Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επιτελους το OneDrive κατεβαζει αρχεια

οπως αναφερε κι ο Katsiletra προηγουμενως!!!

Εδώ και αρκετό καιρό, 2-3 updates πριν

Σ' αυτό το update προστέθηκε υποστήριξη onedrive for business λογαριασμών και αλλαγές στο ui

Δωρεάν για λίγες ώρες η εφαρμογή 8 Zip

Δυνατότητες:

• Δημιουργία αρχείου συμπίεσης (ZIP, 7z, TAR, GZIP, BZIP2, XZ)

• Άνοιγμα αρχείων συμπίεσης (RAR, ZIP, 7z, ZipX, ISO, BZIP2, GZIP, TAR, ARJ, CAB...)

• Ισχυρή κρυπτογράφηση AES-256 στις μορφές 7z και ZIP

• Υποστήριξη αρχείων συμπίεσης πολλαπλών τόμων

• Εξαγωγή/Αποσυμπίεση αρχείων μέσα από το αρχείο συμπίεσης

• Προσθήκη και διαγραγή αρχείων μέσα από το αρχείο συμπίεσης

• Άνοιγμα αρχείων που βρίσκονται μέσα στα αρχεία συμπίεσης

http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2F8-zip%2F9da1d93f-2909-4c02-a7de-2a28c052c5f8%3Futm_source%3Dnewsletter_106%26utm_medium%3Demail%26utm_campaign%3D8-zip-app-of-the-day-myappfree

Thanks!!! :D

Huawei Nova 5T

Ποιο είναι το πιο αξιόπιστο στις προβλέψεις του σε εφαρμογή για τον καιρό;βλεπω όλοι μιλάτε για live tile αλλα εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτο.θελω να ανοίγω μόνος μου να βλεπω τον καιρό.κατεβασα το accuweather και έδινε ότι να ναι εχθές το βράδυ για Πετρούπολη.μπορες έλεγε και είχε μια χαρά καιρό.

Ποιο είναι το πιο αξιόπιστο στις προβλέψεις του σε εφαρμογή για τον καιρό;βλεπω όλοι μιλάτε για live tile αλλα εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτο.θελω να ανοίγω μόνος μου να βλεπω τον καιρό.κατεβασα το accuweather και έδινε ότι να ναι εχθές το βράδυ για Πετρούπολη.μπορες έλεγε και είχε μια χαρά καιρό.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το σαιτ -> forecast.io

Αν δεις ότι είναι σχετικά ακριβείς οι προβλέψεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο

κινητό το forecast. Ή κάνεις μια δοκιμή απευθείας. Χρησιμοποιεί δεδομένα

από διάφορα μοντέλα πρόβλεψης καιρού. Εντάξει 100% ακριβές δεν θα βρεις κάποιο νομίζω, χθες εδώ

Αγία Παρασκευή δεν είχε καμια μπόρα αλλά έριχνε κάτι ψιχάλες μέχρι τις 9 το βράδυ περίπου.

Το forecast έδινε ως πρόβλεψη ασθενή βροχή..

Πετρουπολη σε πoιο τετραγωνο ομως; :p

Δεν υπαρχει καμια υπηρεσια που να πεφτει 100% ουτε καν 80% μεσα.

Με το meteo.gr πολλες φορες γελας, ασε τα τηλεοπτικα δελτια καιρου που βασιζονται στην ΕΜΥ.

Απορεις ωρες ωρες γιατι τους πληρωνουμε οταν δεν μπορουν να προβλεψουν με σιγουρια ουτε μια μερα μετα.

Ομως η προβλεψη του καιρου, δυστυχως δεν ειναι επιστημη.

Μαντεια βαση στατιστικων & ενδειξεων ειναι.

Οποτε βρες ποιο tile σου ταιριαζει καλυτερα στο ματι και εκει εισαι.

Προσωπικα δουλευω το bing weather επειδη συνεργαζεται με την glance.

LG G8s Black

Νικόλας

Υπάρχει κάποιο YouTube player που παίζει ο ήχος ακόμα και να βγεις από την εφαρμογή για να μπεις σε άλλη; οκ γίνεται στο mytube από τις ρυθμίσεις.. Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Χαχαχαχαχα μένω ψηλά στην Πετρούπολη και γιαυτο μάλλον δεν με πιάνει ο καιρός,να μετακομίσω πιο χαμηλά για να με βολεύουν η εφαρμογές καιρου

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά το ρολόι αλλάξτε! Είδα την ωρα και έπαθα πλάκα! Είπα και εγω σχόλασα και δεν το ξέρω....

Δωρεάν για μερικές ώρες το Aerize Explorer Pro.

http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Faerize-explorer-pro%2F6c4f5660-1ad4-416c-b3ea-c157b62fe49d

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Να σαι καλά, ευχαριστούμε.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Microsoft Xim

Share your photos, not your phone! Xim your photos on your camera roll or favorite service to your friends’ devices. Swipe, pan and zoom together for all to enjoy, even those who don’t have the app.

• Xim now available in all countries!

• Stop huddling around one small screen – Xim instead so everyone can see the images on their own device

• Xims swipe and zoom together, so everyone stays in sync automatically – it’s fun too

• Only one person needs to have Xim installed in order for everyone to participate

• Invite people from your phone’s contact list, via email or via phone number

• Choose photos from your camera roll, Instagram, Facebook, Dropbox, or OneDrive; mix and match easily from any of these sources

• When your friend gets the Xim app the fun really starts – they can add photos or people to the Xim and easily extend the conversation

• Xims only stick around for a little while so you can enjoy the moment with no storage or organization overhead

• Long press on a photo you like for additional options such as save photo*

• Xim is available for iPhone, Android and Windows Phone 8 devices and works in most web browsers**

http://www.windowscentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/10/QR_XIM.png?itok=uwBQR2LI

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/microsoft-xim/3627bc99-5f9d-4bbd-bb87-69eead70e28d?signin=true

Αναβαθμιση για τους χαρτες here,

ενα καλο που ειδα κατα την αναβαθμιση οτι δεν

κατεβαζει ολοκληρο τον χαρτη ξανα.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Χρόνια έχω βολευτεί με το Google translate και δε το έχω ψάξει στα windows phone για πείτε καμία καλή αξιόπιστη εφαρμογή.

Με ενδιαφέρει πολύ και το να δουλεύει offline

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Better Translator :)

Το έγραψα όπως το έχεις ακριβώς αλλά δε μου βγάζει κάτι.

ΑΒΒ έχεις κάποιο λινκ?

Παντα φιλικα Μανος

Ευχαριστώ, καλή φαίνεται αλλά δυστυχώς δεν έχει επιλογή να κατεβάσω πακέτα γλωσσών για offline όπως το Google translate :(

Έχω ίντερνετ σχεδόν παντού αλλά είναι στιγμές που χρειάζομαι κ το offline

Παντα φιλικα Μανος

Ευχαριστώ, καλή φαίνεται αλλά δυστυχώς δεν έχει επιλογή να κατεβάσω πακέτα γλωσσών για offline όπως το Google translate :(

Έχω ίντερνετ σχεδόν παντού αλλά είναι στιγμές που χρειάζομαι κ το offline

http://www.windowsphone.com/s?appid=2cb7cda1-17d8-df11-a844-00237de2db9e

Εχει και offline

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Χαχα, μπήκα από το S5 τώρα να δω και η πλάκα είναι ότι το έχω αγοράσει αλλά ούτε καν έχω κοιτάξει τι APS χρησιμοποιούσα. Any way,ευχαριστώ Κώστα! :)

Παντα φιλικα Μανος

Δεν έχω το 1020 μαζί να το τσεκάρω τώρα αλλά ο Κώστας(Montoya) παραπάνω λεει έχει.

Παντα φιλικα Μανος

Δεν έχω το 1020 μαζί να το τσεκάρω τώρα αλλά ο Κώστας(Montoya) παραπάνω λεει έχει.

Άκυρο, όπως λέει κι ο φίλος παραπάνω, δεν εχει πακέτο ελληνικών.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ενημερώσεις για την αφαίρεση του ονόματος της Nokia από τις παρακάτω εφαρμογές:

Lumia Video Trimmer

Changelog:

•Support for more devices

Video Upload

Changelog:

•Support for more devices

PhotoBeamer

Changelog:

• Updated branding.

Ενημέρωση επίσης για το Truecaller

Changelog:

•Fixed issue where some users had problems activating Caller ID

•Search improvements​

Transfer my Data

Changelog:

• Transferring text and MMS messages to and from an SD card

• Bug fixes

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.