georgeavl3 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 (edited) Μιας και ξαναγύρισα το κινητό μου στην Cosmote (Frog για τα πολύ ωραία πακέτα που έχει), έκανα μια βόλτα από την πόλη. Θα περιγράψω την κατάσταση και μετά θα παραθέσω φωτογραφίες από μετρήσεις. Στο κέντρο και νοτιο-ανατολικά η Cosmote παίζει πολύ αξιοπρεπώς από την 3156. Έχει αρκετή κινηση το δίκτυο (στην πλατεία σήμερα δεν έβγαλα πάνω από 40-50 Mbps με 60MHz bandwidth). Όσο κατεβαίνουμε την 28ης Οκτωβρίου, στο ύψος της διασταύρωσης με την Καβάλας συνδέεται σε ένα Micro B3 only (eNb 3954) και αυτό με αξιοπρεπείς ταχύτητες της τάξης των 30Mbps Up/Down. Σε όλο το μήκος των οδών Βουλγαροκτόνου, Καπνεργατών και Δράμας είχα δυνατό σήμα και καλές ταχύτητες από 25-70Mbps πάλι από την 3156. Μόλις άρχισα να ανεβαίνω προς Κυψέλη, άρχισε να τα χάνει λίγο το δίκτυο, γιατί συνδέθηκε στην γνωστή 3155 η οποία πλέον παίζει μόνο Β3 για κάποιο λόγο. Ανεβαίνοντας την Ηλιουπόλεως/Πραξιτέλους, είδα έως 10Mbps από την εν λόγω κεραία. Μετά, στην Περικλέους συνδέθηκα πάλι στην 3156 και ήμουν μια χαρά. Στο εσωτερικό του σπιτιού μου πλέον δεν βλέπω την 3155, παρά είναι κολλημένο στην 3156 που μπορεί να έχει οριακό σήμα αλλά σερφάρεις άνετα. Εικόνες: Αμοιριδειο (οδοί Δράμας & Έλλης) Πλατεία Κυψέλης Poco X3 Pro via Tapatalk Έξω από τη Λέσχη Αξιωματικών στην Πραξιτέλους Επίσης, όπως προχωρούσα, ξαφνικά μου εμφανίζεται στο Netmonster μια κεραία με eNb 103644. Προφανώς το έψαξα επιτόπου και η κεραία βρίσκεται στην Νέα Κεσσάνη. Και αυτή στις αναβαθμισμένες της Ξάνθης λοιπόν. Να δω την πόλη πότε θα την κοιτάξουν. Edited February 10, 2023 by georgeavl3 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 (edited) Χαλκιδική- Ουρανούπολη, Άγιο Όρος. Σήμα, κλήσεις, ίντερνετ είναι εντάξει θα αντιμετωπίσω πρόβλημα κάπου;; Edited February 10, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 (edited) Οι σέρβερ είναι κάτω πάλι… (δεν εμφανίζονται στο Speedtest) Edited February 10, 2023 by waeo 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Αυτό βλέπω και εγώ...Poco X3 Pro via Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 (edited) Σέρρες από τον μη αναβαθμισμένο σταθμό στο βουνό πάνω με enb 3094 . Αυτό το τεστ είναι με -84 db σημα , αλλά σε γενικές γραμμές και στα -105 και κάτω παίζει με 10mbps at least https://www.speedtest.net/my-result/i/5483773477 Edited February 11, 2023 by georgebad 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Σέρρες από τον μη αναβαθμισμένο σταθμό στο βουνό πάνω με enb 3094 . Αυτό το τεστ είναι με -84 db σημα , αλλά σε γενικές γραμμές και στα -105 και κάτω παίζει με 10mbps at least https://www.speedtest.net/my-result/i/5483773477Τέλειο pingΜακαρι να ήταν έτσι και οι λιγκιαδες εδώ. Θα λυνόταν μεγάλο μέρος του προβλήματος σε εσωτερικους χώρους. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 1 ώρα πριν, georgebad said: Σέρρες από τον μη αναβαθμισμένο σταθμό στο βουνό πάνω με enb 3094 . Αυτό το τεστ είναι με -84 db σημα , αλλά σε γενικές γραμμές και στα -105 και κάτω παίζει με 10mbps at least https://www.speedtest.net/my-result/i/5483773477 Πότε θα αναβαθμίσουν να απογειωθείτε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Πότε θα αναβαθμίσουν να απογειωθείτε;Θέλω να Ελπίζω σύντομα Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Έχει και η Cosmote μεγάλα Upload παιδια! Επιτέλους βρήκα ένα δίκτυο που το κινητό μου μπορεί να κάνει Upload CA στο LTE. Στην κεντρική πλατεία Ξάνθης ειναι η μέτρηση. Επίσης, στο σπίτι μου, με οριακό σήμα από την ίδια κεραία, βγάζω γύρω στα 30Mbps σε ώρα αιχμής και 70Mbps τα μεσάνυχτα Έκανα και μια τεράστια βολτα σημερα. Κατά τη γνώμη μου θέλει νέο σταθμό η Cosmote για την περιοχή της Κυψέλης που έχει το σοβαρότερο πρόβλημα και εννοείται αναβάθμιση της 3155 που συνεχώς είναι πιταρισμενη. Πραγματικά απορώ όσοι μένουν σε εκείνη την περιοχή και έχουν ακόμα Cosmote. Βέβαια εδώ τις πολεμάνε τις κεραίες και μετά γκρινιάζουν ότι δεν έχουν σημα.Poco X3 Pro via Tapatalk 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 13 minutes ago, georgeavl3 said: Έχει και η Cosmote μεγάλα Upload παιδια! Επιτέλους βρήκα ένα δίκτυο που το κινητό μου μπορεί να κάνει Upload CA στο LTE. Στην κεντρική πλατεία Ξάνθης ειναι η μέτρηση. Επίσης, στο σπίτι μου, με οριακό σήμα από την ίδια κεραία, βγάζω γύρω στα 30Mbps σε ώρα αιχμής και 70Mbps τα μεσάνυχτα Έκανα και μια τεράστια βολτα σημερα. Κατά τη γνώμη μου θέλει νέο σταθμό η Cosmote για την περιοχή της Κυψέλης που έχει το σοβαρότερο πρόβλημα και εννοείται αναβάθμιση της 3155 που συνεχώς είναι πιταρισμενη. Πραγματικά απορώ όσοι μένουν σε εκείνη την περιοχή και έχουν ακόμα Cosmote. Βέβαια εδώ τις πολεμάνε τις κεραίες και μετά γκρινιάζουν ότι δεν έχουν σημα. Poco X3 Pro via Tapatalk Πιο πιθανό να αναβαθμίσει την 3155 παρά να βάλει νέο σταθμό. Γενικα πάντως νομίζω ότι είναι αξιοπρεπής στη Ξάνθη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 (edited) 58 minutes ago, georgeavl3 said: Έχει και η Cosmote μεγάλα Upload παιδια! Επιτέλους βρήκα ένα δίκτυο που το κινητό μου μπορεί να κάνει Upload CA στο LTE. Στην κεντρική πλατεία Ξάνθης ειναι η μέτρηση. Επίσης, στο σπίτι μου, με οριακό σήμα από την ίδια κεραία, βγάζω γύρω στα 30Mbps σε ώρα αιχμής και 70Mbps τα μεσάνυχτα Έκανα και μια τεράστια βολτα σημερα. Κατά τη γνώμη μου θέλει νέο σταθμό η Cosmote για την περιοχή της Κυψέλης που έχει το σοβαρότερο πρόβλημα και εννοείται αναβάθμιση της 3155 που συνεχώς είναι πιταρισμενη. Πραγματικά απορώ όσοι μένουν σε εκείνη την περιοχή και έχουν ακόμα Cosmote. Βέβαια εδώ τις πολεμάνε τις κεραίες και μετά γκρινιάζουν ότι δεν έχουν σημα. Poco X3 Pro via Tapatalk Έχει πρόβλημα όλη η περιοχή. Έχουν αδειοδότηση για συν εγκατάσταση στην 538 της vodafone νότια της πόλης στο markt και δεν μπορούν να φέρουν οπτικές. Φαντάσου ότι νότια της πόλης όταν ανέβηκα στησαμε εταιρία με 5g από τον σταθμό της Vodafone γιατί η Cosmote είναι ανύπαρκτη στην κινητή και στην σταθερή με εναέριο καλώδιο φέρνει το πολύ 12 mbps σε vdsl οπού μπορούν να δώσουν. Μεσαίωνας πραγματικά. Όσο για τον Κάφκα που άνοιξέ εκεί έβαλε satellite από ότι μου είπαν οι ντόπιοι οτετζιδες με τη μια. Edited February 12, 2023 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Εκεί που πάει να γίνει η συνεγκατάσταση, δε θα λυθεί το πρόβλημα στην Κυψέλη δυστυχώς. Poco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 (edited) 53 minutes ago, Nikolas14 said: Πιο πιθανό να αναβαθμίσει την 3155 παρά να βάλει νέο σταθμό. Γενικα πάντως νομίζω ότι είναι αξιοπρεπής στη Ξάνθη. Μόνο στο πολύ κέντρο πουθενά αλλού. Με τη 3155 δε σώζεται πίστεψε με θέλει και στη 538 της vodafone νότια. Όποιος έχει cosmote στην πόλη είναι απλά ήρωας. Ας μαζεύανε τουλάχιστον τα χοντρά σημεία όπως έκαναν στην Κομοτηνή και στην Αλεξανδρούπολη στο κέντρο με 1000ρια στο κτήριο του ΟΤΕ. 6 minutes ago, georgeavl3 said: Εκεί που πάει να γίνει η συνεγκατάσταση, δε θα λυθεί το πρόβλημα στην Κυψέλη δυστυχώς. Poco X3 Pro via Tapatalk Και στην κυψέλη έχω πλέον γνωστούς μετά από τόσες φορές που έχω έρθει στην περιοχή ακόμα χειρότερα είναι προς εδώ https://www.google.com/maps/@41.1317254,24.8846725,282m/data=!3m1!1e3 δεν μπορείς καν να μιλήσεις σε εσωτερικό χώρο για data είναι απλά αστείο. Δεν πειράζει και οι άλλοι δε θα γίνουν κλέφτες για να ζήσουν αν έχει και 10 πόλεις με πρόβλημα στην Ελλάδα δεν έγινε και τίποτα 🤣 44 minutes ago, georgeavl3 said: Εκεί που πάει να γίνει η συνεγκατάσταση, δε θα λυθεί το πρόβλημα στην Κυψέλη δυστυχώς. Poco X3 Pro via Tapatalk Θα λύσει όμως το πρόβλημα στην μισή πόλη νότια που έχει τα χάλια. Edited February 12, 2023 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 15 ώρες πριν, cmvr said: Έχει πρόβλημα όλη η περιοχή. Έχουν αδειοδότηση για συν εγκατάσταση στην 538 της vodafone νότια της πόλης στο markt και δεν μπορούν να φέρουν οπτικές. Φαντάσου ότι νότια της πόλης όταν ανέβηκα στησαμε εταιρία με 5g από τον σταθμό της Vodafone γιατί η Cosmote είναι ανύπαρκτη στην κινητή και στην σταθερή με εναέριο καλώδιο φέρνει το πολύ 12 mbps σε vdsl οπού μπορούν να δώσουν. Μεσαίωνας πραγματικά. Όσο για τον Κάφκα που άνοιξέ εκεί έβαλε satellite από ότι μου είπαν οι ντόπιοι οτετζιδες με τη μια. Γιατί δε βάζουν microwave link; Δεν είναι ο λόγος η οπτική. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 2 ώρες πριν, mixtri said: Γιατί δε βάζουν microwave link; Δεν είναι ο λόγος η οπτική. Δεν ξέρω Μιχάλη οι οτετζίδες οι ντόπιοι που γνώρισα έλεγαν ότι έχει έρθει και κλιμάκιο εδώ και πολλούς μήνες για το πρόβλημα. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Ξάνθη έξω από τα ΚΑΠΗ στον κυκλικό κόμβο (Μ. Καραολή, Δημοκρίτου)Πήγα και μια βόλτα έως τα Flamingo. Εντάξει στους εξωτερικούς χώρους (πάρκινγκ, δρόμος) είναι οκ, μια χαρά. Μέσα στο Σκλαβενίτη το σημα ήταν οριακό. Poco X3 Pro via Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 9 minutes ago, georgeavl3 said: Ξάνθη έξω από τα ΚΑΠΗ στον κυκλικό κόμβο (Μ. Καραολή, Δημοκρίτου) Πήγα και μια βόλτα έως τα Flamingo. Εντάξει στους εξωτερικούς χώρους (πάρκινγκ, δρόμος) είναι οκ, μια χαρά. Μέσα στο Σκλαβενίτη το σημα ήταν οριακό. Poco X3 Pro via Tapatalk Η ταχύτητα εξωτερικά είναι αυτά και ανάλογά τις μέρες που έχει ο σταθμός της Παναγίας και πολύ λιγότερο έως και τα μισά αλλά όταν είχα μπει πρακτικερ να πάρω κάτι μηδέν του μηδενός και στον Σκλαβενίτη μέγα 2g αν μπεις ποιο μέσα. Μέρα που είναι ανοιχτή η αγορά πέρνα απόγευμα να δεις πως γεμίζει ο σταθμός που είναι πάνω στον ΟΤΕ και πέφτει κατά κόρον η ταχύτητα και εκεί. Μπες και στα στενά της αστυνομίας εσωτερική κάλυψή υπό το μηδέν. Και στον Σκλαβενίτη απέναντι από το ζήτα παλας το ξενοδοχείο που μέναμε μέσα μηδέν ούτε να μιλήσεις ενώ ο ανταγωνισμός είναι οκ. 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Ο σταθμός στον ΟΤΕ εξυπακούεται ότι είναι γεμάτος. Όπως είναι τώρα η κατάσταση εξυπηρετεί σχεδόν όλη την πόλη. Έκανα τη γνωστή διαδρομή με το αστικό για να πάω στη σχολή σήμερα. Περνάει από λεωφόρο Στρατού, Μιαούλη, Παναγή Τσαλδάρη. Έπρεπε να βγω έξω από την πόλη (μετά την Ασπίδα) για να με συνδέσει στον σταθμό της Παναγιάς.Παντού κολλημένος στην 3156 με οριακό σήμα μεν αλλά δεν κόλλαγε το σερφάρισμα. Άμα είναι έτσι οριακό το σήμα στο δρόμο, ας μη φανταστώ πώς θα είναι σε εσωτερικό χώρο. Γενικά πάντως στις περιοχές που κινούμαι με εξυπηρετεί. Την κάνω τη δουλειά μου. Ένα πρωί θα κάνω μια γύρα από το κέντρο να δω τι ψάρια θα πιάσω. Αν είναι δυνατόν, το Σάββατο που είναι και το παζάρι που έχει τη συνηθισμένη κίνηση. Το μεγάλο κρας τεστ θα είναι στα καρναβάλια.Poco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 1 minute ago, georgeavl3 said: Ο σταθμός στον ΟΤΕ εξυπακούεται ότι είναι γεμάτος. Όπως είναι τώρα η κατάσταση εξυπηρετεί σχεδόν όλη την πόλη. Έκανα τη γνωστή διαδρομή με το αστικό για να πάω στη σχολή σήμερα. Περνάει από λεωφόρο Στρατού, Μιαούλη, Παναγή Τσαλδάρη. Έπρεπε να βγω έξω από την πόλη (μετά την Ασπίδα) για να με συνδέσει στον σταθμό της Παναγιάς. Παντού κολλημένος στην 3156 με οριακό σήμα μεν αλλά δεν κόλλαγε το σερφάρισμα. Άμα είναι έτσι οριακό το σήμα στο δρόμο, ας μη φανταστώ πώς θα είναι σε εσωτερικό χώρο. Γενικά πάντως στις περιοχές που κινούμαι με εξυπηρετεί. Την κάνω τη δουλειά μου. Ένα πρωί θα κάνω μια γύρα από το κέντρο να δω τι ψάρια θα πιάσω. Αν είναι δυνατόν, το Σάββατο που είναι και το παζάρι που έχει τη συνηθισμένη κίνηση. Το μεγάλο κρας τεστ θα είναι στα καρναβάλια. Poco X3 Pro via Tapatalk Στα καρναβάλια πάτος θα είναι άστο. Να δούμε τι θα κάνουν και οι άλλοι με τις n78 εκεί 😀 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Κακως που δεν εχω 5G κινητο. Εχω και Vodafone μαζι με Cosmote, θα μετραω το 4G🤣 Τουλαχιστον το Modem που φοραει το κινητο μου ειναι απο τα κορυφαια για LTE only. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 1 minute ago, georgeavl3 said: Κακως που δεν εχω 5G κινητο. Εχω και Vodafone μαζι με Cosmote, θα μετραω το 4G🤣 Τουλαχιστον το Modem που φοραει το κινητο μου ειναι απο τα κορυφαια για LTE only. Στις βικτουσιανες αν δεν πιάνεις n78 τον ήπιες στην πλατεία στα καρναβάλια 😃. Θα είναι ο φίλος μου από την πόλη θα μας μετρήσει αυτός σε 5g μην αγχώνεσαι 😀 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 (edited) Αεροδρόμιο Ιωαννίνων (No 5G) 1 hour ago, waeo said: Αεροδρόμιο Ιωαννίνων (No 5G) 1 hour ago, waeo said: Αεροδρόμιο Ιωαννίνων (No 5G) Από το αεροδρόμιο μέχρι και πριν το ΚΤΕΛ χάλια μαύρα. Κόλλησε το τεστ, ταχύτητες με το ζόρι 5 κάτω. Κτελ Edited February 13, 2023 by waeo 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, waeo said: Αεροδρόμιο Ιωαννίνων (No 5G) Από το αεροδρόμιο μέχρι και πριν το ΚΤΕΛ χάλια μαύρα. Κόλλησε το τεστ, ταχύτητες με το ζόρι 5 κάτω. Κτελ Αεροδρόμιο και ΚΤΕΛ έχει κεραίες σε πολυ κοντινή απόσταση. Η διαδρομή ανάμεσα όπως και η περιοχή πάνω, λιγο μετα το αεροδρομιο, (εκτός από το σημείο που βρίσκεται η κεραια της Πινδου που είναι μια τρύπα στο νερό) είναι για κλάματα. Φίλος που μένει εκεί είναι μόνιμα εκτός υπηρεσίας η COSMOTE στο σπίτι του. Edited February 13, 2023 by panos.kar 1 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, waeo said: Αεροδρόμιο Ιωαννίνων (No 5G) Από το αεροδρόμιο μέχρι και πριν το ΚΤΕΛ χάλια μαύρα. Κόλλησε το τεστ, ταχύτητες με το ζόρι 5 κάτω. Κτελ Θα σε μαλώσω δεν είπαμε ότι στα νήματα της cosmote απαγορεύονται να postαρονται ταχύτητες κάτω των 350mbps γιατί θα μας βάλουν πιπέρι μερικοί 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Άσε που δεν τολμάμε να σε πιστέψουμε αποκλείεται α πα πα πα πα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Edited February 13, 2023 by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 9 minutes ago, cmvr said: Θα σε μαλώσω δεν είπαμε ότι στα νήματα της cosmote απαγορεύονται να postαρονται ταχύτητες κάτω των 350mbps γιατί θα μας βάλουν πιπέρι μερικοί 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Άσε που δεν τολμάμε να σε πιστέψουμε αποκλείεται α πα πα πα πα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Όταν αναβαθμίσουν και προσθέσουν σταθμούς, να δω τι θα λες... Εεέρχεται...! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts