό Παρασκευή και θα παραλάβω σήμερα (Τρίτη). Άρα 3 εργάσιμες. Όμως εγώ μένω Αλεξανδρούπολη, σίγουρα σε σένα που είσαι από Αθήνα θα έρθει πιο γρήγορα. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις αργίες αυτήν την εβδομάδα.. Αλλά μην αγχώνεσαι τα ΕΛΤΑ το κρατάνε μέχρι 15 ημέρες. Και εγώ έφυγα για διακοπές,το παρέλαβε φιλαράκι μου με εξουσιοδότηση που του έκανα και μου το έστειλε με κτελ από Αλεξανδρούπολη για Θεσσαλονίκη. Τώρα έχω άλλες 2 ώρες αναμονή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trotsky87 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Καλορίζικο και μεγειές!! άντε και στα δικά μου!! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs06085 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ρε παιδιά εμένα από 19/4 λέει dispatched to overseas..Είναι λογικό; Εσείς πότε το παραγγείλατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trotsky87 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Και εμένα απο 19/4 μου έλεγε dispatched to overseas, και σημερα μου έγραψε arrived to overseas(GR). στα ΕΛΤΑ μου εγραψε για το αεροδρομιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Παρέλαβα! Πρώτες εντυπώσεις: 1. Ποιότητα κατασκευής πάρα πολύ καλή για κινητό των 150 ευρώ. Τελικά δεν είναι μαύρο αλλά σκούρο μωβ. Δεν μου άρεσε το πως βγαίνει το καπάκι. Κάποιος όχι πολύ προσεκτικός και υπομονετικός θα αφήσει το κινητό χωρίς καπάκι! 2. Η κάμερα σε συνθήκες φωτός είναι πολύ δυνατή και κάνει αυτό το εφέ τύπου iphone που βγαίζει την φώτο και την τοποθετεί στην γκαλερί. 3. Ακουστικά παιδιά η ποιότητα της κλήσης είναι πάρα πολύ καλή! Πολύ καθαρός ήχος και ενεργοποιείται ένα σύστημα smart audio της lenovo. 4. Το λογισμικό είναι jb αλλά μια έκδοση που μου θυμίζει σε κάποια πράγματα τις miui roms. Έχει κάποιες κινέζικες εφαρμογές που θέλουν ξήλωμα. Πολύ θετική εντύπωση μου έκαναν οι εφαρμογές της lenovo που περιλαμβάνουν: antivirus, antitheft,firewall, lenovo sos (για κλήσεις εκτάκτου ανάγκης), lenovo sync (cloud service),ημερολόγιο, πρόγραμμα να ανοίγει και να κλείνει το κινητό μόνο του συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, ένα τυπου market και έναν εύχρηστο file manager. Επίσης υπάρχει κανονικά superuser,root explorer & playstore. 5. Όταν παίρνεις τηλέφωνο σε ρωτάει με ποια από τις 2 σιμ θέλεις να καλέσεις. Επίσης σημαντικό η θύρα 1 είναι για την sim που θέλουμε να πιάνει και 3g και η 2 για την sim μόνο για gsm. 6. Δεν μου άρεσαν καθόλου τα ελληνικά γιατί είναι σαν την μετάφραση να την έκανε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ελλειπέστατα ελληνικά..Ας πούμε απλά ότι μέχρι και το call, messaging δεν τα μεταφράζει σε κλήσεις, μηνύματα.. Αλλά προσωπικά το κινητό το αφήνω στα αγγλικά οπότε όλα καλά. 7. Τώρα μόλις μου έβγαλε software update της lenovo και σκέφτομαι πως θα το κάνω από την άποψη ότι πέρα ότι το κινητό λογικά θα επανέλθει στις αρχικές 2 γλώσσες (κινέζικα-αγγλικά) είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χαθεί και το root. Όποτε για αρχή θα το αφήσω ως έχει. 8. To κινητό ήρθε μαζί με τον φορτιστή του (700mA) μαζί με το καλώδιο micro-usb και ευρωπαϊκό αντάπτορα. Η μπαταρία είναι όντως στα 2000mA. Επίσης περιλάμβανε ένα σετ ακουστικά με μικρόφωνο και τα 2 δώρα (θήκη σιλικόνης & έξτρα ζελατίνα- έχει μία από το εργοστάσιο). Η μπαταρία μόλις έφτασε στο 12% οπότε θα το κλείσω για να φορτίσει τώρα. Benchmarks, φλασαρίσματα και λοιπά από αύριο! Edited April 30, 2013 by EGRANEROE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Εγώ παρήγγειλα 2 ένα για μένα και ένα για ένα φίλο... Γύρω στα 150 ευρώ μας βγήκε... Περιμένω review και από εσάς ο Mediatek 6589 πρέπει να τα σπάει... Αν μπορείτε δοκιμάστε κάποιο mkv αρχείο 720p 10bit όπως αυτό εδώ http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=428424 και ένα κανονικό 8bit όπως αυτό εδώ http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=418129 με MX Player άμα γίνεται... :rolleyes: λογικά θα το λάβω μέσα-τέλη της επόμενης εβδομάδας... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδιά σήμερα δεν θα προλάβω να ασχοληθώ πολύ.. Απλά στα γρήγορα: Antutu: 13046 Vellamo: 1426 (html5) - 445 (metal) Quadrant: 3662 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Στο xdadevelopers http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40877586&postcount=61 στην τελευταία γραμμή γράφει ότι το FM radio παίζει και χωρίς να βάλεις ακουστικά . Ισχύει? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Στο xdadevelopers http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40877586&postcount=61 στην τελευταία γραμμή γράφει ότι το FM radio παίζει και χωρίς να βάλεις ακουστικά . Ισχύει? Όχι. Δεν παίζει χωρίς ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλιριζικο! Υπάρχει δυνατότητα να ανεβασετε μια φωτογραφία τραβηγμένη απο το a820; Απο απόκριση πως είναι η συσκευή; Με ενδιαφέρει διότι μάλλον απο βδομάδα θα προχωρησω στη παραγγελία του. Ευχαριστώ Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Btw τα 700mA του φορτιστή είναι πολύ λίγα (παίρνει πολύ ώρα να φορτίσει) δοκιμάστε κάποιον από ένα 1000mA ή παραπάνω... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts