cuibono Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 14 minutes ago, filippos said: Αν αλλάξω την θέση του modem για να χειροτερέψει το σήμα, τι θα πετύχω; Υποθέτω ότι με αυτόν τον τρόπο το "αναγκαζεις" να ψάξει και για άλλη κεραία που δεν την πιάνει όσο έχει καλύτερο σήμα με άλλη στο σημείο που είναι το modem. Για παράδειγμα στο χωριό μου μέσα στο σπίτι στο πιο "δύσκολο" δωματιο που παίζει στην καλύτερη με rsrq -110 , πιάνει σήμα από 5 διαφορετικές κεραίες με την πιο μακρινή στα 17 χλμ ενώ έξω στο μπαλκόνι "προτιμαει" το πολύ δύο συνηθως. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 55 minutes ago, filippos said: Και το αστείο είναι πως χθες στις 3:30 τα ξημερώματα είχα ταχύτητες 40Mbps απο την pci: 157 με Β1 και Β3 μπάντες (Αγ. Στέφανο, μακρινή κεραία). Πρωί, μεσημέρι, βράδυ ταχύτητες μέγιστο 1,5Mbps απο όπου κι αν συνδεθώ, όπως ανέφερα και παραπάνω. Αν αλλάξω την θέση του modem για να χειροτερέψει το σήμα, τι θα πετύχω; Οι υπόλοιποι σταθμοί για να αναβαθμιστούν θα περάσει πολύς καιρός... Α μπράβο, αυτό!!!! Για να μειώσεις την παρεμβολή από άλλους σταθμούς. Ο Βόλος και το Πήλιο αναβαθμίζονται συνεχώς ενώ μπαίνουν και άλλοι σταθμοί. Άρα δε θα αργήσει. Δε σε θεωρώ προσωπικά cell edge. Περισσότερο cell overlap σε θεωρώ. Από τη στιγμή που μπήκε ο νέος σταθμός σε παρεμβάλλει όλη τη μέρα ως περίπου 00.00 το βράδυ. Καλύτερα να κλείσουν σταθμοί που δεν έχουν αναβαθμιστεί να κάνουν δουλειά οι νέοι. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 (edited) Δεν ειναι μόνο το : " πόσο καλο σήμα έχεις απο μια κεραία" και " ποσο φορτωμένη είναι μια κεραία με κίνηση. Οπως όλοι πλέον αναγνωρίζετε παίζουν ρολο πολλα πράγματα που άλλοι διαβασαν εδω, άλλοι ανακαλυψαν με το να παρατηρούν Netmonster app στο Android και ....PRIMARY BAND / SNR / RSRQ / Carrier aggregation ( εστω και με λαθος ενδείξεις στα PCI) Αν παμε και ακόμη πιο βαθιά: 1) Αν εισαι σε περιοχή με πολλά διαθέσιμα Cells που ομως εχουν " τέλεια καταιγίδα" στην περιοχή σου : α) συνδιασμός με χαμηλο σημα προς μεγαλο θόρυβο β) κελιά που ειναι διαφορετικες περιοχές και δεν ειναι Synchronized γ) κυψελες που εφαρμόζουν έξυπνους/ χαζους αλγόριθμους εξοικονόμησης ενέργειας και διαχειρίζονται με " καθυστέρηση " και χωρις " prediction " την κινηση με λαθος primary cells που δεν αξιοποιουν τα Band n78 Device Capabilities του συνδρομητή και βεβαια ....την χαμηλή συνήθως ισχύ που εφαρμιζουν σε λαθος Bands . Στο εξωτερικό εχουν την εξης ΣΩΣΤΗ λογικη : overlapping cell 1 ισχυρή b1 μονο . overlapping cell 2 ισχυρή b20 μονο . overlapping cell 3 ισχυρη b3 μονο. Ετσι η συσκευή θα τα βγαζει πέρα με έστω μια καλύτερη less noisy CA band .....ενω στην Ελλαδα συνηθως οταν είσαι σε Overlapped περιοχή ολες οι Carrier Aggregatable μπαντες ειναι ΧΆΛΙΑ. Μου εχει τύχει περιοχή που ενα Micro που καλύπτει 2 οικοδομικα τετραγωνα οταν κλεινει τα secondary bands και αφηνει μονο την 1800 MHz ανοιχτη ( energy saving) να αναγκαζει τα γειτονικά να πιεζουν τις συσκευές για να πανε ΣΕ ΤΡΊΤΑ Side Lobed cells που ουσιαστικά κανουν ΖΗΜΙΑ οχι μονο στην εμπειρία χρησης αλά και στην περιοχη. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ Cell δεν σημαίνει οτι θα πρεπει να δέχεται emergency κινηση με 1 κριτήριο ΤΥΦΛΆ απο άλλο Cell που εχει προγραμματιστεί να στελνει σε τρίτο την κινηση με handovers μεσα στη μερα . Εκει κανει λαθος η Cosmote. Στέλνει απο Cell σε cell εκτακτης κινησης " τυφλα ". Παράδειγμα : PCI 382 band 3 primary αν ζοριστει με RSRQ μεσα στη μερα μπορει να κρινει λαθος και να σε στειλει σε PCI 4 primary b20 με RSRQ -19 και να κλειδωσεις εκει επειδη εχουν θεσει σε αυτο το Cell prioritization στην Band b20 ! Και καπως έτσι ο συνδρομητής εκει που θα είχε 40 Mbps απο την PCI 382 εν ωρα κίνησης πεφτει στα 2 MBps επειδή " εμπλεξε " με static επαναδρομολογιση και μαλοστα σε b20 primary ( PCI 4) https://youtube.com/shorts/Pd-0T2dbuFY?feature=share Edited December 29, 2022 by HORGRAP 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing will always be there 🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 🤣🤣🤣🤣🧑🎄😋🥳 3 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Για δώσε λεπτομέρειες... 2 Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου (edited) 4 minutes ago, p_k said: Για δώσε λεπτομέρειες... είκοσι λεπτά ήταν έτσι.. συνήλθε τώρα.. για να γελάσουμε όχι τίποτα άλλο.. 🥳🤣🤣 Edited 7 Ιανουαρίου by Nickchris36 2 3 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Μπράβο στην Cosmote, ακραίες ταχύτητες για συσκευή του 2017 (S8). eNb 101058. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, CaptainNickGR said: Μπράβο στην Cosmote, ακραίες ταχύτητες για συσκευή του 2017 (S8). eNb 101058. Cat16 είναι και τότε που βγήκε καλή ήταν! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, CaptainNickGR said: Μπράβο στην Cosmote, ακραίες ταχύτητες για συσκευή του 2017 (S8). eNb 101058. Μια χαρά είναι,εγώ πιάνω στο σπίτι μου τώρα με 4G 220-230Mbps Download και γύρω στα 30Mbps Upload. Με λίγη κίνηση η κεραία βλέπω, καλά είναι. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova F2G+ Vodafone CU Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) Αυτό που ακόμα δεν έχω δει τόσο καλό LTE όσο κάποιοι στην Θεσσαλονίκη (μιλάω για κάτι 600-800 Mbps που είχα δει). Σε αναβαθμισμένη κεραία δίνει αυτό (103141) με οπτική επαφή και κάτω της. Edited 9 Ιανουαρίου by waeo 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, waeo said: Αυτό που ακόμα δεν έχω δει τόσο καλό LTE όσο κάποιοι στην Θεσσαλονίκη (μιλάω για κάτι 600-800 Mbps που είχα δει). Σε αναβαθμισμένη κεραία δίνει αυτό (103141) με οπτική επαφή και κάτω της. Εγώ έχω δει και 200Mbps στη κεραία στο σπίτι μου δίπλα. Είναι σε κτήριο ΟΤΕ βέβαια. Μετρήσεις από Πατρα Λεωφόρος Όθωνος Αμαλίας έξω από το Omnia Downtown Πανεπιστημίου στην είσοδο της Πόλης από Ρίο https://www.speedtest.net/my-result/i/5438568178 Πλατεία Γεωργίου από την πλευρά της Γεροκωστοπούλου https://www.speedtest.net/my-result/i/5438626794 Eataly Patra Πεζόδρομο Ρήγα Φερραίου https://www.speedtest.net/my-result/i/5438626794 Λίγο πιο κάτω στο Carouselo https://www.speedtest.net/my-result/i/5438722733 Έχει γεμίσει Ν78 και το δίκτυο πάει σφαίρα. .. κλήσεις άψογες φυσικά και η εμπειρία χρήσης άριστη. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova F2G+ Vodafone CU Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 8 minutes ago, Nikolas14 said: Εγώ έχω δει και 200Mbps στη κεραία στο σπίτι μου δίπλα. Είναι σε κτήριο ΟΤΕ βέβαια. Αυτή η κεραία είναι στο κτήριο του ΟΤΕ. Γενικά έχω δει στην Αθήνα 400αρια αλλά όχι παραπάνω. Στην Σητεια παντως από την κεραία του ΟΤΕ πάλι δίνει 400. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 33 minutes ago, waeo said: Αυτή η κεραία είναι στο κτήριο του ΟΤΕ. Γενικά έχω δει στην Αθήνα 400αρια αλλά όχι παραπάνω. Στην Σητεια παντως από την κεραία του ΟΤΕ πάλι δίνει 400. Παίζει ρόλο και τι ώρα θα πας…άλλο στις 12 το μεσημέρι και άλλο 4 το πρωί. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova F2G+ Vodafone CU Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 57 minutes ago, waeo said: Αυτή η κεραία είναι στο κτήριο του ΟΤΕ. Γενικά έχω δει στην Αθήνα 400αρια αλλά όχι παραπάνω. Στην Σητεια παντως από την κεραία του ΟΤΕ πάλι δίνει 400. Σας κοροϊδεψαν εκεί στο κτήριο του ΟΤΕ 🤣🤣🤣🤣 3 Παράθεση Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga Unlimited Ultra + VDSL 100 - Nova F2G - Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 3 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Πιιι πιιιι πύραυλος Sent from my iPhone using Tapatalk 1 10 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Ωπα. Περιοχή; Ανέβασε και κάνα νετμοσντερ αν θες Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Ταράτσα one Salonica. Αυτό που βάζουν micro σε άκυρα σημεία και σε mall όπως το One δεν έχουν ούτε ένα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Ταράτσα one Salonica. Αυτό που βάζουν micro σε άκυρα σημεία και σε mall όπως το One δεν έχουν ούτε ένα. Αν κατέβεις στο υπόγειο πάρκινγκ η Cosmote είναι no service. Ενώ η κόκκινη φουλ Edge. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova F2G+ Vodafone CU Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου περιοχή Λιβαδειάς. 2 1 2 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 12 minutes ago, Nickchris36 said: περιοχή Λιβαδειάς. Εξωτερικός ή εσωτερικό χώρος; Με ποια συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 1 minute ago, waeo said: Εξωτερικός ή εσωτερικό χώρος; Με ποια συσκευή; Χιαομι μι Α1 ,εσωτερικός χώρος. 2 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 4 minutes ago, Nickchris36 said: Χιαομι μι Α1 ,εσωτερικός χώρος. Ίσως με νεότερη συσκευή να είχες καλύτερη ταχύτητα όπως και να έχει όμως απογοητευτική. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) 17 ώρες πριν, waeo said: Ίσως με νεότερη συσκευή να είχες καλύτερη ταχύτητα όπως και να έχει όμως απογοητευτική. ναι με άλλη συσκευή έχω σαφέστατα καλύτερες ταχύτητες. συνδυασμός όμως αστάθειας γενικά του σήματος στη περιοχή μου και ακριβής τιμής με έκαναν να κάνω διακοπή συμβολαίου οποτε είναι ένα από τα τελευταία τεστ που ποσταρω. Edited 15 Ιανουαρίου by Nickchris36 8 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) Θεσσαλονίκη, Άνω Τούμπα προς το τέλος της Λαμπράκη, eNb 101221. Ακραία ταχύτητα για lte. Edited 15 Ιανουαρίου by CaptainNickGR 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts