niotheros Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ενημέρωση για το Lumia Creative Studio με επιστροφή του Color Pop! http://chart.apis.google.com/chart?chs=180x180&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Flumia-creative-studio%2Fa8ddc8f6-c12c-44e6-b22e-52e2f0905f3e Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Με πια εφαρμογή ή ποιον τρόπο μπορώ να έχω πλήρη έλεγχο του υπολογιστή με 8.1 pro, από το 635; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Με πια εφαρμογή ή ποιον τρόπο μπορώ να έχω πλήρη έλεγχο του υπολογιστή με 8.1 pro, από το 635; Mια λύση είναι το teamviewer. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Εκτός από teamviewer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Εκτός από teamviewer; Η άλλη λύση είναι η εφαρμογή της MS Remote Desktop. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει για να ξέρω αν έχεις πλήρη πρόβαση στο PC ή αν χρειάζεται να είσαι στο ίδιο δίκτυο. Προσωπικά χρησιμοποιώ το teamviewer. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Remote Desktop, αλλά νομίζω ότι το teamviewer βολεύει περισσότερο... Βέβαια το Remote Desktop το είχα δοκιμάσει πριν κάμποσους μήνες, οπότε μπορεί να έχει αλλάξει πολύ... Δοκίμασε τα και τα δύο και διάλεξε... EDIT Με πρόλαβε ο niotheros Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Προγραμμα που να δειχνει ωρες οθονης τελικα δεν εχουμε ακομα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Το proshot δωρεαν για σημερα! http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/proshot/3d6a3d7e-5aca-4aee-b059-590b9f53cc13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1ann1s Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Με το remote desktop χρειαζεται να είσαι στο ίδιο δίκτυο με τον υπολογιστή. Επίσης αναγκαστικά κλείνει η οθόνη του υπολογιστή όταν είσαι συνδεδεμένος με το τηλέφωνο. Πάντως μπορείς να παίζει το pc ήχο ή βίντεο και να τα ακούς/βλέπεις από το κινητό, αν και η ποιότητα του βίντεο δεν είναι και άριστη. Σε ένα άλλο, δεν θυμάμαι ποιο (δεν έχω δοκιμάσει το teamviewer), πρόγραμμα που είχα χρησιμοποιήσει για να μένει ανοιχτη και η οθόνη του pc, δεν ήταν καλή η ακρίβεια του mouse. Το remote desktop με τους όποιους περιορισμούς λειτουργεί άψογα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Θα δοκιμάσω το remote desktop και επανέρχομαι Edit: έγινε η σύνδεση και δουλεύει κανονικά, το μόνο θέμα είναι πως όταν κλείνω την σύνδεση, το λάπτοπ μένει στην οθόνη κλειδώματος. Για να γυρίζει σε αυτό που έκανα από το τηλέφωνο, πρέπει να απενεργοποιήσω αυτό το κλείδωμα στο λάπτοπ; Και κάτι άσχετο και συγγνώμη για το off topic. Όταν ανοίγει το pc, είναι πάντα στην επιφάνεια desktop και όχι στην επιφάνεια με τα πλακίδια, είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; Edited October 11, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Εχω δοκιμασει αρκετες αλλα για πειτε μου και εσεις καμια αξιοπιστη εφαρμογή για αποθηκευση κωδικων(καρτων,φορουμ κ.α.) Δωρεάν για 2 ώρες ακόμη το A(ll)M(y)P(assswords). Δείχνει καλό, ούτε παραγγελία να το είχες κάνει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 To remote desktop ειναι κορυφη...δουλευει χωρις εξτρα προγραμμα στον υπολογιστη,δουλευει και remote απλα πρεπει να εχεις ρυθμισει dyndns η να εχεις στεθρη ip...και ειναι μακραν καλυτερο απο το teamviewer..απλα το teamviewer μπορεις να αντιγραψεις και αρχεια.. Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Για το Twitter ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 To Twitter :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Το proshot δωρεαν για σημερα! http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/proshot/3d6a3d7e-5aca-4aee-b059-590b9f53cc13 Thanks για το tip. Εχει βρει κανεις πως να τραβηξει timelapse και να το σωσει ως βιντεο αντι φωτος; Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rhodion Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Εχει βρει κανεις πως να τραβηξει timelapse και να το σωσει ως βιντεο αντι φωτος; Δοκίμασε το Blink της Microsoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλημέρα σας. Ο developer του Prognoza εχει ενθουσιαστεί με την αποδοχή της εφαρμογής και τα καλά σχόλια στο ελληνικό Store και μου έδωσε εννιά κωδικούς για να ξεκλειδώσετε την trial έκδοση δωρεάν. Για να βάλετε τον κωδικό, κατεβάζετε την δοκιμαστική έκδοση, πηγαίνετε Πληροφορίες - State με swype δεξια και βάζετε τον κωδικό στο κενό πλαίσιο. Μετά πατάτε το redeem και έχετε την πλήρη έκδοση. Για να είμαι δίκαιος με όλους, οι εννιά πρώτοι που θα απαντήσουν στο τοπικ αυτό και θα ζητήσουν κωδικό θα τον πάρουν με PM. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλημερα. Ωραια κινηση Θα ηθελα εναν κωδικο αν δε σου κανει κοπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Προσοχή παιδιά, μην μου στέλνετε ΠΜ, ενά μηνυματάκι εδώ στο τοπικ. Pazu kai Alex_gate_7, θα έχετε από έναν κωδικό. Όπως και ο mantzos Pazu, για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω ΡΜ, για τσέκαρε λίγο τις ρυθμισεις σου Edited October 13, 2014 by alkis Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ευχαριστω τον φιλο Αλκη. Δουλευει μια χαρα και πολυ ωραια εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Το παρόν θέμα προσφέρεται για προτάσεις εφαρμογών. Ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα παρακαλώ! Ένα ΠΜ από τον κάθε ενδιαφερόμενο αρκεί! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Συγγνώμη, λάθος μου. Έχω ακόμα 6 κωδικούς, ας μου στείλουν ΡΜ οι ενδιαφερόμενοι. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ουπς σόρρυ... Πρωί πρωί διάβασα στα γρήγορα το μήνυμα σου και έστειλα ΠΜ :p Anyway thanks για τον κωδικό... Αν θυμάμαι καλά είχες βοηθήσει στην μετάφραση της εφαρμογής στα Ελληνικά.. Μπράβο λοιπόν... Όταν το είχαμε συζητήσει και πάλι θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε το live tile ή δεν ανανεωνόταν και τέτοια... Από τις φώτο είδα βελτίωση, οπότε έχει τεστινγκ αυτές τις μέρες και θα επανέλθω με τις παρατηρήσεις μου :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Σωστά Alex, την έχω μεταφράσει εγω. Στο 925 μου το live tile δουλευει άριστα με την τωρινή version. Αν δεις κατι, στείλε comment στον developer, θα απαντήσει άμεσα. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Πολύ ωραία δουλειά... Την κατέβασα και την έβαλα δίπλα στο Amazing HD Weather... Να την δω πως πάει... Με μια πρώτη ματιά το μόνο που μου έλειψε είναι λίγη παραμετροποίηση στις επιλογές του tile που θέλω να δείχνει... Αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts