Jump to content

ZTE Grand X Quad V987

ulvergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο v1.1.3 kernel είναι ο kernel όπου προέρχεται από την τελευταία επίσημη αναβάθμιση της ZTE, την P188F04V1.1.3 και έχει build date 15 Οκτωβρίου όπως το screenshot που ανέβασες, μην δίνεις σημασία στο 3.4.5. Πριν βγει η V4 από τον bruno είχα ανεβάσει τον kernel σκέτο στο XDA και αφού πήρε θετικά σχόλια απ' όσους τον δοκίμασαν, ο bruno τον έβαλε στην V4.

Εδώ είναι το link με τον kernel σκέτο που είχα ανεβάσει στο XDA https://www.dropbox.com/s/r0fth7whj4mgg27/ZTEV987_v1.1.3_Kernel.zip....

Σ' ευχαριστώ. Το βρήκα εν τω μεταξύ εδώ http://www.htcmania.com/showthread.php?t=727883

κι εδώ

http://forum.android.com.pl/f884/zte-v987-miui-multilang-gaps-all-in-one-by-d00lar-345278/

Έχει δοκιμάσει κανείς MIUI Rom? Εγώ προσπάθησα να δοκιμάσω μια από το needrom αλλά δεν ξ'ερω για ποιο λόγο δεν προχωράει η εγκατάσταση. Βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος και στο τέλος μου λέει "Installation aborted"

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο v1.1.3 kernel είναι ο kernel όπου προέρχεται από την τελευταία επίσημη αναβάθμιση της ZTE, την P188F04V1.1.3 και έχει build date 15 Οκτωβρίου όπως το screenshot που ανέβασες, μην δίνεις σημασία στο 3.4.5. Πριν βγει η V4 από τον bruno είχα ανεβάσει τον kernel σκέτο στο XDA και αφού πήρε θετικά σχόλια απ' όσους τον δοκίμασαν, ο bruno τον έβαλε στην V4.

Εδώ είναι το link με τον kernel σκέτο που είχα ανεβάσει στο XDA https://www.dropbox.com/s/r0fth7whj4mgg27/ZTEV987_v1.1.3_Kernel.zip

Τι ημερομηνία γράφει o kernel στις πληροφορίες τηλεφώνου;

Μήπως φλάσαρες την αμέσως προηγούμενη έκδοση v1.1.1 B03 που αυτή όντως είχε καλύτερη αφή στα πλήκτρα.

O δικός μου ο kernel είναι ο p188f04v1.1.1b03 με ημερομηνία έκδοσης 13-06 .Απο ότι κατάλαβα ,καλά θα ήτανε να αναβαθμίσω ...

Μπορείς σε παρακαλώ να με βοηθήσεις στο διαδικαστικό κομμάτι ,ανεβάζωντας εναν οδηγό για αρχάριους .Σχεδόν αρχάριος δηλαδή ,μιάς και πρίν απο 2 μέρες φλασαρα με επιτυχία ενα 889m με καινούργια rom .

Xάνω κάτι μετά απο αυτό το update στον kernel ; Root ,gravity box κτλ παραμένουν ανέπαφα με τις ρυθμίσεις τους ή φτου και απο την αρχή ;

Σε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά .

Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

O δικός μου ο kernel είναι ο p188f04v1.1.1b03 με ημερομηνία έκδοσης 13-06 .Απο ότι κατάλαβα ,καλά θα ήτανε να αναβαθμίσω ...

Μπορείς σε παρακαλώ να με βοηθήσεις στο διαδικαστικό κομμάτι ,ανεβάζωντας εναν οδηγό για αρχάριους .Σχεδόν αρχάριος δηλαδή ,μιάς και πρίν απο 2 μέρες φλασαρα με επιτυχία ενα 889m με καινούργια rom .

Xάνω κάτι μετά απο αυτό το update στον kernel ; Root ,gravity box κτλ παραμένουν ανέπαφα με τις ρυθμίσεις τους ή φτου και απο την αρχή ;

Σε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά .

Δεν χάνεις τίποτα από τις ρυθμίσεις φλασάροντας νέο kernel φίλε μου.

Μπαίνεις στο recovery και το φλασάρεις όπως φλασάρεις μια Ρομ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ κανένα Wipe!!

Δεν χάνεις τίποτα από τις ρυθμίσεις φλασάροντας νέο kernel φίλε μου.

Μπαίνεις στο recovery και το φλασάρεις όπως φλασάρεις μια Ρομ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ κανένα Wipe!!

Το 889 το φλασαρα με το flashtool και αφού φορτωσα το scatter της rom ktl έβγαλα την μπαταρία απo to κινητό και το σύνδεσα ατον υπολογιστή .

Εσύ λογικά αναφέρεσαι σε κάτι άλλο ...;;;

Τα υπόλοιπα επίσης στοιχεία του κινητου είναι :

v3.1mod by bm(02-11-2013)

Eιμαι οκ για να προχωρήσω ;Αν ναι ,πως ;;;;:wacko:

To αρχείο του kernel είναι σε μορφή .zip και φλασάρεται από το recovery. Με κλειστό το κινητό κρατώντας τα πλήκτρα Volum Up + Power για περίπουβ 8 δευτερόλεπτα μπαίνεις στο recovery. Εναλλακτικά (και καλύτερα) κατεβάζεις από το play την εφαρμογή quick boot η οποία έχει επιλογή να κάνει reboot και να σε βάλει κατ' ευθείαν στο recovery.

Μέσα από το recovery: (εγώ έχω το COT touch recovery...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374297&highlight=cot+recovery)

1.Zip flashing

2.Choose zip from sd card

3.Επιλέγεις το αρχείο με το kernel (που έχεις από πριν αντιγράψει στη κάρτα μνήμης)

4.Ακολουθείς τα επόμενα βήματα για να προχωρήσει η εγκατάσταση

5.Reboot (και είσαι έτοιμος)

Έχεις αλλάξει το Κινέζικο recovery με το Αγγλικό;

EDIT: Όπως είπε κι ο φίλος πιο πάνω, αφού έχεις την v3.1 μπορείς (εναλλακτικά) να φλασάρεις το update της v 4.0 η οποία έχει το kernel 1.1.3

Edited by sso

To αρχείο του kernel είναι σε μορφή .zip και φλασάρεται από το recovery. Με κλειστό το κινητό κρατώντας τα πλήκτρα Volum Up + Power για περίπουβ 8 δευτερόλεπτα μπαίνεις στο recovery. Εναλλακτικά (και καλύτερα) κατεβάζεις από το play την εφαρμογή quick boot η οποία έχει επιλογή να κάνει reboot και να σε βάλει κατ' ευθείαν στο recovery.

Μέσα από το recovery: (εγώ έχω το COT touch recovery...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374297&highlight=cot+recovery)

1.Zip flashing

2.Choose zip from sd card

3.Επιλέγεις το αρχείο με το kernel (που έχεις από πριν αντιγράψει στη κάρτα μνήμης)

4.Ακολουθείς τα επόμενα βήματα για να προχωρήσει η εγκατάσταση

5.Reboot (και είσαι έτοιμος)

Έχεις αλλάξει το Κινέζικο recovery με το Αγγλικό;

EDIT: Όπως είπε κι ο φίλος πιο πάνω, αφού έχεις την v3.1 μπορείς (εναλλακτικά) να φλασάρεις το update της v 4.0 η οποία έχει το kernel 1.1.3

Αρχικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόθεση να με βοηθήσεις ,όπως και την ώρα που έφαγες για να γράψεις τον οδηγό αυτόν .

Τελικά το κινητό είχε clockword mod ,μπήκα σε αυτό και έβαλα την τελευταία rom-update του Br. όπως και την τελευταία έκδοση/update του gravity box .Mέ κατατόπισε πιο άμεσα ο Gerstavos από τον οποίο προμηθεύτηκα και το κινητό .Πολύ καλή εξυπηρέτηση και υποστήριξη να προσθέσω.

*Αυτό που δεν μπόρεσα να κάνω απο αυτά που μου είπε ήταν να κάνω update το Gravity box μέσα απο to xposed Μιας και στο download/κατέβασμα δεν μου εμφάνιζε τίποτα .Το ολοκλήρωσα μέσω clockword όμως και όλα καλά .

Μετά την αναβάθμιση ,είδα το benchmark απο 12835 να φτάνει το 13371 !Δυστυχώς χωρίς εμφανή κάποια σημάδια βελτίωσης στα κοιμισμένα κάπως πλήκτρα ,bug με το οποίο όμως άνετα συμβιώνω για τα επόμενα 2.000 χρόνια !

Κάτι άλλο να πειράξω τώρα που πήρα φόρα ;

Edited by Hyper_Ban

Κράτα ένα Backup της Ρομ μέσα από το recovery και μετά ....."παίξε" όσο θέλεις και πείραξε ό,τι θέλεις:lol:

Επειδή το image για τα v987 δεν είναι προσβάσιμο μέχει να ανανεώσει τα λινκ ο aiakos , μπορείς να το μοιραστείς προσωρινά μαζί μας;

Χαίρομαι που μετά από τόσους μήνες βλέπω πως ακόμη είναι ζωντανό το θέμα αυτό! τελικά δεν "ήμασταν λίγοι" αυτοί που το επέλεξαν από Ελλάδα!

Καλή χρονια σε όλους!

Ευχαρίστως

https://dl.dropboxusercontent.com/u/102352523/recovery.img

Edited by sso

Μία βοήθεια ρε παδιά για κάτι ασήμαντο αλλά κάπως ενοχλητικο .

Σήμερα το πρωί παρατήρησα στην οθόνη κλειδώματος έναν 2ο κύκλο ,με έναν 2ο ομόκεντρο και μικρότερο στο κέντρο του :cry: .

Κινείται βραδέως μαζί με τον κύκλο ξεκλειδώματος προς άλλη κατεύθυνση και χάνεται μόλις το κινητό ξεκλειδώσει .

Έχει το ίδιο χρώμα με το χρώμα της sim1 και αν αλλάξω χρώμα σε αυτή αλλάζει και αυτό .

Ψάχτηκα λίγο με το gravity box και με τις ρυθμίσεις του κινητού αλλά τίποτα .

Εξαφανίζεται μόλις το κινητό ανοίξει από κλείσιμο και επανέρχεται μόλις ξεκλειδώσουν οι sim .

Μόνο στην οθόνη κλειδώματος αυτό συμβαίνει .

Έχω την εντύπωση πως αυτό έγινε μετά την τελευταία αναβάθμιση απο v3.1 σε v4.0 .

Ορίστε και μια φωτογραφία :

%5Bimg%5Dhttp%3A//i40.tinypic.com/2vaf977.png[/img]

Μήπως συμβαίνει και σε εσάς και δεν το έχεται παρατηρήσει ;

:!::!::!:

Edited by Hyper_Ban

Δες το Ρυθμίσεις--->χρήση δεδομένων-->εμφάνιση σε οθόνη κλειδώματος

Είσαι γάτος ,σε ευχαριστώ πολύ .

Out of stock απο minideal:(

Και γιατί να το αγοράσεις από το minideal στα 170 ευρό όταν μπορείς να το πάρεις και με κάτι λιγότερο από 150 από δοκιμασμένους πωλητές στο Aliexpress

Και αν κοιτάς συχνά και για άλλους πωλητές και αν κάνεις και παζάρια μπορείς να πετύχεις και ακόμη καλύτερα.

Εγώ λ.χ. από εκεί κατάφερα με παζάρια πάνω σε ήδη μια προσφορά να πάρω με 155 το κιν. 3 θήκες (λαστιχένια+πλαστική+mofi) μαζί καρτα μνήμης 16Gb (class 4 μεν αλλα...). Οι ζελατίνες ήταν αυτονόητες :p

Βέβαια αυτή ήταν η καλύτερη προσφορά που έκλεισα μέχρι τώρα μιας και το κιν το έχω παραγγήλει αρκετές φορές και για φίλους εκτός από εμένα

Για ποσότητα "εδώ" μιας και σπάνια αγοράζω πράγματα μονάχα για εμένα γι'αυτό και κοιτώ "cost effective" περιπτώσεις

τώρα για ποιότητα.... αναλόγως αν και δεν το έχω πολυ ψάξει :)

Edited by Dahakaa

Μετά από χρήση χωρίς πολλά πολλά και μετά από μια ΠΛΗΡΗ

φόρτιση, είδα την παρακάτω αυτονομία. Έπαθα πλάκα...

http://imageshack.us/scaled/landing/842/y4ao.png

Πραγματικά φοβερή αυτονομία αλλά μάλλον δεν το χρησιμοποιούσες καθόλου. Τι Ρομ χρησιμοποιείς ;

Εγώ χτες με ένα βαμβάκι με οινόπνευμα καθάρισα το κινητό οθόνη (με screen protector ) και πίσω μέρος. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα από λίγο να εμφανιστεί μια σκιά κάτω από μια περιοχή της οθόνης... πίστευα ότι ήταν κάτι πρόσκαιρος και θα εφτευγε αλλά μια μέρα μετά ακόμα υπάρχει αυτό το ίχνος. Είναι στην επιφάνεια που φωτίζει την οθόνη από κάτω γιατί τα χρώματα της δεν αλλοιώνονται αλλά θαμπωνουν... το φαινόμενο φαίνεται περισσότερο όταν έχει λευκό φόντο. Το έχει ξανά πάθει κάνεις; να σημειωθεί ότι το κινητό είχε screen protector και rubbed θήκη από minideal.

Χρησιμοποιω την ρομ του Bruno V4.0.

Χρηση με λιγο σερφαρισμα και το πολυ 10 συντομες κλησεις την ημερα.

Αν χρησιμοποιησες μπλε οινοπνευμα τοτε ειναι λογικο να βλεπεις θολουρα, η οποια δεν φευγει (ελπιζω να βγω λαθος). Αν θες οποσδηποτε να χρησιμοποιησεις οινοπνευμα τοτε μονο λευκο.

Απο σήμερα δε λειτουργεί το wi-fi ρε παιδιά. Δεν κλειδώνει στις διευθύνσεις και δεν τις αποθηκεύει.

Όλο '' λήψη διεύθυνσης'' λέέι...

Καμμιά ιδέα...???

Μετά από χρήση χωρίς πολλά πολλά και μετά από μια ΠΛΗΡΗ

φόρτιση, είδα την παρακάτω αυτονομία. Έπαθα πλάκα...

http://imageshack.us/scaled/landing/842/y4ao.png

Πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο το πως κατάφερες και το κράτησες τόσο πολύ μιας και εγώ χρησιμοποιώ 2G σκέτο και χωρίς αρκετή χρήση και κατάφερα να το κρατήσω για 2 ημέρες. Βέβαια μια άλλη φορά που το είχα ξεχασμένο στα παιχνίδια και ξέχασα να το φορτήσω μου έβγαλε ένα 8ωρο γεμάτο χωρίς αρκετή χρήση και με τη μπαταρία να αναγράφει 0%. Μήπως χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και κανένα battery saver;

Και τώρα μια ερώτηση σε όλους μιας και χρησιμοποιώ την V4 bruno από αρχές Δεκέμβρη.

Είστε ευχαριστημένοι σε σύγκριση με την V3.1 ως προς την κάμερα; (γιατί είδα πολλούς να το αναφέρουν αλλά για άλλα προβλήματα)

Γενικά είδα κάποιες ωραίες αλλαγές αλλά στο v4 μου άλλαξε η εφαρμογή της κάμερας και πλέον δεν έχει όλες εκείνες τις επιλογές ρυθμίσεων και βγάζει πάρα πολύ κακές φωτό σε ότι απόσταση και αν δοκίμασα. Σε σημείο να μην αναγνωρίζονται και πολλά χαρακτηριστικά του προσώπου!

Edited by Dahakaa

Συμφωνώ ότι οι φώτο πλέον δεν είναι τόσο καλές και ειπλεον η εφαρμογή κολαει συχνά...

Πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο το πως κατάφερες και το κράτησες τόσο πολύ μιας και εγώ χρησιμοποιώ 2G σκέτο και χωρίς αρκετή χρήση και κατάφερα να το κρατήσω για 2 ημέρες. Βέβαια μια άλλη φορά που το είχα ξεχασμένο στα παιχνίδια και ξέχασα να το φορτήσω μου έβγαλε ένα 8ωρο γεμάτο χωρίς αρκετή χρήση και με τη μπαταρία να αναγράφει 0%. Μήπως χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και κανένα battery saver;

Και τώρα μια ερώτηση σε όλους μιας και χρησιμοποιώ την V4 bruno από αρχές Δεκέμβρη.

Είστε ευχαριστημένοι σε σύγκριση με την V3.1 ως προς την κάμερα; (γιατί είδα πολλούς να το αναφέρουν αλλά για άλλα προβλήματα)

Γενικά είδα κάποιες ωραίες αλλαγές αλλά στο v4 μου άλλαξε η εφαρμογή της κάμερας και πλέον δεν έχει όλες εκείνες τις επιλογές ρυθμίσεων και βγάζει πάρα πολύ κακές φωτό σε ότι απόσταση και αν δοκίμασα. Σε σημείο να μην αναγνωρίζονται και πολλά χαρακτηριστικά του προσώπου!

Το κινητό το λειτουργώ ΜΟΝΟ σε 2G. Δεν χρησιμοποιώ κανένα battery saver. Έχω την V4 και τίποτα άλλο.

Δεν παίζω παιχνιδια ( κανένα εγκατεστημένο). Συνήθως μου βγάζει 4 ημέρες με αρκετές σύντομες κλήσεις και αρκετό wifi.

Αυτή τη φορά απλά έτυχε να μην το χρησιμοποιήσω τόσο.

Όσον αφορά την κάμερα, εγώ χρησιμοποιώ την Cymera

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyworld.camera&hl=el

οπότε δεν κατάλαβα κάποια διαφορά.

Καλησπέρα σε όλους.Ευχαριστημένος χρήστης και εγω του κινητού απο τον αυγουστο.Εχω ενα μικρό θεματάκι που σε πολλους θα φανεί αστείο...Δεν μπορώ να βγάλω το screen protector...Ειχα πάει να βάλω ενα της nillkin απο την θήκη που είχα πάρει,αλλά δεν τα κατάφερα.Οπότε παράγγειλα nillkin screen protector και μέχρι να έρθουν έβαλα αυτην που είχε δώρο απο το minideal...Τι το ήθελα?Δεν βγαίνει με καμία δύναμη...Δοκιμασα με νυχι ,μεχρι και την κοπέλα μου εβαλα αλλά τζίφος.Ισα ισα ξεφλουδίζει το πλαστικο πλαίσιο που έχει γύρω γύρω.Δοκιμασα με σελοτειπ ,δεν καταλαβαίνει τίποτα.Ξέρω θα μου πείτε αστην αφου δεν βγαίνει.Αλλα το θεμα ειναι πως έχει μια γρατζουνιά και επιπλέον δεν μου αρέσει σε αίσθηση ,κολλάει το δάχτυλο δεν ειναι πολύ καλή...Κατι έχω δει με πιστολάκι να το ζεσταίνεις..Ξέρει κανείς κάτι?