Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έβαλα και το mytube.

Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει διάφορα για Youtube.

Δυστυχώς ένα που ήθελα, το Onetube , φαίνεται για άγνωστο λόγο να έχει κατέβει. Κρίμα.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mytube...απο τοτε που εδωσα ακυρο στο μετροtube, κατευθειαν μ επεισε να το αγορασω.

Αν την έχεις εγκατεστημένη, χρειάζεται να κάνεις κάτι; γιατί δεν μου γράφει πουθενά αγορά, ούτε όταν την σβήνω και την ξαναπερνάω...

Εννοείς αν έχεις την Free έκδοση?

Αν τη σβήσεις δεν χρειάζεται αγορά... Αφού είναι free σήμερα... Πατάς απλώς εγκατάσταση και έχεις την πλήρη έκδοση...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Όχι... Καλό θα ήταν να τη σβήσεις και να την ξαναπεράσεις...

Αν έχεις wp8.1 και έχεις εγκαταστημένη μια εφαρμογή έχει δυο επιλογές προβολή και κοινοποίηση αν έχεις την trial λέει αντί κοινοποίηση αγορά, άμα η αγορά γίνει free εκεί λέει εγκατάσταση οποτε δεν θέλει σβήσιμο και πάλι εγκατάσταση το διόρθωσαν και αυτο

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλησπέρα στην παρεα......μολις παρελαβα το πρωτο μου WP οποτε να ειστε ετοιμη να σας ζαλισω εντελως :p

Βάλε πρώτα το mytube για να μη χάσεις την τρελη ευκαιρία και τα λέμε στη πορεία......;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το mytube ΔΩΡΕΑΝ για 15 ώρες ακόμα

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/mytube/d994dce8-38f9-4ed3-ae6c-e334d4bd558c

Ευχαριστουμε!!!

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Βάλε πρώτα το mytube για να μη χάσεις την τρελη ευκαιρία και τα λέμε στη πορεία......;)

Το έβαλα.....Ευχαριστώ πολυ :lol:

Απορια πρωτη......πως κανω το accuweather να δειχνει θερμοκρασία σε Celsius??

Και κατι ακομα...η πρωτη φορτιση πρέπει να είναι κλειστο το τηλέφωνο και ποση ωρα να διαρκέσει??

Το έβαλα.....Ευχαριστώ πολυ :lol:

Απορια πρωτη......πως κανω το accuweather να δειχνει θερμοκρασία σε Celsius??

Και κατι ακομα...η πρωτη φορτιση πρέπει να είναι κλειστο το τηλέφωνο και ποση ωρα να διαρκέσει??

Αν καταφέρεις να φορτισεις με κλειστο το κινητο, πες το και σε εμας τους "παλιους" :P Δεν ειμαι ειδικος μπαταριολογος, αλλα πάντα το αφηνα να φορτισει όσο χρειαζοτανε για να παει 100% και μετα το εβγαζα..τόσα χρονια προβλημα δεν είχα :P

Να υπενθυμίσω ότι στο παρόν θέμα προτείνουμε εφαρμογές! Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το λειτουργικό απευθυνόμαστε στο επίσημο θέμα του και για οποιαδήποτε απορία σχετικά με συγκεκριμένη συσκευή απευθυνόμαστε στο θέμα της εκάστοτε συσκευής!
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Λοιπόν, είχα το mytube το δωρεάν και τώρα πάτησα και έκανα εγκατάσταση το κανονικό. Που μπορώ να δω ότι έχω τελικά την κανονική έκδοση; Επειδη μου φαίνονται ολόιδιες!

Λοιπόν, είχα το mytube το δωρεάν και τώρα πάτησα και έκανα εγκατάσταση το κανονικό. Που μπορώ να δω ότι έχω τελικά την κανονική έκδοση; Επειδη μου φαίνονται ολόιδιες!

και εγω την ιδια απορια ειχα αλλα πριν ελεγε αγορα!τωρα οχι.οποτε υποθετω ειμαστε οκ

Αργήσαμε λίγο, αλλά η εφαρμόγή καιρού που μετέφρασα στα Ελληνικά είναι πλέον στο Store.

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/prognoza/462ab4e3-9a07-4e5d-b5ff-4606a1b6d5fe

Αν θέλετε τη δοκιμάζετε, για σχόλια και παρατηρήσεις σχετικά με τη μετάφραση!

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Υπαρχει καποια εφαρμογή ώστε να βαλω καποιο τραγούδι σαν ringtone??

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/ringtone-maker/5a99cbd9-e82a-4892-8264-17a64f9142e5