sakis0547 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Γιατί τι διαφορά έχει? Αυτό δεν είναι τεχνικό πρόβλημα? Δηλαδή από το minideal θα μπορέσουν να μου εγκαταστήσουν το Google play χωρίς να μου το root - άρουν? Από εκεί το πήρα.. Ήρθε με ελληνικά και Google play . γιατί το φοβάσαι τόσο πολύ το ροοταρισμα? Και στο κάτω κάτω από όπου και αν το πάρεις υπάρχει εφαρμογή για unroot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Κάποιες ερωτησούλες: α)έχει βγει επίσημα η 4.3? β)έχω την ROW, αν περάσω τη Viberom χάνω την εγγύηση? γ)αν κάνω το οποιοδήποτε φλασαρισμα μπορώ να το φέρω στην κατάσταση που μου το στείλαν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seraios Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) καλημέρα αγόρασα ένα κινητό από minideal (κ900 lenovo) στις 6/2/2014 μου το στειλανε μετα απο ενα μηνα προβληματικο ( εκλεινε μονο του) τους το εστειλα πισω... εδω και δυο μηνες μιλαω μαζι τους μου λενε οτι το στελνουν στο servιce το περνουν ξανα και το ξαναστελνουν service.... τετοιο δουλεμα πρωτη φορα το ζω.... Edited May 26, 2014 by seraios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ερώτηση αν μπορεί κάποιος να μου πει.... περιμένω το Κ900 από Merimobiles. Έχει παραλάβει κανείς από εκεί!? Με τι του ήρθε!? Του πείραξες κάτι μετά!? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εγώ από minideal το πήρα.. Δεν πείραξα τίποτα . δουλευει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seraios Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εγώ από minideal το πήρα.. Δεν πείραξα τίποτα . δουλευει μια χαρά. το δικο σου φιλε μου δεν ειχε προβλημα... (ουτε και εγω παλικαρι μου το πειραξα προβληματικο μου το εστειλαν) εαν ειχε τοτε θα καταλαβαινες τι σημαίνει να εχεις αγορασει κινητο στις αρχες φεβρουαριου και κινητο να μην εχεις.... να τους μιλας και να σε δουλεουν σημερα αυριο θα ειναι ετοιμο εδω και δυο μηνες ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 το δικο σου φιλε μου δεν ειχε προβλημα... (ουτε και εγω παλικαρι μου το πειραξα προβληματικο μου το εστειλαν) εαν ειχε τοτε θα καταλαβαινες τι σημαίνει να εχεις αγορασει κινητο στις αρχες φεβρουαριου και κινητο να μην εχεις.... να τους μιλας και να σε δουλεουν σημερα αυριο θα ειναι ετοιμο εδω και δυο μηνες ....... Δεν ήταν για εσένα το μήνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 [ATTACH]45457[/ATTACH] [ATTACH]45458[/ATTACH] :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 [ATTACH]45457[/ATTACH] [ATTACH]45458[/ATTACH] :D :D Ωραίο! Παίζει να είναι από τα λίγα κινητά, αν και διπύρηνο, να βγάζει 7600 στο 3d... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 μου εβγαλε την πιστη να την περασω αλλα τελικα την εβαλα! βεβαια η αναλυση της μηχανης δεν ειναι τοσο καλη οσο η stock αλλα θα δουμε τι θα γινει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 μου εβγαλε την πιστη να την περασω αλλα τελικα την εβαλα! βεβαια η αναλυση της μηχανης δεν ειναι τοσο καλη οσο η stock αλλα θα δουμε τι θα γινει.. Γιατί σε δυσκόλεψε?? Εμένα κατευθείαν την πέρασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 οτι ROM ειχα περασει ηταν με sdfuse mode και αυτη ηθελε μονο με MFT. και εκανα μια βλακεια περασα ενα αρχειο μεσα που δεν επρεπε και ειχε κολλησει το κιν. στο σημα της Lenovo για κανενα 2ωρο και ειχα παθει αμοκ. Τελικα μετα απο κανενα 5ωρο καταφερα και την περασα. Αυτο με την αναλυση της καμερας το προσεξες? οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο η εκδοση 3.1.1 , τωρα εχω την 3.5.5 οπως λογικα και εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 οτι ROM ειχα περασει ηταν με sdfuse mode και αυτη ηθελε μονο με MFT. και εκανα μια βλακεια περασα ενα αρχειο μεσα που δεν επρεπε και ειχε κολλησει το κιν. στο σημα της Lenovo για κανενα 2ωρο και ειχα παθει αμοκ. Τελικα μετα απο κανενα 5ωρο καταφερα και την περασα. Αυτο με την αναλυση της καμερας το προσεξες? οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο η εκδοση 3.1.1 , τωρα εχω την 3.5.5 οπως λογικα και εσυ Ναι είναι χειρότερη.. Βέβαια το κινητό το έδωσα σε φίλο, και δεν τον πολύ νοιάζει η ποιότητα της.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 το πουλησες δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 το πουλησες δηλαδη? Ναι το πουλησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 μαλιστα! Οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmart Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 οτι ROM ειχα περασει ηταν με sdfuse mode και αυτη ηθελε μονο με MFT. και εκανα μια βλακεια περασα ενα αρχειο μεσα που δεν επρεπε και ειχε κολλησει το κιν. στο σημα της Lenovo για κανενα 2ωρο και ειχα παθει αμοκ. Τελικα μετα απο κανενα 5ωρο καταφερα και την περασα. Αυτο με την αναλυση της καμερας το προσεξες? οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο η εκδοση 3.1.1 , τωρα εχω την 3.5.5 οπως λογικα και εσυ δηλαδη η εκδοση 3.1.1 ειναι καλυτερη απο την 3.5.5 ασχετα με το ποια rom εχεις?δνε μπορεις να περασεις στην υπαρχουσα rom παλι την 3.1.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 προσωπικα ειδα μεγαλες διαρφορες αναμεσα στις 2 εκδοσεις και η 3.1.1 ειναι σαφως καλυτερη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Lenovo Mobile Philippines Hi Kyle! The Android Kit Kat upgrade for the K900 is coming real soon! Please continue watching our page for updates regarding this Από εδώ https://www.facebook.com/lenovomobileph/photos/a.174191839342131.39969.153636428064339/656447674449876/?type=1 :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Aν κάνω hard reset το κινητό σε ποιά κατάσταση επιστρέφει? Μου το στείλαν rootαρισμένο με ελληνικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Aν κάνω hard reset το κινητό σε ποιά κατάσταση επιστρέφει? Μου το στείλαν rootαρισμένο με ελληνικά. Όπως σου το έστειλαν (θα παραμείνει και το root και τα ελληνικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Eυχαριστώ! Με το power button και το volume - γίνεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Eυχαριστώ! Με το power button και το volume - γίνεται? Hard Reset LENOVO IDEAPHONE K900 with Hardware Button key: You have to be sure that the LENOVO IDEAPHONE K900 Battery is charge properly Press together : POWER + VOLUME UP about several second, that the warning will appear at the LENOVO IDEAPHONE K900 Choose: Reset Device Make sure we already sure than we know that our application and data will be loose or clear while Resetting LENOVO IDEAPHONE K900 Πηγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Kαι κάτι άλλο, που μπορώ να βρω ανταλλακτικό πίσω καπάκι γιατί το βλέπω πολύ επιρρεπές σε βαθουλώματα και γρατσουνιές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Kαι κάτι άλλο, που μπορώ να βρω ανταλλακτικό πίσω καπάκι γιατί το βλέπω πολύ επιρρεπές σε βαθουλώματα και γρατσουνιές. http://www.aliexpress.com/item/Original-Back-cover-case-Housing-FOR-Lenovo-K900-battery-door-with-buttons-free-tracking-NO/1490981518.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts