patrickdrd Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Ευχαριστώ, αλλά τι εννοεί με το "αρκεί να βρίσκονται στην εμβέλεια οποιουδήποτε δικτύου WiFi, στο οποίο έχουν πρόσβαση"; πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Ευχαριστώ, αλλά τι εννοεί με το "αρκεί να βρίσκονται στην εμβέλεια οποιουδήποτε δικτύου WiFi, στο οποίο έχουν πρόσβαση"; πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι; Ναι, πρέπει να είσαι συνδεδεμένος σε δίκτυο WiFi. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Μιλάμε για 2 διαφορετικές υπηρεσίες.. Το Volte δουλεύει με 4g δίκτυο και δεν χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος σε wifi. Το vowifi δουλεύει μέσω wifi δικτύου και χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος σε wifi δίκτυο για να το χρησιμοποιήσεις. Μπορει να φανεί χρήσιμο αν είσαι κάπου όπου δεν έχεις σήμα κινητής. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 ωραία, πήρα και μου είπαν ότι θα ενεργοποιηθεί σε 10-15 λεπτά, μου είπαν ότι μετά θα πρέπει να παω σε κατάστημα κι ότι δεν λειτουργεί σε Xiaomi, προφανώς δεν γνωρίζουν το παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Και εμένα σε 10-15 λεπτά είχαν πει και ενεργοποιήθηκε μετά απο 10 ώρες.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Όταν πατάω *#*#86583#*#* βγάζει κάτι; γιατί δεν βλέπω να κάνει τίποτα, επίσης στο apn βάζω όνομα: ims και apn: ims και το επιλέγω μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Όχι, πας στο APN "Cosmote Internet" και στον τύπο APN προσθέτεις με κόμμα το ims. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 ωραία, πήρα και μου είπαν ότι θα ενεργοποιηθεί σε 10-15 λεπτά, μου είπαν ότι μετά θα πρέπει να παω σε κατάστημα κι ότι δεν λειτουργεί σε Xiaomi, προφανώς δεν γνωρίζουν το παραπάνω Καλα,αστους να λενε.Σε εμενα παντως με xiaomi λειτουργει το VoLTE. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 δεν βλέπω να ενεργοποιήθηκε, μάλλον πρέπει να περιμένω το sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Μέχρι να έρθει το sms, δεν έχει ενεργοποιηθεί.. Υπομονή. Για το apn πας στo internet apn που υπάρχει ήδη και στο τύπος apn πρέπει να είναι default,supl,ims και κάνεις αποθήκευση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Με αυτόν τον τρόπο δεν έχει σωστή προτεραιότητα το IMS σε σχέση με τα data και απορώ πως το έχουν αφήσει να δουλεύει. Κανονικά θέλει νέο APN με ονομα ims και τύπο ims,ia και ipv6 only. Αν δουλέψει σωστά θα ανοίξει δεύτερο PDP session για το IMS με μεγαλύτερο priority σε σχέση με όλα τα άλλα. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Σε όσες συσκευές xiaomi μπήκαν για δοκιμή μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα και τα δεδομένα κατά την διάρκεια της κλήσης κανονικά δουλεύουν... Edit: τα αστεράκια τα γράφουμε για να εμφανίσει το volte στις ρυθμίσεις γιατί αλλιώς είναι κρυμμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Στο apn τι να βάλουμε? internet ή ims? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Σε όσες συσκευές xiaomi μπήκαν για δοκιμή μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα και τα δεδομένα κατά την διάρκεια της κλήσης κανονικά δουλεύουν... Edit: τα αστεράκια τα γράφουμε για να εμφανίσει το volte στις ρυθμίσεις γιατί αλλιώς είναι κρυμμένο...Αν σας δουλεύει ok, αν έχετε θέματα με ήχο που κάνει διακοπές τότε πρέπει να γίνει σωστά. Sent from my G8341 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που έχει Nokia η Cosmote ακόμα; Δε χρειάζεται να αναφέρω για μετρήσεις εδώ καθως μετά από 3 χρόνια είπα να δοκιμάσω μια sim να δω αλλαγές και παντού έχει 2CA και σε περισσότερα σημεία 3CA απροβληματιστα από όλη την Ημαθία και την Πέλλα μέχρι και την Περαία Θεσσαλονίκης όπου ήταν ο τελικός προορισμός... Τρώει πολύ μπαταρία όμως αλλά άξιζε ο κόπος... Εν τω μεταξύ 5G από την ΔΕΘ δε ξέρω αν έχει σχεση η Cosmote χθες με το Spectrum είδα κινητικότητα από 3.4-3.6 GHz δυνατό σήμα κοιτάζοντας το ΔΕΘ και αυτές οι συχνότητες είναι για το 5G!!! Το Volte στο Xiaomi είναι πιο εύκολο να γίνει πλέον... Ένα κινητό συμβατό για ένα μόνο μήνυμα, ένα *#*#86583#*#* και μια προσθήκη στο apn με την μεταβλητή ,ims ένα restart κι έτοιμο... Για wifi calling μακάρι σύντομα... Αυτά έχω να πω από εδώ ... Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι στο κομμάτι Νέα Χαλκηδόνα μέχρι πριν την Νέα Μαγνησία δεν υπάρχει Β7 όπως επίσης και μετά από το αεροδρόμιο για Περαία!!! Μόνο 2CA προς τα εκεί και με έκανε εντύπωση... Όλη η Πελοπόννησος φαίνεται να παίζει με Nokia, ακόμα και στα 3CA. Αρκετές περιοχές της Αθήνας επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Εδώ είναι όλοι με Ericsson 6201... Edit: κάτι παλιά huawei που είχε τα έστειλαν στους άλλους 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Εδώ είναι όλοι με Ericsson 6201... Edit: κάτι παλιά huawei που είχε τα έστειλαν στους άλλους 2... Από τα specs φαίνεται δύσκολο να έχεις 4MIMO με το RBS6201. Πρέπει να ξηλώσεις τα όλα τα RU από τα άλλα RAT και πρακτικά να το γυρίσεις LTE only. Έχεις ιδέα τι χρησιμοποιούν στους 4MIMO Ericsson σταθμούς; (έναν τέτοιο έχω συναντήσει μέχρι τώρα, στην βόρεια Εύβοια, όλοι οι άλλοι 4MIMO που έχω δει είναι Nokia). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Από τα specs φαίνεται δύσκολο να έχεις 4MIMO με το RBS6201. Πρέπει να ξηλώσεις τα όλα τα RU από τα άλλα RAT και πρακτικά να το γυρίσεις LTE only. Έχεις ιδέα τι χρησιμοποιούν στους 4MIMO Ericsson σταθμούς; (έναν τέτοιο έχω συναντήσει μέχρι τώρα, στην βόρεια Εύβοια, όλοι οι άλλοι 4MIMO που έχω δει είναι Nokia). Δε ξέρω τι έχει η νότια Ελλάδα αλλά έχω πάει πολύ καλά το δίκτυο... Τα μηχανήματα αυτά είναι σχεδόν ένα χρόνο που μπήκαν και κάποιους σταθμούς που έβαλαν πρόσφατα 4G τα Ericsson βάζουν εδώ... Τελευταία φορά που μπήκε νέος σταθμός 4G είναι ούτε μήνα στο 3336 Κοπανός ΤΚ... Κατευθείαν βασικά 4G+ 2CA B3+20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Καλα,αστους να λενε.Σε εμενα παντως με xiaomi λειτουργει το VoLTE. Εσυ πως κατάλαβες ότι έχεις VoLTE? Σου εμφανίζει εικονίδιο στη status bar? Επίσης, οταν κανεις κλήσεις, παραμένει σε 4G ή σε γυρίζει σε 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 σωστός, εγώ με το τελευταίο δοκίμαζα χθες και γύριζε σε 3g, παρόλο που ήμουν συνδεδεμένος σε Wi-Fi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 mi5 με την 9.6.2.0 Global stable rom μια χαρά το VoLTE https://imgur.com/a/fS2s0aU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Πήρα και εγώ με το leeco το elite ..μου είπε η κοπέλα να κάνω επανεκκίνηση..κατευθείαν άναψε το εικονίδιο.έκανα κλήση και έμεινε σε 4g...Για wifi calling δεν ξέρω γιατί είμαι στο πλοίο έξω από το Ηράκλειο(σχεδόν) και έχει σήμα και η wind γιατί στο υπόλοιπο ταξίδι ..cosmote only ακόμη και 2g Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 (edited) κομπλε, ενεργοποιηθηκε (μετα απο 1,5 ημερα και οχι 10-15 λεπτα που ειπε ο τυπος στο τηλεφωνο!!), αλλα τωρα που ενεργοποιηθηκε δεν εχω wifi να το δοκιμασω, παταω παντως το *#*#86583#*#* κι ακομα δεν κανει τιποτα, θελει επανεκκινηση; ή να μπει το ims; edit: βρηκα αυτο: https://forum.miuiturkiye.net/konu/quallcom-islemci-cihazlarda-turkcell-volte-vowifi-vilte-etkinlestirme.23877/# το οποιο μετα απο μεταφραση βγαζει: Afterwards you have to plug in your own device and type *#*#86583#*#* on the phone screen and you should see the message '' volte was disabled '' on the screen of your device (Custom ROMs are usually defaulted to volte. Next we need to add a manual ims apn from the access point names in the mobile settings. Open a new apn for the name and name: Turkcell IMS apn: ims apn type: ims set the protocols to IPV4 / IPV6. εγω εχω custom rom (lineage), αρα μαλλον δεν χρειαζεται το βημα με το *#*#86583#*# Edited September 10, 2018 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 κομπλε, ενεργοποιηθηκε (μετα απο 1,5 ημερα και οχι 10-15 λεπτα που ειπε ο τυπος στο τηλεφωνο!!), αλλα τωρα που ενεργοποιηθηκε δεν εχω wifi να το δοκιμασω, παταω παντως το *#*#86583#*#* κι ακομα δεν κανει τιποτα, θελει επανεκκινηση; ή να μπει το ims; Το *#*#86583#*#* το μόνο που κάνει είναι να εμφανιστούν οι επιλογές για VoLTE στα μενού για δίκτυα κινητής. Τίποτα άλλο. Επίσης αν το ξαναβάλεις τα εξαφανίζεις πάλι, οπότε μη το κάνεις συνέχεια! Να σημειώσω ακόμα οτι το *#*#86583#*#* δουλεύει μόνο σε MiUI, σε custom ROM δε κάνει τίποτα. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 ναι, αυτο βρηκα, το προσθεσα παραπανω, σε custom rom ειναι προεπιλεγμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Οι ταχύτητες στην Αθήνα έχουν μειωθεί στις αιχμές σε σχέση με πέρυσι. 3CA στη Κηφισιά φτάνει μετά βίας 170-200Mbit την ώρα που σχεδόν ένα έτος έφθανε 350+. Από τη μία δείχνει πως έχει αυξηθεί η κίνηση, από την άλλη, τα σημεία με 2CA B3+20 πλέον είναι σχεδόν ανεπαρκή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts