redalert19882000 Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 to internet worm protection tou norton 2005 xerete ti einai? Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Εγώ είχα το Norton AV Corporate Edition αλλά το έβγαλα και εγκατέστησα το E-Trust της CA. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής αφού κατεβάζει καθημερινά updates & έχει real time scan/protection :rolleyes: Η αλήθεια είναι πως με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά το πρόγραμμα γίνεται λίγο βαρύ αλλά δεν με πειράζει αφού σε λίγο καιρό θα ανέβω κι άλλο σε μνήμη ;) Ποιό βαρύ και απο το Νορτον?εχμμ για πόση μνήμη μιλάμε στο σύνολο? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Λέει ότι είχε το Corporate (Symantec Antivirus Corporate). Αυτό είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση, πολύ ελαφρύ και με πολύ καλά αποτελέσματα. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Kaspersky pro. Κατά την γνώμη μου το καλύτερο,αρκετά ελαφρύ και αποτελεσματικό.. http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 οτιδηποτε εκτος Symantec.........και για να ικανοποιησω την επιθυμια του φιλτατου AgentM, ναι το McAfee ειναι κορυφαιο για μενα ( οχι αυτα τα home editions και security centers ) αλλα τα επαγγελματικα. xereis kanena onoma gia to mcafee to epaggelmatiko??? Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Εγά θα 'λεγα το avast 4.6. Free, αποτελεσματικότατο και ελαφρύ! :p Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Παιδια πιστευω πως το nod32 ειναι simply the best because: ειναι πολυ ελαφρυ, πολυ γρηγορο και αποτελεσματικο. Να φανταστιτε πως μου εκανε full scan σε 10 λεπτα, και βρηκε και 2 viruses, ενω το norton 2005 και το kaspersky εκαναν πανω απο 50 λεπτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Θελω να σας ρωτησω κατι, ποιο να προτιμησει ενας φιλος μου: το bitdefender 8 standard μαζι με το zone alarm pro ή το bitdefender 8 professional plus που εχει κανονικο firewall; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Ξέρει κάποιος αν είναι καλό το ZoneAlarm Security Suite; Είναι Firewall και Antivirus μαζί! Σχετικά με το Firewall ξέρω ότι είναι από τα καλύτερα, αλλά από Antivirus; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Να προσθεσω και εγω την προτιμηση μου στο παρα πολυ πολυ καλο ANTIVIR!..ειναι free, ελαφρυ, καθημερινα εχει updates και ειναι και πολυ αποτελεσματικο!!Βρισκει τα παντα!! Εχω δοκιμασει επισεις και το AVG το οποιο ειναι και αυτο ειναι σχεδον εξισου αποτελεσματικο ειναι ομως ενα κλικ ποιο κατω απο το antivir. Οσο για το AVAST ειναι λιγο ποιο βαρυ απο τα δυο υπολειπα...αλλα ισως λιγο ποιο καλο στην ανιχνευση spyware......Ο λογος που δεν το κρατησα πολυ στο δικο μου μηχανημα ειναι γιατι ειναι καπως ποιο βαρυ απο τα δυο παραπανω οσο αφορα στους πορους που καταναλωνει!..οσο αφορα το scan καθυστερει πολυ περισσοτερο απο τα παραπανω! Να συνοψισω λοιπον λεγοντας και προσθετοντας τα εξης: 1) Για αγορασμενο antivirus και συγχρονο και γρηγορο P.C α)kasperksy η το f-secure!......βρισκουν τα παντα και τα εχουν ολα σε ενα! 2) Για free και ελαφρυ antivirus α) ANTIVIR Β) AVG ANTIVIRUS 3)Γνωμη μου ειναι να χρησημοποιουμε παντα ξεχωριστα προιοντα και οχι σουιτες!Εγω εχω τον συνδιασμο antivir-msspyware-zonealarm σε real time και δεν περναει τιποτα!!..Να προσθεσω oτι χρησιμοποιω αλλα μονο για scan και το adware! 4)Τα πασιγνωστα στον χωρο norton kai mcafee τα εχω δουλεψει παλιοτερα για αρκετο καιρο..και γνωμη μου ειναι οτι ειναι αρκετα βαρια και οχι τοσο πολυ καλα για το σημερα!(παντα γνωμη μου!) ΑΥΤΑ....... :) :) ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Ποιό βαρύ και απο το Νορτον?εχμμ για πόση μνήμη μιλάμε στο σύνολο? :w00t: Γύρω στα 24ΜΒ είδα στα processes... :rolleyes: :) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 xereis kanena onoma gia to mcafee to epaggelmatiko??? McAfee Viruscan Enterprise ( ειναι στην εκδοση 8i τωρα ) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalias23 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 antivir γιατι ειναι πολυ ελαφρυς,βρισκει τα παντα μεχρι στιγμης,καθε 3 μερες updateσε τεσταρισμενος σε δισκετα με ιους τους βρηκε ολουσ αντιθετα με τον norton+macfee που δεν βρηκαν ουτε τους μισους!!!!antivir δαγκωτο για ολα τα pc, apo pentium 233 μεχρι 3200 simpy the best !Viva La RaZZa! www.wwe.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 συμφωνω απολυτα για το antivir...! πεταξτε πια το νορτον που σας τρωει ολους τους πορους..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Ξέρει κάποιος αν είναι καλό το ZoneAlarm Security Suite; Είναι Firewall και Antivirus μαζί! Σχετικά με το Firewall ξέρω ότι είναι από τα καλύτερα, αλλά από Antivirus; ριξε μια ματια εδω... Λιγο συνοπτικα βεβαια ,αλλα απο το τιποτα... :O http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 paidia yiati de vazete mia dhmoskopisi kai osoi kseroun apo antivirus programata na psifizoun? egw diavasa oles tis apantiseis kai akoma de katalava pio einai to kalutero... egw proswpika eimai euxaristimenos me to zonealarm kai twra katevazw kai to avg..yia na doume.. I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalias23 Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 paidia yiati de vazete mia dhmoskopisi kai osoi kseroun apo antivirus programata na psifizoun? egw diavasa oles tis apantiseis kai akoma de katalava pio einai to kalutero... egw proswpika eimai euxaristimenos me to zonealarm kai twra katevazw kai to avg..yia na doume.. GIATI DEN TA BAZEIS ΟΛΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑι το καλυτερο; αυτο εκανα εγω,και κατεληξα στο εξης΄ εχω ενα pc p2 233 kai ena 2500 apo πολλα τεσt(disketes me virus) το antivir guard βρηκε τα παντα και ειναι το ποιο γρηγορο με διαφορα απο ολα οσα δοκιμασα. to karpensky,norton,macfee,panta ειναι μουφα,δεν τα βρηκαν ολα,το νορτον δεν βρηκε κανενα dialer kai trojan toylaxiston ta alla βρηκαν 1-2,karpesky που πολλοι το θεωρουν καλο μαλλον ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ APO ANTIVIRUS PROGRAMMATA και ακουνε τι λενε οι αλλοι.αυτο ειναι ποιο αργο απο χελωνα,κανεισ scan kai τελειωνει την αλλη μερα,για να μην πω ποσο βαρυ ειναι.λιγο συμπαθητικο ειναι το macfee alla...antivir guard me diafora, βαλτο, κανε και τα update και θα σε οκ.α..και κατι αλλο, antivirus kalo ειναι αυτο ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ..ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ REPAIR.το χρησιμοποιω 3 χρονια περιπου και δεν ειχα ποτε προβλημα,και εχω dsl μονιμα στο internet.ayta !Viva La RaZZa! www.wwe.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 karpesky που πολλοι το θεωρουν καλο μαλλον ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ APO ANTIVIRUS PROGRAMMATA και ακουνε τι λενε οι αλλοι.αυτο ειναι ποιο αργο απο χελωνα,κανεισ scan kai τελειωνει την αλλη μερα,για να μην πω ποσο βαρυ ειναι. Οτι πεις «μάστορα»... :down: ...εσύ τα ξέρεις όλα άρα να σιωπήσουμε εμείς..! :wacko: Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 GIATI DEN TA BAZEIS ΟΛΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑι το καλυτερο; αυτο εκανα εγω,και κατεληξα στο εξης΄ εχω ενα pc p2 233 kai ena 2500 apo πολλα τεσt(disketes me virus) το antivir guard βρηκε τα παντα και ειναι το ποιο γρηγορο με διαφορα απο ολα οσα δοκιμασα. to karpensky,norton,macfee,panta ειναι μουφα,δεν τα βρηκαν ολα,το νορτον δεν βρηκε κανενα dialer kai trojan toylaxiston ta alla βρηκαν 1-2,karpesky που πολλοι το θεωρουν καλο μαλλον ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ APO ANTIVIRUS PROGRAMMATA και ακουνε τι λενε οι αλλοι.αυτο ειναι ποιο αργο απο χελωνα,κανεισ scan kai τελειωνει την αλλη μερα,για να μην πω ποσο βαρυ ειναι.λιγο συμπαθητικο ειναι το macfee alla...antivir guard me diafora, βαλτο, κανε και τα update και θα σε οκ.α..και κατι αλλο, antivirus kalo ειναι αυτο ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ..ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ REPAIR.το χρησιμοποιω 3 χρονια περιπου και δεν ειχα ποτε προβλημα,και εχω dsl μονιμα στο internet.ayta Κι εγώ θα έλεγα ότι καλό θα ήταν να ηρεμήσεις λίγο. Επίσης το ότι δεν έχεις πάθει τίποτα εδώ και πολύ καιρό, δεν είναι επιχείρημα, γιατί το ίδιο μπορώ να σου πω κι εγώ για μηχανήματα που είναι μόνιμα αναμμένα με πρόσβαση στο internet (με lan, όχι dsl) εδώ και 6-7 χρόνια και δεν έχουν πάθει τίποτα. Οπότε καλό είναι να μην είμαστε τόσο κατηγορηματικοί όταν γράφουμε κάτι. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 rikse kai mia matia sto Antivir Xp +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Έιχα και εγώ το ZoneAlarm Security Suite και με τα πολλά αποφάσισα να κατεβάσω το AntiVir και απενεργοποίησα τον antivirus του ZoneAlarm. Σε έλεγχο που έκανα μου βρήκε 15 αρχεία με trojans, dialers και virus! Δεν ξέρω για τα άλλα που λέτε άλλα εφόσον αυτό μου έκανε δουλεία και βρήκε πράγματα που το ZoneAlarm δεν είχε βρεί θα το προτιμήσω! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Ε καλά και το ΑV του Ζοne Alarm δεν είναι τίποτα σπουδαίο ώστε να το έχεις μέτρο σύγκρισης... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Το Avast πως το βλέπετε;To έχω βάλει εδω και 3-4 μέρες και δουλεύει μια χαρά. :) Βρήκε και 2-3 trojan που δεν έβρισκε το panda που είχα πρίν. Και φυσικά το ακόμα καλύτερο,είναι τζάμπα. :D http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Mηπως εχει δοκιμασει κανεις το Mcafee virusscan enterprise+Antispyware module?Το εγκατεστησα και θα ηθελα καμμια γνωμη απο καποιον που το χρησιμοποιει.. :O http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Mηπως εχει δοκιμασει κανεις το Mcafee virusscan enterprise+Antispyware module?Το εγκατεστησα και θα ηθελα καμμια γνωμη απο καποιον που το χρησιμοποιει.. :O Έχω βάλει το McAffe Enterprise 8.0.0 i και κάνω τα updates... έχει όλες τις επιλογές. Πριν μερικές μέρες μου εντόπισε από μόνο του έναν ιό και τον έβγαλε επιτυχώς. Το έχω κάπου στις 3 εβδομάδες και είναι μια χαρά. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts