Thanasisss Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 εγώ σκέφτομαι να πάρω καινούρια συσκευή για να κρατήσω το digitizer και να πουλήσω την οθόνη, την μπαταρία, την πλακέτα και τον φορτιστή... δεν μπορεί πιο φτηνά θα μου βγει..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Γεια. Μολις πηρα ενα lumia 520 απο χερι, αλλα ειναι αγορασμενο απο vodafone. Επειδη δν εχω micro sim δεν μπορω να το δοκιμασω πληρως με τη wind sim οπου και εχω. Παρολαυτα το εχω ανοιξει και δουλευει ενταξει εκτος του οτι εχει "παραπομπες" σε vodafone. Θα μου δουλεψει με τη wind? πως μπορω να αλλαξω το vodafonized μενου? Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Γεια. Μολις πηρα ενα lumia 520 απο χερι, αλλα ειναι αγορασμενο απο vodafone. Επειδη δν εχω micro sim δεν μπορω να το δοκιμασω πληρως με τη wind sim οπου και εχω. Παρολαυτα το εχω ανοιξει και δουλευει ενταξει εκτος του οτι εχει "παραπομπες" σε vodafone. Θα μου δουλεψει με τη wind? πως μπορω να αλλαξω το vodafonized μενου? Επειδή δε σε βλέπω πολύ γνώστη, πήγαινε σε ένα nokia care να σου αλλάξουν rom αν σε ενοχλει το vodafone. Και να μη το βγάλεις πάντως θέμα δε θα χεις με wind sim. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 :O γνωστης... Δεν ασχολουμαι πολυ με κινητα και ειναι και η πρωτη μου επαφη με smartfone του ειδους και μαλιστα δεν ειναι δικο μου... Παρολαυτα μπηκα στο νοημα και το κινητο ειναι μια χαρα. Απλα με τη σιμ εχω ενα θεμα, που δεν ειναι micro. Κοβεται αυτη για να χωρεσει ή την αλλαζουμε? Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 :O γνωστης... Δεν ασχολουμαι πολυ με κινητα και ειναι και η πρωτη μου επαφη με smartfone του ειδους και μαλιστα δεν ειναι δικο μου... Παρολαυτα μπηκα στο νοημα και το κινητο ειναι μια χαρα. Απλα με τη σιμ εχω ενα θεμα, που δεν ειναι micro. Κοβεται αυτη για να χωρεσει ή την αλλαζουμε? Κόβεται αλλά να προσέξεις για να μη την παρακόψεις και τη χαλάσεις. Αν το φοβάσαι πήγαινε καλύτερα σε ένα μαγαζί wind (αφού wind κάρτα έχεις) και θα στην κόψουν αυτοί. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να παραγγείλεις μια καινούρια sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Ευχαριστω για τις απαντησεις, αν και βγηκαμε λιγο oftopic. Προσανατολιζομαι στο κοψιμο μιας και 5€ ειναι λιγα για καινουργια, αλλα τοσα χρονια πελατες κανονικα θα επρεπε να τη δινουν δωρεαν. Το wifi σημα, οταν δεν δουλευουμε το κινητο λειτουργει ή σβηνει και επανερχεται μολις το χρησιμοποιησουμε? Δεν αναφερομαι στη επιλογη χειροκινητης χρησης ή μη. Edited March 12, 2014 by corsakias5146 Wifi Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις, αν και βγηκαμε λιγο oftopic. Προσανατολιζομαι στο κοψιμο μιας και 5€ ειναι λιγα για καινουργια, αλλα τοσα χρονια πελατες κανονικα θα επρεπε να τη δινουν δωρεαν. Το wifi σημα, οταν δεν δουλευουμε το κινητο λειτουργει ή σβηνει και επανερχεται μολις το χρησιμοποιησουμε? Δεν αναφερομαι στη επιλογη χειροκινητης χρησης ή μη. Καλυτερα να παρεις μια καινουργια,γιατι απο κομμενες εχουν δημιουργηθει διαφορα προβληματα κατα καιρους σε πολλους,οποτε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αγορασε μια νεα Εχει επιλογη μεσα στο δικτυο αν θες να μενει ανοιχτο οταν να σβηνει η οθονη,η οχι Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Στη Wind κόβουν τη Sim χωρις καμία χρέωση. Απλά φρόντισε να πάρεις μαζί σου & το υπόλοιπο, ώστε να μπορείς να την επαναχρησιμoποιήσεις ως κανονική Sim στο μέλλον - αν χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ok. Ασχοληθηκα με το κινητο και κυριως με το λειτουργικο. Τα windows τζαμαρουνε!:!:πολυ μου αρεσανε, σε σχεση με τη ελαχιστη επαφη που ειχα android, τη καθημερινη χρηση ios, τα windows τα βαζω αν οχι πρωτα, σιγουρα δευτερα σε επιλογη! Το επομενο μου κινητο μαλλον θα ειναι με windows! :X Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ok. Ασχοληθηκα με το κινητο και κυριως με το λειτουργικο. Τα windows τζαμαρουνε!:!:πολυ μου αρεσανε, σε σχεση με τη ελαχιστη επαφη που ειχα android, τη καθημερινη χρηση ios, τα windows τα βαζω αν οχι πρωτα, σιγουρα δευτερα σε επιλογη! Το επομενο μου κινητο μαλλον θα ειναι με windows! :X Και ποιο βάζεις πρώτο; Με την καθημερινή επαφή καταλαβαίνουμε ποσο μας βολευει μια συσκευή. Αντικειμενικότητα δεν χωράει γιατί καθένας μας έχει και διαφορετικές απαιτήσεις. Το θέμα είναι να σε βολευει εσένα. Για πιο wp προσανατολίζεται; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δεν εχω καποιο στο νουμου τωρα, καλυπτομαι και με αυτο που εχω, προς το παρον. Της γυναικας μου ειναι το 520:cool: Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzimhs85 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 πήρα ενα lumia 520 για την κοπέλα μου,πρώτη επαφή με τα windows phone και δηλώνω απογοητευμένος. στην προσπάθεια το ρυθμίσω μπερδεύτηκα αρκετά.... βρε παιδιά οι εφαρμογές δεν κλείνουν? πατάω το βελάκι παρατεταμένα βγάζει μια λίστα και κανω swipe αλλα τίποτα.... επίσης οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις ολες μαζί μπερδεμένες, ζαλίστηκα.φάκελοι να οργανώσουμε δεν υπάρχουν ?.... ο βασικός λόγος που το πηρα ειναι οι nokia maps αλλα προς απογοήτευση μου εχουν να ενημερωθούν χρόνια,τουλάχιστον 4-5 στην περιοχή που μένω ...όποτε google maps πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 πήρα ενα lumia 520 για την κοπέλα μου,πρώτη επαφή με τα windows phone και δηλώνω απογοητευμένος. στην προσπάθεια το ρυθμίσω μπερδεύτηκα αρκετά.... βρε παιδιά οι εφαρμογές δεν κλείνουν? πατάω το βελάκι παρατεταμένα βγάζει μια λίστα και κανω swipe αλλα τίποτα.... επίσης οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις ολες μαζί μπερδεμένες, ζαλίστηκα.φάκελοι να οργανώσουμε δεν υπάρχουν ?.... ο βασικός λόγος που το πηρα ειναι οι nokia maps αλλα προς απογοήτευση μου εχουν να ενημερωθούν χρόνια,τουλάχιστον 4-5 στην περιοχή που μένω ...όποτε google maps πάλι.. Καταρχην μην απογοητευεσαι κατευθειαν....ξεκινα και κατεβασε το sysapp pusher ωστε να κανεις ολα τα update στο κινητο...και μετα εχουμε και συνεχεια. Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentavros321 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Ρε παιδια υπαρχει κανενα κολπακι να κανει κατι σε ποιο διακριτικο ηχο το μυνημα της αναφορας ; Ειναι καπως σπαστικο να στελνεις 3 μυνηματα πχ και να ακους επι 2 λεπτα συνεχομενα τον ηχο του μυνηματος... σκεφτηκα να ορισχω ηχο κλησης μυνηματος στον τον "Παροχο" που λεει το κινητο σε κατι πιο διακριτικο αλλα δεν ξερω τι αριθμο να βαλω μιας που δεν εμφανιζεται σαν αριθμος αλλα σαν ονομα... Εχει κανεις καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzimhs85 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 χμμμμ όντως κάποια θέματα λύθηκαν μετά από αναβάθμιση συστήματος. οι εφαρμογές παρασκηνίου μπορούν να τερματιστούν πλέον. όσον άφορα τους Here maps η προβολή sattelite εξακολουθεί να δείχνει χωματόδρομους και άκτιστα οικόπεδα άλλα τουλάχιστον οι δρόμοι είναι ενημερωμένοι με σωστές διευθύνσεις. πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση που του κάνω εγκατάσταση 3-4 εφαρμογές ταυτόχρονα στο παρασκήνιο και δεν κολλάει καθόλου με οτι αλλο ασχολησε εκείνη την ωρα. Εν αναμονή των windows 8,1 σε 2-3 μήνες να δούμε επιπλεον βελτίωση!. opera mini δεν έχει δύστυχος το store :( κανένας άλλος browser να συμπιέζει τα δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
banton Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Δοκίμασε τον Nokia Xpress, ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα με τον opera mini. Θα τον βρεις στο store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά καλησπέρα, επειδή χάθηκα στις σελίδες, μπορεί κάποιος να μου πει αν απενεργοποιείται η δόνηση στο πάτημα της οθόνης?? Και οι χάρτες επίσης πως αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης, γιατί κατέβασα της Ελλάδας και αντί στην κάρτα μνήμης αποθηκεύτηκε στο τηλέφωνο, ενώ το έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Παιδιά καλησπέρα, επειδή χάθηκα στις σελίδες, μπορεί κάποιος να μου πει αν απενεργοποιείται η δόνηση στο πάτημα της οθόνης?? Και οι χάρτες επίσης πως αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης, γιατί κατέβασα της Ελλάδας και αντί στην κάρτα μνήμης αποθηκεύτηκε στο τηλέφωνο, ενώ το έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις. για το πρώτο πας ρυθμίσεις -> αφή τώρα για το δεύτερο έλεγχό μνήμης Lumia όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος περνάς το δάχτυλο από δεξιά προς αριστερά εκεί σου λέει που θέλεις να αποθηκεύσεις τους χάρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 για το πρώτο πας ρυθμίσεις -> αφή τώρα για το δεύτερο έλεγχό μνήμης Lumia όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος περνάς το δάχτυλο από δεξιά προς αριστερά εκεί σου λέει που θέλεις να αποθηκεύσεις τους χάρτες Όταν πάω ρυθμίσεις ---> αφή, έχει μόνο 2 επιλογές, α) ευαισθησία αφής και β) το διπλό πάτημα για ενεργοποίηση δεν έχει κάποια επιλογή να απενργοποιηθεί η δόνηση όταν πατάω να πάει πίσω ή κάποια άλλα πλήκρα Και για τους χάρτες το έχω κάνει αυτό, αλλά στον έλεγχο της μνήμης τους αποθηκέυει στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα μνήμης. Αυτό είναι στάνταρ ή αλλάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Κατέβασε το Sysapp pusher και κάνε αναβάθμιση το Touch. Τότε θα σου βγεί η επιλογή. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Και για τους χάρτες το έχω κάνει αυτό, αλλά στον έλεγχο της μνήμης τους αποθηκέυει στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα μνήμης. Αυτό είναι στάνταρ ή αλλάζει? Θες την εφαρμογή 'Lumia storage beta', όχι την κανονική Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Thanks παιδιά!!! Και κάτι τελευταίο τα αρχεία word, excel κτλ αποθηκέυονται μόνο στη μνήμη του τηλεφώνου?? Έχω περασμένα τέτια αρχεία στην κάρτα μνήμης και δεν τα διαβάζει, απλώς τα εμφανίζει σαν "Άλλα" στο κινητό. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Thanks παιδιά!!! Και κάτι τελευταίο τα αρχεία word, excel κτλ αποθηκέυονται μόνο στη μνήμη του τηλεφώνου?? Έχω περασμένα τέτια αρχεία στην κάρτα μνήμης και δεν τα διαβάζει, απλώς τα εμφανίζει σαν "Άλλα" στο κινητό. Τι μπορώ να κάνω? πρέπει να τα περάσεις στην μνήμη του τηλ. εκτός και αν περάσεις την pocket file manager είναι με πληρωμή αλλά βολεύει η δοκιμαστική δεν ξέρω πόσο θα σε αφήσει να δουλέψεις γενικά για να ξέρεις τα μόνα αρχεία που μπορείς να δεις από την κάρτα είναι οι φώτο και η μουσική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosgti Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 παιδιά εμένα καμια φορά οταν καθαριζω την οθονη με το χερι, δλδ πατιουνται πολλα σημεία της ταυτόχρονα, αν πάω στο καπάκι να το ανοιξω με double tap δεν ανοίγει ή κ να ανοιξει κολλάει αμέσως η οθόνη. Μετά πρέπει να κλείσω την οθόνη απο το πλαίνο κουμπί κ να την ξαναανοίξω όπου επανέρχεται. Ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό????:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 παιδιά εμένα καμια φορά οταν καθαριζω την οθονη με το χερι, δλδ πατιουνται πολλα σημεία της ταυτόχρονα, αν πάω στο καπάκι να το ανοιξω με double tap δεν ανοίγει ή κ να ανοιξει κολλάει αμέσως η οθόνη. Μετά πρέπει να κλείσω την οθόνη απο το πλαίνο κουμπί κ να την ξαναανοίξω όπου επανέρχεται. Ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό????:wacko: αφαίρεσε το double tap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts