l_kostas Δημοσιεύτηκε April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2013 ενδιαφερομαι να βγαλω τα vista μου και να περασω τα 7 η τα 8.αρχικα ποια προτεινετε?υπαρχει περιπτωση να μην τα σηκωνει ο υπολογιστης μου?μηπως εχετε υποψη καποιον οδηγο για την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω?επειδη εχω δυο σκληρους ισχυει οτι αν περασω τα νεα windows στο εναν απο τους δυο τοτε δεν θα χασω τα αρχεια απο τον αλλο?τα vista επειδη δεν τα εχω σε δισκακι πρεπει να τα αποθηκευσω σε dvd πριν βαλω τα νεα?με ποιο προγραμμα μπορω να το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Οδηγος Εγκαταστασης Windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 τα 7αρια εννοειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 προτεινω 8 μου αρεσουν αρκετα και πιο ελεφρια.οπου περασεις το λειτουργικο σου εκει θα γινει φορματ στους αλλους σκληρους οχι.κοιτα τον οδηγο που σου ο mol. Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 ενδιαφερομαι να βγαλω τα vista μου και να περασω τα 7 η τα 8.αρχικα ποια προτεινετε?υπαρχει περιπτωση να μην τα σηκωνει ο υπολογιστης μου?μηπως εχετε υποψη καποιον οδηγο για την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω?επειδη εχω δυο σκληρους ισχυει οτι αν περασω τα νεα windows στο εναν απο τους δυο τοτε δεν θα χασω τα αρχεια απο τον αλλο?τα vista επειδη δεν τα εχω σε δισκακι πρεπει να τα αποθηκευσω σε dvd πριν βαλω τα νεα?με ποιο προγραμμα μπορω να το κανω αυτο? -Προτείνω τα 7. -Αν δεν μας πεις χαρακτηριστικά του υπολογιστή πως να σου πούμε αν τα σηκώνει; -Οδηγός υπάρχει 3 θέματα κάτω από το δικό σου... -Δεν θα χάσεις τα αρχεία στον άλλο σκληρό -Γιατί να θες να κρατήσεις τα vista;! :wacko: Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Έχοντας για ένα χρόνο τα 7αρια μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλά και σταθερά. Όμως έχω εδώ και 3 μέρες τα 8αρια και με έχουν εντυπωσιάσει. Πολύ καλή διαχείριση μνήμης (παρόλο που δεν το περίμενα) πολύ όμορφο το UI απλά θέλει συνήθεια η όλη φάση με τα πλακάκια. :) Σίγουρα και τα 2 θα σε καλύψουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 -Προτείνω τα 7. -Αν δεν μας πεις χαρακτηριστικά του υπολογιστή πως να σου πούμε αν τα σηκώνει; αφου εχει vista που ειναι οτι πιο βαρυ εχει βγαλει η microsoft τα 8αρια με τις μικροτερες απαιτησεις θα του τρεχουν ανετα.:) Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 αφου εχει vista που ειναι οτι πιο βαρυ εχει βγαλει η microsoft τα 8αρια με τις μικροτερες απαιτησεις θα του τρεχουν ανετα.:) Κι όμως αν ψάξεις στην wikipedia τα vista έχουν λιγότερα hardware requirements από τα 7 και τα 8 (τυπικά τουλάχιστον, γιατί πλέον δεν τα θυμάμαι καν για να ξέρω τι απαιτήτεις είχαν στην πράξη :lol:). Κι αν σέρνεται με τα vista δεν έχει πολλές ελπίδες με τα 7 ή τα 8 , που στην πράξη θέλουν τουλάχιστον 2 gb ram για να τσουλήσουν. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. April 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) ωχ μου ξεφυγε ο οδηγος..αρκετα κατατοπιστικος φαινεται.δηλαδη εγω θα επιλεξω να γινει εγκατασταση των 7 (η 8 ) στον σκληρο που εχει τα vista οποτε θα τον κανει format (θα διαγραψει δηλαδη τα vista) και αλλος θα μεινει αθικτος.σωστα καταλαβα?θελω να κρατησω τα vista γιατι τα 7αρια τα παιρνω απο την σχολη και ισχυουν μονο για οσο θα ειμαι φοιτητης.θα δω διαφορα με την αλλαγη η μονο αισθητικα?τα 8 μπορω να τα περασω και μετα να επιλεξω το περιβαλλον των 7? τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ μου ειναι: επεξεργαστης:intel core 2 duo P8700 2,53GH ram:4 gb λειτουργικο:32bit home premium τα αντιστοιχα home premium 7 η 8 μπορω να τα περασω απο πανω? Edited April 19, 2013 by l_kostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Από άποψης τεχνικών χαρακτηριστικών, είσαι μια χαρά, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Τώρα, αν θες να κρατήσεις τα vista, θα πρέπει να φτιάξεις καινούργιο "διαμέρισμα" (partition) στο σκληρό και να τα περάσεις εκεί. Με τα 7 (γιατί δεν έχω δοκιμάσει τα 8) θα δεις σημαντική διαφορά στην απόκριση από την πρώτη κιόλας στιγμή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. April 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 ωραια γιατι αυτο με ενδιαφερει!σε dvd θελω να τα εχω οχι μεσα στο λαπτοπ.εχει ενα προγραμμα ΄δημιουργια dvd των windows αλλα επειδη δεν ξερω αν θα κανει σωστη δουλεια ειπα μηπως ξερετε κανενα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Δεν ξέρω αν λειτουργεί σωστά, δε το'χω δοκιμάσει ποτέ. Αν μπορείς όμως, δανείσου από κάποιον ένα cd των vista και δημιούργησε ένα iso αντίγραφο και μετά κάν'το ό,τι θες (dvd, bootable usb). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. April 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 και το serial number μου πως θα κρατηθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 και το serial number μου πως θα κρατηθει? Δεν υπάρχει από την κάτω μεριά του φορητού η ταινία γνησιότητας της microsoft; Μπορείς ανά πάσα στιγμή να ξαναενεργοποιήσεις το λειτουργικό σου απ'όπου κι αν το βρεις, είτε σου δώσει μια κόπια ένας φίλος σου, είτε το βρεις από το διαδίκτυο, από τη στιγμή που έχεις γνήσιο κλειδί προϊόντος, μπορείς να ενεργοποιείς κανονικά το λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. April 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) σωστος!ποτε μου δεν το ειχα δει..αρα το μονο που μενει ειναι να μην βγαλω το αυτοκολλητο! :p Edited April 19, 2013 by l_kostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 σωστος!ποτε μου δεν το ειχα δει..αρα το μονο που μενει ειναι να μην βγαλω το αυτοκολλητο! :p Και να θες να το βγάλεις, έχει προστατευτικό μπροστά, οπότε.. :p Ακόμα όμως και να το βγάλεις, υπάρχει κατάλληλο πρόγραμμα που βρίσκει το κλειδί, οπότε είσαι καλυμμένος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 για να γινει φορματ υπαρχει κουμπι οταν επιλεγεις τον σκληρο.κοιτα στον οδηγο. μην αγχονεσαι δεν προκειται ποτε μα ποτε να τα ξαναχρησιμοποιησεις τα vista :lol: . δεν νομιζω να ισχυουν μονο μεσρι να εισαι φοιτητης.και εγω ετσι πλεον :p τα εχω.αλλα και μεχρι τοτε σιγουρα θα εχεις περασει πιο καινουργια :p .ηδη ανακοινωσε η microsoft τα win 8,1 και οτι καθε χρονια μαλλον θα κυκλοφορουν καινουργια !!! οι απαιτησεις ειναι μια χαρα.εγω με core 2duo 2.6 και 2 gb ram ddr2 τρεχουν αξογα και δεν εχω δει προβλημα ενω στα vista πολλα lags. αν δεν κανω λαθος περνα τα χ64bit. Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. April 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) ειναι καλυτερα τα 64b?ποτε δεν καταλαβα την διαφορα τους.στα 8 τελικα μπορω να βαλω το interface των 7 η ειναι αναγκαστικο να δουλευω με τα πλακιδια? Edited April 20, 2013 by l_kostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 ειναι καλυτερα τα 64b?ποτε δεν καταλαβα την διαφορα τους.στα 8 τελικα μπορω να βαλω το interface των 7 η ειναι αναγκαστικο να δουλευω με τα πλακιδια? Η διαφορά μεταξύ της 32bit και της 64bit έκδοσης είναι ότι η δεύτερη προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και "διαβάζει" από τα 4gb ram και πάνω, ενώ οι 32bit εκδόσεις "διαβάζουν" μέχρι 3gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 ειναι καλυτερα τα 64b?ποτε δεν καταλαβα την διαφορα τους.στα 8 τελικα μπορω να βαλω το interface των 7 η ειναι αναγκαστικο να δουλευω με τα πλακιδια? πλεον δεν υπαρχει κανενας λογος να μην βαλεις τα 64bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 ωχ μου ξεφυγε ο οδηγος..αρκετα κατατοπιστικος φαινεται.δηλαδη εγω θα επιλεξω να γινει εγκατασταση των 7 (η 8 ) στον σκληρο που εχει τα vista οποτε θα τον κανει format (θα διαγραψει δηλαδη τα vista) και αλλος θα μεινει αθικτος.σωστα καταλαβα?θελω να κρατησω τα vista γιατι τα 7αρια τα παιρνω απο την σχολη και ισχυουν μονο για οσο θα ειμαι φοιτητης.θα δω διαφορα με την αλλαγη η μονο αισθητικα?τα 8 μπορω να τα περασω και μετα να επιλεξω το περιβαλλον των 7? τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ μου ειναι: επεξεργαστης:intel core 2 duo P8700 2,53GH ram:4 gb λειτουργικο:32bit home premium τα αντιστοιχα home premium 7 η 8 μπορω να τα περασω απο πανω? Για το αν θα δεις διαφορά από τα Vista σε 7 ή 8, όχι μόνο θα δεις διαφορά, αλλά τεράστια! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. April 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Για το αν θα δεις διαφορά από τα Vista σε 7 ή 8, όχι μόνο θα δεις διαφορά, αλλά τεράστια! αντε να σοβαρευτει επιτελους το λαπτοπ που δεν χορταινει να κολλαει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Δες αυτό το video για τα 8. Εγώ προσωπικά μετά από αυτό το βίντεο θα έβαζα τα 8 αν τα σήκωνε το μηχάνημα. Edited April 28, 2013 by aegeanblue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Στον σταθερό στο σπίτι μου έχω τα 7 αφού πρώτα είχα τα σβιστα, θα δεις τεράστια διάφορα, ο υπολογιστής σου θα πετάει! Τώρα 8 ή7 εγώ θα διάλεγα πλέον τα 8, τα εγκατέστησα πρόσφατα στον υπολογιστή του θείου μου και μου άρεσαν παρά πολύ, βέβαια θα πρέπει να εξοικειωθείς με το νέο περιβάλλον, αλλά αξίζει. ;) (σημειωτέον ο υπολογιστής του θείου μου είναι σελερον με 512 μνήμη και τα 8 πάνε πολύ καλύτερα από τα χπ ;) ) Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. May 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Δες αυτό το video για τα 8. Εγώ προσωπικά μετά από αυτό το βίντεο θα έβαζα τα 8 αν τα σήκωνε το μηχάνημα. ωραιο βιντεο!πολυ κατατοπιστικο αρκει βεβαια να συνηθισει και ο χρηστης ολες αυτες τις λειτουργεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts