mobiuser Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Το έβαλα και το mytube. Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει διάφορα για Youtube. Δυστυχώς ένα που ήθελα, το Onetube , φαίνεται για άγνωστο λόγο να έχει κατέβει. Κρίμα. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Mytube...απο τοτε που εδωσα ακυρο στο μετροtube, κατευθειαν μ επεισε να το αγορασω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Είχα το mytube+ αλλά αυτή εδώ είναι by far πιο όμορφη εφαρμογή! Την τσιμπήσαμε! Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Αν την έχεις εγκατεστημένη, χρειάζεται να κάνεις κάτι; γιατί δεν μου γράφει πουθενά αγορά, ούτε όταν την σβήνω και την ξαναπερνάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Εννοείς αν έχεις την Free έκδοση? Αν τη σβήσεις δεν χρειάζεται αγορά... Αφού είναι free σήμερα... Πατάς απλώς εγκατάσταση και έχεις την πλήρη έκδοση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ναι αυτό εννοώ, οποτε όσοι την έχουν free δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι.... Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Όχι... Καλό θα ήταν να τη σβήσεις και να την ξαναπεράσεις... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Έγινε, αυτό έκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Όχι... Καλό θα ήταν να τη σβήσεις και να την ξαναπεράσεις... Αν έχεις wp8.1 και έχεις εγκαταστημένη μια εφαρμογή έχει δυο επιλογές προβολή και κοινοποίηση αν έχεις την trial λέει αντί κοινοποίηση αγορά, άμα η αγορά γίνει free εκεί λέει εγκατάσταση οποτε δεν θέλει σβήσιμο και πάλι εγκατάσταση το διόρθωσαν και αυτο Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλησπέρα στην παρεα......μολις παρελαβα το πρωτο μου WP οποτε να ειστε ετοιμη να σας ζαλισω εντελως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Nice! MyTube added! Thanks for the info! :D Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλησπέρα στην παρεα......μολις παρελαβα το πρωτο μου WP οποτε να ειστε ετοιμη να σας ζαλισω εντελως :p Βάλε πρώτα το mytube για να μη χάσεις την τρελη ευκαιρία και τα λέμε στη πορεία......;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Το mytube ΔΩΡΕΑΝ για 15 ώρες ακόμα http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/mytube/d994dce8-38f9-4ed3-ae6c-e334d4bd558c Ευχαριστουμε!!! Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Βάλε πρώτα το mytube για να μη χάσεις την τρελη ευκαιρία και τα λέμε στη πορεία......;) Το έβαλα.....Ευχαριστώ πολυ :lol: Απορια πρωτη......πως κανω το accuweather να δειχνει θερμοκρασία σε Celsius?? Και κατι ακομα...η πρωτη φορτιση πρέπει να είναι κλειστο το τηλέφωνο και ποση ωρα να διαρκέσει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Το έβαλα.....Ευχαριστώ πολυ :lol: Απορια πρωτη......πως κανω το accuweather να δειχνει θερμοκρασία σε Celsius?? Και κατι ακομα...η πρωτη φορτιση πρέπει να είναι κλειστο το τηλέφωνο και ποση ωρα να διαρκέσει?? Αν καταφέρεις να φορτισεις με κλειστο το κινητο, πες το και σε εμας τους "παλιους" :P Δεν ειμαι ειδικος μπαταριολογος, αλλα πάντα το αφηνα να φορτισει όσο χρειαζοτανε για να παει 100% και μετα το εβγαζα..τόσα χρονια προβλημα δεν είχα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Πω πω.....ρομπα με το καλημέρα.....καλα να παθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Να υπενθυμίσω ότι στο παρόν θέμα προτείνουμε εφαρμογές! Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το λειτουργικό απευθυνόμαστε στο επίσημο θέμα του και για οποιαδήποτε απορία σχετικά με συγκεκριμένη συσκευή απευθυνόμαστε στο θέμα της εκάστοτε συσκευής! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Το accuweather πως μετατρεπει τη θερμοκρασία σε Celsius?? Υπάρχει τρόπος η να αλλαξω εφαρμογή....κ αν ναι ποια μου προτείνετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Από τα settings αλλάζει.. δεν θυμάμαι πως ακριβώς αλλά αλλάζει.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Από τα settings αλλάζει.. δεν θυμάμαι πως ακριβώς αλλά αλλάζει.... Το βρήκα.....Ευχαριστώ πολυ!!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Λοιπόν, είχα το mytube το δωρεάν και τώρα πάτησα και έκανα εγκατάσταση το κανονικό. Που μπορώ να δω ότι έχω τελικά την κανονική έκδοση; Επειδη μου φαίνονται ολόιδιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Λοιπόν, είχα το mytube το δωρεάν και τώρα πάτησα και έκανα εγκατάσταση το κανονικό. Που μπορώ να δω ότι έχω τελικά την κανονική έκδοση; Επειδη μου φαίνονται ολόιδιες! και εγω την ιδια απορια ειχα αλλα πριν ελεγε αγορα!τωρα οχι.οποτε υποθετω ειμαστε οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Αργήσαμε λίγο, αλλά η εφαρμόγή καιρού που μετέφρασα στα Ελληνικά είναι πλέον στο Store. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/prognoza/462ab4e3-9a07-4e5d-b5ff-4606a1b6d5fe Αν θέλετε τη δοκιμάζετε, για σχόλια και παρατηρήσεις σχετικά με τη μετάφραση! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογή ώστε να βαλω καποιο τραγούδι σαν ringtone?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογή ώστε να βαλω καποιο τραγούδι σαν ringtone?? http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/ringtone-maker/5a99cbd9-e82a-4892-8264-17a64f9142e5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts