HORGRAP Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου (edited) Στα παλια Radios συνήθως το RSRQ -12 -13 -14 δειχνει οτι η κυψελη τα δινει ολα για ολα ( full upstream απο σταθμο βασης προς κινητα - μετρηση σε καλη λήψη πάντα , αλλιώς -20...στον πατο.) Στα νεα Radios με beamforming ειδικα μπορει μια κυψελη να φτασει 300% efficiency. ( -17 -18 RSRQ στα κινητα μας) Απιστευτα καλη διαχείριση στην Cosmote με καλο QoS σε επιπεδο κυψέλης. ( μην εμπιστεύεστε το netmonster apk για τα carrier aggregations ) Edited 5 Ιανουαρίου by HORGRAP 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου (edited) Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης https://www.speedtest.net/my-result/i/4937272996 Edited 8 Ιανουαρίου by waeo Νέα, μεγαλύτερη ταχύτητα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 1 hour ago, waeo said: Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης https://www.speedtest.net/my-result/i/4937272996 Εκεί είναι άδεια. Μέσα στην πόλη έχει προβληματικά σημεία. Παράθεση New Site, New Signature ! I love 5G ! Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga WiFi on the spot - Wind F2g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Απέναντι από την κεραία, στο κέντρο της Σπάρτης. Παλιό δίκτυο, ούτε καν B1 δεν έχουν ανοίξει ακόμα σε 4G. Αλλά αφού αναβάθμισαν τη Μεσσηνία αρχές Οκτωβρίου, κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά μας εδώ. Σέρβερ Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 50mhz και πάει έτσι; Όλοι κοσμοτε έχουν; 4 ώρες πριν, waeo said: Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης https://www.speedtest.net/my-result/i/4937272996 Νέο δίκτυο! Πολύ καλή ταχύτητα. On 5/1/2022 at 6:49 ΜΜ, HORGRAP said: Στα παλια Radios συνήθως το RSRQ -12 -13 -14 δειχνει οτι η κυψελη τα δινει ολα για ολα ( full upstream απο σταθμο βασης προς κινητα - μετρηση σε καλη λήψη πάντα , αλλιώς -20...στον πατο.) Στα νεα Radios με beamforming ειδικα μπορει μια κυψελη να φτασει 300% efficiency. ( -17 -18 RSRQ στα κινητα μας) Απιστευτα καλη διαχείριση στην Cosmote με καλο QoS σε επιπεδο κυψέλης. ( μην εμπιστεύεστε το netmonster apk για τα carrier aggregations ) Έχουν λογικά και interference cancellation μεταξύ της ίδιας ΒΒ. Όταν με το καλό πάνε cloud εκεί ακόμα καλύτερα. η κοσμοτε ακόμα και με χαμηλά speedtests δεν μου κόλλησε πουθενά. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Απέναντι από την κεραία, στο κέντρο της Σπάρτης. Παλιό δίκτυο, ούτε καν B1 δεν έχουν ανοίξει ακόμα σε 4G. Αλλά αφού αναβάθμισαν τη Μεσσηνία αρχές Οκτωβρίου, κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά μας εδώ. Σέρβερ Cosmote. Μου θυμίζει Κιλκίς η περιοχή της Σπαρτης,η πλειοψηφία των κατοίκων παίζει με κοσμοτε. 2 Παράθεση What's Up Student+VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Λιμάνι Κέρκυρας. Το νέο δίκτυο τα κάνει τα θαύματά του. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 3 minutes ago, georgeavl3 said: Λιμάνι Κέρκυρας. Το νέο δίκτυο τα κάνει τα θαύματά του. Πολύ ωραίο uplink! 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 52 minutes ago, georgeavl3 said: Λιμάνι Κέρκυρας. Το νέο δίκτυο τα κάνει τα θαύματά του. Τηλέφωνο και IP να σβήσεις, τα ξέχασες. Παράθεση What's Up Student+VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Και να το αλλάξω θα φαίνεται επειδή το έκανες quote. Είπα να χω το νου μου να τα σβήσω αλλά πού μυαλό. Το πολύ να αλλάξω αριθμό για την IP δε με νοιάζει γιατί η Cosmote με έχει σε ΝΑΤ και έτσι και αλλιώς κάθε τόσο αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, georgeavl3 said: Και να το αλλάξω θα φαίνεται επειδή το έκανες quote. Είπα να χω το νου μου να τα σβήσω αλλά πού μυαλό. Το πολύ να αλλάξω αριθμό για την IP δε με νοιάζει γιατί η Cosmote με έχει σε ΝΑΤ και έτσι και αλλιώς κάθε τόσο αλλάζει. Χαχα υγεία,πάντως το δίκτυο πάει τρένο στη Κέρκυρα. Γενικα στο Ιόνιο μπορώ μα πω ότι είναι άριστη η κάλυψη,Κεφαλονια έχουμε 5G με σήμα από άκρη σε άκρη, και στη θάλασσα επίσης. Μόνο 2 σημεία σε όλο το νησί είναι που το κινητό βγαίνει εκτός δικτυου,αλλά κανείς δεν το έλυσε. Παράθεση What's Up Student+VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, georgeavl3 said: Και να το αλλάξω θα φαίνεται επειδή το έκανες quote. Είπα να χω το νου μου να τα σβήσω αλλά πού μυαλό. Το πολύ να αλλάξω αριθμό για την IP δε με νοιάζει γιατί η Cosmote με έχει σε ΝΑΤ και έτσι και αλλιώς κάθε τόσο αλλάζει. Περίεργο. Κανονικά πρέπει να πέσεις εκτός δικτύου ή να πας σε flight mode για να αλλάξεις ΙΡ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου On 8/1/2022 at 4:32 ΜΜ, Nikolas14 said: Μου θυμίζει Κιλκίς η περιοχή της Σπαρτης,η πλειοψηφία των κατοίκων παίζει με κοσμοτε. Ναι, όλη η Λακωνία γενικότερα, θα έλεγα χοντρικά ένα 60-70% των κατοίκων, έχει Cosmote. Είχε και έχει το καλύτερο δίκτυο στο νομό εδώ και δεκαετίες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Καλησπέρα. Η απενεργοποίηση του δικτύου 3G έχει απενεργοποιηθεί ή σταδιακά κλείνουν (ή μετατρέπονται σε 4G) ; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Έγινε σταδιακά μέσα στο 2021, υποτίθεται ότι έχει ολοκληρωθεί πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Η ανακοίνωση τους έλεγε για σταδιακή κατάργηση του 3g αρχής γενομένης απο Σεπτέμβριο 2021 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Στον Άγιο Γιάννη της Τήνου, μέσα στο σπίτιΜιας και ήταν ευκαιρία και έχω και την προσφορά με τα απεριόριστα, κατέβασα λογισμικό 2,2gb που ήρθε στο τηλέφωνό μου. Πήρε μόλις 63". Εντυπωσιακό!Sent from my Galaxy S10e 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, Finwe said: Έγινε σταδιακά μέσα στο 2021, υποτίθεται ότι έχει ολοκληρωθεί πλέον. Δεν εχει ολοκληρωθει. Στην περιοχη μου πχ υπαρχει ακομα. Ολοκληρωθηκε σε μερικες περιοχες της Ελλαδας... Ειχε παρει παραταση απο τον αρχικο σχεδιασμο 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, Mark_K said: Στον Άγιο Γιάννη της Τήνου, μέσα στο σπίτι Μιας και ήταν ευκαιρία και έχω και την προσφορά με τα απεριόριστα, κατέβασα λογισμικό 2,2gb που ήρθε στο τηλέφωνό μου. Πήρε μόλις 63". Εντυπωσιακό! Sent from my Galaxy S10e Που να δεις σε σημείο που κατέβαζα σχεδόν 900 τι ωραία κατέβαζα 60gb για τη δουλειά στο άψε σβήσε. 2 Παράθεση New Site, New Signature ! I love 5G ! Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga WiFi on the spot - Wind F2g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Σητεία https://www.speedtest.net/my-result/i/4942020160 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) Στο χωριό εξω απο Λιβαδειά https://i.imgur.com/KY5UA9y.jpg Edited 12 Ιανουαρίου by Nickchris36 1 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 4αρι eNb. Σπάνιο. 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 48 minutes ago, Nickchris36 said: Στο χωριό εξω απο Λιβαδειά https://i.imgur.com/KY5UA9y.jpg Cosmote Rules,είναι 1η με διαφορα Παράθεση What's Up Student+VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 said: 4αρι eNb. Σπάνιο. 😛 Έχω 4...4αρια στη πόλη μου 😋 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stak5505 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Πρώτη μέρα στο δίκτυο. Πολύ ευχαριστημένος. Στο Σχιστό Κερατσινίου με 2 γραμμές και 4G+ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts