Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγα που λέτε σ ένα κατάστημα Γερμανός, χάζεψα το κινητάκι για κάνα 5λεπτο, δεν είχα ξαναπιάσει windows phonε στα χέρια μου, και μπορώ να πω ότι η πρώτη εντύπωση είναι ..... smooooooooth. Μετά από τόσο καιρό με android με ξένισε το πόσο ομαλά πήγαιναν όλα. Εκει που απογοητεύτηκα όμως ήταν η οθόνη. Τα χρώματα πολύ μουντά, ακόμα και σε τέρμα φωτεινότητα, ενώ όταν μετά δοκίμασα και το Galaxy Core, η διαφορά ήταν εκτυφλωτική. Δίλημμα μεγάλο.
Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω συνδέσει το κινητό με το Pc, και έκανα επικόλληση (το τραγούδι που θέλω να ακούγεται όταν με καλούν), στον φάκελο ringtones του τηλεφώνου. Πάω ρυθμίσεις/ήχοι κλήσεων/και δεν το βρίσκω. Τι κάνω λάθος;

Νομίζω πως είχε και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με επανεκκίνηση

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πήγα που λέτε σ ένα κατάστημα Γερμανός, χάζεψα το κινητάκι για κάνα 5λεπτο, δεν είχα ξαναπιάσει windows phonε στα χέρια μου, και μπορώ να πω ότι η πρώτη εντύπωση είναι ..... smooooooooth. Μετά από τόσο καιρό με android με ξένισε το πόσο ομαλά πήγαιναν όλα. Εκει που απογοητεύτηκα όμως ήταν η οθόνη. Τα χρώματα πολύ μουντά, ακόμα και σε τέρμα φωτεινότητα, ενώ όταν μετά δοκίμασα και το Galaxy Core, η διαφορά ήταν εκτυφλωτική. Δίλημμα μεγάλο.

Εγω το πειρα απο γερμανο και η οθονη του ειναι τελεια...

Μια ερωτηση σε οποιον ξερει

Υποτιθεται το here drive δεν χρειαζεται ιντερνετ, σημερα το δουλεψα για πρωτη φορα και οταν πηγα να ψάξω μια διευθυνση μου ζητουσε ιντερνετ, τελικα τι γινεται?

Υποτιθεται το here drive δεν χρειαζεται ιντερνετ, σημερα το δουλεψα για πρωτη φορα και οταν πηγα να ψάξω μια διευθυνση μου ζητουσε ιντερνετ, τελικα τι γινεται?

Ναι, ας εξηγήσει κάποιος πως θα το δουλέψουμε offline, επειδη και εγώ όλο με data το χρησιμοποιώ. Δεν τρώει πολλά βέβαια, αλλά για ποιον λόγο αν υπάρχει δυνατότητα για offline;

Δεν υποτίθεται. Δε χρειάζεται. Κατέβασε το Ελλάδα από τις ρυθμίσεις χαρτών. Και φυσικά απενεργοποίησηε τη σύνδεση ίντερνετ από τις ρυθμίσεις του Here Drive. Δε χρειάζεται.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Τι παραπάνω προσφέρει η χρησιμοποιηση με data σε σχέση με offline;

Αυτό το είχα κι εγώ απορία και με λίγο ψάξιμο κατάλαβα οτι το χρησιμοποιεί για traffic updates που δε ξέρω αν λειτουργεί στην Ελλάδα μάλλον όχι. Πιθανόν και κάποιο άλλο advanced feature που δεν έχω παρατηρήσει.

Τι παραπάνω προσφέρει η χρησιμοποιηση με data σε σχέση με offline;

Πιο αμεσο κλείδωμα σήματος (ακομα και μέσα σε υπόγεια) και άμεση αποθήκευση αγαπημένων θέσεων κλπ.

Πιο αμεσο κλείδωμα σήματος (ακομα και μέσα σε υπόγεια) και άμεση αποθήκευση αγαπημένων θέσεων κλπ.

Στη πράξη αυτό πραγματικά δεν έχει νόημα μιας και κλειδώνει απίστευτα γρήγορα ούτως ή άλλως. Και τι να το κάνεις το στίγμα στα υπόγεια στο Here Drive. Τότε χρησιμοποιείς το Here Maps :). Στη πράξη στο Here Drive το ίντερνετ το έχεις off. Δουλεύει άψογα. :)

καλημερα σε ολους...

μια ερωτηση...

εχω το lumia520 και θελω να ξερω αν μπορουμε να αυξησουμε τον ηχο του ακουστικου πανω απο το 10 οταν χρησιμοποιουμε hands-free η bluetooth?????

υπαρχουν πολλες αλλα σε συμφερει να παραγγειλεις????

ενα θα σου πω.......

οι κινεζοι ειναι γεματοι απο δαυτες στα μαγαζια τους.

μηπως εχει κανεισ να προτεινει καμια θήκη απο ebay?

αυτο ειναι αναλογο του γουστου σου,ας πουμε εγω πηρα μια διαφανη επειδη το εχω σε λευκο και θελω να φαινεται.Παντως ψαξε για s line:

http://www.ebay.com/itm/281151723772?redirect=mobile

ειχα στο προηγουμενο κινητο μου κι ηταν πολυ βολικη και στιβαρη.

Νομίζω πως είχε και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με επανεκκίνηση

Ούτε με επανεκκίνηση υπάρχει το τραγούδι στο φάκελο ringtones

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ούτε με επανεκκίνηση υπάρχει το τραγούδι στο φάκελο ringtones

Έχε υπόψη σο οτι για να το δει πρέπει να το κοπιάρεις πρώτα στο pc και μετά ξανα στο φάκελο ringtone. Αν κάνεις το copy paste εσωτερικά έστω και χρησιμοποιώντας το pc για το copy paste, δε θα το δει.

Τελικά φωτό/τραγούδι μπορούμε να στείλουμε με bluetooth ? Εδώ είχα διαβάσει πως γίνεται, αλλά ο πωλητής στον Γερμανό μου είπε πως δεν γίνεται στα Windows. Δοκίμασα σε μια φωτό να κάνω κοινοποίηση αλλά μου έβγαζε μόνο σε onenote και κάτι άλλο.

Εν τω μεταξύ ήμουν έτοιμος να πάρω το core αλλά δεν το είχανε σε μπλε, και στο Πλαίσιο δεν μου το έδιναν γιατί είναι λέει υπερ-επιδοτούμενο και μπορώ μόνο σε κατάστημα Cosmote. Σημάδι απ το Θεό !

Τελικά φωτό/τραγούδι μπορούμε να στείλουμε με bluetooth ? Εδώ είχα διαβάσει πως γίνεται, αλλά ο πωλητής στον Γερμανό μου είπε πως δεν γίνεται στα Windows. Δοκίμασα σε μια φωτό να κάνω κοινοποίηση αλλά μου έβγαζε μόνο σε onenote και κάτι άλλο.

Εν τω μεταξύ ήμουν έτοιμος να πάρω το core αλλά δεν το είχανε σε μπλε, και στο Πλαίσιο δεν μου το έδιναν γιατί είναι λέει υπερ-επιδοτούμενο και μπορώ μόνο σε κατάστημα Cosmote. Σημάδι απ το Θεό !

Κανονικά γίνεται! Απλά πρώτα ενεργοποιείς το bluetooth και μετά πάς στην κοινοποίηση! Δεν ξέρουν τι τους γίνεται ορισμένοι πωλητές!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται ορισμένοι πωλητές!

Αυτο ξαναπέστο φίλε !

Πες στον πωλητή να διαβάζει λίγο myphone γιατί έχει άγρια μεσάνυχτα....

Αυτό ξανά πες το... Εγώ όταν πήγα να πάρω το κινητό, δεν ήθελα να ειναι branded, οποτε ζήτησα από τον πωλητή 1 να μου πει αν είναι branded και μου είπε όχι, ωραία λέω. Μετά αφού πλήρωσα κτλ έδωσε το κινητό στον πωλητή 2 για να του βάλει την sim και να το ανοιξει να δούμε αν είναι οκ. Με το που ανοίγει βλέπω το κόσμοτε και με πιάνει μια ξενέρα, και λέω, θα γράφει κοσμοτε? Μου λέει μόνο την πρώτη φορά, ααα λέω. Πως τυχαίνει να κάνει μια επανεκινηση, και το ξαναβλέπω και λέω δεν έφυγε... ε μου λέει το βγάζει γιατί έχεις κοσμοτε. Και λέω αν είχα βονταφον θα βγάλει βονταφον? Και μου λέει ναι. Έπεσα από τα συννεφα...

Αυτό ξανά πες το... Εγώ όταν πήγα να πάρω το κινητό, δεν ήθελα να ειναι branded, οποτε ζήτησα από τον πωλητή 1 να μου πει αν είναι branded και μου είπε όχι, ωραία λέω. Μετά αφού πλήρωσα κτλ έδωσε το κινητό στον πωλητή 2 για να του βάλει την sim και να το ανοιξει να δούμε αν είναι οκ. Με το που ανοίγει βλέπω το κόσμοτε και με πιάνει μια ξενέρα, και λέω, θα γράφει κοσμοτε? Μου λέει μόνο την πρώτη φορά, ααα λέω. Πως τυχαίνει να κάνει μια επανεκινηση, και το ξαναβλέπω και λέω δεν έφυγε... ε μου λέει το βγάζει γιατί έχεις κοσμοτε. Και λέω αν είχα βονταφον θα βγάλει βονταφον? Και μου λέει ναι. Έπεσα από τα συννεφα...

Καλα, αυτο το κοιτας, το γραφει εξω στην συσκευασια. Κι εγω ειχα ενα αγχος μην μου τυχει κανα βονταφον branded, τον ρωτησα απο που ειναι η συσκευη,μου λεει δεν γνωριζει,ο προμηθευτης τους λεει απο καποια ευρωπαικη χωρα.Του λεω να δω το κουτι και για καλη μου τυχη εγραφε τι ηταν διπλα στο imei (country varriant italy), επομενως προχωρησα χωρις ενδοιασμους στην αγορα του, αρα λογικα αν ηταν βονταφον θα γραφε vodafone italy πχ. :-)

Edited by leonidious

Καλημέρα σε όλους.

Πρώην κάτοχος Sasung Galaxy mini 2 (κάποιος με μακρύ χέρι φρόντισε για το πρώην).

Δεν μου αρέσουν οι high end συσκευές, καθώς πιστεύω, ότι όλα τα τηλέφωνα έχουν μετρημένα ψωμιά (μα ραγίσματα, μα κολλήματα, μα πεσμένη μπαταρία μα ότι θες) και μπορείς με (σχεδόν τα ίδια λεφτά να αγοράσεις διάφορες πιο εξειδικευμένες συσκευές (κάμερα ας πούμε).

Τέλος πάντων, εκεί που έψαχνα να βρω πάλι το ίδιο κινητό (από το οποίο ήμουν κατευχαριστημένος) έπεσα και στο 520...

Προφανώς έχουν μεγάλες διαφορές (εκτός του λειτουργικού) κ προφανώς το 520 θα είναι καλύτερο.

Κάποιες ερωτήσεις στην παρέα...

Τις επαφές μου τις έχω μπακαπαρισμένες (!!) σε gmail και στο TrustGo antivirus που είχα περασμένο. Στο δεύτερο έχω κι όλα τα sms. Επίσης είχα κανένα μήνα να συγχρονίσω το κινητό με gmail, άρα το TrustGo είναι τελείως ενημερωμένο. Γνωρίζετε αν αγοράζοντας το 520 θα μπορέσω να επαναφέρω απ αυτό τις επαφές μου; Πιστεύω ότι με το gmail θα γίνεται εύκολα, μόνο που θα χάσω κάποιες και προφανώς και τα sms μου όλα.

Το πρόγραμμα gps του 520 (μπορεί να είναι και χαζή ερώτηση, αλλά είχα πιο παλιά τέτοιο θέμα) δουλεύει και σε κάθετο προσανατολισμό (οταν το τηλ είναι όρθιο) ή μόνο οριζοντιωμένο; Επίσης κλειδώνει γρήγορα; Κι είναι σε στάνταρτς destinator που είχα;

Ρωτάω γιατί το χρησιμοποιώ πολύ στη μηχανή μου κι εκεί δεν υπάρχει χώρος για ...ξάπλες.

Υπάρχει κάτi που να μπορούμε να βάλουμε συντόμευση στην οθόνη για να ενεργοποιούμε απενεργοποιούμε τα δεδομένα (data on-off);

Ομοίως για να το γυρνάμε στο αθόρυβο κ τ ανάποδο;

Είναι πολύ βολικό να τα έχεις σε πρώτη ζήτηση αυτά.

Φαντάζομαι ότι θα έχει ανάλογο για υπενθυμίσεις γενεθλίων ραντεβού κλπ (στο πρώην %@%$%@ δικό μου είχα κατεβάσει το Any To-Do).

Διαδικτυακό ραδιόφωνο παίζει ή πάμε στο store να βρούμε;

Η "επιφάνεια εργασίας" αλλάζει σε κάτι πιο απλό ή όχι;

Βίντεο (youtube πχ) στην περιήγηση νομίζω θα παίζει αλλά καλού κακού ρωτάω εγώ :)

Το ραδιόφωνο παίζει χωρίς ακουστικά;

NFC έχει; Δεν το χρησιμοποίησα ακόμη αλλά ποτέ μη λες ποτέ...

Όταν τελειώσει το "στιψιμο" των πρώτων ημερών, που το σκαλίζουμε ασταμάτητα, η μπαταρία πόσο κρατάει; Στο πρωην μου έφτανε και τις 4 μέρες! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα βοηθητικό;

Τελιώνοντας ...να ψάξω να βρω ν αγοράσω το παλιό μου ή να πάρω αυτό ή να περιμένω να πέσει η τιμή στο 620;

Με χαλάει που δεν έχει φλας και μια υποτυπώδη κάμερα μπροστά (αυτά μόνο με χαλούσαν και στο πρώην) ενώ το 620 έχει (όπως έχει και κάποια ευρώ περισσότερα, αν και νομίζω ότι το 620 είναι παλιότερο μοντέλο ή όχι;)

Σας ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ.1

Όχι τόσο βασικό, αλλά μου άρεσε πολύ... Κάτι ανάλογο με το google sky maps υπάρχει; Να γυρνάς το κινητό στον ουρανό και να βλέπεις μέσα από την οθόνη ποιό αστέρι είναι ποιό. Προφανώς θα υπάρχουν ανάλογα στατικά τέτοια, το sky maps το έκανε αυτόματα, σαν gps τ' ουρανού.

Y.Γ.2

διαβάζω ότι πλέον στέλνεις και λαμβάνεις τραγούδια κλπ μέσω bluetooth έτσι δεν είναι;

Η κόρη μου έχει HTC Mozart wp7 και δεν μπορεί, ξέρετε αν υπάρχει κι εκεί καμία αναβάθμιση για να γίνει εφικτό;

Υ.Γ.3

Συγγνώμην για το μακροσκελέστατο ποστ - άσε π μπορεί πριν πάω στο (μάλλον στο public θα πάω που λένε ότι είναι unbranded είναι; ) μαγαζί, να επανέλθω(!!!)

Υ.Γ.4

Swype υπάρχει για wp8; Πολύ βολικό!

Edited by OldNewbie

Η μπαταρια με μια μεση χρηση βγαζει 2 μερες.

Ραδιοφωνο παιζει μονο με ακουστικα.

Nfc δεν εχει.

Το gps του δουλευει και ορθιο να το χεις το τηλεφωνο και κλειδωνει γρηγορα.

Υπαρχει στο καταστημα εφαρμογη για να χεις αυτες τις συντομευσεις που επιθυμεις (δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω ειναι επι πληρωμη).

Βιντεο youtube στον browser παιζει κανονικα.

Παιδια,μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια παρακαλω; Μου ηρθαν καποιες ενημερωσεις στο καταστημα και μια απο αυτες ηταν ο ισοσταθμιστης. Χαρουμενος λοιπον την κατεβασα αλλα δεν βλεπω πουθενα αυτη την ρυθμιση ακομα και μετα απο reboot.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

1) Απο gmail ναι.. Για το άλλο δεν ξέρω...

2)Ναι σε όλα

3)Ναι σε όλα (τζαμπε εφαρμογή)

4) Δεν ξέρω

5) Δεν υπάρχει πιο απλό...

6) Ναι

7) Οχι (ευτυχώς)

8) Οχι

9)Δεν ξέρω

10) Να πάρεις το 620 !!! Γελοία διαφορά τιμής και αρκετά καλύτερο...

ΥΓ1) Δεν νομίζω

ΥΓ2) Ναι. Για wp7 υπάρχει εφαρμογή της ΝΟΚΙΑ

ΥΓ3) Στην τιμή που βρίσκεις το 520 στο Public βρίσκεις το 620 στο skroutz !!!

ΥΓ4) Οχι, δεν χρειάζεται...

:rtfm: