skoj Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Κωστα αντικειμενικα η οθονη του One ειναι σαφως πιο "σωστη" χρωματικα και τελικα ξεκαθαρα ανωτερη, οπως φυσικα και του One X vs S3. Επισης για το σχεδιαστικο αχταρμα της HTC, μαλλον θα αστειευεισαι, γιατι το Touchwiz UI ειναι ο ορισμος της κακογουστιας (vs του πιο ομορφα στημενου android UI μεχρι σημερα - απο τα εικονιδια μεχρι τις γραμματοσειρες). Καποια πραγματα δε χρειαζεται παραπανω απο καλο γουστο για να τα αναγνωρισει καποιος. Ο ηχος μια κλαση πανω για το One. Για την καμερα εχεις απολυτο δικιο, ειναι ξεκαθαρα ανωτερη στο γαλαξια. Επισης η μπαταρια του ειναι σαφως καλυτερη, εικαζω περιπου 15-20% καλυτερη στην πραξη. Μου αρεσει πολυ επισης το s-view cover, ειναι πολυ πρακτικο και πετυχημενο, ενω μαζευει τα κακως κειμενα των κατω του μετριου υλικων του S4. Μπαίνω στην συζήτηση σας για να πω και εγώ ότι το Touchwiz ειναι ότι πιο παιδικό υπάρχει και κακόγουστο. Σε όλα τα samsung αλλαζα launcher και από τότε που βγήκε ο nova έμπαινε με την μια. Στο one είμαι με το sense ακόμα αν αυτό λέει κάτι. Δεν κακολογο το s4 προς θεού αφού βλέπω να το παίρνω σύντομα έτσι γιατί είχα και τα προηγούμενα. Αλλα από θέμα αισθητικής το UI ειναι για την κόρη μου που ειναι μηνών. Δουλεύω στην μόδα (http://www.dimitriskoulos.com) σε Ελλάδα και εξωτερικό και με πληρώνουν για την αισθητική μου. Δεν λέω ότι η άποψη μου ειναι η σωστή αλλα ξαναλέω ότι ειναι η δουλειά μου. Αποψη μου. Απλά. http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosaxel Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μετα απο αρκετες ωρες με το s4 εχω να πω οτι το κινητο ειναι SUPER!Η μπαταρια του κραταει μια χαρα(πολυ περισσοτερο απο το s3 που ειχα) το πηρα το απογευμα και το ανοιξα κατα της 9 και μεχρι τωρα 12:30 με εβγαλε μια χαρα με ανοιχτα τα παντα και οταν πρωτο ανοιξα το κινητο ητανε στο 50%(το ζορισα παρα πολυ),φανταστητε ποσο θα κραταει οταν θα το φορτισω πληρες!τα χρωματα του ειναι απιθανα,η φωτεινοτητα τελεια(πολυ καλυτερη απο του s3) η fullhd Οθονη ολα τα λεφτα και γενικα παει σφαιρα!οποτε δεν χρειαζεται μερικοι να ξενερωνεται που δεν εχει ερθει εδω η εκδοση με τον Οκταπυρηνο επεξεργαστη αφου και με τον τετραπυρηνο το κινητο παει σφαιρα!το μονο που ξενερωνω και δεν ξερω αν εχετε καποια λυση τι γινεται με το ραδιοφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ν @Te_Salat Μα ειναι δυνατο βρε Κωστα μου να μου λες οτι ειναι σχεδιαστικα ανωτερο το UI της Samsung? Οτι πιο αισχρο υπαρχει στο χωρο των ανδροειδων ειναι, μυριζει κορεατιλα απο το χιλιομετρο (και οχι δεν εχω κανενα προβλημα με τους Κορεατες, μεταξυ αλλων και το αυτοκινητο μου ενα εξαιρετικο Kia Proceed ειναι, αλλα με ευρωπαϊκες πινελιες, τυχαιο)? Οσο και υποκειμενικα ειναι ολα αυτα, δεν τιθεται καν θεμα, το pure android -πρωτιστως- και το Sense 5 -δευτερευοντως ειναι ο,τι πιο αξιοπρεπες στο χωρο. Προσεξε, δε μιλω για χρηστικοτητα, μιλω για σχεδιαστικη απλοτητα. Για τα υλικα τα εχουμε πει Κωστα, το κινητο στο οποιο πεταμε 500 ευρω ετησιως θελω να αποπνεει πολυτελεια - ειναι ενα gadget που το σερνουμε μαζι μας 18 ωρες τη μερα. Ποσως με ενδιαφερει αν αντεχει στο... ξεβαμα μετα απο ενα χρονο, θα το εχω αλλαξει ουτως η αλλως. Αυτο που θα κερδισω αυτο το διαστημα ειναι η αισθηση στιβαροτητας, που δε στη δινει ουτε για πλακα ο γαλαξιας (αντιθετως το note λογω του αυξημενου βαρους και με ενα flip type case κερδιζει πολλους ποντους)... ΥΓ Αλλου φαινεται η μαγκια της σαμμυ. Ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι το ελαχιστοποιημενο bezel, που κανει την οθονη ελκυστικη vs του one, που σε αυτο τον τομεα φανταζει μια γενια πισω... Μαλλον δεν έχεις καταλάβει. Στα Galaxy απο το wallpaper, μέχρι τα χρώματα των μενού, των OEM εφαρμογών υπάρχει μια σχέση και ταιρίαζουν μεταξύ τους. Εγω Βαγγέλη αν είχα τετοια απέχθεια δεν θα κρατούσα συσκευή της samsung ακόμα κι αν δεν έβρισκα κάτι πιο κοντινό σ αυτό που θέλω. Πέρα απο την διαφωνία μας με τις επιλογές της, να επιμένει σε πανομοιότυπο σχεδιασμο απο το φθηνότερο μέχρι το ακριβότερο, να χρησιμοποιεί πλαστικό παντού έστω κι αν διαθέτει άριστη επεξεργασία και φινίρισμα και επιμένω σ αυτό, δεν μπορούμε να την κατηγορήσουμε για τίποτα αλλο. Επιμένω στην επεξεργασία και το φινίρισμα γιατι στα τόσα χρόνια δεν έχω βρει αλλη συσκευή να αντέχει τόσο πολύ σε χρήση χωρίς θηκη. Αν δείς μόνο την βάση που χρησιμοποιώ καθημερινά στο αυτοκίνητο (Μανταλάκι πιανει πανω στο bezel), θα καταλάβεις πόσο καλή βαφή έχει γίνεi. Προσωπικά επειδή διαφωνω με τις επιλογές της απέχω αλλά δεν πρόκειται να αγοράσω κάτι άλλο που δεν ικανοποιεί πλήρως τα γούστα μου μονο και μόνο επείδή έχει αλουμίνιο. Το έκανα πέρυσι και μου κόστισε 250 ευρώ. Αν το θέλω τόσο πολύ αγοράζω ενα iphone5 που απεδειξε ότι σπάει πολύ δύσκολα και κάνω την δουλειά μου έστω με JB. Τέλος θα αρχίσω να καταγράφω τα ονόματα όσων μετακομίσουν στην πορεία από την μιά συσκευή στην άλλη για να δούμε ποιά είναι τελικά η καλύτερη. Τα κύκνεια άσματα των πρώτων ημερών εκατέρωθεν είναι συνηθισμένο φαινόμαινο. Οι σωστές κρισεις γίνονται μετά από κανα διμηνο. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Συνεπώς επειδή δουλεύετε στη μόδα,η άποψη σας περί αισθητικής έχει άλλη βαρύτητα από εμάς που κοιτάμε μόνο τα γκομενάκι από τα περιοδικά μόδας ? Αυτός δεν είναι κ ο λόγος που κάνετε αναφορά στον επαγγελματικό σας προσανατολισμό? Εγώ συμφωνώ με te salat πάντως σχετικά με την δυσαρμονία χρωμάτων του sense.Το touchwiz από την άλλη είναι πολύ απαλό κ ευχάριστο στις εναλλαγές.. me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Το touchwiz για μένα δεν αξίζει μια,παίρνει πόδι αμέσως. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Πρώτη πλήρη φόρτιση και όλα τα κ@ριολικια που έχει το τηλέφωνο ανοιχτά (μάτια χέρια παλάμες και τα σχετικά) Επίσης καμιά 70αρια εφαρμογές φορτωμενες από εμένα... Σε δύο τρεις φορτίσεις θα έχει για πλάκα τις 6+ ώρες οθόνη... Αν ρουταριστει θα φτάνει τις 7+... Επίσης η οθόνη από άλλο πλανήτη σε όλες τις συνθήκες, εκτός του ήλιου... Η κάμερα επίπεδα νοτελι και κατ εμε πιο καλή αλλά αύριο θα έχουμε φωτογραφίες και βίντεο για πιο σωστή κριτική... Τρομερά γρήγορο και σμουθ, και touch από άλλο πλανήτη... Παιδιά κατά την γνώμη μου η διαφορά με το s3 είναι τεράστια, δεν είναι απλά μια αναβάθμιση... Αυτό που δεν μου αρέσει χωρίς όμως να προβληματιζει την χρήση είναι ότι από τα 1.8 gb της μνήμης ελεύθερα έχει τα 600-700 και δεσμεύει 1000-1100 σε μόνιμη βάση... Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα και δεν επηρεάζει καθόλου την χρήση, το ξαναλέω... Dialer και θέματα λαγκαρισματος δεν είδα σε καμία περίπτωση όλο το απόγευμα και μέχρι τώρα... Νοιώθω τυχερός πραγματικά που έχω στα χέρια μου και τα δύο και επιμένω σε όσους με ρωτάνε πιο από τα δύο, στο και στα δύο... Αύριο η συνέχεια!!! Ξέχασα τις φωτογραφίες Και επειδή γράφω από tapatalk πρέπει να κάνω διπλό ποστ Edited April 29, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Ποιο προγραμμα δλδ ειναι καλο για τα android; Για το gps αναφερομαι. Επισης ποια εκδοση επεξεργαστη εχετε; Και απο που το πηρατε και ποσο; Edited April 29, 2013 by Lux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ξέχασα τις φωτογραφίες Και επειδή γράφω από tapatalk πρέπει να κάνω διπλό ποστ Νίκο καλοριζικο και καλές κλήσεις. Εσύ σαν έμπειρος χρήστης έχεις παρατηρήσει κάποιο θέμα με τον ήχο στο ακουστικό; Σαν πιο ακούγεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Νίκο καλοριζικο και καλές κλήσεις. Εσύ σαν έμπειρος χρήστης έχεις παρατηρήσει κάποιο θέμα με τον ήχο στο ακουστικό; Σαν πιο ακούγεται; Μανώλη δεν κατάλαβα τι εννοείς... Το hand free εννοείς η το ακουστικό του τηλεφώνου??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μανώλη δεν κατάλαβα τι εννοείς... Το hand free εννοείς η το ακουστικό του τηλεφώνου??? Το ακουστικό της συσκευής σκέτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Το ακουστικό της συσκευής σκέτο Σαν αυτό που έχεις!!! (νοτελι) Μια χαρά Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Σαν αυτό που έχεις!!! (νοτελι) Μια χαρά Τότε είναι μια χαρά. Σε ευχαριστώ γιατί έχω λίγο θέμα στην ακοή :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πρώτη πλήρη φόρτιση και όλα τα κ@ριολικια που έχει το τηλέφωνο ανοιχτά (μάτια χέρια παλάμες και τα σχετικά) Επίσης καμιά 70αρια εφαρμογές φορτωμενες από εμένα... Σε δύο τρεις φορτίσεις θα έχει για πλάκα τις 6+ ώρες οθόνη... Αν ρουταριστει θα φτάνει τις 7+... ... Μισό λεπτό γιατί το έχασα με τις φωτογραφίες από την μπαταρία! Έχω δει να υπάρχει αφύπνιση της συσκευής όταν η οθόνη είναι κλειστή αλλά να είναι το κινητό σε Deep Sleep με την οθόνη ενεργή δεν το έχω ξαναδεί!:wacko: Βέβαια είναι λίγο αργά και μπορεί να μου διαφεύγει κάτι.:confused: [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Φίλε Νίκο θέλω να μου πεις αν δουλεψες τα air gestures. Όχι γιατί τα έχει και για να τα δοκιμάσεις. Θέλω να μάθω αν όντως μπορούν να μπουν στην καθημερινή χρήση της συσκευής ή είναι απλά εφέ και για λίγες χρήσεις. Ευχαριστώ Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Φίλε Νίκο θέλω να μου πεις αν δουλεψες τα air gestures. Όχι γιατί τα έχει και για να τα δοκιμάσεις. Θέλω να μάθω αν όντως μπορούν να μπουν στην καθημερινή χρήση της συσκευής ή είναι απλά εφέ και για λίγες χρήσεις. Ευχαριστώ Στον browser δουλεύουν καταπληκτικά τα μάτια για πάνω κάτω την σελίδα, όπως και τα χέρια... Αυτό που δεν δοκίμασα είναι η ματιά στα βίντεο... Και ναι και όχι όσο αφορά αν είναι λειτουργικά για καθημερινή χρήση... Αν πίνεις καφέ και κάνεις χαβαλέ είναι μια χαρά... Αν είσαι στην τσίτα και τρέχεις όλη μέρα όχι... Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Φίλε Νίκο θέλω να μου πεις αν δουλεψες τα air gestures. Όχι γιατί τα έχει και για να τα δοκιμάσεις. Θέλω να μάθω αν όντως μπορούν να μπουν στην καθημερινή χρήση της συσκευής ή είναι απλά εφέ και για λίγες χρήσεις. Ευχαριστώ Αυτό θίγει ένα καλό θέμα και το συμπληρώνω ως εξής: Τέλος του καλοκαιριού (!) δηλ. μετά μερικούς μήνες χρήσης, θα το ξαναθέσουμε ως θέμα, ίσως κι ένα poll, για το αν όλα αυτά τα Smart gestures: Smart stay, Smart pause, Smart scroll κλπ. τα χρησιμοποιεί τελικά κανένας. Σε συνεχή χρήση εννοώ. Όπως και ποιοι αγόρασαν και χρησιμοποίησαν τα έξτρα αξεσουάρ για τους παλμούς κλπ. και αν είχαν νόημα οι έξτρα σένσορες που τους χρυσοπληρώσαμε/τε. Το νόημα δηλ. είναι τελικά τι σόι αναβάθμιση έχει το Σ4 από το Σ3, πέρα από την οθόνη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μία και μόνη σημαντική για εμένα που θα έπρεπε να υπάρχει και στο SIII... τα 2GB RAM! [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Στον browser δουλεύουν καταπληκτικά τα μάτια για πάνω κάτω την σελίδα, όπως και τα χέρια... Αυτό που δεν δοκίμασα είναι η ματιά στα βίντεο... Και ναι και όχι όσο αφορά αν είναι λειτουργικά για καθημερινή χρήση... Αν πίνεις καφέ και κάνεις χαβαλέ είναι μια χαρά... Αν είσαι στην τσίτα και τρέχεις όλη μέρα όχι... Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ Κατάλαβα μια χαρά. Και εγώ ακριβώς αυτό πιστεύω. Τσέκαρε τα πμ σου αν μπορείς Σε ευχαριστώ πολύ Edited April 29, 2013 by tpal Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Αυτό θίγει ένα καλό θέμα και το συμπληρώνω ως εξής: Τέλος του καλοκαιριού (!) δηλ. μετά μερικούς μήνες χρήσης, θα το ξαναθέσουμε ως θέμα, ίσως κι ένα poll, για το αν όλα αυτά τα Smart gestures: Smart stay, Smart pause, Smart scroll κλπ. τα χρησιμοποιεί τελικά κανένας. Σε συνεχή χρήση εννοώ. Όπως και ποιοι αγόρασαν και χρησιμοποίησαν τα έξτρα αξεσουάρ για τους παλμούς κλπ. και αν είχαν νόημα οι έξτρα σένσορες που τους χρυσοπληρώσαμε/τε. Το νόημα δηλ. είναι τελικά τι σόι αναβάθμιση έχει το Σ4 από το Σ3, πέρα από την οθόνη... Για οθόνη από μόνη της είναι χωρίς πλάκα η διαφορά που έχει το φιατ από το μερσεντες!!! Και τα δύο σε πάνε, αλλά στο ένα κουράζεσαι και στο άλλο το απολαμβάνεις... Η μνήμη διπλάσια, έστω και αν για κάποιους τα 2 γιγα είναι υπερβολή... Ουτε επεξεργαστής που το κάνει πιο γρήγορο και πιο σμουθ, και μην πει κανείς φαίνεται αυτό στην καθημερινό τη τα??? ... Ναι φαίνεται... Η κάμερα... Δεν λέω άλλα!!! Φτάνουν και περισσεύουν για αναβάθμιση πιστεύω... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Για οθόνη από μόνη της είναι χωρίς πλάκα η διαφορά που έχει το φιατ από το μερσεντες!!! Και τα δύο σε πάνε, αλλά στο ένα κουράζεσαι και στο άλλο το απολαμβάνεις... Η μνήμη διπλάσια, έστω και αν για κάποιους τα 2 γιγα είναι υπερβολή... Ουτε επεξεργαστής που το κάνει πιο γρήγορο και πιο σμουθ, και μην πει κανείς φαίνεται αυτό στην καθημερινό τη τα??? ... Ναι φαίνεται... Η κάμερα... Δεν λέω άλλα!!! Φτάνουν και περισσεύουν για αναβάθμιση πιστεύω... Για άτομα που διψάνε για gadgets κλπ είναι υπεραρκετά. Αν είχα s3 θα άλλαζα μόνο και για την κάμερα. Εδώ αλλαζαμε iphone σαν τα πουκάμισα και εκεί ήταν που δεν είχαμε σοβαρή αναβάθμιση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Μία και μόνη σημαντική για εμένα που θα έπρεπε να υπάρχει και στο SIII... τα 2GB RAM! Συμφωνω μαζι σου (ετσι θα ηταν πολυ μπροστα για την εποχη του).Βεβαια να μη ξεχναμε οτι υπαρχει και το I9305 με 2GB ram (κι αυτο S3 ειναι) και μαλιστα LTE.Η τιμη του εχει πεσει στα 435 ευρω αλλα δεν εχει την ιδια υποστηριξη απο xda κ.τ.λ.Επισης δεν εχει και ραδιοφωνο(οχι οτι καιγομαι)!! Edited April 30, 2013 by giatrex διορθωση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vgkantis Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Προσωπικά πιστεύω πως το S4 είναι μια καλή αναβάθμιση. Εκτός οτι προσφέρει μια πολύ καλύτερη οθόνη, σε συνδυασμό με το μέγεθος και το βάρος είναι κορυφή. Σαν κατασκευή εξωτερικά πανω απο όλα μου άρεσε εξ'αρχής. Έχω πιάσει αλουμίνιο, γυαλί κ.τ.λ . Είναι σε μια άλλη κατηγορία το S4 που άσχημη αίσθηση δεν σου αφήνει. Όσο για τις λειτουργίες όπως για παράδειγμα το scrolling με τα μάτια ή τα gestures πιστεύω οτι βρίσκουν επαφή στην καθημερινότητα. Βέβαια εξαρτάται και απο τον κάθε άνθρωπο. Αλλα για εμένα δεν είναι εφέ. Άνετα με τον καφέ σου και αν τρως κάτι εκείνη την στιγμή μπορείς άνετα να πλοηγηθείς χωρίς να κάνεις χάλια την συσκευή. Και το AirView με βόλεψε πολύ στα Video! Γενικότερα εμένα η εμπειρία μου με το S4 με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Το καλύτερο μου να μετράω θερμοκρασία και υγρασία με το S4 για να δώ αν είμαι καλά εδώ στην Θεσσαλονίκη! :lol: Samsung Mobiler (Greece) (2013) Facebook Subscribe (at) facebook.com/Vgkantis Twitter Follow (at) twitter.com/Vgkantis Samsung Mobilers GR Fan Page Facebook (at) facebook.com/SamsungMobilers.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Πρώτη πλήρη φόρτιση και όλα τα κ@ριολικια που έχει το τηλέφωνο ανοιχτά (μάτια χέρια παλάμες και τα σχετικά) Επίσης καμιά 70αρια εφαρμογές φορτωμενες από εμένα... Σε δύο τρεις φορτίσεις θα έχει για πλάκα τις 6+ ώρες οθόνη... Αν ρουταριστει θα φτάνει τις 7+... Επίσης η οθόνη από άλλο πλανήτη σε όλες τις συνθήκες, εκτός του ήλιου... Η κάμερα επίπεδα νοτελι και κατ εμε πιο καλή αλλά αύριο θα έχουμε φωτογραφίες και βίντεο για πιο σωστή κριτική... Τρομερά γρήγορο και σμουθ, και touch από άλλο πλανήτη... Παιδιά κατά την γνώμη μου η διαφορά με το s3 είναι τεράστια, δεν είναι απλά μια αναβάθμιση... Αυτό που δεν μου αρέσει χωρίς όμως να προβληματιζει την χρήση είναι ότι από τα 1.8 gb της μνήμης ελεύθερα έχει τα 600-700 και δεσμεύει 1000-1100 σε μόνιμη βάση... Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα και δεν επηρεάζει καθόλου την χρήση, το ξαναλέω... Dialer και θέματα λαγκαρισματος δεν είδα σε καμία περίπτωση όλο το απόγευμα και μέχρι τώρα... Νοιώθω τυχερός πραγματικά που έχω στα χέρια μου και τα δύο και επιμένω σε όσους με ρωτάνε πιο από τα δύο, στο και στα δύο... Αύριο η συνέχεια!!! Ξέχασα τις φωτογραφίες Και επειδή γράφω από tapatalk πρέπει να κάνω διπλό ποστ Νικόλα συμφωνώ εκτος από ένα που αφορά να την free ram. Δουλευω το Note στο foul καθημερινά. Η ram κινείται στα ιδια επιπεδα με το S4 χωρίς φυσικά κανένα πρόβλημα. Κάποιες στιγμές φθάνει να καταλαμβάνει 1470 οταν δουλευω βαριες εφαρμογές. Ομως σπάνια βρίσκεται κάτω από 1100. Θέλησα να κάνω μια δοκίμή. Εκανα root την συσκευή και πέταξα ολα τα περιττά. Μετά ρύθμισα πολλές εφαρμογές να μην ξεκινούν με το bootαρισμα. Δεν άλλαξε τίποτα στην ελευθερη ram. Αυτή που καταλάμβαναν οι εφαρμογές που διέγραψα και αυτές που δεν αφήνω να ξεκινησουν, καταλαμβάνεται από άλλες. Αρα το μόνο που κερδίζεις είναι να έχεις στο παρασκήνιο σε κάποια φάση ετοιμότητας, εφαρμοογές που χρησιμοποιείς περισσότερο. Τίποτα άλλο. Η μπαταρία σε ιδανικές συνθήκες δηλαδή σε wifi συνδεση θα πιάνει με άνεση τις 7 ώρες με τα παντα ανοικτά. Θα πλησιάσει πολύ στο Note. Δηλαδή η διαφορά θα είναι όση αντιστοιχεί στο μεγαλύτερο μέγεθος της μπαταριας του Note. Ναι μεν έχει πιο απαιτητική οθόνη από το Note αλλά παράλληλα πιο οικονομικό επεξεργαστή. Η κάμερα σίγουρα είναι καλύτερη από του Note. Απλά θέλω να δω τό πόσο καλύτερη είναι. Με λίγα λόγια, αν είχε κάνει την σωστή κίνηση η samsung σχεδιαστικά, θα τολμούσα να το αγοράσω εγώ και πάρα πολλοί άλλοι που είμαστε ευχαριστημένοι από τις συσκευές μας. Πιστευω ότι μετα από 2-3 μήνες θα κάνει το μεγάλο μπαμ στις πωλήσεις. Τοτε θα εκτιμηθούν οι δυνατοτητες του περισσότερο και θα βοηθήσει η πτωση της τιμής. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ενδιαφέρον ανάγνωσμα για όσους είδαν νωρίτερα το βίντεο που εξηγούν οι κορεάτες γιατί σχεδίασαν έτσι το Σ4. http://www.sammobile.com/2013/04/29/galaxy-s4-design-video-contradictory-nonsense-2/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Η πρωτη βραδινη μου φωτογραφια με το S4 http://i39.tinypic.com/280nwna.jpg Εντάξει πιστεύω πως είναι πάρα πολύ καλη. Νυχτερινή ληψη; Edited May 1, 2013 by Superuser Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts