Jump to content

[LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

pkatsaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μόλις είδα την απάντηση και ευχαριστώ για την αμεσότητα. Μετά τις ευχαριστίες έρχεται και η ώρα της εφαρμογης των οδηγιών...

Ευχηθείτε μου καλή τύχη . Αυτή θα είναι η 11η (ενδέκατη) προσπάθεια. μην γελάτε παρακαλώ, βλέπω όνειρα στον ύπνο , οτι κατάφερα να αναβαθμίσω το λειτουργικό ....

αύριο θα σας ενημερώσω.

Στο κομμάτι που λέει να κατεβάσεις την ΡΟΜ κατέβασε αυτό... -> http://096.net.ua/resources/cm-11-unofficial-p700.4/download?version=31 και αυτά τα Gapps-> https://www.androidfilehost.com/?fid=95747613655042453

Edited by pkatsaras

• Απαντήσεις 583
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1) http://www.mediafire.com/d...root-1.9.3.apk -->Error 404

This page cannot be found...

2)http://www.mediafire.com/d...boot%26cwm.rar

Error 404

3)Αγαπητοί χρήστες,

η διοίκηση ιστοσελίδα σας εύχεται καλό Σαββατοκύριακο!

Διαχειριστής ιστοσελίδας (IMER) δεν θα είναι διαθέσιμη μέχρι την 6 Οκτώβρη.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε να γράψετε σε ένα PM ή στις σχετικές ενότητες του φόρουμ.

Σας ευχαριστούμε! Μείνετε μαζί μας!

ROM για LG Optimus L7 (P700, P705) /// Ουκρανίας CM Developers Team - 2014 - Σφάλμα

Η διεύθυνση URL που ζητήσατε δεν βρέθηκε.

4)Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη

Επαναφόρτωση

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ...

Edited by biil1

1) http://www.mediafire.com/d...root-1.9.3.apk -->Error 404

2)Error 404

3)Αγαπητοί χρήστες,

η διοίκηση ιστοσελίδα σας εύχεται καλό Σαββατοκύριακο!

Διαχειριστής ιστοσελίδας (IMER) δεν θα είναι διαθέσιμη μέχρι την 6 Οκτώβρη.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε να γράψετε σε ένα PM ή στις σχετικές ενότητες του φόρουμ.

Σας ευχαριστούμε! Μείνετε μαζί μας!

ROM για LG Optimus L7 (P700, P705) /// Ουκρανίας CM Developers Team - 2014 - Σφάλμα

Η διεύθυνση URL που ζητήσατε δεν βρέθηκε.

4)Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη

Επαναφόρτωση

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ...

Ναι δες από πάνω, το είδα μετά! :p

EDIT: Είναι πεσμένα τα link... Για root ψάξε το framaroot. Το άλλο θα δω αν προλάβω να το ανεβάσω σήμερα...

EDIT:http://www.mediafire.com/download/z5xuwvqbs04aoqf/Flash%2Bboot%26cwm.rar

Τώρα πρέπει να είσαι ΟΚ!

Edited by pkatsaras

ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΩ ΑΛΛΗ ΈΚΔΟΣΗ , ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 1.9.3 ? ΟΠΩς Η 1.5.3, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ GADALF.

***τα υπόλοιπα τα κατεβασα***

Για το framaroot λες;

ΝΑΙ ΑΥΤΟ , γιατι ζηταει να συμπληρωσω διαφορα

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα! Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, το είχα ρουταρει από τις αρχές οπότε δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω αυτό το πρόγραμμα.

Κατεβασα το 1.5.3 ,έκανα τις δυο πρώτες ενεργειες και δυστυχώς βγάζει μήνυμα λάθος : 8100

μεχρι τώρα θυμάμαι να έχει βγάλει τους αριθμούς 7 -9200-8030-6870-7410 , δεν θυμαμαι άλλους.....

Αυτο το κινητό αρνείται να αναβαθμίσει το λειτουργικό του ...

Παρεπιπτόντως , το ίδιο πρόβλημα το έχουν πολλοί κάτοχοι αυτής της συσκευής όπως διαπιστωσα διαβάζοντας σε πολλές ιστοσελίδες

Νάσαι καλά παντως , ευχαριστώ για τις αναλυτικές οδηγίες και τον χρόνο που αφιέρωσες

Δοκίμασε να το ρουτάρεις με τον τρόπο που το είχες κάνει την πρώτη φορά και μετά κάνε τα υπόλοιπα.

Οσον αφορά το framaroot, για να το κατεβάσεις,

- μπαίνεις στο Play market και βάζεις στο ψαχτηρι framaroot,

- Διαλεγεις το Framaroot donation που ζητάει 1€,

- Διαβαζεις τις επιπλέον πληροφορίες (όχι τα σχόλια), όπου κ έχει το link της σελίδας των xda developers για να το κατεβάσεις,

- το κατεβαζεις (τσαμπαντάν φυσικά) στην τελευταία έκδοση που σίγουρα δουλεύει!

Έχω κάνει ρουτ πολλές φορές και με φραμαρούτ και με άλλα προγράμματα. Το πρόβλημα είναι άλλο. Δέν ανοίγει ο bootloader, βρήκα μια μέθοδο , με δύο παραπλήσιους τρόπους , ο ένας στα αγγλικά απο you tube, ο άλλος στα γαλλικα χωρίς βίντεο.το ερώτημα είναι εάν θα έχει επιτυχία η θα το μπλοκάρω?

Σημειωτέον ότι με το αντούτου έχω σκόρ 6.334 με την έκδοση 4.1.2 V20D. η ελεύθερη ραμ μεταξύ 35-58 ΜΒ

Το ίδιο πρόβλημα με εμένα το έχουν και άλλοι πολοί ,αφού πρώτα έκαναν αναβάθμιση απο το επίσημο σάιτ και βρέθηκαν με V20...kai kernel 3.4.0

Edited by biil1

Φίλε μου ο οδηγός που σου είχα στείλει είχε να ξεκλειδώσεις ΚΑΙ τον bootloader! Το έχουν κάνει όλοι εδώ μέσα αποκλείεται να μη γίνει και σε σένα. Ξανά κάνε όλα τα βήματα με τα link που σου έστειλα σε δεύτερο post και θα γίνουν όλα!

Βρήκα αυτό το βίντεο . Εάν κάποιος έχει αρκετές γνώσεις και μπορεί να το δει, θα ήθελα να μου πει ,εάν αξίζει να εφαρμόσω αυτή την μέθοδο για να ανοίξω τον bootloader.

Προς το παρόν ,άλλη μέθοδο δεν βρήκα.Σε αυτό το βίντεο φαίνεται ακριβώς το πρόβλημα και πως επιλύεται.Οι γνώσεις μου όμως, είναι περιορισμένες για τέτοια θέματα και είμαι επιφυλακτικός ,φοβούμενος μην το ''μπρικάρω''.

https://www.youtube.com/watch?v=uG2lhgvsS7A

Edited by biil1

Βρήκα αυτό το βίντεο . Εάν κάποιος έχει αρκετές γνώσεις και μπορεί να το δει, θα ήθελα να μου πει ,εάν αξίζει να εφαρμόσω αυτή την μέθοδο για να ανοίξω τον bootloader.

Προς το παρόν ,άλλη μέθοδο δεν βρήκα.Σε αυτό το βίντεο φαίνεται ακριβώς το πρόβλημα και πως επιλύεται.Οι γνώσεις μου όμως, είναι περιορισμένες για τέτοια θέματα και είμαι επιφυλακτικός ,φοβούμενος μην το ''μπρικάρω''.

https://www.youtube.com/watch?v=uG2lhgvsS7A

Τώρα μου κάνεις πλάκα... Δες τον οδηγό μου και δες το βίντεο...

Συνδέεις το κινητό με το PC σε φόρτιση. Τρέχεις πρώτα το Flash_Bootloader.bat κάνει επανεκκίνηση το κινητό, μετά τρέχεις το Flash_Recovery.bat, κάνει επανεκκίνηση το κινητό. Με αυτά ξεκλείδωσες το bootloader και έβαλες CWM recovery.

Κατέβασε αυτό-> http://www.mediafire.com/download/z5xuwvqbs04aoqf/Flash%2Bboot%26cwm.rar, εδώ είναι αυτά που δείχνει και στο βίντεο. Είσαι σίγουρος ότι έκανες ότι έλεγε ο οδηγός; Βήμα βήμα;

Τώρα μου κάνεις πλάκα... Δες τον οδηγό μου και δες το βίντεο...

Κατέβασε αυτό-> http://www.mediafire.com/download/z5xuwvqbs04aoqf/Flash%2Bboot%26cwm.rar, εδώ είναι αυτά που δείχνει και στο βίντεο. Είσαι σίγουρος ότι έκανες ότι έλεγε ο οδηγός; Βήμα βήμα;

***δεν κάνω πλάκα*** εξηγω αναλυτικά ποιό είναι το πρόβλημα μου, το οποίο φαίνεται και στο βιντεο.

Τα βήματα/οδηγίες , όπως μου υπέδειξες τα ακολουθώ , 1ο -κατέβασα το φραμαρούτ , έκδοση 1.9.3 (αυτή που υποδεικνύεις ) 2ο - κατέβασα και τοL7CWM αλλά όταν πάω να πατήσω Flash_Bootloader.bat ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ, παρα μόνο για μια στιγμη φαίνεται ένα παράθυρο (σε γλωσσα DOS) , χωρίς να προλαβαίνεις να δεις τι γράφει.Παρ' όλα αυτά δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση χειροκίνητα.Το ίδιο συναίβει και με τοFlash_Recovery.bat Το αποτέλεσμα είναι , όταν πάω να μπώ σε recovery να βγάζει το γνωστό μήνυμα λάθους .Το έχω κάνει πολλές φορές και κάθε φορά μου βγάζει και ένα αριθμο , συνηθως διαφορετικο. Εκανα συλλογή αριθμων...

Εάν δείς το βίντεο ΟΛΟΚΛΗΡΟ ,θα διαπιστώσεις ότι αυτό το πρόβλημα προσπαθει να επιλύσει.Παρεμβαίνει στο παραθυρο και εισάγει δεδομένα .

Σημειωτέον οτι: πρώτη φορά που έκανα ρουτ σε συσκευη ήταν τον Μάιο στο LG E400 (μεχρι τότε δεν ήξερα τι είναι ρουτ) Το αποτέλεσμα ήταν να τα καταφέρω και έβαλα πρώτα την CM9 και μετα την ΚΙΤΚΑΤ 4.4 και χρονισμο στα 1000 Mhz (όσο είναι τώρα το Ρ-700)

Με το LG P700 -ατυχέστατα - αντι να κάνω ρουτ όταν είχα την 4.0 , έκανα πρώτα αναβάθμιση απο το επίσημο σάιτ της εταιρείας σε 4.1.2 και τώρα ΄εχω κλειδωμένο τον Bootloader.

Επειδή γνωρίζω πολλές ξένες γλώσσες έκανα μια έρευνα στο ιντερνετ και διαπίστωσα ότι το πρόβλημα είναι διαδεδομένο, μεταξύ αυτών που προσπαθούν να κάνουν ότι και εγώ , ξεκινώντας απο την 4.1.2.

Γι' αυτό , εάν κάποιος έχει γνώσεις και μπορει να κρινει ως ασφαλή την μέθοδο που περιγράφεται στο βίντεο , ας με ενημερώσει.

Την ΊΔΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΊς ΒΊΝΤΕΟ ΤΗΝ ΒΡΉΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΆ .

http://forum.frandroid.com/topic/139149-tuto-deverrouillage-du-bootloader/

Edited by biil1

Κατέβασε και περνά μέσω KDZ μια ICS τότε και κάνε τα βήματα από την αρχή. Ψάξε στο Google. Άλλη λύση δε βλέπω.

παιδιά καλησπερα, θα τολμησω μια ερωτηση και μην με βρισετε όλοι μαζι :D

εχω το LG optimus L7 και ειπα να τολμησω (και οτι γινει) επιτελους να το κανω root (αν καταλαβαινω σωστα εννοειτε να παρω control απο την διαχειριση του κινητου εγω )

υπαρχουν καπου ή έχει καποιος μαζεμενες τις οδηγιες-βήματα για να το κανω αυτό???

καταλαβαινετε οτι για να ψαξω όλο το θρεντ ειναί λίγο δυσκολο, και να βγαλω ακρη, μιας και ειμαι εντελως αρχαριος σε αυτα.

κατι του στυλ..... κανε backup και κανε αυτα τα βηματα....

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Ο ευκολότερος τροπος να κάνεις root, είναι με τη βοήθεια του framaroot.

Για να το κατεβάσεις,

- Διαβαζεις τις επιπλέον πληροφορίες (όχι τα σχόλια), όπου κ έχει το link της σελίδας των xda developers για να το κατεβάσεις,

Ο ευκολότερος τροπος να κάνεις root, είναι με τη βοήθεια του framaroot.

Για να το κατεβάσεις,

οκ εκανα edit γιατι οπως ειπα ειμαι πανασχετος και φυσικα δεν διαβασα προσεκτικα/

εκανα τα βηματα που εχει στην σελιδα, εκανα restart και περιμενω να δω τι θα δω απο εκει και περα.

να πω την αληθεια, δνε εχω καταλαβει ακριβως ΤΙ αλλαξα στο τηλ... εκτος. του οτι ...κατα καποιο τροπο πηρα την διαχειριση (αν καταλαβα καλα) χααχαχαχαχ

ελπιζω ψαχνοντας , να μην κανω κατι πυ δεν πρεπει.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εκανα restart... τι ακριβως πρεπει να δω;; βοηθηστε να καταλαβω τι κερδισα :D οπως είπα ειμαι πανασχετος απο αυτα...

πως ακριβως βλεπω την διαφορά και σε τι;;

μπορω να ρυθμισω πχ, mem usage? cpu usage? τι ακριβως

Edited by kalgeorge

Αυτό που μπορείς να κάνεις ως root είναι να τρέξεις προγράμματα που απαιτούν μεγαλύτερη πρόσβαση στο τηλέφωνο.

Ο γενικός κανόνας είναι πως αν δεν ξέρεις, δεν πειραματίζεσαι.

Αυτό που μπορείς να κάνεις ως root είναι να τρέξεις προγράμματα που απαιτούν μεγαλύτερη πρόσβαση στο τηλέφωνο.

Ο γενικός κανόνας είναι πως αν δεν ξέρεις, δεν πειραματίζεσαι.

ενταξει φανταζομαι οτι αν του κανω restore θα επανελθει στα αρχικα του, σωστα?

νομιζω οτι ειχα διαβασει οτι μπορω να πειραξω την χρηση της μνημης, να απεγκαταστησω εφαρογες που δεν θελω και δεν βγαινουν αλιως, για να βελτιωθει το κινητο, η κατι τετοιο.

δεν ισχύει?

οπως και να εχει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ για την βοηθεια σας :D

παιδες, ακολουθησα τις οδηγιες σε αυτο το λινκ....και στο τελος πηρα απαντηση your device is not supported by this cyanogenMod.. ή καπως ετσι...

ποια ειναι η σωστή για το κινητο?

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λοιπον σας εχω πρηξει το ξερω....αλλα προσπαθω να βγάλω ακρη...

εχω φτασει σε καλο σημειο (πιστευω) και αυτο που εμεινει είναι...

ΔΕΝ μπορω να δουλεψω την εντολη adb sideload....

πως ειναι ρε παιδια;; μια βοηθεια

εχω το φακελο cm10... στο C: και εχω επιλεξει install-sideload.

δεν μπορω να βρω το σωστο syntax της εντολης.....!!!!!!

Edited by kalgeorge

latest update....

μου πηρε μεχρι 5 η ωρα τα ξημερωματα και τωρα παλι το πρωι ασχοληθηκα με το ιδιο πραγμα..

γυρισα σε recovery mode, δεν δουλευαν οι οδηγιες που ελεγαν να κανω Mount sdcard

μετα δεν δουλευε η εντολη adb push

μετα ειδα άλλες οδηγιες που ελεγαν να χρησιμοποιήσω αλλιως την εντολη.

μετα επαιρνα συνεχεια το μηνυμα error:closed

μετα δεν εκανε start-server

μετα , μετα , μετα , μετα..... μην τα πολυλογω....αφου λεω οκ, δεν προκειται να τα καταφερω...... παταω adb sideload filename...και αρχιζει το copy.

το οποιο όμως σταματαει ΚΑΙ ΑΥΤΟ με μηνυμα failed to write data protocol fault no status..... οκ λεω...αυτο ηταν...

μετα ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.... βγαζω το καλωδιο usb και το ξαναβαζω.... και ξαφνικα λοιπον βλεπω στην επιλογη install zip. το αρχειο κανονικοτατα!!!!!!

παταω λοιπον install , κανει περιπου 2 λεπτα και κανω reboot system......

τωρα λοιοπν, εχει μεινει αρκετη ωρα το κινητο στο boot , με ενδειξη cyanogenMod, και ενα κυκλο που απλα γυριζει.

ΕΛΠΙΖΩ να κανει εγκατασταση.... γιατι δεν εχω κουραγιο να ασχοληθω αλλο :(

παιδια εχει περιπου μια ωρα που εχει σαν ενδειξη cyanogenMod να γυριζει, και ειναι εκει το κινητο.

ειναι λογικό? ή να το ανοιξω απο το Power button και οτι γινει?

λοιπον οπως διαβασα στα φορουμς δεν ειχα κανει wiπe dalvin cach ή κατι τετοιο

εκανα ολη την διαδικασια απο την αρχη, και μου ανοιξε

αντε να δουμε τι θα δουμε τωρα :)

edit. λοιπον ανοιγει το κινητο αλλα δεν εχω σημα. δικτυο και παροχος uknown....τι πρεπει να κανω?

επισης δεν το βλεπει το pc suite λογο λαθος drivers λεει

Edited by kalgeorge
double post

παιδια εχει περιπου μια ωρα που εχει σαν ενδειξη cyanogenMod να γυριζει, και ειναι εκει το κινητο.

ειναι λογικό? ή να το ανοιξω απο το Power button και οτι γινει?

λοιπον οπως διαβασα στα φορουμς δεν ειχα κανει wiπe dalvin cach ή κατι τετοιο

εκανα ολη την διαδικασια απο την αρχη, και μου ανοιξε

αντε να δουμε τι θα δουμε τωρα :)

edit. λοιπον ανοιγει το κινητο αλλα δεν εχω σημα. δικτυο και παροχος uknown....τι πρεπει να κανω?

επισης δεν το βλεπει το pc suite λογο λαθος drivers λεει

Φλάσαρε από CWM αυτό https://drive.google.com/f...zg&usp=sharing και θα είναι μια χαρά.

κατεβασε το απο εδω http://sourceforge.net/projects/lgl7mods/files/%5BP700%5D%20LG%20L7/Baseband/v10Baseband.zip/download

Edited by darkshadowman

• The title was changed to [LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις