paanos Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Τα δεδομένα έχουν αποκατασταθεί σε Αλεξανδρούπολη, η φωνή δεν έχει διορθωθεί ακόμα, οι περισσότερες κλήσεις γίνονται με καθυστέρηση, αρκετές δεν χτυπάνε καθολου. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Σημερα κατα τις 12 το μεσημερι,τα δεδομενα νεκρα. Επανηλθαν ολα τωρα,VoLTE και 4G λειτουργουν κανονικα. Κλησεις δεν χανω,κανενα θεμα πλεον. Ανατολικη Θεσσαλονικη Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Γρήγορη ερώτηση σε oneplus 6 αν είναι όλα ενεργοποιημενα για wificall με τηλ στην cote το ενεργοποιούν? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Γρήγορη ερώτηση σε oneplus 6 αν είναι όλα ενεργοποιημενα για wificall με τηλ στην cote το ενεργοποιούν? Αν είναι όλα... ενεργοποιημένα, και με SMS WIFICALL στο 1333 το ενεργοποιούν. :p Αλλά δεν ξέρω αν είναι στις "συμβατές" συσκευές (τουλάχιστον στη λίστα δεν είναι). https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Γρήγορη ερώτηση σε oneplus 6 αν είναι όλα ενεργοποιημενα για wificall με τηλ στην cote το ενεργοποιούν? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Θέλει χακιά για να παίξει με Cosmote VoLTE/voWiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Και τα xiaomi διαβαζω δεν ήταν συμβατά...αλλά τα φτιάξανε..... Το ξέρω ότι θέλει χακερια, αλλά έχω πράγμα στο κινητό πολύ..Και βαριέμαι backup κλπ ...με κίνδυνο να μην πάει κάτι Καλά.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Κανένα πρόβλημα με το δίκτυο τρίτης και τέταρτης γενιάς της Cosmote καθώς και κανένα πρόβλημα στο Volte /Vowifi στην Αλεξανδρούπολη τον τελευταίο μήνα. Πάντα απο τη δίκη μου πλευρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Φωνή. Από ανατολικό Αιγαίο, Κάλυμνο, Λέρο κλπ, black out! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Από το πρωί λειτουργεί κανονικά το δίκτυο στην Κάλυμνο. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Eγω παλι με xiaomi,αν εχω VoLTE ανοιχτο δεν εχω δεδομενα.Ειτε το ενα ειτε το αλλο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Κανένα πρόβλημα με το δίκτυο τρίτης και τέταρτης γενιάς της Cosmote καθώς και κανένα πρόβλημα στο Volte /Vowifi στην Αλεξανδρούπολη τον τελευταίο μήνα. Πάντα απο τη δίκη μου πλευρά.Ούτε εγώ, οι κλήσεις ειχαν θεμα αλλά διορθωθηκε. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Eγω παλι με xiaomi,αν εχω VoLTE ανοιχτο δεν εχω δεδομενα.Ειτε το ενα ειτε το αλλο.Πως τα κατάφερες με xiaomi? Με ενδιαφέρει για το Mi A1 Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Ζαχαρώνω ένα 4G+ mobile wifi από ebay στα 60€ και λέει ότι κάνει CA 1800+700 Μας καλύπτει; τις χρησιμοποιεί η Cosmote αυτές τις μπάντες; έχει κάλυψη με αυτές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 700 δεν έχει εδώ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Ζαχαρώνω ένα 4G+ mobile wifi από ebay στα 60€ και λέει ότι κάνει CA 1800+700 Μας καλύπτει; τις χρησιμοποιεί η Cosmote αυτές τις μπάντες; έχει κάλυψη με αυτές; 700 MHz μπάντα υπάρχει κυρίως σε Αμερική. Εκτός κι αν εννοείς 800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Ζαχαρώνω ένα 4G+ mobile wifi από ebay στα 60€ και λέει ότι κάνει CA 1800+700 Μας καλύπτει; τις χρησιμοποιεί η Cosmote αυτές τις μπάντες; έχει κάλυψη με αυτές; Θα έχεις πολύ μειωμένη κάλυψη και ταχύτητες με αυτή τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Στην Ελλάδα παίζουν η 20 στα 800 MHz, η 3 στα 1800MHz και η 7 στα 2600MHz. Οπότε ψάχνεις να βρεις κάποιο mifi που έχει αυτές τις μπάντες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Παρατήρηση. Μπορεί να είναι ευρέως γνωστό, δεν το έχω διαβάσει πρόσφατα. Από τη στιγμή που στα καρτοκινητά έχει μπει κόφτης ταχύτητας στα κοινά του speedtest, μια πρόχειρη λύση είναι και το fast.com που καίει από τα data για streaming video/music. Για όποιον του περισσεύουν φυσικά και θέλει να φτιαχτεί βλέποντας τριψήφια νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Θέλει χακιά για να παίξει με Cosmote VoLTE/voWiFi.Κάτοχος Mi5 και στέλνοντας WIFICALL στο 1333 παίρνω πίσω SMS με μύνημα ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή... :( Μπορώ να κάνω κάτι? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Κάτοχος Mi5 και στέλνοντας WIFICALL στο 1333 παίρνω πίσω SMS με μύνημα ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή... :( Μπορώ να κάνω κάτι? :O Μπορείς να καλέσεις το 13888 και να ζητήσεις να το ενεργοποιήσουν αυτοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Παρατήρηση. Μπορεί να είναι ευρέως γνωστό, δεν το έχω διαβάσει πρόσφατα. Από τη στιγμή που στα καρτοκινητά έχει μπει κόφτης ταχύτητας στα κοινά του speedtest, μια πρόχειρη λύση είναι και το fast.com που καίει από τα data για streaming video/music. Για όποιον του περισσεύουν φυσικά και θέλει να φτιαχτεί βλέποντας τριψήφια νούμερα. Εξαρταται απο τι πακετο εχεις βαλει ,εγω με το φοιτητικο πακετο που βαζω τον 8€ στο WU δεν εχω κοφτη ,ουτε εχω στα δωρεαν MB που μου δινει καθε μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 το κάνουν και για oneplus 6. τηλεφωνικά? ενεργοποίηση για το wificall.... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Πλέον βλέπω ότι έχει μπει 2600 έξω από τη Καλλικράτεια με ελάχιστο σήμα αλλά έχουν εκτιναχθεί οι ταχύτητες! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 το κάνουν και για oneplus 6. τηλεφωνικά? ενεργοποίηση για το wificall.... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Το κάνουν για όποιον τους ζαλίσει τηλεφωνικά, απλά είναι δικια σου η ευθύνη αν θα παίξει η συσκευή σου ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 (edited) Το κάνουν για όποιον τους ζαλίσει τηλεφωνικά, απλά είναι δικια σου η ευθύνη αν θα παίξει η συσκευή σου ή όχι.τι ενοοεις δικιά μου ευθύνη.... γιατί θα πάθει κάτι ή συσκευή? έχω ενεργοποιήσει την sim σε άλλο τηλέφωνο... και το θέμα είναι αν μέσω της Cosmote να γλιτώσω την μοντα που χρειάζεται στο τηλ.... και ανέφερεται στο xda... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Edited September 5, 2018 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Πλέον βλέπω ότι έχει μπει 2600 έξω από τη Καλλικράτεια με ελάχιστο σήμα αλλά έχουν εκτιναχθεί οι ταχύτητες! Σύμπτωση κι εγώ σήμερα έτυχε να ρίξω μια ματιά σε χωριό της περιοχής και βλέπω να συνδέεται σε band 7 που δεν βλέπω συχνά. Ένα γρήγορο τεστ έδωσε download στα 170Mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts